ممنون
پس کیفیت مثل آسیاتک با حجم بیشتر
Printable View
ممنون
پس کیفیت مثل آسیاتک با حجم بیشتر
من قم هستمنقل قول:
هم آسیاتک دارم هم دیده بان نت
آسیاتک در مقابل دیده بان نت کیفیتش خیلی بهتره
از چه منظور بهتره؟ سرعت, ping, قطعی, پشتیبانی تلفنی؟نقل قول:
من بازی online نمیکنم, ping برام واجب نیست. فقط دانلود و مرورگر و هم قطعی نباشه
سرعتش از آسیاتک کمتره (تک کانکشن افتضاحه تو دیده بان نت)نقل قول:
پینگش تقریبا یکیه با آسیاتک
قطعی خیلی داره (حداقل روزی دو بار قطع میشه برا پنج تا ده دقیقه) جدیدا هم هر هفته یبار کلا قطع میشه و تا زنگ نزنی پشتیبانی اینترنت وصل نمیشه!
پشتیبانیشون هم تا وقتی ازشون شکایت نکنی خیلی بد و سر بالا جوابتو میدن، موقع شکایت تو 195 مهربون میشن!
من فقط منتظرم سرویسم تموم شه جمع کنم
مثل اینکه باید dsl کلا خط زد, اینترنت فقط با آپراتور بدونه نیاز خط تلفن بی کیفیت
دیده بان چرته دوستان فریب شرکت های که حجم زیاد میدن نخورین
دوستان من می خوام از این شرکت سرویس بگیرم. یک نکته جالب درباره این شرکت این است که یا کاربرها کاملاً خرسند هستند و یا کاملاً ناراضی و این هم یک روش است :n02:. من پارس آنلاین داشتم و بسیار افتضاح بود. بزودی بطور کامل با های وب ادغام خواهد شد و حذف خواهد شد و واقعاً نمی دونم از چه شرکتی سرویس adsl بخرم. برای من استریم ( داشتن پهنای باند خریداری شده بطور کامل ) و بازی های آنلاین اهمیت دارند و دانلود با مدیر دانلود کمتر انجام می دهم؛ در تماس یا بخش پشتیبانی این شرکت و گفتن اینکه اولویت های من چی ها هستند و مرکز مخابراتی من چیست و تکرار اینکه آیا در این مرکز کمبود پهنای باند دارید یا نه در پاسخ گفتند که کمبود پهنای باند نداریم و پهنای باند بطور کامل در اختیار شما قرار خواهد گرفت. حالا مانده ام که آیا از این شرکت بخرم یا نه! چونکه حرف شرکت ها درباره این چندان قابل اعتماد نیست.
بگذارید اطلاعات کامل بدم شاید کسی تونست من را راهنمایی کنه؛
شهر: تهران
منطقه 7 شهرداری
مرکز مخابراتی نظری
هرچند گویا بایستی از روش آزمون و خطا به شرکت مناسب رسید.
در تهران کلا کمبود پهنای باند دارند و واسه بازی انلاین و استریم دیده بان رو پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
خب بالاخره اینترنت دیده بان نت برای رفقای من هم نابود شد!!...
امروز رفتم سر به یکیشون زدم دیدم حتی ساعات بعد از ظهر هم سرعت تک کانکشن سرویس 8 مگ به زحمت به 100 میرسه!....
فقط بدرد دانلود با IDM میخوره در حال حاضر....
به دوستتون هم بگین تو 195 شکایت کنه و پولش رو پس بگیرهنقل قول:
من خودم تازه سرویس گرفتم قبلا پارس انلاین بودم بخاطر حجم رفتم این شرکت اینم دانلود تک کانکشنش 3 مگ گرفتم برای کسی که دانلود میکنه خوبه سرعت شبانه با روزانه یکیه واسه من که ایتجوری بوده درسته بعضی موقه ها افت تک کانکشن داره این حل کنه عالیه
آخه کی با adsl دانلود میکنه..
همه جا LTE سرعتش بالا نیست!نقل قول:
والا دوس گرامی دیده بان نت کارشو از همین کلانشهر ما شروع کرد و اولش نماینده پیش گامان بود. به جرات میتونم بگم مالی نیست. LTE ایرانسل اگه جواب نده LTE همراه اول هست که تا تو دارقوز آباد راه اندازی شدهنقل قول:
کلانشهر شما اسمش چیه؟ چون اگه منظور کرمانه که کلانشهر نیستنقل قول:
در واقع در مناطق با پوشش جمعیتی متمرکز که ناشی از برجها و آسمانخراشهای مسکونی در مناطق خاص شهرهای بزرگه، دلبستن به LTE جهت دانلود شوخیه.
حالا اصلا کلانشهر نه روستا و دهات.. دیده بان نت من خودم اولین مشتری ش بودم، خیلی مالی نیست یک، و دو اینکه با وجود LTE پلاس دانلود با دکل موبایل از adsl بهتره. من خودم یه جایی هستم که نه ایرانسل درست آنتن میده نه همراه اول با این حال یه گوشی cat16 دارم میزارم تو بالکن با کابل یو اس بی میارم تا کامپیوتر 120تا 150مگ یه ضرب داره..نقل قول:
تو تهران هم رفتن تو جردن یه دفتر زدن که ابراز وجود کنن آخه کی اسم سایتشو میزاره didi..
طبیعتا یک برج مسکونی با 800 واحد مسکونی در روستا یا شهر کوچک وجود نداره... حتی اگه اپراتورهای همراه (چه ایرانسل و چه همراه اول) دکلهاشون رو در اون اطراف چند برابر کنند باز پهنای باند کم میشه و این بخاطر استفاده حجم بسیار بالای مشترکین در یک محدوده خاصه که بهش میگن connection density.نقل قول:
وقتی چگالی ارتباط (connection density) بخاطر تمرکز جمعیت در شهرهای بزرگ زیاد میشه عملا کارایی فرستنده های LTE در هر نسلی که باشه در حد زیادی کاهش پیدا میکنه. یعنی حتی اگه 300 مگ پهنای باند به یک دکل اختصاص بدن باز انلاین شدن و دانلود همزمان 50 نفر از همون مجتمع چندصد واحدی کافیه تا سرعت هر کدوم از افراد انلاین تا 6 مگابیت کاهش پیدا کنه که اصلا ارزش دانلود نداره. این مشکل 4G از ماهیتش نشات میگیره که در هر لحظه پهنای باند حمل شده توسط کل امواج رادیویی ارسال شده، بین مشترکین انلاین در اون لحظه تقسیم میشه و اشتراکی هست.
اما همین 800 واحد مسکونی اگه سرویس 16 مگ شاتل بگیرن و از شاتل لند استفاده کنند همشون میتونند ماهی5000 گیگ پهنای باند مصرف کنند بدون اینکه به دیگری اسیب برسونند!!!
پس ADSL هنوز کارایی خودش رو داره و هر گردی گردو نیست
دوستان سعی کنید روی کیفیت سرویسی که ارائه می ده تمرکز کنید و مزیت ها و عیب هاشو بگید.
من با شاتل تماس گرفتم و کارمند فروششون به من گفت که سرویس ها اشتراک 1 به 8 هستند و شما با خرید 8 مگابیت در واقع 1 مگابیت می خرید. :n02:
تصمیم گیری برای گزینش شرکت جدید برای من خیلی سخت شده است. کلاً معلوم نیست کاربرا چی می گن.
اشتباه متوجه شدید احتمالانقل قول:
کارمند مربوط خواسته فرق بیت و بایت رو توضیح بده و گفته سرویس 8 مگ بگیرید سرعت دانلودتون 1 مگابایته! وگرنه همین سرویس رو دوستای خودم دارن و سرعتشون از سرعت قرارداد در اکثر ساعاتی که میپرسم کمتر نیست.
دیده بان نت کیفیتش افتضاح شده و این خیلی جای شک نداره چون مجبور شدن در خیلی از مراکز سرعتهای بالا نفروشن که احتمالا ناشی از شکایت مشترک به سازمان تنظیم و پیگیری این سازمانه.
والا ما تهران هم خونه داریم و 800 واحد هم بیشتره.. اصلا همچین مشکلی نیست هم ایرانسل عالیه هم همراه اولنقل قول:
نکته دوم اینکه اگر ارتباط دکل با فیبر نوری باشه تا n کاربر هم ساپورت میکنه مثلا در همین روستای ما نزدیک فرودگاه آزمایشی فیبر زدن و یکی از دکل های موبایل فیبری هست همچین دکلی دیگه مشکل چگالی براش پیش نمیاد مثل دبی
شاتل با adsl ملت رو میدوشه پولشو میره سرمایه گذاری میکنه رو وایرلس و جدیدا شاتل موبایل و در آینده احتمالا فیبر نورینقل قول:
ادم تو بحث به کلمه جلاله "الله" رجوع نکنه بهتره. خصوصا در بحث فنی که جای چون و چرا نداره و مستدل به مسائلیه که خیلی از دوستان آگاه هستند.نقل قول:
ارتباط همه دکلهای اپراتورها سالهاست که با فیبر نوری داره برقرار میشه!!
این محدودیت بخاطر فرستنده هاییه که با توجه به تکنولوژی مربوطه تا یک پهنای باند مشخصی در هر باند فرکانسی میتونند ارسال کنند و ربطی به فیبر شدن دکل نداره چرا که فیبر هستن در شهرها دکلهای ایرانسل و همراه اول!! تو خود امریکا هم بالاترین سرعتهای LTE در بهترین نسلش محدودیت کمتر از 1 گیگ داره فرستنده حتی اگه دکلشبه فیبر 10 Gbs متصل شده باشه!
آمریکا نماد قدرت هست ولی نماد سرعت اینترنت نیست. بیشترین سرعت مال هنگ کنگ و کره جنوبی و سپس رومانی هست
من با کارمند فروششون تقریباً 10 دقیقه حرف زدم و کلی براش توضیح دادم که چطور چنین چیزی ممکن است!؟ و کلاً موندم از شاتل بگیرم یا نه!؟ خیلی پرت و پلا گفت.نقل قول:
سلام دوستان سرعت دانلود 8 مگ توی دیده بان نت چقدر هست؟ چون از مخابرات به خاطر نداشتن شبانه میخواستم دربیام , الان یه طرح ویژه مهندسین هم توی تلگرام گذاشته به نظر جالب میاد
در حال حاضر میتونه خیلی خیلی بد باشه و میتونه معمولی باشه ... و این ناشی از سیاست "نون رو به تنور بچسبون بعدش خدا بزرگه" ی این شرکت هست!نقل قول:
با حجمهایی که در همه سرویسهای بالای 3مگ داد می بایست پهنای باند کافی میخرید که شواهد نشون میده بقدر کافی نخریده و فقط با پورتهای اجاره ای مشترک جذب کرده...
این شرکت قرار نیست ظاهرا پیشرفتی واقعی کنه و فقط میخواد کمی بعد تبلیغاتی ایجاد کرده و جا پای خودش رو در همون استانی که هست محکم تر کنه. این وسط هم کمی پول جیب میزنه یه مدتت بعد تذکر میگیره و سرعت کابرا رو محدود به پهنای باند کم میکنه و مشترک هم تخلیه میکنه و بر میگرده سرخونه اولش با کمی سرمایه بیشتر از قبل.
سرویس هشت مگش الان ظرف کمتر از یک ماه تبدیل شده به سرویسی که در ساعات شلوغی 2 مگ هست و اکثر ساعات 4 مگ و مدتی هم 6 تا 8 مگ
برای من کرمان روی ۹۰۰ تا ۱ مگنقل قول:
طرح جدید اضافه کردن
۶ ماه ۶۱۴۴ گیگابایت ۸مگابیت
قیمتش هم 200 هزار تومنه
جدید نیست در واقع این همون طرح 6ماه8مگ 512+512 ماهانه هست که 6ماهش میشه همین :n02:نقل قول:
بچه ها من دارم میام آماده باشید! :V2::V3::V5::V9::V23::V28:
نقل قول:
پیشگامان و کاربرهای انجمن رو خفه کردی ار بس پست دادی! خسته نمیشی اینقدر الکی پست میدهی ؟:n05:
منطقه محابراتی شما کلا کمبود پهنای باند پیدا کرده و حاظرم شرط ببندم روی دیده بان هم مشکلات مقطعی و تک کانکشن خواهی داشت !
نقل قول:
الان تو تمام مشکلات زندگیت حل شده و فقط مونده به من گیر بدی ؟ :V2:
از بیکاری نمی دونی چیکار کنی .
چک کرد گفت پهنامون خوبه اونجا و می تونیم سرویس خوب بدیم بهت!
پیشگامان 16 مگ اسمی منو کرد 8 مگ من چیزی نگفتم بعدش کرد 6 مگ بازم گفتم همین 6 مگم خوبه چون حجمش زیاد بود کنار اومده بودم ولی از اونجایی که هرچی هیچ چی نگی بدتر میشه سرعتم شده بود در حد سرویس 265kbps حتی سه شنبه که می خواستم بهشون ایمیل بدم با LTE ایراسنل فرستادم انقدر کند بود! بعد یکی مثل تو میاد از پس گامان دفاع می کنه!
من اول همین ماه میخواستم جمع کنمنقل قول:
ولی کیفیت اش خوب شد منصرف شدم:n02::n02:
دیگه 16 مگ تمدید نکردم همون 8 مگ گرفتم (هم سرعتش هم 500 گیگ حجمش برام کافیه)
امیدوارم منطقه شما هم همین طور شده باشه
چون این شرکت حد وسط نداره
یا خیلی خوبه یا خیلی بد
من هفته ای یک بار میام پست ها رو میخونم و می روم. فکر میکنم تعریف بیکار بودن رو شما کلا عوض کردی. کسی بیکاره و همه مشکلاتش حل شده که هی میاد پست الکی میده، نه منی که گاهی فقط میام میخونم !نقل قول:
بعد اینکه شما مشکل داری و من هم قبول دارم مشکل داری ولی راهش این نیست که تو همه تاپیک های این بخش پست بدی و در ضمن من اصلا تا حالا نه از پیشگامان و نه از هیچ شرکت دیگه ای تا حالا تعریف نکردم و نمیکنم . این شمایی که دو روز که نت برات خوب میشه میایی تو بوق و کرنا میکنی که ای مردم نتم خوب شده و پیشگامان عالیه و سه روز بعدی که نت شما خراب میشه توی کل تاپیک های با ربط و بی ربط، پست میدهی و پیشگامان و بقیه شرکت ها رو اشغال میدونی.
فکر کنم رکورد بیشترین تغییر isp در ایران دست شما باشه:n02:نقل قول:
از اذر تا حالا چهارمین باره که داری تغییر isp میدی
شرط میبندم از دیده بان نت هم ناراضی باشی و دو سه هفته دیگه تخلیه کنی :n02:
شما همش میری سراغ شرکت های گمنام و کوچیک که برای جذب مشتری در سرعت های بالا حجم ترابایتی میدن ولی مشکل کمبود پهنای باند دارن
به نظر من همه این شرکت ها عین هم هستن البته من از پارس انلاینم در کل بیشتر از دیده بانت راضی بودم خصوصا در پینگ درون بازی ها ولی خوب پارس چند وقت شد بازی در اورد و خیلی برخورد بدی کرد با ما در نتیجه تخلیه کردم . دیده بانت افت خیز هم داره مثلا زمان شلوغ سرعتش کم هم میشه به 5 6 مگ ولی در کل راضی کنندست البته باید مشخص کنین درجه راضی کنندگی دقیقا چقدر و انتظارتون چیه !!!!
خب نتیجه نارضایتی رفقای من از نت شد جمع اوری. برای 2 تاشون 16 مگ فناوا رو گرفتم و یکیشون 8 مگ شاتل.نقل قول:
اینو بگم که اون تا که از فن اوا گرفتم براشون همون ماه پیش از دیده بان هم16 رو خواسته بودم براشون که نداد و گفت که نمیکشه و فلان (که دیگه این لالایی رو من خودم حفظم...)
اینی که شاتل گرفتم مرکزشون توسط فن اوا پشتیبانی نشد. بجاش از معدود مراکز شهر بود که شاتل پورت خالی داشت! و چون هم خودش و هم خانومش شاغل هستند حجم 175 گیگ هم براشون زیاد ه، برای همین شاتل رو گرفتم تا حداقل از کیفیتش لذت ببرند.
دیده بان نت که هر سه 8 مگ داشتند ماه اول خوب ولی ماه بعد تک کانکشن در عصر و سر شب به 1-2 مگابیت کاهش پیدا میکرد و افت زیادی بود که البته اگه از IDM استفاده میشد مشکل بر طرف میشد و ظاهرا سرعت 6-8 بود با دانلود منیجر، که بدرد این بندگان خدا نمیخورد.
دوستان اینجا انجمن هست و دقیقاً برای ثبت نظرات کاربران ایجاد شده است و این بسیار خوب است که کاربرها نظراتشون را روزانه در اینجا ثبت کنند ( هیچ مشکلی نیست اگر دو روز خوب باشه و دو روز بد، همین می تونه به دیگران کمک کنه تا نمای کلی از یک شرکت داشته باشند ). نه تنها هیچ ایرادی نداره که از نظر من واقعاً می تونه یک تاریخ مدون از عملکرد شرکت ها ارائه بده. منتهی مشکل وقتی پیش می آد که یک شخص فقط به نظر بک کاربر توجه کنه که این یقیناً عمل اشتباهی است و امیدوارم که شما این اشتباه را نکرده باشید.
به نظرم یکم واسه خودت شخصیت و احترام قائل باشی بد نیست و مطمئنا میدونی که پست دادن کاربرای دیگه ربطی به شما نداره .نقل قول:
من فقط خواستم بگم پیشگامان چقدر نوسانی و بده و بقیه ضرر نکن و نیان و میدونم سر همین مساله خیلی ها پشیمون شدن چون به جز یک سری مراکز معدود تو بیشتر مراکز مشکل داره!
اینکه شما کلا یه مبلغ کمی رو احتمالا خرج نت می کنی ربطی به من نداره ولی من 80 تومن پول دادم و این پولو از تو کوچه پیدا نکردم و در قبالش انتظار سرویس خوب و با کیفیت داشتم!
شرکتی که مشتری 80 تومنی رو هیچ حساب می کنه شکی نیست که مشتری 20 تومنی رو اصلا به حساب نمیاره .
من هر وقت پست گذاشتم گفتم که اگر نت من خرابه دلیل نداره مال بقیه هم همین طور باشه نگفتم پیشگامان کلا بده گفتم نوسانیه .