ممنون
پس بدرد شرکت هم نمیخوره
Printable View
ممنون
پس بدرد شرکت هم نمیخوره
نقل قول:
ممنون پس بدرد شرکت هم نمیخوره
بنده مدت بسیار زیادی تحقیق داشتم، توصیه میکنم برای شرکت جز مودم رومیزی نگیرید، چه TD و چه FDD، اگر هم کمی صبر کنید مودم های ۴.۵ رومیزی هم بیاد(چه TDD، چه FDD)، بنده بسیار توصیش میکنم.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
قطعا ایرانسل وقتی که بازار از این مودم اشباع شد و سودش رو گرفت
مودم های ارزونتری میاره برای دهک های پایین جامعه :D
بردین برا تست؟نتیجه؟نقل قول:
من بردم بسیار هم جالب بود
سرکار خانوم بسیار پر ادعایی که اونجا تشریف داشتم با برخورد بسیار سلطنتی که انگار مالک کل شرکت ایرانسل هستش و هیشکی چیزی سردرنمیاره(درصورتیکه واقعا بی سواد بود و از یه بچه 10 ساله اطلاعات اکثر اپراتورای ایرانسل پایین تره)برام کلاس آموزشی در مورد پوشش در مناطق مختلف ممکنه تاثیر بزاره و از این چرت و پرتا گفتن منم گفتم کل شهر رو زیر ورو کردم همه جا اینطوریه اگه جای مناسبی سراغ دارید برم اونجا تست کنم معنی نداره در جایی سرعت 4جی و حتی 3جی بیشتر از 4جی پلاس بخاطر این چرندیات باشه تو خود مرکز ایرانسل سرعتش اومد به 10 مگابیت!!! در صورتیکه مودم 3جی یو اس بی دی لینک که همرام داشتم و سیم کارته ایرانسل روش بود میداد 13 مگابیت فرمودن طبیعیه مودمای دی لینک از مال ما قوی تر باشه کیفیتش!!!که آخرش گفتن حقیقتا تقریبا همه جا در یه سطحه و پوشش کامل نیست و گفتم پس چرا ایرانسل نقشه پوشش مناطق رو گذاشته؟مگه نه اینکه طبق اون نقشه مشتریا برا خرید تصمیم میگیرن این یه جور اطلاعات غلط دادن صرفا برای فروش بیشتره و جوابشون برام واقعا جالب بود فرمودن همه تو ایران سر هم کلاه میزارن یکیشم ما!!! اینم نتیجه تست ایرانسل!!یعنی خودشونم به مودما و تکنولوژیهاشون اصلا اعتقادی ندارن و فقط بهشون یاد دادن که بگید ایراد از ما نیست
نقل قول:
سلام نتيجه اينكه والا بردم مركز صادقيه. اونجا سيم كارت خودمو دراوردن گذاشتن تو همون مودم مقايسه كردن با سيم كارتي كه تو مودم بود.
به اين نتيجه رسيدن كه سيم كارت مودم اشكال داره، عوضش كردن تقريباً سرعت سيم خودم با مودم يكي شد، ولي هنوز سرعت نت رو موبايلم بيشتر بود.
چند تا نكته رو بهم گفتن :
١) آيفون ٧ سرعت نتش بيشتر از اين مودمها هست چون قويتره
٢) از سايت speed.net تست بگيريم چون تست سرعت خود ايرانسل بيخوده.
حالا بعضي وقتها سرعت اوكيه بعضي وقتها هم نيست،
مثلا. الان رو گوشي ٢٥ ميگيرم رو مودم ٨ !
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز من هم تازه این مودم رو نهیه کردم و تست کردم.
با توجه به نتیجه ای که گرفتم اینطور بود که متاسفانه چند وقتی هست که سرعت 4G ایرانسل در تمام مناطق افت پیدا کرده است . سرعت دریافتی خیلی پایین تر از حد انتظار هستش .
اما باید به دنبال این باشیم که این مودم رو آنلاک کنیم ... دوستان از آنلاک این مودم خبری دارن ؟؟
آقا من بالاخره آنتن که خریده بودم رسید
نتیجه :
قبل نصب آنتن تقویتی ۴ خط آنتن داشتم ، بعدش هم همون ۴ خط بود
ولی تست سرعت قبل از نصب آنتن حد اکثر ۳۵ مگابیت بود که بعد از نصب تا ۸۰ مگابیت هم میرسه لعضی اوقات
فقط برا دوستانی که آنتن رو خریدن و تغییری احساس نمیکنن :
سر کانکتور ts09 که راستین بازار برا من فرستاده بود ایراد داشت (مغزی وسط تقریبا ۲ میل داخل تر از لبه دورش بود) که این مودم ، سوکتش خیلی کوتاهه و مغزی کاملا داخل نمیرفت
یه مقدار دورش رو با سنباده کوتاه کردم که ارتفاع مغزی وسط هم اندازه قسمت دورش شد. و بعد از نصب تغییر سرعت داشتم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نمی دونم این پست بدون حتی یک لینک یا عکس از انتن چقدر می تونه مفید فایده واقع بشهنقل قول:
نقل قول:
با رسم شکل توضیح دهید
اینم رسم شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خود آنتنو کجا گزاشتین؟ بیرون یا داخل؟ پشت بام یا کنار پنجره و بالکن هم امتحان کردین سرعتو؟
دوبار ارسال کرد گوشی... پاک شود
بالکن که نداریم ولی پشت پنجره رو به بیروننقل قول:
مودم هم داخل و زیر پنجره
ولی خود مودم به تنهایی اصلا همچین سیگنالی نمیداد هیچ جا
آقا دمت گرمنقل قول:
با اینکه راستین بازار بر خلاف شعارش طرف مشتری نبود ولی با روشی که شما گفتی در خصوص سمباده زدن سر کانکتور مشکلم حل شد.
ممنون
خدا رو شکر که تونستم کمک کنمنقل قول:
مهندس دم شما گرمنقل قول:
من كوتاه كردم راستش هيچ تغييري در آنتن يا اينفو ديده نشد ولي سرعتم زياد شد.
اميدوارم همينطوري بمونه.
بازم ممنون
خدا کنه اون E5186 زودتر بیاد به نظرم اومده اون 2 تا آنتن می خوره اما این یکی فقط :n13:
واسه منم سرعت پایین اومده - سرعتم از 4 شده 2 مگنقل قول:
من مودم CA60 رو در شیراز تهیه کردم سرعت دانلود در شیراز با نرم افزار "internet download manager" مثلا از سایت --------- بین ۵ تا ۷مگ بر ثانیه هست که انتظار بیشتری داشتم . البته گاهی هم به ۱۰ مگ بر ثانیه میرسه ولی پایدار نیست
لطفا دوستانی که شیراز هستن سرعت دانلود رو بزارن
و ایا در شیراز با انتن تغییر سرعت داریم؟
و اینکه فروشگاهی داریم که انتن ts9 رو داشته باشه
نقل قول:
سلام
با چی سرعت رو چک می کنید؟
من هم به تازگی مودم CA60 رو در شیراز تهیه کردم . سرعت دانلود در شیراز با نرم افزار "Internet download manager" مثلا از سایت سافتگذر حدود 5 تا 7 مگ در ثانیه هست که انتظار بیشتری داشتم
البته گاهی سرعت به 10 مگ به ثانیه هم میرسه اما پایدار نیست
لطفا از شیراز سرعت دانلود رو بگذارید واینکه ایا استفاده از انتن اکسترنال چقدر در شیراز تاثیر داره و ایا فروشگاهی هست که انتن های ts9 رو داشته باشن؟
رفقا سلام
منم این مودمو کمتر از یه ماهه که دارم
دیشب گذاشتم دانلود رفتم خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم مودم خاموش شده دیگه شارژم نمیشه ، با کابل یو اس بی به پی سی هم وصل میکنم فقط صدای اتصال میاد ولی وقتی روشنش میکنم لوگوی ایرانسل میاد welcome هم میاد بعد خاموش میشه.
به نظر میاد باطریش به فنا رفته. واقعا نا امیدم کرد این مودم. یعنی مودم نباید یه ماهم کار بده؟
کسی راه حلی برای این مشکل داره؟ لطفا راهنمایی کنید.
تو راستین بازار بعضی اوقات موجود میشه و سریع از موجودی خارج میشهنقل قول:
مدام چک کنید . انشالله گیرتون میاد
نقل قول:
این مودم همه سیم کارت ها رو ساپورت میکنه دیگه ؟
انتن جداگانه هم میخوره ؟
تو راستین بازار بعضی اوقات موجود میشه و سریع از موجودی خارج میشهنقل قول:
مدام چک کنید . انشالله گیرتون میاد
اره همه سیم کارت ها رو ساپورت میکنه
2 تا هم کانکتور آنتن داره .
ولی با برداشتن بسته های پر حجم ایرانسل فکر نکنم بجز برا استفاده از شبانه رایگان توجیه دیگه ای داشته باشه خریدش با این قیمتها
به نظر من از خریدن این مودم لاک ایرانسل با این قیمت های مسخره ایرانسل باید پرهیز کرد ...
اگه cat 6 می خاید آنلاکش هم که همین قیمته که !
کدوم مدل آنلاک cat6 داره؟نقل قول:
داداش انلاکش الان که اصلا نیست ولی من در سایتهای خارجی چک کردم خیلی گرون بود زیر 180 دلاری من ندیدم از 4.5 ساپورت کنهنقل قول:
همین که راستین بازارم اورده 540 تومن قیمتشهنقل قول:
الان ارزون ترین همون واسه ایرانسل هست البته اون مدل راستین بزار داره E5186 خیلی بهتره 200 تومن زیادی ارزششو داره همه ی اپراتور ها جواب میده تا 6 ماه دیگه پوشش همراه اول هم به ایرانسل نزدیک میشه هم اینکه 2 تا انتن میخوره و ...
سلام
دوستان با 4g میتوان مثل adsl بازی آنلاین زد مثل بتل
کیفیت پینگ و لود صفحه و پایداریش در چه حده ؟؟ (غیر از دانلود)
به عنوان جایگزین adsl 10 مگابیت توصیه یکنید یا نه؟
سپاس
اکثر کاربرا راضی نیستن از این مودم
تاپیک رو خوندم اکثرا از این مودم ناراضی هستن . پس چرا توی سایت ایرانسل ناموجود شده؟
با گوشی وصل شو ببین راضی هستی یا نه.نقل قول:
با گوشی دانلود خوبه ولی سرعت لودش پایینهنقل قول:
دان تا 4مگ میده
به نظرتون سرعت لود مودم از گوشی بهتره؟
فرقی نمیکنه، مگر گوشی هنگ کنه یا مشکل داشته باشهنقل قول:
نه خوب نیست . نت تایپت 3 میشه . چت و پارتی هم تعطیل میشهنقل قول:
سلام
این ca60 رو چطوری میشه قفل کرد رو 4g+ ؟
وافای مودم من چند روز پیش یک دفعه قطع شد و دیگه کار نکرد. بعد از کلی پرس و جو بردمش نمایندگی ایرانسل تو خیابان جمهوری سر کشوردوست. ظاهرا اونجا جزوء معدود جاهایی هست که تو تهران مودم خراب رو تعویض می کنن. اونجا طرف وصلش کرد به کامپیوتر و نرم افزارش رو ارتقاء داد و مودم درست شد. البته گفت این نرم افزار روی سایت هم هست و میتونید از اونجا دانلود و نصب کنید ولی من چیزی پیدا نکردم.