خب گردش کرده.مثلا بوده 1.9 زده یک.حالا یک و 2 که خیلی کمه فرقی نمی کنه.سرعت تو idm چند میده وقتی نزدیک 100 هست؟نقل قول:
Printable View
خب گردش کرده.مثلا بوده 1.9 زده یک.حالا یک و 2 که خیلی کمه فرقی نمی کنه.سرعت تو idm چند میده وقتی نزدیک 100 هست؟نقل قول:
fiberhome an5506-04-bنقل قول:
مدل مودم ایته و فکر کنم یکی از به دردنخورترین مدل های چینب تو بازار باشه.هر کاری هم کردم نتونستم وارد تنظیمات مودم بشم
این سرویس با این ابونمان ماهی 60 تومن برای 99 درصد ملت اصلا ارزش خرید نداره انشااله در اینده قیمتش کاهش بیابه
برای اکثرا ترکیبی از سرعت + حجم + هزینه مهم نه یکیش مثلا 500 گیگ ماهانه با سرعت 100 کیلوبایت و همچنین سرعت 100 مگابیت با حجم 50 گیگ ماهانه ارزش نداره
الان من دارم با ماهی 29 تومن 2.4 ترابایت دانلود می کنم ( سرعتم هم 2.5 مگابایت هست راضیم )
آره جدى اين آبونمان رو هيچ جا حرفى ازش نزده و ماهى ٦٠ تومن هم مبلغ كمى نيست كه آدم نخواد بهش توجه كنه، اين آبونمان بخواد وجود داشته باشه بدرد نمى خوره و نمى ارزه اين سرويس.. من خودمم درخواست دادم ولى اگه اين مبلغ روش بياد حاضر نيستم انقدر هزينه كنم..نقل قول:
میشه بپرسم از کجا اینترنت گرفتین؟
میشه بپرسم از کجا اینترنت کرفتین؟
میشه بپرسم از کجا اینترنتتون رو گرفتین؟نقل قول:
با شبانه نامحدود همراه اول که میشه ماهیانه 29 تومن دوست عزیز ( 1 شب تا 11 صبح )نقل قول:
سلام
الان روی دیوار بلوک ما این جعبه ONU یا Optical Network Unit نصب شده. (بلوک ما 24 واحدی هستش)
سوالم این هستش که الان این فیبر هستش؟ یعنی فیبر رو تا ساختمان ما کشیدن؟ از این میشه سرویس تانوما گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم جعبه تلفن عادی که کنار این ONU وجود داره:
۲.۴ ترابایت رو کجا ذخیره میکنی؟!نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
کامپیوتر مامان بزرگم تو سوئد ^_^نقل قول:
خداداده هارد:n08:نقل قول:
جزعیات سرویسهای ftth مخابرات
من با دقت نخوندم ، تو این جزوه مثل اینکه اینترنت خانگی با تجاری رو جدا کردن یعنی امکان داره هزینه آیونمان برای کاربرهای خانگی کمتر باشه؟
من کلآ دو تا کلمه آبونمان نو این جزوه 100 صفحه ای پیدا کردم اونم فکر نکنم درست توضیح داده باشه که هزینه آبونمان کاربران خانگی چقدره.
دوستان لطفآ با این هزینه آبونمان اینترنت نگیرین تا قیمت ها کاهش پیدا کنه امروز به خونه ما مخابرات تلفن گویاش تماس گرفته که امکان ارائه اینترنت پرسرعت برای شما فراهم شد
من هیچ ثبت نامی هم نکردم . خودشون کم کم دارن التماس میکنن.
دوستان که در مشهد هستن لطفا قید مخابرات بزنین من الان برای همسایمون ftth وصل کردن سرعت ۱۰ مگ پینگ ۳۶۵ به سرور ایران !! فیبر نوری تو بدترین شرایط نباید از ۹۹ مگ پایین بیاد چرا سرعت ۱۰ مگ هست؟ ایا این اسمش دوزدی نیست؟ ۵۰۰ گیگ ترافیک دادن از دیشب تا الان دوستم میگفت هیچی دانلود نزده خاب بوده رفته دیده ۲۳۲ گیگ از حجمش رفته وایرلس مودم هم روشن نبوده که بگیم هک شده
پ.ن : میدونم این پستم پاک میکشه چون شرینی خور های مخابرات تو این انجمن حضور دارن
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی اصغر روزگارمدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس گفت: سال گذشته با اقدامات انجام شده توسط این شرکت، ظرفیت ارائه خدمات تانوما یا کشیدن خط فیبرنوری برای مشترکین تلفن ثابت، به میزان 60 هزار شماره ایجاد شده است؛ امسال نیز ایجاد 120 هزار ظرفیت تانوما در استان فارس در دست اقدام قرار دارد.
به زودی سامانه ثبتنام فیبر مستقیم منازل به منزل به زودی برای ثبتنام در دسترس مردم قرار میگیرد.
مخابرات فارس بي عرضه ترين مخابرات تو ايران هست !!! مخابرات تهران و اصفهان يا بقيه شهرا ببينيد چند وقته سرويس vdsl ٥٠ مگ و ١٠٠ مگ ارائه ميدند، بعد مخابرات شيراز الان بيشتر ٧-٨ سال هست منطقه ما فيبر نوري كرده يه سرويس adsl نتونستيم بگيريم بيشتر ١٠ تا شركت اينترنتي رفتم اين چند سال نتونستن adsl بدن حتي خود مخابرات هم نميتونه سرويس adsl بده رو كافو نوري چندين بار مراجعه كردم،،،ديگه حسابش كنيد.نقل قول:
والا از همين سرويس وايرلس كه داريم راضي هستيم ٥٠ مگ بي دردسر داريم، تانوما هم ارزوني خودشون...
Sent from my iPad using Tapatalk
والا تا اینجا که من ازش استفاده کردم خیلی راضیم ازش.خصوصا پینگش واسه بازی عالیه
چه بازي اي بازي ميكنيد دوست عزيز؟ پينگتون چند هست؟نقل قول:
ايا تست كرده ايد با سرويس هاي كاهش پينگ پايينتر هم مياد يا نه؟
امروز رفتم مخابرات مرکزی رشت و گفتن که فعلا برای عموم راه اندازی نشده و فعلا بعضی مناطق مثل گلسار و میدان فرزانه در حال کابل کشیه.گفت اگه الان بخواین باید شخصی هزینه کنین که خیلی بالاست.یه بیمارستان رو برام مثال زد که گفت حدود 30 میلیون شد.
فعلا برا کلان شهر ها می کنن.باید دید این اپراتور 4 که اومده اگه سریع کار کنه برا برقیه هم احتمالا انجام بشه.نقل قول:
خب رشت هم کلانشهره دیگه.نقل قول:
ما 8 تا کلان شهر داریم که جدیدا شده 9تا . به شهرهای بالای 1 میلیون جمعیت می گن کلانشهر توی ایران.توی اینا مخابرات فیبر می زنه:تهران کرج اصفهان شیراز تبریز اهواز مشهد کرمانشاهنقل قول:
ایرانیان نت توی اینا: تهران کرج اصفهان شیراز تبریز اهواز مشهد قم
کلا همه چیز مال شهر های بزرگ هست در کشور های خارجی و توسعه یافته سعی میشه بهترین امکانات رو برای مناطق کوچک وخصوصا جاهای که کشاورزی میشه و دامداری فراهم کنند تا از کوچ این مردم به شهر ها جلوگیری بشه ولی تو ایران همه چیز برعکس هست مناطق پر جمعیت همیشه اولویت داره و همین باعث شده که شاهد باشیم روستا ها خالی میشه بعضی از این روستا ها هنوز تلفن و اب و برق و گاز نداره بعد میگن چرا مردم میان تهران کار تحصیل امکانات رفاهی تمام این ها باید درست بشه ولی وقتی مسئول یک کشوری روحانی باشه از این بهتر نمیشه.
سلام دوستان
قیمت و سرعت ftth در هند
شرکت Airtel
ارزان ترین بسته:
سرعت تا 100 مگ
ماهیانه 200 گیگ
2099 روپیه که با روپیه حدود 60 تومان می شود حدود 120 هزارتومان ماهیانه
مابقی را هم خود دوستان مشاهده بفرمایند
tech.firstpost.com/news-analysis/the-fastest-fibre-optic-internet-providers-in-india-329373.html
این پروژه ای بود که دم انتخابات کلید خورد تا دهات ما بیارن احتمالا 3-4 سال طول میکشه
بیخیال ما ک تو شهر هستیم انتظار داریم 15 سال دیگه بیاد شما ک تو روستا هستید چ انتظاری داریدنقل قول:
سلام
امروز درخواست FTTH رو به صورت کتبی نوشتم و به مدیر مرکز مخابرات محل مون دادم.
گفتند که حداقل بین 1 تا 2 ماه زمان می بره که سرویس تانوما برقرار بشه.
فعلا باید صبر کنم ببینم چی میشه.
ما غرب تهران هستیم.
کلا این نوع اینترنت چون گرووونه اصلا ارزش نداره ادم بخواد این همه هزینه کنه ...اگه فقط برای دانلوده بسته های ایرانسل و همراه اول مقرون ب صرفه ترهنقل قول:
امروز مرکز جماران رفتم حضوری با رییس مرکز که صحبت کردم گفت حداقل ۳۰ نفر باید درخواست بدن تو یه مجتمع که بیان فیبر نوری نصب کنند
نفری هم ۱۰۰ تومن میگیرن که تا دمه ساختمان بیان نصب کنند بقیش هم میگه با پیمانکار جدا باید جساب کنید
نقل قول:
نه عزیز اینطوری نیستش. حتما پیگیری کنید.
کشیدن فیبر تا خود ساختمان به صورت رایگان توسط مخابرات صورت می گیره و هزینه ای از مشترک دریافت نمیشه.
فقط هزینه سیم کشی داخل ساختمان بعهده مشترک هستش که توسط پیمانکار انجام میشه. اگر 5 تا 10 واحد در مجتمع شما درخواست بدن، هزینه سیم کشی داخل ساختمان هم رایگان میشه.
هزینه سیم کشی داخل ساختمان هم بین 250 تا 500 هزار تومن میشه.(هم از 2020 پرسیدم و هم از مرکز مخابرات محل مون)
دوست عزیز امروز پیس رییس این مرکز بودم دیگهنقل قول:
احتمالا جایی که شما هستی فرق داره
وقتی رییس این مرکز یه چیزی میگیه الکی که نمیگه حتی اگه بگه کاریش نمیشه کرد رییس مرکز هست دیگه
گفت حداقل ۳۰ واحد
هر کدوم هم ۱۰۰ تومن باید بدهند
هزینه داخل مجتمع هم خود مالکان باید جدا گانه به پیمانکار بدند
چه گیری دادین به این فیبر
با این قیمت اصلا و ابدا ارزش نداره
مگر این که مجبور باشی! وگرنه پینگش که تفاوت فاحشی نداره. حجمشم که کمه
در سایت TCI یا مخابرات ایران درخواست فیبر رایگان هستش و مخابرات تا خود ساختمان به طور رایگان فیبر میاره.
نمی دونم چطور هستش که مرکز ها مستقل عمل می کنن و هر کسی نرخی اعلام می کنه!!!
تا وقتی رقیب نداشته باشن همینه اوضاع ...
امیدواریم زودتر MTN شروع کنه .
منم کاملا موافقم.مثل قضیه قیمت سیم کارت که یه وضع بدی بود.ولی چه طور اومد پایین!نقل قول:
به مناسبت سالروز گرامی داشت حماسه سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر، فاز نخست طرح کشوری واگذاری فیبر نوری منازل (FTTH) در منطقه آزاد اروند رونمایی شد.
به گزارش ایرنا وزیر روز پنجشنبه در آیین تحویل نخستین لینک فیبر نوری خانگی (FTTH) در منزل خانواده معظم شهید حیاتیان در آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:
اجرای پایلوت طرح فیبر نوری خانگی از استان خوزستان شروع شده و مقرر شده تا این فیبر نوری خانگی را به یک میلیون مکان ببریم و با این کار تحول خوبی را در منطقه آزاد اروند و شهر آبادان ایجاد کنیم.
برای خود منم سوالهنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سلام دوستان
گویا مشهد تبلیغات خیلی زیاد شده
سایت هایی مثل
3132 دات آی آر
ba2020 دات آی آر
38113 دات آی آر
این مخابرات قم با خودش چی فکر کرده که چنین تعرفه های گرونی رو مخصوص FTTH ارائه داده: