چندتا دمو و کلیپ سه بعدی داشتم که تو تلویزیون قبلیم هم دیده بودم ولی بدون اغراق میگم که تو این تلویزیون عمق بیشتر و کیفیت بهتری داره و تو حرکات تند هم مشکلی ندیدم .
Printable View
چندتا دمو و کلیپ سه بعدی داشتم که تو تلویزیون قبلیم هم دیده بودم ولی بدون اغراق میگم که تو این تلویزیون عمق بیشتر و کیفیت بهتری داره و تو حرکات تند هم مشکلی ندیدم .
در ضمن امتیاز این مدل در بخش سه بعدی و در سایت معتبر rtings از 10 نمره امتیاز 9 رو گرفته و این یعنی ایده آل .
نقل قول:
منون دوست عزیز راستی تلویزیون خودتون از کجا خریدین مشه ادرس سایتش بهم بدی اگه زحمت نیست یه فیلم سه بعدی کامل باهش چند دقیقه ببین باز مشکلی داره یانه بازمنون از کاری برام انجام دادی
راستی یک چیزی اضافه کنم توسایت ritings درست 9 بهش دادن ولی این جمله نوشتن ولی نمیدونم منظورشون چی بودنقل قول:
As long as the TV is being watched from directly in front, there is no crosstalk to be seen. As with other 3D TVs, slight vertical angles or wide horizontal angles will create crosstalk.
منظور از این جمله اینه که با زیاد شدن زاویه افقی یا عمودی در حین تماشای محتوای 3D ممکنه کمی تداخل در تصاویر بوجود بیاد که طبیعیه.
متوجه شدم اگه مستقیم نگاه کنیم که سه بعدی باید خوب باشه من مستقیم نگاه کردم سه بعدی بد بودنقل قول:
سایت سلام بابا 55 اینچ قسمت نظرات یه بنده خدایی مشکل نشت نور و سه بعدی داشت به گفته ی خودش تلویزیون را پس داد!.
خداروشکر من هیچ کدوم از این دو مشکل رو ندارم و در مورد عدم نشت نور هم عکسهای متعددی گذاشتم که ملاحظه کردید .
در مورد سه بعدی هم به توصیه یکی از دوستان یه فیلم پر تحرک رو بطور کامل دیدم و هیچ مشکلی نداشت البته یه گزینه تو تنظیمات 3 بعدی هست که تو یه حالت خوبه ولی تو اون یکی حالت تصویر یه جاهاییش تار و بهم ریخته میشه . سعی میکنم از اون گزینه یه عکس بگیرم و آپلود کنم تو سایت .
منون تو زحمت انداختمت من منتظرم عکس اپلود کنی پس سه بعدیش تنظیم خاصی داره شاید من وقتی سه بعدی رو دیدم دقیق سیتینگ تنظیم نکردم امشب سعی کن تنظیم برام بفرستینقل قول:
این گزینه تو تنظیمات بخش سه بعدی حتما باید رو گزینه اول باشه اگه رو دومی قرار بگیره باعث تداخل و تاری تصویر میشه البته بنظرم بصورت دیفالت خودش روی اولیه ولی گفتم بگم تست کنید بهتره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این منو رو بلدم انجام دادم ولی بازم نشد سه بعدیش بد بود
بنظرم دیگه تلویزیون شما یه مشکل فنی داره .
سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟
دوستان کسی آپدیت کرده چه تغییراتی میکنه
سلامنقل قول:
من اپ کردم مواردی که من متوجه شدم اینه که تغییر بزرگی انجام نمیشه یه مقدار نامحسوس سرعت کار با منو و سیستم عامل روون تر میشه و
بعضی انیمیشن های گرافیکی تغییر میکنه مثل انیمیشن ولوم که اول مثل سری های قدیم الجی وسط صفحه بصورت دایره هست اما بعد اپ میره سمت راست بصورت ستون درمیاد
همچنین برخی کلمه ها هم تغییر کردن تو منو تنظیمات
فارسی شده ----- داخلی کار میکنه یا نه
خیر نداره فارسینقل قول:
برای گیرنده داخلی هم خداروشکر مشکلی پیش نیومد
یکی از محاسن و امکانات خوب این مدل داشتن بلوتوث و ارتباط راحت و بی دردسر با هدفونها و هدستهای بلوتوثه ، با این امکان دیگه براحتی و در سکوت شب میشه بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران به تماشای تلویزیون پرداخت ، خیلی از تلویزیونها حتی با داشتن بلوتوث این امکان رو نمیده بطور مثال سونی W800C
کسی نبود جواب بده؟؟:
.................................................. ....
سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟
حافظه داخلی در حدی داره که بتونید آپدیت یا نهایت چند تا اپلیکیشن روش نصب کنید و مطمئنا برای ضبط تصویر در نظر گرفته نشده . در مورد سرچ و عدم نمایش کامل تعداد کانالها با دکمه لیست کنترل وارد لیست کانال بشید و بعد با دکمه قرمز مشخص کنید که میخواین همه لیست نمایش داده بشه یا مثلا فقط رادیو و یا فقط دیجیتال و ...
ممنون بابت پاسخ اینکارم فایده نداشت نمیدونم موردش چیه که تو صفحه سرچ بعد پایان میزنه 25 کانال دیجیتال یافت شده اما بعدش میام بیرون کانالارو چک میکنم 21 بیشتر نیستننقل قول:
حالا نمیدونم مورد از فرستنده صداوسیماست یا باگ تی وی
از تغییراتش عکس میشه بزاری
سلام
ولوم صدا بصورت پیش فرض دایره ای و وسط صفحه هست ولی پسرم با پا رفته روی کنترل و احتمال میدم چند دکمه رو با هم زده که الان بصورت نواری و در کنار سمت راست تلویزیون نشان داده میشه
چطور میشه به حالت قبل برگشت؟؟(غیر از تنظیمات کارخانه ای)
چطور سوییچر 8 به 1 رو برای ستلایت اون معرفی کنیم؟؟(من الان سیم مستقیم به پشت تلویزیون وصل کردم)
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز در مورد سوال اولتون همونطور که تو پست قبلیم تو صفحه قبل گفتم تغییر انیمیشن ولوم بخاطر اپدیت جدید که تلویزیون گرفته ارتباطی به کنترل و.. نداره
راه برگشت هم بعید میدونم داشته باشه تو اپ جدید این یکی از تغییرات موردی هم بوجود نمیاره اون دایره مال سری های قدیم بود حالا این جدیدشه
سوال دوم هم که دوستان که تجربه دارن کمکتون میکنن.
سلام و تشکر از شمانقل قول:
من تلویزیون رو با آخرین اپدیت خریداری کردم
در حال حاضر آخرین آپدیت این مدل و نسخه خاورمیانه 04.30.06 میباشد و بزودی آپدیت جدید عرضه میشه .
دقیقا منم اپ کردم همین نسخه استنقل قول:
برای برخی کشورهای خاورمیانه مثل ترکیه و نسخه اروپا سایت رو چک کردم اپدیت شماره 04.30.65 رو هم داده بود فایلش تقریبا 800 مگ بود اما مشخص نیست که رو این جواب بده یا نه .
سلام وقتتون بخیر
ذوستان من کد فارسی ساز این تلویزیون رو میخواستم ممنون میشم بهم بدین *
- - - Updated - - -
انصافا کد فارسی ساز رو بهم بدین خیلی گیرم
- - - Updated - - -
انصافا کد فارسی ساز رو بهم بدین خیلی گیرم
فعلا که کد فارسی ساز نداره و یا کد این مدل کشف نشده....یا با تست فراوان یا از بچه های فنی و تعمیرکار سوال کرد و یا کدهای منطقه ای را با جستجو در اینترنت کشف کرد و تست زد.....کسی فعلا این مدل فارسی نکرده است !
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
بنظرتون ایا فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟
داخلیش به درد یه جهت می خوره چون وقتی جهتهای دیگه سرچ میشه فقط جهت جدید لیستش دیده میشه .من نمیدونم چطور میشه جهتهای دیگه رو انتخاب کرد . در ضمن حذف کانال هم نداره .اگه کسی در مورد داخلیش تجربه داره در هر زمینه لطف کنه بگه استفاده کنیم .ممنون در ضمن این تلویزیون نسبت به پولش عالیه شک نکنید.
من گردون دارم و 6 مسیر رو باهاش گرفتم بدون هیچ مشکلی ، فقط نسبت به ر.س.ی.و.ر یکم کند تر میره رو مسیرها.نقل قول:
ممنون میشم بگی چطور جهتها رو انتخاب میکنی من هم به راحتی سرچ کردم و چند جهت رو گرفتم اما نمیدونم بعدا جهتها رو چطور انتخاب کنمنقل قول:
بنظرتون ایا کد فارسی سازش میاد ؟؟؟ اگر میاد از کدوم سایت باید پیداش کنم سایت منبعش کدومه ؟
چطور منوشو فاااااااارسی کنم ؟؟؟
بطور کل همه ر.س.ی.و.ر های داخلی تلویزیون ها از امکانات و جزئیات کمتری نسبت به دستگاه های مستقل برخورداره و در این مدل هم بعداز سرچ و جهتیابی های مختلف کلیه مسیرها و ستلایتها میره تو یه لیست کلی و کمی سرچ و جستجو کانالها به سختی صورت میگیره .نقل قول:
زیاد درگیر منو فارسی نباشید ، بنظرم چیز زیاد مهمی نیست و ارزش آنچنانی نداره .نقل قول:
آره خوب مشکل همینه کانالها قاطی میشن و پیدا کردنشون سخت میشه.در ضمن یه سوال در مورد تنظیمات تلویزیون داشتم اون قسمت نویز رو چی باشه بهتره؟؟متوسط -کم یا زیاد . مال من روی متوسطه.ممنوننقل قول:
من خودم کاهش نویز رو معمولا روی Low میزارم چون هرچی این مقدار بیشتر باشه تو حرکات تند و سریع تاری تصویر هم بیشتر میشه ، یه مدت رو حالت اتو هم قرار بدید احتمالا اونم بد نباشه .نقل قول: