خاک هفت عالم بر سر بی وجدان پست شون.نقل قول:
والا یه اینترنت چوسکی با گوز گیگ حجم دادن و خدا تومن در ماه می گیرن کیفیت صفر. پاسخگویی صفر.
Printable View
خاک هفت عالم بر سر بی وجدان پست شون.نقل قول:
والا یه اینترنت چوسکی با گوز گیگ حجم دادن و خدا تومن در ماه می گیرن کیفیت صفر. پاسخگویی صفر.
سلامنقل قول:
کدوم شهر هستید ؟؟؟
اینترنت شهری که ما توش هستیم مال همه دقیقا 26 یا 27 ماه تموم میشه و دوم ماه بعد تمدید !!!!!!!
من همیشه از سافت 98 دانلود میکنم و افزونه تشخیص سرور داخلی و خارجی رو نصب کردم همش مال من داخلی بوده و بازم 4 برابر به پامون حساب کردن
پدر بنده که صاحب خط هستن زنگ زدن به 2020 و گفتن همش خارجی بوده (چرت و پرت گفتن میدونیم )
مثل اینکه مرجع قانونی وجود نداره برای شکایت از دزدیشون
نقل قول:
سلام
اون ليست سايت هاي داخلي همونطور که خودشون هم ميگن سايت هاي برگزيده هست که در برابر ليست همه ي آي پي ها و سايت هاي داخل کشور هيچه. خيلي ها با تصور اينکه سايتي تو ايرانه مي رن سراغش براي دانلود و آخرش بيچاره ميشن.
بايد به وزير فشار بياريم که رگولاتوري اون ليست رو از حالت گزينشي خارج کنه و همه نشاني هاي داخل کشور رو بيارن توش. مصرف داخلي بشه شامل کل اينترانت کشور به معناي واقعي کلمه اش
سلامنقل قول:
اصلا ترافیکو داخلی خارجی نکنن
ثابت همون 40 گیگ باشه چه داخل چه خارج
بابا بخدا هیچ 3 هفته هم دووم نمیاره
کسایی که 2 مگ یا 4 مگ هم دارن مشکل منو دارن 26 یا 28 اینترنتشون قطع میشه
موفق باشید
چشم. مطرح مي کنيم. ;)نقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه همونطور که بعضی از دوستان همین جا مطرح کردن که سامانه 195 الان دست خود ISP هاست و مثل سابق نیست. بنده یک ماه تمام از یه وی پی ان داخلی که در مودم ست شده بود استفاده کردم و این آی پی جزو سایت های نیم بها بوده اما در طول این 1 ماه اصلا ترافیک اینترنتم رو نیم بها حساب نکردن وقتی به ایرانسل زنگ زدم بررسی کردن می گن آره شما ترافیکتون نیم بها حساب شده می گم چطور اگه نیم بها حساب شده بود تو مای ایرانسل من فقط 146 مگ داخلی و 17 گیگ خارجی حساب نمیشد باید بیشتر از این ها می بود اخرش می گه بازم چک می کنیم ولی مشکل از این طرف نیست.:mellow:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اون وی پی ان داخلی که استفاده کردی ممکنه در بعضی ساعات اختلال داشته و بجای نیم بها داخلی کلا خارجی حساب کردهنقل قول:
هرگر به این نوع وی پی ان ها اعتماد 100درصدی نمیشه داشت که داخلی حساب کنن
و اینو هم بگم 195 در دو مراحله اول مربوط میشه به جواب اپراتور. وقتی بره تو تجدید نظر قانون عوض میشه....
و باید مدرک و مستندات کافی داشته باشی .
هیچی عوض نمیشه. تقریبا صفر تا صدش با isp هست. مگر مورد خاصی باشه که اپراتور سازمان وزود کنه. وگرنه همش کشکه. شک داری امتحان کن. در حد یه تخلیه خط و همین چیزای اورزانسی. وگرنه فک نکنید واسه پینگ و سرعت تک کانکشنه اینجور چیزا شکایت کنید نتیجه میده. ته تهش isp یه sla بهتون میده و تمااام.نقل قول:
البته که امتحان کردمنقل قول:
منتها این پینگ. سرعت .تک کانکشن. و اینجور چیزها هرگز به نتیجه نمیرسی چون همش دست زیر ساخته با 600هزار روتری که سر راه نت قرار داده:D
دوست عزیز متاسفانه بایدبگم که سامانه 195 واقعا دیگه اون سامانه قبل نیست درست یادمه 3 سال پیش سر یه موضوعی با ایرانسل به نتیجه نرسیدم و به 195 شکایت کردم دقیق یادمه با مستنداتی که ارائه کردم اخر ایرانسل اگرچه قبول نکرد که تقصیر اوناس اما هزینه هایی که ازم کسر شده بود رو برای این که شکایتم رو پس بگیرم برام برگردوند. و این بار بعد 3 سال که همه چی رو با مدرک براشون نشون دادم می گن که برای شما نیم بها حساب شده و هر چی می گم اصلا حساب نشده قبول نمی کنن. من حاضرم کارشناس بفرستن با هزینه خودم تا بهشون ثابت کنم که دارن دروغ می گن. دیگه ازین بالاتر؟ لازم به ذکره حداقل 2 بار خودم تست کردم و تمام وای فای و آپدیت ویندوز و ... را قطع کردم و امتحان کردم ولی متاسفانه حرف بنده باز درست از آب دراومد. امروز هم که کلا جوابمو نگرفتم و شکایتمو خودشون بستن. تازه پیام دادن که در نظر سنجی نحوه پاسخگویی شرکت کنم:thumbsdowنقل قول:
تو روزایی که اینترنت بین الملل قطع بود من تو ایرانسل من رفتم کارکردمو دیدم .برام اینترنت یین الملل ثبت شده بود .
وقتی تو سایت شکایت ثبت میکنیم از خود مخابرات میره واسه بازرسی خود مخابرات استان یا میره واسه مقام بالاتر؟ چون بازرسی مخابرات رفتم مشکلم حل نشده
من تاریخ 28/11/98 از شرکت پارس انلاین بدرد نخور برای تخلیه خط شکایت زدم توی 195 دو بار پیامک اومده که زده در حال بررسی زنگ میزنم میگم خوب کی به جواب میرسم هیچ پاسخی به من نمیدن واقعا باید چیکار کنم ؟؟؟؟تا امروز بالای 10 روز شده باید چیکار کنم کسی تجربه اشو داره ؟؟؟:eh:
زنگ زدم شرکت شبدیز برای جمع آوری خط.میگن باید درخواست کتبی بدید و در تلگرام ارسال کنید!!!!!
این بازی ها جدیده؟؟!!
قبلاً اینطور نبود
من یه بار از مخابرات بخاطر سیمکشی شکایت کردم و اونجور که از صحبت هاشون فهمیدم از مخابرات استان با رئیس مرکز شهر ما تماس گرفته بودند.نقل قول:
پیشگامان تماس گرفتم پرسیدم برای تخلیه چقدر زمان میبره گفت بخواطر کرونا و تعطیلی و اینا حداقل 1 ماه زمان میبره ، درست میگه؟ کسی این اواخر درخواست تخلیه داده؟ چقدر طول کشیده تا تخلیه بشه؟ اگر طولش دادن به 195 شکایت کنم یه هفته انجام میشه؟
نقل قول:
همه کارا سیستمیه ! یــــــک ماه ؟؟؟ چه خبره مگه !
همین الان تو سامانه 195 شکایتتون رو ثبت کنید
نهایتا باید 72 ساعت تخلیه کنن..
الان همین کارو میکنم
دمت گرم
من برای تخلیه مخابرات، 195 شکایت کردم هیچ اتفاقی نیفتاد چندین روز گذشت اصلا نگاه هم نکرده بودند ، اینقدر خودم مرکز مخابراتی پیگیر شدم تخلیه کردند. فکر کنم اوایل اسفند بود
خب فاتحم خوندس.... من تازه درخواست تخلیه زدمنقل قول:
عادیه که دیر جواب بدن!:laughing: تو 4 تا شکایتی که من از مخابرات داشتم اینجوری بود. آخرین شکایتم 5 روز طول کشید تا زنگ زدن و مشکل حل کردن!:whistle:نقل قول:
جدیدا فاتحه ش خونده شده
اون ISP تا بی نهایت وقت داره برتای پاسخ دهی
اما ما باید سریع پاسخ بدیم و الا رای به نفع ISP صادر میشه!
اگر هم به موقع جواب بدی، باز ISP میگه نه مشکل ندارم
اینا هم میگن خوب مشکل نداره
بگی نه، میره توی داوری، چند ماهی علاف می کنند
هنوز من از چند ماه پیش جوابم رو نگرفتم نمی دونم شاید به چند سال برسه
احتمالا بعد هم ISP جمع می کنه میگن جمع کرد قابل پیگیری نیست!!!!
26م اسفند شکایت زدم هنوز جواب ندادن زنگ زدم امروز میگه باید اول اپراتور جواب بده میگم تا الان نداده داره میشه یه ماه میگه در دست بررسیه / 9م هم بیخیال همه چی شدم درخواست تخلیه دادم شکایتشم زدم بازم هیچ جوابی نگرفتم جفتشم میگه در حال بررسیه ...به قول دوستمون اپراتور تا ابد وقت داره واسه جواب دادن و ممکنه هیچ وقت نده و تا وقتیم جواب نده نمیره مرحله ی بعد...
من که بعد از اینکه طرف اومد بعد از 11 روز با وقاحت تمام چرت و پرت جواب داد بیخیال شدم، اشتراکم که تموم بشه سرویس رو جمع میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبیعی فعلا با این اوضاع ویروس چینی کرونا وضع خدمات دهیشون بیاد پایینتر چون 1/3 نیروها سرکارن !!! من که سال هاست استفاده می کنم هم خدمات اینترنت و هم پست رو و راضی ام
من برای شرکت های خصوصی مثلا پارس آنلاین که شکایت زدم زود جواب دادن حدود 48 ساعت البته مشکلم حل نکردند اما حداقل بررسی کردند و پاسخی دادند اما برای اینترنت مخابرات که شکایتی بابت عدم رعایت تعرفه نیم بها داشتم الان ده روز هست اینگار نه انگار که شکایتی ثبت شده حتی زحمت پاسخ دادنی هم بخودشون ندادن بقول معروف وقتی داروغه و دزد همدست و یکی باشن به کی قراره شکایت ببری! اینترنت دولتی مخابرات با چاشنی برادران کذایی و سازمان دولتی تنظیم مقررات که زیر نظر همون وزارت خونه هست. اینجا ایرانه لعنتی...
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
تو این سامانه یه زمان پاسخگویی برای اپراتور درنظر گرفته شده مثلا اپراتور باید بین 1 تا 10 روز رسیدگی کنه اما اپراتور هم از این موضوع سو استفاده میکنه و همیشه میزاره روز اخر .برای من تا الان اینطوری بوده اون بازه زمانی که اپراتور موظف بود پاسخ بده همیشه اخرین روزش رسیدگی میکرد همشون اینطوری بودن خیلی مسخرس
منکه الان 18 روزه شکایتی از مخابرات زدم اصلا نگاه هم بهش نکردن بعید میدوم محدودیت زمان پاسخگویی یا حتی اجبار به پاسخگویی برای اپراتور ها وجود داشته باشه. این سامانه اوایلی که اومده بود عملکرد خوبی داشت اما حالا ظاهرا یک چیز تشریفاتی و بیمصرف بیشتر نیست.نقل قول:
من هم در شکایت از مخابرات در مورد کیفیت خط به نتیجه ای نرسیدم، نمی دانم فقط در شکایتهایی که از مخابرات می شود طرف مخابرات را نگه می دارند یا برای همه شرکتها اینطور شدهنقل قول:
این سامانه 195 هم دیگه کلا بی مصرف شده دو هفته پس از شکایت هنوز هیچ پاسخی ندادن حتی نگاهش هم نکردن
فیبر من از 17 اردیبهشت چهارشنبه پیش قطع شده بیشتر از یک هفته سمت مخابرات هم هست نه داخل منزل 2020 شکایت زدم 195 زدم بازرسی مخابرات زدم هیچی رئیس مرکز جواب نمیده معاون مرکز می خواد آدم رو بزنه دروغ پشت دروغ و پیمانکار هم آخر پیچوندن و دو دره بازی اومده میگه من روز اول گفتم داخلی رو از اینجا ببر نه اونجا باید دوباره بکشی و سر خط فیوژن زد دید ایراد کابل بیرونه خودشونو کشتن که یه کاری کنن بندازن سمت من نشد رفتن که بیان کابل بیرونی عوض کنن تا الان خبری نیست به کی باید شکایت کرد ؟ جالب تر از همه میگم خوب چرا پول از من میگیرید ارتباط شما قطعه هیچ روشی برای اعمال یا توقف تو این شرایط تو پنل ندارن یا نمی خوان اعمال کنن درست بشه یه سری هم برای اون باید شکایت کنم.
از روزی که جهرمی اومد این سامانه 195 بدرد نخور شد ! با تکرار حرفای چرت و بی معنی در پاسخ به کاربران, تیکت شکایت رو میبندن !
قبلا خیلی پیگیر بودن و فکر کنم خود این سازمان 195 تیکت ها رو اپدیت میکرد حتی زنگ میزدن که مشکلتون حل شد یا نه ..... ولی بعد از جهرمی کنترل همه رو دادن دست خود isp ها ! بدون هیچ نظارتی !
کاملا درسته متاسفانه مملکتی که سیستم و ضابطه درست حسابی برش حکمفرما نیست همین که کارها میشن سلیقه ای و متکی به فرد. وزیر قبلی این مورد براش مهم بوده و سامانه رو راه انداخت که انصافا هم کار مردم رو راه مینداخت و راه رو بر اجحاف از سوی اپراتورها تا حدی میبست. این یکی براش مهم نیست و باعث شده چیزی جز یک سامانه نمایشی ازش باقی نمونه.نقل قول:
.....................
درود؛ من سرویس 16مگ از مخابرات خریدم ولی سرعت دانلود رو روی 10م.ب و سرعت آپلود رو روی 500ک.ب سِت کرده بودن؛ سه بار برای ارتقاء سرعت باهاشون تماس گرفتم که دو بارشو تلفنو بدون پاسخ قطعی دادن به روم قطع کردن و یک بارشم از طریق پنل کاربری درخواست دادم که به دروغ گفت پهنای باندت آزاده ولی از طریق تنظیمات مودم کاملاً مشهود بود که روی 10 قفل کردن با اینکه شاخص های نویز و سیگنال خط مطلوب بود و هیچ مشکلی برای ارتقا نداشت؛ خلاصه اینکه پنج شنبه سامانه 195 شکایت کردم و کامل توضیح دادم و سه روز بعد از مخابرات شهرمون زنگ زدن، رفتم اونجا هم مودمو آپگرید کرد هم سرعت دانلود رو ارتقا داد تا 16مگ و آپلود هم گذاشت رو 1مگ. اینم تجربه من از رسیدگی سامانه 195 که راضیم و خیلی خوبه که از اول تا آخر شکایت و حل مشکل رایگان بود. کامیاب و باخرد باشید/
...ادغام با پیام بالایی...
درود
اول خود شرکتی که ازش شکایت کردین بررسی می کنه ممکنه باهاتون تماس بگیره
بعد یه پاسخ توی سامانه ثبت می کنه
اگه پیگیری رو بزنید تازه خود سازمان وارد میشه
برای من چندبار سازمان نوشت طرح در کمیسیون ولی اتفاقی بعدش نیافتاد
همراهان همیشگی بخش شبکه و اینترنت P30world لطفا دقت فرمایید این کامنت برای شخص شماست:
والا مشکلات شبکه کلا تقصیر خود ایرانی هاست البته هر چی بدبختی داریم تقصیر مردم هست نه سامانه و فلان سرویس دهنده! میگویید چرا؟! چی؟!
من شکایتی از اپراتوری داشتم و در همین سامانه ۱۹۵ ، همه چی خوب بود و پیگیری و سلسله مراتب...
رجوع میکنم به شبکه های اجتماعی اپراتور جهت نظرات دیگر مشترکان که اوضاع آنها چجور هست. همه مثل همیشه معترض سرعت کیفیت آنتن پینگ حجم اصلا همه کل ایران و فلان شهر ها ناراضی ، قاعدتا عده بسیاری هم همشهری های خودمون هستند پس از وضعیت شهر خودمون هم ناراضی همیشه و زیاد هست ، خیلی ها که با هر پستی مجددا تکرار مکررات و ناراضی بودن خودشون هم تکرار و کامنت میدند.
سایت فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بخشی در خصوص نمایش شکایات و نارضایتی های مشترکین تا یک ماه اخیر که پس از انتخاب سرویس دهنده مربوطه میتونید روی نقشه جغرافیایی مکان خودتون را ببینید و حتی شکایت خودتان به ۱۹۵ را در مکان خودتان بصورت جغرافیایی ببینید.
خوب نتیجه چی بود؟! کلا در محل خودم و اطراف و خیلی اطراف دورتر جمعا ۵ تا شکایت ۱۹۵ از فلان سرویس دهنده شده بود.
خودتان را بگذارید جای مسئولین فلان جا اصلا همین ۱۹۵ خوب وقتی که میبینند شکایات و مشکلات در یک ماه اخیر همش ۵ تا فلان جا بوده والا من هم بودم اصلا کار هم نمیکردم و مشکل رو ۱۲۰ درصد تقصیر مشترک میدونستم.
ایرانیها درس بگیرید شکایت توی شبکه های مجازی یک چیز بی اثر است زمانی که شکایت رسمی باشه با اثر هست حالا هی این ایرانیهای کم هوش که فقط استفاده از اینستاگرام بلند بیان و بگند من مشکل و نارضایتی دارم. پوچ پوچ :thumbsdow
سلامنقل قول:
ببخشید چطوری میشه از روی تنظیمات مودم متوجه شد سرعت واقعی روی چند بسته شده؟
مودم رو میگه میشه اپگرید کرد ؟ برند مودمتون چی هستش ؟
درود؛ مودم من زایکسل هست، از این بخش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]