يه مودم ٥٠٠ تومني ميخاد بده به ملت از شصت جا بستتش ، سرور بانك مركزيه؟نقل قول:
يه مودم ٥٠٠ تومني ميخاد بده به ملت از شصت جا بستتش ، سرور بانك مركزيه؟نقل قول:
واقعا من نمیدونم با ارز دولتی خیلی ارزون و مفت مودم رو وارد میکنه و با زور هم داره بسته های خودش رو بغل مودم میفروشه و به غیر این مودم هم مدل های دیگه ای هم داره برا tdd خودش ولی چرا اومده فقط این مدل رو اینطوری لاک کرده ؟ هیچ جای دنیا این مدل efuse شده من ندیدم همشون راحت مثل ایرانسل انلاک میشن حتی اپراتوری هم که مثل مبین نت لاک کرده باشه قسمت تعداد دفعات وارد کردن کد انلاکش 10 تا هست و باز هم هست این مبین نت اینم صفر کرده بعد بیرون داده مودم رو تا با کد انلاک خریداری شده هم نتونی انلاک کنی . اصلا معلوم نیست دنبال چی بوده یا چه مقاصدی داشته یا داره ؟ با این کار هم اصلا به مشتری های مودم که حداقل اضافه نشده شانس اورد طرح رومینگ رو همراه اول رو هم داد مگرنه خودش بود و مودم هاش و تنهایی برا همدیگه شعر میگفتن :دینقل قول:
میگم نمیشه این فریموور رو یه طوری دستکاری کرد که با سیم کارت تی دی بشه به fdd وصل شد ؟ میدونم سیم کارت تی دی از نظر سخت افزاری باند fd رو ساپورت نمیکنه ولی تو همین فروم یکی نوشته بود تونسته کانکتش کنه .راهی داره ؟نقل قول:
سلام دوستان کسی مبین نت انلاک واسه فروش نداره من بیشتر ایرانسل استفاده میکنم ولی برام گرونه ایرانسل بگیرم البته همراه اول هم گاهی استفاده میکنم اگه کسی داره لطف میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت انلاک با ایرانسل فرقی نداره گرون میدن بالای 1 تومن اونم بدون سیم کارتنقل قول:
این مدل مبین نتا که با حجم حدود 500 میدن ایا اینا هم تو ایرانسل و همراه اول ریجستر میشه یا فرق دارن
یه نوع با مودم b612 و سیم کارت tddنقل قول:
یه نوع با مودم b612 و سیم کارت fdd رومینگ رو همراه اول
هیچکدوم هم انلاک نمیشه
جدیدا هم مودم برا طرح 360 یا همون رومینگش رو همراه اول بیرون داده دور بر 625 هزار تومن یک مودم بی نام و نشان رومیزی از نوع فقط fdd
عزیز خود b612 که ماله هووایی هست ایا با این مدلهایی که اپراتورا دارن میدن جز بحث انلاک بودن تفاوت دیگه ای هم داره من شنیدم وایفاش 2 بانده است و سرعت بیشتری داره و تو بحث تجمیع فعال تر عمل میکنه ایا درسته؟ واینکه اصلا این مدل تجمیع واقعی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم b612 جنرال دیدم رو کارتنش زده دارای دو باند 2.4ghz و 5ghz ولی داخل مودم خبری از 5ghz نیست . مودم b612 جنرال با فریمور جنرال که اخرین ورژن هم 198 هست با ظاهر جدید emui چطوری فعال تر هست ؟ این مودم تجمیع ندارد چه برسه فعال تر هم باشه ؟ کلا جنرال یا اپراتوری یکی هستن و فرقی ندارن و برا تغییر فریمور و استفاده از امکانات بیشتر و فریمورهای مود شده حتما باید پشت مودم جنرال هم باز بشه و لحیم کاری یو اس بی هم انجام بشه پس چه بهتر با قیمت پایینتر و به همراه سیم کارت یک مودم ایرانسل پیدا کنید و بخرید و همون باز کردن پشت مودم رو انجام بدید در راستای یک تیر و دونشان یعنی انلاک و تغییر به بهترین فریمور .نقل قول:
عزیز به نظر شما تو مودمهایی که تو بازار ایران هست کدوم یکی کیفیت و سرعت بهتری میده چون تقریبا همگی یه قیمتن با یه اختلاف جزئی یه زمانی از e518622 میگفتن یه زمانی b525 میگفتن که تجمیع دارن ولی این مودم انتن دهی عجیبی داره تو اطاق من به دلایلی ایرانسل با مشخصات فوق العاده بد چه با گوشی چه با تعدادی مودمای مختلف امتحان کردم ولی این مودم حالا کاری به لول اونتنش ندارم که کامل پره (که شما هم گفتی خیلی دقیق نیستن) ولی زیر 30 35 مگ نمیده اون هم با snrمنفی و rsrqحدود 10
حالا به نظر شما آیا b525 هم این انتن دهی رو داره؟ میخوام یه بار هزینه کنم تا یه چن سالی ازش استفاده کنم الان همین e3372که دارم از اون اوایلی که ایرانسل اورده بود و 250 میداد هنوز دارمش خدایییش هم مودم خوبیه البته کادر آنتن خودش رو برداشتم جاش یه انتن blazingرو پشت بام به صورت outdoorنصب کردم با حدود 12 متر سیم و با یه روتر dlink514 با وایفا رو باند 3 تا 40 تا هم بهم میده ولی روتره دیگه داره اذیت میکنه میخوام تبدیل به احسن کنم tfi60 یکی از دوستان رو یه مدتی امانی گرفتم اوردم که دیدم انتن دهیش واقعا معرکه است
واسه همین موندم چی بگیرم اصلا هم اهل tdنیستم چون دانلود انچنانی ندارم همین بسته های ساعتی شبانه ایرانسل کارم رو راه میندازه به نظر شما جی بگیرم؟
در ضمن این انتن رو به tfi60که وصل کردم اصلا کوچکترین افزایشی نداشت ولی رو 3372تاثیر بسیار زیادی میذاره
در مورد آنتن شما و افزایش نیافتن سیگنال در مودم b612 وارد این لینک بشید و اولین نظر رو در مورد این انتن مطالعه کنید شاید مشکل حل شدنقل قول:
جای خالی در لینک سانسور شده است و میشود : d .i .g .i .k .a .l .a.com
در مورد مودم ها تا کنون انتن دهی و برد وای فای مودم b612 از همه مودم ها بهتر و دقیقتر هست خودم تست زدم . ولی حالا که شما نیازی به tdd نداری و اگه در منطقه شما هر سه اپراتور یا هر دو اپراتور مطرح کشور دو باند 3 و 7 رو فعال کردن و فول دریافت میشن و از نظر تجمیع هم فعال هستن و با گوشی های cat6 تست کرده باشید و افزایش سرعت و ظاهر شدن علامت + هم مشهود بوده میتوانید در درجه اول b525 و در درجه دوم مودم e5186-22a را تهیه بفرمایید . البته این مورد رو در نظر بگیرید این مودم ها در حالت تک باند و زمانی که خبری از تجمیع یا باند دومی در کار نباشد به هیچ عنوان عملکرد خوبی در سرعت ندارن و مانند یک مودم cat4 عمل میکنند . من برای شما که انتن دهی خوبی در منزل ندارید و 100 درصد هم با این وضع انتن دهی تجمیع هم در منزل شما با مشکل روبه رو خواهد شد مودم b612 را فقط توصیه میکنم و بس .
ممنونم از راهنماییت بزرگوار
دوست عزیز پس اگه برات ممکنه راهنماییم کن فایلا رو از کجا تهیه کنم وبهترین فریموری که فرمودی کدومه؟نقل قول:
دم شما گرم خیلی ممنون که پاسخ میدی
با این روش آنلاک کن اگر مودم انلاک نیست کلا اینو دانلود کنی و آموزش رو ببینی خالی از لطف نیست و در بحث فریمور زدن روی این مودم و باز کردن پشت مودم هم استاد میشی :دی :نقل قول:
اینم لینک جدیدترین فریمور بعد انلاک میتونی استفاده کنی یا میتونی به جای استفاده از فریمور معرفی شده برای انلاک از ابتدا همینو بزنی رو مودم و با همین مودم رو انلاک کنی :
دوست عزیز اگه نخوام فعلا انلاک کنم فقط بتونم از این وب یو ای استفاده کنم ایا راهی هست؟ چون الان مودم رو گرفتم تا باز وقت خالی داشته باشم شاید یه چن روزی زمان ببره یکم هم موارد رو مطالعه کنمنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فریمورهای ویرایش شده و یا وب یو ای های ویرایش شده فقط از طریق لودر و باز کردن پشت مودم قابلیت انتقال رو دارن . الان مودم رو چه ورژنی هست ؟ اپراتوری یا جهانی ؟نقل قول:
196 ایرانسله فقط تو قسمت مدل نوشته b612m01 ایا فرق داره باb612 _25dنقل قول:
فکر نکنم اینو نوشته باشه مینویسه : tf-i60نقل قول:
عزیز الان تو نرم افزار hilinkکه وصل کردم تو گوشی مشخصات نوشنه b612_25dولی تو کنسول خود مودم m01نوشتهنقل قول:
اقا صابر میگم من سیم کارت 360 مبین نت دارم که با b612 به fdd همراه اول وصل میشه .میخام به خاطر همون مشکل پورت که در جریانش هستی یه مودم fdd بخرم از اینایی که قابلیت تجمیع دارن و انلاک هم هستن احتمالا غیر از هواوی ، اگه سیم مبین نت رو بندازم تووش میتونم به fdd وصل شم ؟نقل قول:
بله رو b525 و e3372 و 5577 من تست زدم با روشن کردن رومینگ راحت وصل میشه همین سیم کارت های 360 مبین نت. رو گوشی اصلا وصل نمیشه. برندهای مودم های غیر هواوی هم تست نکردم .نقل قول:
از صفحه وب مودم قسمت اطلاعات مودم که اسم مودم رو نوشته عکس بدید .نقل قول:
مدل e3372 که دانگله چطوره ؟نقل قول:
انتخاب باند 3 و 7 رو داره ؟
تجمیع میکنه ؟
40 مگ رو کامل میتونه بده ؟ یعنی سرعتش به اندازه ی b612 هست ؟
cat 4 هست بهترین دانگل تا به الان در بازار همین دانگل هست بین همه برندها ولی سرعت اون 100 درصد از b612 کمتر هست . از نظر انتخاب باند هم بله با تغییر فریمور و وب یو ای راحت این کار انجام میشه حتی با برنامه lte watch هم این کار رو میشه براش انجام داد . به روتر هم میتونید وصل کنید و اینترنت رو وای فای کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درست گرفتم؟
دوستان این مودمهای وینکس قضیه اش چیه میگن ماله ایرانسله؟ کسی استفاده کرده؟ انلاک میشه؟
دوست عزيز من چند بار مطالب رو دنبال کردم تا انشالله امادگی پیدا کنم و اوامرشما رو در زمینه آنلاک انجام بدم فقط یه موردی هست که فکر میکنم تو اموزش نبودنقل قول:
پس از اتصال کوتاه دو پین مذکور و زدن مودم به برق ایا این اتصال تا اخر کار باید باقی باشد یا پس از شناختن new deviceتوسط سیستم باید قطع بشه
دقیقا تا چه زمانی باید این دو پین به هم اتصال داده شوند
بله درایو رو شناخت و هیچ چراغی از مودم هم روشن نشد اتصال رو بردارید .نقل قول:
بله همون مودم ایرانسل هست با سیم کارت tdd که از شبکه ایرانسل سرویس میگیره و همون فریمور 196 ایرانسل هم رو مودم هست با کمی شخصی سازی وب یو ای برای اپراتور مجازی ونکس ( فرزانگان ) راحت هم انلاک میشه و انلاک هم نکنی چون مودم ایرانسل هست با فریمور ایرانسل راحت سیم کارتهای ایرانسل رو پشتیبانی میکنه .نقل قول:
الان كدوم شركت اين مودمو ارزونتر ميده ؟نقل قول:
هیچ شرکتی الان ارزون نمیده .اکثرا هم این مدل رو ندارننقل قول:
تو دیوار اگر سالم و تمیز پیدا کنی
من موجود دارم 1800انلاک شده
خیلی گرون بید .فک کنم شرکت تک نت این مودمو میده 1150 از ایرانسل هم ارزونتره ولی نپرسیدم توی اینستاگرامش دیدم چند روز پیش.نقل قول:
اگر میده همین الان بخر قیمتش مناسبهنقل قول:
نخر برادر من نخر .......... این از مبین نت مودم تهیه میکنه و همون 360 مبین نت هست ریسک نکن . صبر کن کسی داشت یا خریده بود بعدا برو سراغش الان مبین نت عینه ایرانسل شبکه سلولی باز کرده و هی اپراتور مجازی هست که داره این مودم رو با اسم و طرح های خودش بیرون میده . هر جا اسمی از i60 دیدی بدون ایرانسل هست مثل ونکس یا بهارنت . الباقی ریسک هست .نقل قول:
ایرانسل نو اکبند با سیم کارت کمترین قیمت 1350 هست اونم در بعضی نمایندگی ها و ونکس هم 1350 الی 1400 میده با سیم کارت خودش و یک سال اینترنت tdd . بهار نت هم الان کم پیدا شده اونم دور بر همین قیمتها 1300 به بالا میچرخه . در کل یه مودم دست دوم و تمیز بخری خیلی بهتره . دور بر 1000000 تومان .نقل قول:
اره میدونستم بعضی شرکتا از مبین نت میگیرن مثل ماکس نت ولی فکر نمیکردم تک نت هم اویزوون مبین نت باشه .اما این امکان هست که چون فریمورش تغییر داده شده به اسم تک نت مثل مبین نت قفل نباشه و بشه انلاکش کرد ؟نقل قول:
اتفاقا یه مرکز خدمات ایرانسل نزدیکمون هست ایرانسل کارکرده داره بسته به تمیزیش از 850 تا 1100 گفته تغییر مالکیت میدم به نام خودت ولی میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشه مثل اینا که انتنشون میپره یا ریست میشن یا هنگ میکنن و .... .چون بهش گفتم گفت مهلت تست نداره همینجا برات روشنش میکنم سالم تحویلت میدم
نمیدونم چه کنم اگه اک بود میشد پسش بدی به ایرانسل یا تعویضش کنن ولی کارکرده رو نمیشه اینطوری کرد .
بله به احتمال 99 درصد تک نت هم از مبین نت مودم تهیه میکنه و رو همراه اول هم رومینگ میکنه ( داخل سایت تک نت خودش هم اشاره کرده ) عینه 360 مبین نت و اصلا نیازی به تغییر فریمور نیست و شاید وب یو ای مودم برا تک نت توسط مبین نت شخصی سازی شده باشه اونم احتمالش خیلی کمه . و کلا ریسک هست خرید از این اپراتور یعنی تک نتنقل قول:
در ضمن تا به امروز خرابی مودم b612 به دهم درصد هم نرسیده هر کی هم خراب کرده خودش دستکاری کرده و ناشی بوده این مودم نه خود به خود ری استارت میشه و نه انتنش میره اصلا چنین مشکلی نداشته و نداریم . مشکلات انتن و ری استارت به ضعیف بودن پوشش دکل و خصوصا شبکه tdd برمیگرده و ورزن های 192 که با اومدن ورژن های 195 و 196 کاملا حل شد . جان سختر و با ارزش تر و با کیفیت تر از این مودم نداریم و اصلا خراب نمیشه .
الان من بین دو تا انتخاب موندم .کلا زیاد از i60 خوشم نمیاد بیشتر تصمیم داشتم مودمی بخرم که تجمیع واقعی داشته باشه چون الان دیگه با این قیمتای بالای تی دی اصلا سیم کارت و مودم و بسته هاش ارزش خرید نداره و همه دارن میان سمت fd تجمیع شده ولی چون باندهای 42 رو پشتیبانی نمیکنن و منم پول ندارم دراینده یه مودم جداگانه انلاک برا تی دی بخرم به همین دلیل کمی شل کردم و نظرم رفت سمت همین b612 که هم بشه از fd استفاده کرد و هم td ولی خوب اینم روی fd تجمیع واقعی نداره .نظرت چیه ؟نقل قول:
دوست عزیز ومحترم پس میتونم تمام مراحل تو این اموزش رو پیش برم و در قسمتی که قراره وارد پوشه فریموری که تو اموزش گفته شده وارد پوشه این فریمور مود شده 197 بشم و مابقی عملیات رو طبق اموزش پیش برم درست گفتم؟ فقط این فریمور رو جایگزین اون فریمور 195 جنرال که تو اموزش گفته شده بکنم درسته؟البته مثل اینکه در ویرایش جدید اون اموزش لودر و اسکریپت انلاک رو هم تعغیر داده بودید و نوشته بودید تو این لودر جدید نیازی به وارد کردن اسم و پورت وجود نداره درست فهمیدم؟ اگه منظور چیز دیگه ای بوده ومن درست متوجه نشدم لطفا در مورد تفاوت اودر و اسکریپت انلاکی که تو ویرایش جدید پست گذاشتید یکم بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنونمنقل قول: