ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
Printable View
ممنون داداش یه دنیا ممنون اگه امکانش هس اموزش تکمیلی انلاک کردن مودم tf-i60 همراه با درایو بدی ببخش زحمت میدم
سلام دوستان عزیز من مودم tfi60 هستش انلاک شده خودم به ورژن ۳ دستکاری شده داخل سایت اولش خوب بود ولی الان هی نتم قطع و وصل میشه بیشتر مواقع هم باید dns برای استفاده اینستاگرام عوض کنم لطفا کمک کنید؟!
یک بار از دکمه پشتی ریست کنید و اگر مشکل پابرحا بود از یک سیم کارت اپراتور دیگر هم استفاده نمایید و چک کنید . این گونه مشکلات بیشتر به اپراتورها و مشکلات دکل منطقه برمیگرده تا مودم.نقل قول:
سلام دوستان اگه لحیم کنم سیم usb رو بعد انجام کارم جداش نکنم تا اخر بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟/
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
من با 195 ورژن 3 فلش زدم مودم رو همونی که تو همین بحث هست، بعد که اومدم اسکریپت رو بزنم پیغام device not found میده، مشکل از کجاست؟
- - - Updated - - -
سلام آقا صابر
دو تا اسکریپت داره از اسکریپت جدید استفاده کنید . مودم به صورت وای فای با کامپیوتر در ارتباط باشه و telnet ویندوز رو هم فعال کنید .نقل قول:
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟:n35::n35:
سلام دوستان من قبل اینکه مودم رو انلاک کنم سرعت دانلودش با کابل lan خیلی خیلی بالا بود ورژنشم 196 بود ولی از موقعی که لحیم کردمو انلاک کردم سرعت دانلود خیلی اومده پایین هر تنظیمی هم ک بود برای بالا بردن سرعتش انجام دادم ولی سرعت دانلودم از 6 مگ بالاتر نمیره قبلا ک انلاک نبود سرعت دانلودش تا 16 مگ میرف به نظرتون برد مودم اسیب دیده یا سیمکارت؟:n35::n35: الانم ورژن فریمییر انلاک شده 196 هس
الان مگر مودم انلاک شده نیست ؟ خب اگر از فریمور ویراش شده مشکل رو میدونید راحت میتونید مودم رو به همون ورژن اصلی قبل انلاک دانگرید کنید و دوباره تست بزنید . افزایش یا کاهش سرعت به مودم خیلی ربطی نداره و این شبکه اپراتورهای همراه هست که ثبات و پایداری نداره . و هیچ مشکلی بابت لحیم کاری در سرعت اینترنت به وجود نمیاد . مودم رو هم یک بار ریست بفرمایید .نقل قول:
خیلی ممنون اخه بعد که فیلتر شکن روشن میکنم عالی میشهنقل قول:
سلام دوستان یه مودم ایرانسل tf-i60 تازه خریدم و میخوام آنلاکش کنم (تا حالا این کار انجام ندادم و بلد نیستم) حالا دو تا سوال برام پیش اومده آیا واقعا با انلاک کردن سرعت و انتن دهی بیشتر میشه؟ جدیدترین و بهترین فریموری که من باید نصب کنم که همه قابلیت های مودم را داشته باشه و اپراتورنتونه دوباره لاک کنه چیه؟ اینقدر تاپیک ها زیاد شده و فریمور های مختلف هست واقعا گیج شدم که کدومش نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .من موقع اجرای لودر با این خطا مواجه میشم با اینکه پورت هم صحیح است .علتش چیه؟(با لودر پک آنلاک درست اجرامیشه ولی با این فایل نمیشه)
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\1.USB Safe Loader>Huawei USB Safe Loader.exe -
p 5 usbsafe-b612.bin
'Huawei' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
بخاطر وجود فاصله بین جروف اسم فایل لودر هستنقل قول:
تغیر نام بدهبعداجرا کن (به این صورت )
Huawei.USB.Safe.Loader.exe
نقل قول:
کد:"Huawei USB Safe Loader.exe" -p3 usbsafe-b612.bin
اینطوری بنویسید و فقط شماره پورت خودتون رو جایگزین شماره پورتی که نوشتم کنید .
فریمور ویرایش سوم با امکانات و قابلیت های جدید . قابل استفاده برای انلاک اولیه مودم از طریق اسکریپت :
امکانات :
ca و mimo4
adb & telnet
زبان فارسی و عربی ...........
نمایشگر دانلود ریت در صفحه وب مودم
نمایشگر سریال نامبر مودم در قسمت مشخصات مودم
ipv4 & ipv6
تغییر ای پی مودم از : 192.168.0.1 به 192.168.1.1
فعال سازی volte
جلوگیری از اپدیت انلاین و از راه دور و بستن کامل tr069
اس ام اس . ussd . لوکال اپدیت . دفترچه تلفن
پشتیبانی از باند 800 4G
درست نشان دادن نام اپراتورها
نشان دادن نوع شبکه مورد استفاده به صورت دقیق
---------------------------------------------------------------
دوستانی که با ورژن 196 ویرایش شده ایرانسل نمیتونن از شبکه های وب استفاده کنن میتونن از این فریمور استفاده کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
فریمور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لودر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای لودر و فریمور اسکریپت جهت راحت تر شدن کار اجرا و فلش فریمور و لودر اضافه شد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته:
اسکریپت انلاک جدید روی این ورژن هم جواب میده و مودم با این ورژن انلاک هم میشه .
دانلود اسکریپت انلاک :
بازم ی کار خوب از صابر خان
صابر جون دوست داریم.
سلام دوستان من چند روزی هست که مودم b612 مبین نت گرفتم مشکلی که دارم در خانه خوب انتن دهی دارد ولی در محل کارم انتن ضعیفه به همین دلیل می خوام از سیم کارت ایرانسل استفاده کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید از کدام فریمور استفاده کنم و چطور آنلاک کامل بشه. فریمور مودم بنده 11.196.01.02.1472 می باشد. با تشکر
انلاک نمیشهنقل قول:
سلام خدمت دوستان
مودم من هواوی b612s وژن ۱۹۶ مبین نت
درایور نصب کردم
میخواستم انلاک کنم ول موقع اجرای cmd
بعد باز کردن سریع بسته میشه فریمور به مودم انتقال پیدا نمیکنه ممنون میشم راهنمای کنید
داداش یک صفحه از تاپیک بخونی بد نمیشه بالا هم گفتمنقل قول:
مبین نت ورژن 196 انلاک نمیشه
آقا صابر قابلیت Bridge mode تو 195 و کمتر نیست؟
به این حالت نیاز دارم خواستم راهنمایی کنید که اگر لازمه 11.196 نصب کنم
حتما نصب کنید امکانات زیادی علاوه بر bridge داره و تکمیل ترین نسخه هست :نقل قول:
نقل قول:
قابلیت bridge mode توش فعال نیست؟
آنلاک هست؟
و اینکه آپدیت اتومات بسته میشه؟
و اینکه میشه loca ریختش؟
سلام .نقل قول:
فعال هست
- بلهنقل قول:
- بله
- خیر
ویرایش جدید فریمور 195 با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + امکانات جدید که در عکس ها میبینید :
لینک دانلود :
نکته:
با این فریمور میتوان مودم رو هم انلاک کرد از طریق اسکریپت جدید :
دانلود اسکریپت انلاک :
ممنونم آقا صابر عزیز
حالا خودتون اینو پیشنهاد میکنید یا همون 196 ادیت شده ایرانسل رو که زحمتشو کشیدید؟
حالت bridge رو به درخواست شما و دوستان فعال کردم . من خودم از این استفاده میکنم بخاطر باند 800 های وب . نسخه 196 به دلیل تجمیع در شبکه tdd و فعال بودن کامل voip تکمیل ترین نسخه برای این مودم هست . یک نفر بتونه باند 800 رو برا این فریمور فعال کنه دیگه فکر نکنم چیزی لازم باشه . من خودم خیلی تلاش کردم ولی نتیجه نداد . نیاز به اشنایی کامل با زبان های برنامه نویسی html و جاوا هستش .نقل قول:
ممنون بابت زحمات بی منت و بی دریغ شما
راجع به اسکریپت توضیح میدید که چه زمانی بعد زدن فریمور باید انجام بشه تو حالتی که مودم روتین روشنه یا تو حالت بوت
سه جهارتا فایل توش هست، کدومش رو باید اجرا کرد؟
سلام علیکمنقل قول:
مشکل را دقیق همراه با عکس بفرمایید تا بررسی کنم
دقیقا مثل روش دوم انلاک با ویرایش سوم که تو انجمن توسط دوست خوبمون آقای حسین موسوی قرار داده شده . فقط به جای استفاده از اون فریمور قبلی از این فریمور که تکمیل تر است استفاده میکنید و این اسکریپت جدید رو اجرا میکنید . زمان اجرای اسکریپت باید مودم و کامپیوتر از طریق وای فای به هم وصل باشن و تلنت ویندوز هم فعال باشه و با اجرای اسکریپت مودم ری بوت میشه و دوباره بالا میاد و قفل مودم از بین رفته و انلاک هست . با این روش مودم به صورت پیش فرض کارخانه انلاک میشه و با تعویض فریمور مودم لاک نمیشه .نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم ببا اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
سلام خدمت دوستان
من یه مودم b612 مبین نت دارم چون میخوام از سرویس voip اسیاتک استفاده کنم مودم به روتر تبدیل کردم به خط adsl خونه وصل کردم تنظیمات sip انجام دادم با اینکه دیتا اسیاتک دارم ولی خروجی خط تلفن هنوز اشغاله به نظرتون کجا کارم اشتباهه
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
سلام دوستان ، من این کار رو انجام دادم بعد از فلش الان با یه مشکل برخورد کردم مودم رو وقتی به برق میزنم تمامی چراق هاش روشن میمونه و با usb هم که کامپیوتر وصل میکنم در دیواس منیجر تو این حالته ،
USB Safe Loader رو هم که میریزم هیچ اتفاقی نمی افته ، فلش هم خواستم دوباره انجام بدم با همین روش گفته شده در این تایپیک که فست بودت رو که میرزه مودم ری استارت میشه و دوباره همه چراغ ها روشن میمونن با نرم افزار BootRomDownloadTool هم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید .
کد:
https://imgur.com/a/rcBGilb
الان شما مرحله یو اس بی لودر رو رد کردید نیاز نیست دوباره بزنید فقظ تو این حالت فزیمور های دیگه رو امتحان کنید یه نسخه 197 هست که یادمه صابر میگفت وقتی هیچ فریموری رو مودم قبول نمیکرد اونو قبول کرده اونو پیدا کنید نصب کنید