پرسو از خط دروازه حریف داشتن انجام میدادن . اگه قرار بود همش بیان جلو که زیاد گل میخوردیم میشدیم عربستاننقل قول:
Printable View
پرسو از خط دروازه حریف داشتن انجام میدادن . اگه قرار بود همش بیان جلو که زیاد گل میخوردیم میشدیم عربستاننقل قول:
گزارشگر سیاسی و راهیان نور باز تریبون دستش دادند
تیم ایران هم افتضاح مثل همیشه این آزمون کجا هست دقیقا تو بازی؟
نیمه اول که کثیف بازی بود ولی تا کل خوردند بهتر شدند ولی بی کیفیت
نقل قول:نقل قول:
همه دنیا دیدند که ایران تیم دست و پابسته ای نیست
جواب ابلهان هم خاموشیست
شما انتظار یه چیزی شبیه الکلاسیکو داشتی مثلا؟ بازی نزدیک؟نقل قول:
اتلتیکو گاهی جلوی غول های اسپانیا اینجوریه! ما که ماییم!
منطقی ترین روش بازی همین بود و جواب هم داد. گلو خیلی الکی خوردیم
تبریک میگم و امیدوارم احساساتی نشیم و با همین منطق جلوی پرتغال بدرخشیم
اسپانیا تیمی بود که پرتغالو به معنای واقعی کلمه لوله کرده بود! پس خواهشا منطقی باشید
ببخشید باید با کانال های خارجی بازی و تماشا می کردید تا میدید چه تحسینی می کردند گزارشگرها و مفسرهانقل قول:
چقدر بی انصافی ن ،مث اینکه تیم مقابل اسپانیا بودها
وقتی نخواهی بازی کنی مشخصه بازی طرف رو هم خراب میکنی.
معلومه به زور میشه یک گل زد چون برای بازی کردن نیامده بود ایران
از اول هم هدفش همین بود.
منطقی؟ اره خیلی بود! اتلاف وقت ٫ خطای زیاد ، درگیری و پرخاش و جنگ روانینقل قول:
من هم اینا رو بلدم بیا بریم بازی کنیم خودت ول میکنی.
چقد بی انصاف هستند بعضی از دوستان
اون همه اسپانیا به ایران فضا داد ایران کجا فضا داد به اون ها؟
جوری میگن تیم مقابلمون اسپانیا بود و انتظار نداشته باشیم که ایران حمله کنه که انگار مقابل مراکش 64 به 36 به نفع ما بوده و ما موقعیت بیشتر داشتیم.والا جلوی تیم های آسیایی هم با همین سیستم البته نه به این شدت دفاعی بازی می کنیم
تواناییمون همینه انتظاری هم نداریم که مقابل اسپانیا مثلاً درصد بشه 60 به 40 حالا حالاها راه داریم
آدم برا تحلیل یه فوتبال کیفیت تیمام بررسی می کنه گرامی! اختلاف قیمت بازیکنام که حساب کنید می فهمید که منظورم از منطقی چیه! فوتبال کثیف و تمیز نداره فوتبال سبک داره و سبک ما این بود مثل خیلی تیمای مطرح دیگه تو دنیا. حالا اینکه انتظار تیکی تاکای متقابل رو داشتی، با خودته و تفکر آزادی.نقل قول:
حضور تیم هایی مث ایران سطح جام رو پایین میاره
کلا یه عده با بد و بیراه گفتن و غر زدن حس روشنفکری خفن بهشون دست میده و اینا بیشتر هم توی جای دمده ای مثل فروم هایی که دیگه مگس پر نمیزنه هم هستندنقل قول:
اینها معمولا خودشون در زندگی هیچی نشدند و با غر زدن حس تخلی میکنند.
با تمام محدودیتهایی که زندگی در ایران وجود داره/ بازی های تدارکاتی ای که انجام نشد/ تحریم نایک/ و ... تیم ایران خوب داره بازی میکنه... این جوونای ورزشکار کاملا شایسته هستند. نمیدونم اینایی که از این سبک می نالند بازی آرسنال اتلتیکو توی نیمه نهایی لیگ اروپا کجا بودند ؟
تمام افتخارات آتلتیکو تو 4 5 سال گذشته دقیقا با همین استراتژی بود !نقل قول:
قهرمانی لالیگا 2014
صعود به فینال 2 چمپیونز 2014 و 2016
قهرمانی لیگ اروپا 2018
و کلی مسابقه که باعث حذف تیمای بزرگ از چمپیونز شد
بازی به شدت مزخرفی ارائه میده آتلتیکو و بسیار خشن و فیزیکی
ولی مهم نتیجه هست که میگیرن
وای چه بد!نقل قول:
آخرین امیدتون باید قطر باشه که شاید ایران صعود نکنه بعدش که پای ثابته:n01:
متاسف شدم که باید سطح پایین جام رو تحمل کنید
بله درسته و برگ برنده اونا مهاجماییه که از تک موقعیتا نهایت استفاده رو میکنند و متاسفانه ما در تیم ایران چنین مهاجمی نداریم. اگر گوچی در اوج دوران بازیگریش می بود خیلی از طارمی و سردار بهتر بود.نقل قول:
کاربر محترم نونهال انجمن لطفا بحث رو به حاشیه نبر متشکر از درک و درایتتنقل قول:
گاگولنقل قول:
دیدی به چی...ته:)
ناراحت نباش البته همیشه تو رادیو ورزش که خودش چرته ، چرت و پرت هات رو شنیدیم
اضافی حرف نزن ابله
به به منتقد شدید تیم ملی تو بزیلنقل قول:
همین اسپاتیا ۶تا به ارژانتین زد
حمله های جانانه دفاع جانانه دروازه بان عالی
همش وهمش کیروش کبیر
کشوری که لیگ اسیا۶تا۴تا میشه درمقابل کشوری که لیگ قهرماتان اروپا همش قهرمانه کشوری که ۱۰۰سال از فوتبال ما جلو هست .....
کدوم سرمربی اینجوری تیم ملی رو اینجوری جلو اسپانیا قدرتمند میکرد؟؟؟
بنده یک ایرانی هستم و دوست داشتم ایران با اختلاف بالا برنده بازی باشه اما اینکه من ایرانی هستم و تیم و کشور رو دوست دارم دلیل نمیشه ناعادلانه قضاوت کنم.
اصلا بازی لذت بخش نبود درصورتی که بازی تیم های دیگه آدم لذت میبره وقتی نگاه میکنه...
کاستا میگه تونستیم راه حل پیدا کنیم تا گلی بزنیم . دهن سرویس شانسی پات خورده به توپ رفت تو گل این گنده گویی چیه میکنی:n08:
این استراتژی برا اتلتیکو هستنقل قول:
بهت میخندن یه ریز دفاع کنی بعد که گل خوردی بگی ای وای فک میکردم هیچ وقت گل نمیخورم
حالا ببین بازی بعد چی میشه
عین 4 سال پیش تفاوتش این بود که نیجریه به خودش گل نزد آن زمان
اینایی که مخالفت میکنن و فاز منفی میدن
دقیقا فازشون چیه ؟؟
تیریپ روشن فکری دارن برمیدارن ؟ :n09:
یا نمیدونید فوتبال چیه یا فوتبال نمیبینید !
بازی های آتلتیکو رو ببینید
با همین سبک تیکی تاکی بارسا رو 2 فصل تو چمپیونز باطل کرد و صعود کرد
چند فصله تکنیک رئال رو نابود میکنه !
با بازیکنایی در سطح ایران جلوی تیمای تکنیکی که فضا داشته باشن 5 6 تا میزنن تنها سبک بازی همینه !
انتظار ندارید مثل رئال مورینیو تو ضد حمله در عرض 10 ثانیه گل بزنیم که ؟:n02:
دوشنبه شب اگه ایران ببره من از نتیجه امشب ناخشنود نخواهم بود. خیلی هم خوشحال میشم. چون بهتره اسپانیا و ایران بالا بیان تا پرتغال و ایران.
پرتغال شایسته ی صعود نیست.
دو ساله کثیفترین و کسل کننده ترین بازی ها رو از پرتغال میبینم... پپه شون میاد با آرنج میکوبونه توی دهن بن عطیه داور نمیبینه... بعد بن عطیه میره اشاره میکنه بهش به پشتش میزنه و خودشو میندازه زمین انگار چی شده... (چرا پپه به این سن و سال رسیده و هنوز مدافع جوونتر نتونستند جایگزینش کنند؟)
همون طور که مراکشی شانسی به خودش گل زدنقل قول:
احسنت من هم همین رو میگم بازی که بصورت غیر بازی اجرا بشه اصلا بازی نیست. در واقع ما تو تمامی ورزشها چنین چیزی داریم میشه بی اخلاقینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ببخشید که من نونهالم تازه گاگول و ابله هم هستم:n02:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم کجایی؟ تو ترول نیستی عزیزم. ما در اینجا ترول های بزرگتری داریم.
تازه گلمون هم سالم بود . بیشتر بسوزین روشنفکران:n09:
ارزشمندترین عملکرد کیروش به نظر من آماده سازی بدنی بچه های ما بوده
اون اوایل هم خودش خیلی به این موضوع اشاره میکرد
یه زمانی میانگین دویدن بچه های ما در طول بازی 7-8 کیلومتر بود ولی الان به راحتی 10 کیلومتر رو میدون و اصلا از بهترین های دنیا کم نمیارن
دلیل نتیجه گیری ها هم از نظر من همینه
اتفاقا با من با اون نظر دوستمون که میگه ایران کیفیت جام رو پایین میاره خیلی موافقم بله بازی دفاعی خوبه مشکلی نیست مشکل زمانیه که از بدو ورود به زمین شروع به بی اخلاقی و بی ورزشی شروع بشه. از دقیقه یک بازی اتلاف وقت ، درگیری بی جهت، درگیری با داور، انواع خطاهای پشت دروازه و عمد و بد...نقل قول:
بله مقابل تیم قدرتمندی چون اسپانیا باید دفاعی رفت اوکی بله ولی نه بطور بازی غیر اخلاقی
تو بیا با من فلان ورزش رو بکن من بیام وسط بازیمون بزن تو پات که خودت بفهمی! این الان خوبه یا نه؟
آقا بی خیال! سر هیچی داریم بحث می کنیم
والا پرتغالم که از اسپانیا مساوی گرفت، دو تا گلش، تقریبا با اقبال و شانس بود و این بخشی از فوتباله!
قرار نیست یه گل ایستگاهی بزنیم، یه گل هد شیرجه ای و یه گلم لایی به دخه آ ( که این آخریو فک کنم زدیم )
تنها ضعف تیم ما این بود که تو ضد حمله خوب و سریع کار نمی کردیم وگرنه سبکی که بازی می کردیم هرگز من در آوردی نبود و نوعی سبک ضد تیکی تاکاست که در حد و اندازه های خودمون اجراش کردیم.
حالا اینکه لذت نبردید از بازی، یه حقیقت غیر قابل انکاره. اکثر بازیا این جام که منو زود خسته کرده غیر از چند بازی محدود. اینطور سبک ها خسته کننده ان. من زمانی که بازیای بارسا با اتلتیکو رو بینم یا دربی مادرید، واقعا از دست سبک این تیم بزرگ با این بازیکنای بزرگ خسته میشم. ولی اونا گریزمانو دارن و ما سردارو! طبیعی اختلاف کیفی تو اجرای این سبک باشه.
سعی کنیم توقعات به جا و واقع گرایانه داشته باشیم. دفاع خوب هم هنره. انصافا دفاع خوبی می کردیم. آلبا و آندرس، حتی یه دونه یک دوشونم نگرفت و خیلی از سانتر های ایسکو و سیلوا دفع می شد.
پس لطفا روی اعصاب همدیگه نریم و آماده ی بازی با پرتغال بشیم : )
تازه ضربان قلبم عادی شده
جان خودم عالی بودیم ، صد سال فکر نمی کردم ایران توپ و بتونه درست حسابی نزدیک محوطه جریمه کنه چه برسه بچسبونه به نور
با این و ضعیت فکر کنم باید از تماشای بازی آخر انصراف بدم ، چون رسمن ممکنه انفاکتوس کنم :n02:
توجه کردید یه جورایی گل به خودی زدیم ؟؟
کاستا دور زد ولی نتونست شوت بزنه
رامین اومد شوت بزنه توپ دور بشه خورد به پای کاستا و گل شد ! :n02:
نقل قول:
دفاع خوب چیه
دفاع ایران مثل یک دژ مستحکم تو این سال های اخیر عمل کرده نمونش مقدماتی جام جهانی
الان دنیای فوتبال زیبا نیست ، دنیای فوتبال مدرن هست
دوست عزیزنقل قول:
شما مگه نمیگی ایران بی اخلاق بازی میکنه ؟؟
کیفیت بازیش پایینه ؟؟
ارزش جام رو پایین میاره ؟؟
خب چرا نگاه میکنی /؟ شبکه تماشا کیمیا میده اتفاقا خیلی هم اخلاقی و غرور آفرینه ! :n33:
ذوالفقارنسب: استراتژی کادر فنی تیم ملی مقابل اسپانیا صحیح نبود/ نمیشود ۹۰ دقیقه اتوبوسی دفاع کرد
کارشناس فوتبال کشورمان گفت: به نظرم استراتژی کادر فنی تیم ملی برای بازی با اسپانیا صحیح نبود.
بیژن ذوالفقارنسب در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره شکست یک بر صفر تیم ملی کشورمان مقابل اسپانیا اظهار داشت: فکر میکنم استراتژیای که کادر فنی برای بازی با اسپانیا در نظر گرفته بود، صحیح نبود. به دلیل اینکه نمیشود 90 دقیقه مقابل تیمی که تمام تخصصش پاسهای کوتاه و مهارتهای فردی بازیکنانش است، اتوبوسی دفاع کرد و دوام آورد.وی ادامه داد: ما در دقیقه 64 گل خوردیم و از آن لحظه به بعد بازی دفاعی را کنار گذاشتیم و یک بازی معمولی را انجام دادیم و جریان بازی متعادل شد. به نظرم بعد از دریافت گل بازی پایاپایی با اسپانیا انجام دادیم و فکر میکنم تصمیم دفاع مطلق مقابل تیمهای مانند اسپانیا کار اشتباهی است.کارشناس فوتبال کشورمان در مورد دیدار بعدی ایران مقابل پرتغال و شانس صعود تیم کشورمان به مرحله بعد گفت: ما الان باید پرتغال را شکست دهیم و این غیر ممکن نیست اما نه با روش دفاعی مثل بازی با اسپانیا. ما در دوره قبلی جام جهانی هم مقابل آرژانتین دفاعی بازی کردیم اما شکست خوردیم. شاید الان هم بعضیها بگویند ما برابر اسپانیا خوب بازی کردیم، اما وقتی شکست میخوریم دیگر هیچ چیز قابل توجیه نیست.
به نظرم با بازیپایاپای و شرافتمندانهاحتمال موفقیت مقابل پرتغال وجود دارد.
عدم موفقیت کیروش بازم باعث شد یه سری معلوم و الحال اظهار فضل کنن ! :n09:نقل قول:
اینا سرمربی تیم ملی باشن باید واسه سهمیه بجنگن !:n26:
این حرفای صد من یه غاز ارزشی نداره . اگه خودش مربی تیم ملی بود با این تفکر ابکش شده بودیمنقل قول:
سردار ازمون چرت ترین بازیکن این 2 بازی اخیر بوده
همه توپارو خراب کرده
بازیش افتضاح
نمیدونم چرا کیروش این احمقو بیرون نمیکنه
یک مربی میتونه اظهار نظر کنه که خودش یک رزومه خیلی محکمی داشته باشهنقل قول:
تا اونجا که به یاد میارم ذوالفقارنسب همیشه یک مربی سنتی و با تفکرات شکست خورده بوده
حالا چطور این حرفا رو میزنه من در عجبم
- - - Updated - - -
تو مصاحبه مطبوعاتی ظاهرا کیروش هم ازش رضایت نداشتهنقل قول:
آقا فقط حرکت آخر میلاد محمدی!
قصدش چی بود دقیقا؟ احتمالا میخواست بعدش پرتاب بلند کنه بعد دید زیادی رفته جلو داره وارد زمین میشه!
در کل قشنگ بود! اسپانیاییا که نمی دونن فک می کنن جزیی از سنت و فرهنگمونه و در این حد اوتا رو شاخ پرتاب می کنیم.
:n02: