ممنون از شما الان چک کردم همین 22c هستش چک ابدیتم میزنم چیزی نمیاد چرا پس؟نقل قول:
Printable View
ممنون از شما الان چک کردم همین 22c هستش چک ابدیتم میزنم چیزی نمیاد چرا پس؟نقل قول:
احتمالا الان رو اخرین نسخه هستید و اپدیتی وجود نداره . یه عکس از قسمت اپدیت بدید. ببینم الان رو چه ورژنی هست .نقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این جدول الان شما این نسخه ها رو دارید استفاده میکنید و میتونید تاریخ انتشار اونها رو هم ببینید . از نظر تاریخ انتشار فریمور شما عقب تر هست ولی از نظر ورژن بالاتر هست در کل دو نوع فریمور جنرال در این جدول هست .نقل قول:
اختلاف حجم دو نسخه خیلی متفاوته چرا؟نقل قول:
خوب چه کار باید کرد تا + رو بشه فعال کرد؟
شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قسمت تنظیم دیتا لاک ) باید ابتدا برا مودمتون دیتا لاک درست کنید البته به احتمال زیاد چون فریمور شما نسخه جنرال هست روش telnet جواب نمیده و دو راه داری : یا از اول تمامی مراحل داخل اموزش انلاک این مودم رو بری البته به غیر مرحله 4 داخل اموزش که مربوط به انلاک کردن هست چون مودم شما انلاک نمیخواد و برسی به عوض کردن و ست کردن دیتا لاک . بعد از اون هر فریموری خواستی یا هر وب یو ای خواستی میتونی راحت با دیتا لاک کد بدست اومده نصب کنی . فقط تو این روش حتما طبق اموزش باید پشت مودم باز بشه و اتصال 2 پین برقرار بشه . روش دوم : با استفاده از imei مودمتون که پشت مودم زیر باطری روی برچسب نوشته شده با استفاده از برنامه های Huawei_Calculator . دیتا لاک یا همون فلش کد برا مودمتون بگیرید البته اونم اگر برنامه براتون صحیح بتونه پیدا کنه . بلاخره تستش کنید و کد رو بگیرید و اقدام به نصب فریمور کنید بدون باز کردن پشت مودم و اتصال دو پین و ببنید کد رو قبول میکنه یا نه . قبول شد که هیچ نشد باید روش اول رو برید .نقل قول:
داخل فایل زیپ ادرس یک سایت دریافت فلش کد با imei و دو برنامه برای دریافت این کد با وارد کردن imei وجود داره از هر سه استفاده کنید و هر سه کد رو یادداشت کنید و هر سه رو موقع نصب فریمور استفاده کنید ببنید کدوم جواب میده . جواب نداد و با ارور کد اشتباه هست مواجه شدید مجبورید روش اول رو برید .
دوستان سایتهای منبع Firmware و webui این مودم رو معرفی کنید.باتشکر
منبع رایگان به اون صورت نداره بیشتر پولی هستن و داخل ایران قابل خریداری نیستن و اصلا به صرفه نیستن . من دو نمونه معرفی میکنم یکی نیمه رایگان خارج کشور و یکی پولی داخل ایران و با قیمت معقول :نقل قول:
-------------------------------
سلام دوستان خسته نباشید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا راهی هست بشه ورژن فریمور عوض کرد
مثال :: E5577s_Bs_Update_21.318.03.00.1367-zain.exe عوض بشه E5577s_Bs_Update_21.328.03.00.1367-zain.exe
ممنون اگه راهنمایی کنید
ممنون میشم که فقط بهم بگید ورژن در کدام یک از bin ها هست لطفا جوابم وبدید تاالان نشده من جوابی در سایتی به این خوبی بگیرم حداقل اینبار ناامید نشم
فقط میخوام بدونم ورژن توکدام یک از فایلها هست
من اطلاع دقیقی ندارم . مود کردن و ادیت فریمور کار راحتی نیست و نیاز به آشنایی و تجربه داره . از دوستانی که دولوپر هستن باید بپرسید .نقل قول:
من مدل انلاک شده دارم همان e5785 حتی با نرم افزار lte watch هم میزارم روی advanced باز هم نمیزنه 4g+ علت چیست و اینکه یک سوال اینکه علاوه بر این مدل یه مدل تی پی لینک 7650 cat11 دارم اون با نرم افزار lte watch کار نمیکنه دوستان نرم افزار مشابه دارن معرفی کنن
- - - Updated - - -
من مدل انلاک شده دارم همان e5785 حتی با نرم افزار lte watch هم میزارم روی advanced باز هم نمیزنه 4g+ علت چیست و اینکه یک سوال اینکه علاوه بر این مدل یه مدل تی پی لینک 7650 cat11 دارم اون با نرم افزار lte watch کار نمیکنه دوستان نرم افزار مشابه دارن معرفی کنن
- - - Updated - - -
نقل قول:
شاید منطقه شما پلاس نداره هنوز
با یه گوشی که پلاس میشه تست کنید
ltewatch. با مودم من که تی پی هست کار نمیکنه
فکرکنم ناسازگاره
رو ۷۶۵۰ پلاس میزنه؟
۷۶۵۰ رو چند خریدین؟
با نسخه معمولی ltewatch امتحان کردین؟
بچه ها که آنلاک کردن کسی میتونه بکاپ NVRAM این مودمو بهم بده
برنامه زیر رو هم تست کننقل قول:
دوستانی ک میگن فایل زیپ باز نمیشه از نرم افزار 7-zip استفاده کنن
منم مودم e5785 دارم انلاک شده اگه این ورژنو بزنم علامت 4g+ میاد در ضمن به غیر از این مودم مدل رومیزی b525 هم دارم اونم نمیزنه 4g+ برای اون باید چی کار کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
منم مودم e5785 دارم انلاک شده اگه این ورژنو بزنم علامت 4g+ میاد در ضمن به غیر از این مودم مدل رومیزی b525 هم دارم اونم نمیزنه 4g+ برای اون باید چی کار کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
برا این مودم بله همون فریم ویر مود شده رو بزنید با وب یو ای ادیت شده ایرانسل . 4g+ میاد ولی . برای همراه اول باید منطقه زندگی یا شهر شما از نوع mimo2*2 باشه نه mimo4*4 . من دو تا شهرستان تست کردم در یکی اومد ولی در یکی نیومد . هر دو هم پوشش 4g+ داشتن و با اپراتور هم تماس گرفتم گفتن جریان از این قراره .نقل قول:
nvram مودم ایرانسل : fd-m60 h1
سریال نامبر و imei رو تغییر دهید و استفاده کنید .
up up ............
وارد کردن دستگاه به حالت راه اندازی اضطراری یا همون یو اس بی بوت مود .
بدون باز کردن پشت مودم و بدون نیاز به اتصال دو پین فقط رو فریمور های مود شده دارای adb کار میکند :
تغییر imei : بر روی فریمور های مود شده دارای adb کار میکند :
جدیدترین فریمور مود شده برای این مودم :
the latest firmware from 11/14/2018جدیدترین webui مود شده برای این مودم :
added: Wi-Fi channels for 2.4 and 5, ADB and Telnet, fix ttl
The band of Wi-Fi frequencies for 5 set to 40, with the position on "auto" that 5 did not turn on
با سلام
من این مودم را هفته گذشته از فروشگاه ایرانسل تهیه کردم.[/COLOR]
سوال داشتم از خدمتتون اینکه موقعی که وارد پنل کاربری میشم فقط quick setup میاد و چیزه دیگه نمیاد یعنی منو کامل ندارم که من تنظیمات را انجام بدم چیکار باید بکنم ؟
با یه بروزر دیگه چک کننقل قول:
من نسخه انلاک و اصلی خود هواوی این مدل رو دارم ولی هر چی چک ابدیت میزنم چیزی نمیاد چرا؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
من میخوام این مودم رو به بخاطر قابلیت تجمیعش خریداری کنم و با روش ذکر شده آنلاک کنم
میخواستم بدونم به این روش مودم کاملا stable هست؟ چون نسخه آنلاکش گیر نمیاد دیگه و بین این و 7650 آنلاک موندم:n13: اونم قیمتش خیلی زیاده
الان رو چه نسخه ای هستید ؟نقل قول:
بهترین مودم هست و راحت انلاک میشه و به خودتون بستگی داره رو چه فریموری ازش استفاده کنید . در کل همین فریمور که برا انلاک استفاده میشه با webui خود ایرانسل تمامی امکانات رو داره و مشکلی هم نداره . در ضمن تو اینترنت بگردید میتونید نسخه انلاک شده این مودم رو با قیمت پایین تر از نو این مودم پیدا و خریداری کنید .نقل قول:
انجام دادم باز نشد اگه از بچه ها کسی اطلاعات در این زمینه دارند بفرمایند ممنون
نقل قول:با سلامانجام دادم باز نشد اگه از بچه ها کسی اطلاعات در این زمینه دارند بفرمایند ممنون
من این مودم را هفته گذشته از فروشگاه ایرانسل تهیه کردم.[/COLOR]
سوال داشتم از خدمتتون اینکه موقعی که وارد پنل کاربری میشم فقط quick setup میاد و چیزه دیگه نمیاد یعنی منو کامل ندارم که من تنظیمات را انجام بدم چیکار باید بکنم ؟
یدونه اسکرین شات بگیر از صفحت.نقل قول:
یعنی نمیتونی Quick Setup رو بری جلو و تموم کنی که منوها بیاد؟
DHCP reverse list هم داره ؟ چه خوب میشه ای پی استاتیک ست کرد ..حیف که b612 نداره.نقل قول:
b612 هم داره وب یو ای همین رو با یکم تغییر بزنی رو b612 میارهنقل قول:
داداش چطوریاس ؟ من الان لاک ایرانسلمنقل قول:
Software version: 11.196.01.01.234
Web UI version: 21.100.44.00.03
اینم یو اس بی لحیم کردن و مراحل انلاک رو داره ؟
با مودم های هوای سرو کله نزدم راستش نمیدونم ولی اینطور که شما میگی کلا فرمور و web ui کجاست براشون..
این لینکه وب یو آیهنقل قول:
باید adb مودمت فعال باشه بخوای بزنی که رو رام اصلی ایرانسل فعال نیست
میل تونو لطف میکنید براتون بفرستم تصویر نمیتونم بزارمنقل قول:
تو پیکو فایل بزار لینکشو بده که بقیه هم ببینن
[QUOTE=MH.Mousavi;9094200]تو پیکو فایل بزار لینکشو بده که بقیه هم ببینن[/QUOTE
]اوکی اگه شد میزارم
s8.picofile.com/file/8348184884/7777.jpg
- - - Updated - - -
s8.picofile.com/file/8348184884/7777.jpgنقل قول: