اگر مغز خر خوردی اینکارو حتما انجام بدهنقل قول:
اگر مغز خر خوردی اینکارو حتما انجام بدهنقل قول:
ماکس نت رو مگه اسیاتک نخریده بود؟ چرا تعرفش مجزاس پس؟نقل قول:
نه فکر نکنم
=======
تو آذربایجان هنوز بلوط و رسانت تعرفه ندادن
آخه زمانی که تبریز بودم یه دوره از ماکس نت داشتم یادمه گفتن سهامش بخشیش رو اسیاتک خریده. نبولوم والا :n13:نقل قول:
فرق ماکس نت و اسیاتک:
ماکس نت الان به تعرفه های اسیاتک یه هدیه ترافیک داخلی اضافه کرده و سرویس 3 مگم داره که اسیا نداشت ظاهرا. سرویساش به این صورت میشه
سرعت سرویس = حجم اسیاتک + حجم داخلی ماکس نت
1 مگ = 15 (خارجی) +25 (داخلی)
2 مگ = 25 + 40
3 مگ = 40+48
4 مگ = 50+60
8 مگ = 75 + 90
16 مگ = 150+ 180
الان ماکس نت از شاتل هم بهتر شده!!
من که از های وب جمع می کنم می رم این.پینگش چه طور هست ؟ پشیبانی؟نقل قول:
توجه کنید که این isp تا اونجایی که اطلاع دارم کوچیک هست فعلا و فقط 2 استان سمنان و گلستان سرویس میده ( میتونید تماس بگیرید شاید بقیه کشور هم سرویس بدن )نقل قول:
من که فغلا راضیم ارش 6ماهه سرویس دارم فقط این اواخر تایم اوت شدیدی داشت که تهدید به جمع اوری سرویس کردم دیدم همون روز اوکی شد . پینگش هم معمولا بین 110 تا 140 هست .
گرچه خودم با این طرح های جدید شاتل و حذف نشدن شاتللند وسوسه شدم دوباره برگردم سمت شاتل . اون موقعی که داشتمش خوب بود فقط قیمت حجم روزانم زیاد میفتاد که الان با این طرحها بهتر شده برام تقریبا .
دم فن اوا گرم طرح هاش از همه بهتره دومگش 37.5 حجم ترافیک خارجیشه بعلاوه شبانه یعنی خیلی خوبه خدایی
ولی با نگاه کلی به تعرفه های شرکت های مختلف میشه گفت که نسبت به قبل بهبود چشمگیری پیدا کرده.همینی هم که میشه ظرف 24 ساعت اپراتور رو انلاین عوض کنی خیلی عالی هست.البته اگر سایتش هست دوستان اعلام کنن.رقابت هم واقعن بیشتر شده و شرکت های کمتر شناخته شده دارن خودی نشان می دن.درسته در سرعت های بالا کمی افزایش قیمت داشتیم ولی با افزایش حجمی که قرار دادن و قطع نشدن سرویس به صرفه هست.تضمین سرعت واگذاری هم خیلی مهم هست که امیدوارم رعایت بشه.در ضمن طرح های تشویقی شرکت ها و پایین امدن سرعت به نسبت سرعتی که خریدید هم اگر اجرایی بشه که خیلی خوبه.اینی هم که تعرفه داخل و خارج جدا نشد هم خوبه.در کل به نظرم خیلی جایی برای انتقاد نمی ذاره و باید با دید مثبت به این قضیه نگاه کنیم و انتقاد بی مورد صورت نگیره.
اقا من بجای بقیه افراد ناراضی نمیتونم صحبت کنم ولی به طور مثال از سرویس فن اوا کاملا کاملا کاملا راضیم.تایم شبانش عالیه.برای سرویس 8 مگ هم 112.5 گیگ در ماه در نظر گرفته که به شخصه شاید بتونم نصفشو استفاده کنم.به جز دانلود چون اونارو میذارم برای شبانه:n02:.
نکته ای که اینجا فن اوا برای ما رسما روشن کرد اینه که شرکت ها میتونن شبانه ارائه بدن و منعی ندارن.پس اگه شرکتی شبانه نداد از بی صفتی خودشونه
میگم این شاتل عجب جنس خرابی هست. تو تعرفه قبلی وقتی شرکت های دیگه سرویس ها رو اعلام نکردند برای سرعت 4 مگ زده بود 51 گیگ ترافیک که 17 گیگ بین المللی هست.
الان همان 4 مگ شده 110 گیگ که 55 گیگ بین المللی هست . عملا چقدر طمع کرده بوده و میخواسته هر چی پهنای باند اضافه هست رو بعد به صورت بسته به کاربرانش بفروشه :n35::n24:
بهترین سرویس رو فن اوا فعلا گذاشته که هم حجم ترافیکش خوبه هم دانلود شبانه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو شرکت مخابرات و پارس انلاین اصلاح تعرفه داشتند. فن اوا رو هم به لیست اضافه میکنم. پیشگامان هم تعرفش رو خودم با اشتباه نوشته بودم که اصلاح میکنم
لیست پنج شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین+ شاتل +پیشگامان+ فن اوا
تعرفه مخابرات رو از نمونه موجود در سایت کشوری (نه استانی) قرار میدم و تفکیک رو هم فعلا چیزی نمینویسم تا مشخص بشه
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 37.5 گیگ خارجی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
پیشگامان: 25 گیگ خارجی
فن آوا: 37.5 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: نداره
آسیاتک: نداره
پارس آنلاین: 50 گیگ خارجی
شاتل: نداره
پیشگامان: 35 گیگ خارجی
فن آوا: نداره
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 64 گیگ خارجی
شاتل: 55 گیگ خارجی
پیشگامان: 50 گیگ خارجی
فن آوا: 75 گیگ خارجی
سرویس 8 مگ ( 45 هزار تومن) -- مختص مخابرات
مخابرات: 45 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 90 گیگ خارجی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 96 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
پیشگامان: 75 گیگ خارجی
فن آوا: 112.5 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (65 تومن) مختص مخابرات
مخابرات: 105 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 175 گیگ خارجی
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 200 گیگ خارجی
شاتل: 160 گیگ خارجی
پیشگامان: 150 گیگ خارجی
فن آوا: 225 گیگ خارجی
پی نوشت:
1- حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
2- فعلا آسیاتک فقط به صراحت قانون جدید تضمین سرعت رو اضافه کرده
3- ترافیک داخلی در پیشگامان یک سوم ترافیک خارجی محسوب میشه (فقط این شرکت اینجوریه)
4- تنها شرکتی که اقدام به تغییر و تنوع دهی به قیمتها کرده مخابرات بوده
5- بسته های تشویقی از طرف بعضی از شرکتها مثل شاتل و فن اوا ارائه شده
البته پارس آتلاین باز تعرفه ها رو برداشت
کم نمیشه . حتما می خواد زیاد شه . بالاخره رقابته دیگه . مطمعنا تمام شرکت ها از مخابرات که ۱۷۵ گیگ خارجی گذاشته بیشتر میزارن با آپشن های بیشتر مثل شبانه یا سرعت باز یا سرعت منصفانه بیشتر از ۱۲۸ . یا مثل شاتلند و...
ولی یه چیزی رو مطمعنم های وب که الان کمترین حدو گذاشته آپدیت لیست می کنه و مطمعنا از پارس که زیر دستشه بیشتر می زاره ولی هر شرکتی باید یه آس رو کنه مثلا یکی شبانه -یکی شاتلند -یکی سقف سرعت بالا بعد مصرف -یکی فشفشه و... وگر نه این رقابت یه گیگ کمتر بیشتر تا ابد می تونه ادامه پیدا کنه.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مثل اینکه تنظیم مقررات تعرفه های قبلیشون رو باطل اعلام کرده :n09:نقل قول:
اینجوری پیش بریم شرکتا به خاطر جذب کاربر ترافیک رو هی افزایش میدن :n10:
اگر اون حداقل رو هم اعمال کنند که همه بعد از اتمام حجم به 128 کاهش پیدا نکنند، میشه گفت طرح موفقی بوده
به نظرم بهترین کار خرید سرویس 512 از شرکتی هست که خط را تا تا جایی که کشش داره باز میگذاره و بعد هم بسته های ترافیک بخره.
با این اوضاع فک کنم بسته های ترافیک اضافه ارزونتر از قبل بشه مثلا 500 گیگ ترافیک را بدن 250 هزار تومن
سرویس های 12 ماهه سه مگ و چهار مگ های وب به ترتیب با هزینه ماهیانه 20 و 25 تومن و ترافیک ماهیانه 48 و 60 گیگ تا رنج قیمت خودشون از نظر سرعت و حجم با اختلاف خیلی زیاد بی رقیبن.نقل قول:
کاش باقی شرکتا هم مثل های وب برای دور زدن این رنج قیمتی که وزارت ارتباطات واسه سرعتای مختلف تعیین کرده از همین روش های وب استفاده کنن و مثلا سرویسا رو به صورت چند ماهه و با قیمت ماهیانه ی خیلی پایین تر از حدی که برای اون سرعت تصویب شده بفروشن.
داداش شما چه جوری سه مگ وچهار مگ های وب رو ماهی 20و25 حساب کردی؟نقل قول:
کجا این قیمت هست؟نقل قول:
60 گیگ 4 مگ 40 تومنه تازه یکساله باید پولش رو اول بدیم.
فن اوا با 40 تومن ماهانه 75 گیگ میده
نقل قول:داداشا یه نگاه دیگه به سرویسای 12 ماهه های وب بندازید حله. واسه سه مگ نوشته قیمت کل دوره 240 تومن. دوره اش 12 ماهه ست دیگه یعنی ماهی 20 تومن. 4 مگ هم قیمت کل دوره 12 ماهه اش 300 تومنه که میشه ماهی 25 تومن.نقل قول:
اولی تو سایتش زده سالیانه که بگیری 420در می یاد دومی هم 480که اولی می شه 35 دومی هم 40تازه یکساله هاش تو سه مگ و4 مگ نزدیک می شه به یک ماهه مخابرات و پارس واگرنه در یک ماهه که کمتره
این صفحه رو یک نگاه مجدد بندازنقل قول:
نقل قول:
سرویس 12 ماهه های وب:
3 مگ = ماهی 48 گیگ+ قیمت کل 420 ( ماهی 35 تومن)
4 مگ = ماهی 60 گیگ + قیمت 480 ( ماهی 40 تومن)
عنوان بدترین شرکت در نهایت رسیده به های وب!!!
اینو از کجا اوردی برای من که تو سایتش همچین چیزی نیست الان اون لینکی که دادم برایز شما چه جوریه؟نقل قول:
نقل قول:
این تصویر فاقد اعتباره.
به لینک زیر برید و دوباره چک کنید
داخل تصویر مشخصه که بنده از همون لینک عکس گرفتم.نقل قول:
سرویس ماهی 25 برای 60 گیگ یکساله هایوب گذاشته بود ولی الآن گرون کرده اونارو برداشته. دوباره نگاه کنید، برای همین این اختلاف اینجا پیش اومده. گذاشته 40 تومن 60 گیگ و 15 تومن گرون کرده
دیگه واقعا هایوب توجیهی نداره با این قیمت
نقل قول:
الان فقط شما دارید این صفحه رو میبینید! که معنیش اینه یا ما داریم صفحه کش شده رو میبینیم یا شما!!
احتمالا از طرف های وب اپدیت شده ولی یکی از طرفین بحث داره همچنان قیمت قبلی رو میبینه!
عجب ظاهرا همین تازگی تغییرش دادن چون با رفرش تغییر کرد.
حق با شماست های وب عنوان بدترین رو به دست آورد بهش تحقیر می گم.
این یکی دو روزه ما رو امیدوار کرده بود به سرعت و حجم قابل قبول تو این رنج قیمت. امیدوارم ورشکست شن با این قیمتاشون.
رفع ابهامات شرکتها در رابطه با تعرفههای جدید
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از برگزاری جلسه با اپراتورهای ثابت و دارندگان پروانه FCP و رفع ابهامات بعضی از شرکت ها در خصوص تعرفههای جدید اینترنت خبر داد و گفت: اینکه یکی دو اپراتور تفسیر و برداشت اشتباه در مورد چگونگی محاسبه ترافیک داخلی و ترافیک بینالمللی در آستانه مصرف منصفانه داشتند که به آنها تذکر دادیم تا اصلاح کنند.
به گزارش ایسنا، حسین فلاح جوشقانی با اشاره به جلسه روز شنبه با اپراتورهای ثابت و دارندگان پروانه FCP پیرامون تعرفههای جدید اینترنت ثابت گفت: بعضی از شرکتها ابهاماتی درخصوص مصوبه داشتند که با حضور آنها بررسی و نحوه اجرای مصوبه شفاف شد.
وی با اشاره به اینکه پیشبینی میکنیم اپراتورهای ثابت و شرکتها در میان مدت و بلندمدت از تعرفهگذاری جدید سود ببرند، افزود: انشااله قیمتگذاری جدید در میان مدت و بلندمدت منجر به بزرگ شدن حجم بازار از نظر میزان مصرف و حجم گردش مالی میشود. ضمن اینکه تعرفههای جدید رضایت مردم را جلب میکند.
فلاح جوشقانی ضمن تشریح بخشهایی از مصوبه کمیسیون تنظیم ارتباطات از جمله مصرف منصفانه افزود: در طرح جدید کیفیت اینترنت با سرعتش مشخص میشود، یعنی با سرعت بالاتر، قیمت بالاتر و به همان نسبت آستانه بالاتر میرود. براساس مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات مدل جدیدی برای تعرفهگذاری اینترنت ثابت مشخص شد مبنی بر اینکه برای سرعتهای مختلف، قیمتهای جدید ارایه شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مطالعات تطبیقی انجام شده در حوزه اینترنت ثابت در دیگر کشورهای دنیا، خاطر نشان کرد: براساس روالی که در دنیا وجود دارد برای هر سرعت، آستانه مصرف منصفانه تعیین میشود تا بر اساس آن به کاربر ارایه سرویس شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شرکتها و اپراتورها موظفند تا سرعت ارایه شده را به صورت تضمین شده ارایه کنند، گفت: مطابق این مصوبه اپراتورها موظف هستند که سرعت را با تضمین ۹۵ درصدی ارایه کنند. درحالیکه در گذشته سرعت به صورت اشتراکی به کاربران ارایه میشد و تضمینی در این رابطه وجود نداشت.
وی افزود: تاکید داریم که حتما به روش غیرحجمی برویم هرچند مطابق بازخوردها، اصلاحات را انجام میدهیم و مرتب نظارت میکنیم.
فلاح سوالات مطرح شده از سوی کاربران را درباره تعرفههای جدید ناشی از عدم کسب اطلاعات و همچنین توضیحات ناکافی و غیرشفاف اپراتورها دانست و توضیح داد: در نحوه محاسبه ترافیک برای محاسبه آستانه مصرف منصفانه، اگر اپراتوری FUP را ۳۰۰ گیگابایت اعلام کند، مشترک میتواند ۱۵۰ گیگابایت اینترنت بینالملل خالص یا ۳۰۰ گیگابایت ترافیک خالص داخلی استفاده کند و اگر مصرف به صورت ترکیبی است با نسبت یک به دو رعایت خواهد شد.
رئیس رگولاتوری همچنین تاکید کرد: ضمناً اپراتورها موظف هستند که در زمان دایرکردن سرویس، سرعت خط را از نظر فنی به مشترک اعلام کنند تا براساس آن خدمات از سوی کاربر و مشترک خریداری شود.
وی با بیان اینکه اپراتور نباید کاربر را در ارایه خدمات محدود کند، افزود: در زمانی که مشترک نزدیک به اتمام سرویس و آستانه مصرف منصفانه خود شود، اپراتور باید به وی اعلام کند تا مشترک متوجه میزان مصرفش باشد.
معاون وزیر ارتباطات با اعلام اینکه در سرویسهای غیرحجمی وقتی کاربر بیشتر از سقف تعیین شده مصرف کند، تا پایان زمان مشخص شده، سرویس وی بصورت یک سرویس رایگان با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه تبدیل میشود، گفت: هم اکنون اپراتورهای مختلف برای مصرف منصفانه عددهای مختلفی را ارایه کردند که آنها در فضای رقابتی بر مبنای نیاز مشترکین و فضای رقابتی خود این عدد را در نظر گرفتهاند.
فلاح با اشاره به اینکه یکی دو اپراتور تفسیر و برداشت اشتباه در مورد چگونگی محاسبه ترافیک داخلی و ترافیک بینالمللی داشتند که به آنها تذکر دادیم تا اصلاح کنند، تاکید کرد: ضمن اینکه برای راحتی مردم که بتوانند در فضای رقابتی اپراتور خود را عوض کنند، اپراتورها و شرکت مخابرات ملزم شدند تا حداکثر ظرف ۲۴ ساعت با تقاضای مشترک برای تغییر اپراتور اقدام کنند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این فرصت را در گذشته برای اپراتورها ۷۲ ساعت دانست و خاطرنشان کرد: اینطور که برآورد کردیم بخصوص در یکی دو سال گذشته میزان مصرف داخلی نسبت به مصرف ترافیک بینالمللی رشد قابل توجهی داشته است، بنابراین پیشبینی میکنیم تا با توجه به میزان مصرف و وضعیت موجود، مردم با آستانه مصرف منصفانه در نظر گرفته شده با سرعت مشخص میتوانند استفاده لازم خود را بهتر از قبل داشته باشند.
امیدوارم های وب هم مثل بعضی شرکت ها تعرفه ها رو عوض کنه چون الان به نسبت بقیه بدتر شده !
------------------------
این تاپیک های وب نمیخواد باز بشه !!!؟
و صبانت عزیز همچنان هیچ خبری نداده تازه توی سایتش نوشته تعرفه های جدید به زودی اعلام می شود!!
البته از یه جهت خوبه چون فشار خیلی زیادی روشون هست که تعرفه بالا بدن چون کاربرا الان بقیه شرکتا رو دیدن و به صبانت فشار میارن که حجم بالا بده
های وب دیگه باید خداحافظی کنه با این اوصاف.پینگ خوبی نداشت جدیدن هم که کیفیتا اومده پایین.یه فشفشه بود که اون هم با این تعرفه های جدید نیازی بهش نیست.فک کنم ورشکست بشه!
دوستان هیچ کدوم از isp ها فروش طرح های جدید رو شروع کردن ؟
فکر کنم با این تغییراتی که هنوز دارن میدن تا هفته بعد باید صبر کنیم
های وب یه علتی داره طرح هاشو عوض نمی کنه .....نقل قول:
فشفشه هاشو احتمالا خیلی ارزونتر می کنه و از این راه جبران می کنه .چون 1- هر گیگ معمولی شده 2 تومن و 2- طرح ها همگی حجم بالا به صورت ذاتی دارن ..مثلا 120 گیگ خارجی با قیمت 80 تومن ....می تونه یه فشفشه 20 تومنی به میزان 100 گیگ داشته باشه !!!
الان به نظرم کاربرا فقط ذکر خیرشون شده حجم در حالی که همه شرکت ها حجم رو بالا بردن نسبت به قبل و همین باعث میشه یسری که بخاطر حجم از یوتوب و... استفاده نمی کردن الان ازادانه در ساعت های اوج هم از یوتوب و... با بالاترین کیفیت استفاده کنن و شرکت ها ممکنه در توانشون نباشه مرز اشتراک رو رعایت کنن و خیلی از مراکزشون مشکل پینگ و کمبود پهنا بخورن ....در وقاع اگر شرکت ها تونستن از پس کاربر های کم مصرفی که یجورایی به متوسط مصرف تا پرمصرف در اینده تبدیل خواهند شد بر بیان اون موقع این طرح ها نتیجه خواهد داد وگرنه سرنوشتشون مثل ایرانسل میشه که هر جا یطوره ...یه جا 100 مگ سرعت دارن یه جا 1 مگ هم ندارن !!!!
اون بند خیلی الان مهم تره ....
*دوستان دقت کنید که در طرح جدید زمان ثبت نام باید در مورد وضعیت فنی خططون اپراتور با شما صحبت و حداکثر کشش خط رو به شما بگه!
بدیهیه که میدونید اگه خط کشش نداشته باشه نمیشه انتظار داشت سرعتتون از قبل بالاتر بره (در حالت ماکزیمم) بنابراین وظیفه شرکت ثبت نام کنندست که به شما این هشدار رو بده که پول بیشتر برای سرعت بالاتر ندید. (اگه خودتون راضی بودید به خاطر حجم بیشتر که هیچی)
*در مورد تخلیه یا رانژه مجدد گه از 12 ساعت اداری یا 24 ساعت معمول بیشتر طول کشید کار شما به سامانه 195 شکایت کنید.