سرعت تو حالت TD نوسان نداره؟ همیشه ثابت بوده؟نقل قول:
Printable View
سرعت تو حالت TD نوسان نداره؟ همیشه ثابت بوده؟نقل قول:
دوستان این 4g+ چیه ؟ بعضی جاها برام اینو میزنه بعضی جاها همون 4g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سیگنال ضعیف کلا نوسانش زیادهنقل قول:
جای دیگه تست نکردم هنوز
الان ما صدبار هم بگیم این مودم تی دی فرکانس 2600 1800 ساپرت نمی کنه یه عده میان میگن سایت راستین بازار نوشته 2600 و 1800 هم هستنقل قول:
این به اف دی دی مربوط میشه این معناش اینه که فرکانس 1800 و 2600 رو داری باهم میگیرینقل قول:
تاپیک ایرانسل
حالا نمیدونم این مودمو (DT350) بگیرم یا TP link mr200 :n36:
اینم سرعتش تا 4 یا 5 مگابایت
با mr200 هم تا 4مگابایت سرعت دانلود
کسی راهنمایی میکنه؟
دوست عزيز اين ٢ تا هيچ وبطي به هم ندارند!نقل قول:
میدونم اولیش TD هست ولی ولی دومی نهنقل قول:
اما پایداری mr200 هم خوبه هم انلاکه، ولی نمیدونم این TD رو بگیرم یا mr200 ؟
شما اول ببين TDD ميخواي يا FDDنقل قول:
چون هم قيمتاش فرق ميكنه هم بسته هاش هم اينكه يكيشون شبانه بسته داره اون يكي نداره!
اينو اول انتخاب كني ديگه مسدوني چي بگيري
اگه TDD انتخاب كردي كه انتخابت همون d350 هست
اگرم FDD انتخاب كردي كه اون MR200 هم نگير يه
Huawei B315
بگير
مرسینقل قول:
من میخوام سرعت نت بالاتر از 2مگابایت باشه و هم اینکه پایدار باشه، حالا TD بهتره یا FDD ؟
TDD پايدارتر هست خيلينقل قول:
انتن هم زياد توش تاثير نداره ميانگين هم ٤ مگابايت رو بهت ميده
دوستانی که با td lte تست میزارن لطفا شهر و محله هم ذکر کنید چون این سرویس تازه اومده و به نقشه ایرانسل هم نمیشه زیاد اکتفا کرد بهترین گزینه تجربه کاربران هست , ممنون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مشهد - احمدابادنقل قول:
سلام چندتا سوال داشتم
1- TD-LTE بگیریم یا نه ؟
2-مودم پیشنهادی ایرانسل رو بگیرم یا مودم دیگه ای رو ؟ برد وای فای این مودم چقدر هست ؟
3-قبل از گرفتن TD-LTE چطور تست کنم که فرکانس مورد نیاز از ایرانسل به اینجا میرسه که TD-LTE بگیرم یا نه ؟
ممنون میشم پاسخ منو بدید :n40:
بزنید اینترنت ثابت 4G
امروز فکر کنم اینطوری شد دیروز نبود. تقریبا کل تهران تحت پوشش شد.
ادیت: سیگنال من که فرقی نکرده. همچنان خیلی ضعیفه
شما کدوم منطقه هسنید ؟ سیگنال ضعیفه سرعت دانلود چند هستش ؟ کلا از خریدتون راضی هستید ؟نقل قول:
ممنون میشم جواب بدی . میخوام بگیرم دو دل هستم . من بیشتر برای پینگ پایین میخوام بگیرم تا دانلود
تجریش. خیلی ضعیفه سیگنال، پرش هم داره. ولی در حالت دانلود حدود 2.5 الی 3 مگابایت(20-25 مگابیت)نقل قول:
ریسک داره گرفتنش. تصمیمش با خودته
تعرفه های TD خیلی گرونه
باید ارزون بشه به نظرم
چرا خیلی گرونه؟نقل قول:
اینترنت موبایل بسته صد گیگی میشه 175 هزار تومن یعنی گیگی 1750 تومن. TD بسته 300 گیگی که 200 گیگش روزانست میشه 405 هزار تومن یعنی اون صد گیگ رو هم اگر فاکتور بگیریم میشه گیگی حدود 2 هزار تومن.
یعنی فقط حدود 15% گرونتر حتی اگر اون 100 گیگ شبانه رو لحاظ نکنیم.
قیمتاش خوبه اتفاقا، اگر پایدارتر از اینترنت موبایل باشه به نظرم صرفه داره خریدش.
داداش قیمت های ADSL رو یه نگاه بندازنقل قول:
من الان تو جشنواره 90 گیگ 90 روز خریدم با قیمت 70 تومن
به نظرم TD رقیب ADSL باید باشه و نه 4G
نقل قول:
الان شاتل داره صد گیگ رو میده پنجاه تومن
تازه شاتل لند هم داره
بعد یه چیزی
این برای شما حجم خوری نداره؟؟؟
مثلا من الان هم شاتل دارم هم این td رو
شاتل بسته صد گیگی خریدم پنجاه گیگ ش مصرف شده
از شاتل لند هم شصت گیگ دانلود کردم تو این یه ماه
ولی با این ایرانسل من شاید دو یا سه تا فیلم بیشتر دانلود نکرده باشم و بس
درسته گوشی م وایرلس بهش وصله
ولی گوشی م مگه چقد مصرف میکنه؟
الان زده سی و هفت گیگ از پنجاه گیگ روزانه ای که داشتم مصرف شده
اون هم کمتر از یه ماه
اصلا تعجیبه
اینکه بگیم مودمم هک شده باشه و اینها هم نیست
مودمم هم بحث های امنیتی ش رو اوکی کردم
هم لاگ ها و کلاینت هاش رو که میبینم جز گوشی خودم کسی بهش کانکت نمیشه هیچ وقت
سری قبلی هم یه طرح بیست گیگ روزانه خریده بودم توی کمتر از یه هفته ، ده گیگم مصرف شده
و جالبه از وقتی که هیچ استفاده ای به جز وایرلس از این مودم ندارم ترافیک رو همون دوازده گیگ باقی مونده
خب اگه قراره غیر مجاز کسی ازش استفاده کنه چرا پس ترافیکم چیزی ازش کم نشده جدیدا؟و رو همون دوازده گیگ باقی مونده ؟
حس میکنم تا از این سرویس دانلود میکنم ، مثلا یه گیگ دانلود کنم اندازه سه گیگ ازم کم میکنن
حس میکنم
برای کسی آیا این مورد پیش اومده؟؟؟
چه سرویسی؟ بحث سرعت و محدودیت و جابجایی مودمه. الان اگر درست سیگنال بده اصلا ADSL نمیتونه به اون اندازه سرعت برسهنقل قول:
وقتی فیبرنوری بیاد اون موقع جای انتخاب هست وگرنه الان با این سرعت جایگزین بهتری فکر نکنم باشه
تو شاتل نوشته ۱۰۰ گیگابایت، ۱۶۵،۴۰۰ تومان. کدوم سرویس 100 گیگ میده 50 تومن؟نقل قول:
من پیش نیومده برام تاحالا حجم خوری
این مودمشون مشکلی که داره پورت Lan نداره فقط با وای فای میشه متصل شد متاسفانه
دو تا پورت شبکه داره. چه مودمی گرفتی اشتباهی؟نقل قول:
همونه ، پورت لن هنقل قول:
من هنوز نگرفتم درسته انگار دوتا پورت RJ45 داره اگر اشتباه نکنم همون پورت لن معمولیه دیگه؟ به کامپیوتر بقیه دستگاه ها فقط وصل بشه کافیه . منظورممودم DT 350 هستششما گرفتیم راضین؟ پایداری وگیرندگی قوی و پوشش وای فای ....؟نقل قول:
این طرح 100 گیگ پنجاه تومن ولی صد روزه باید استفاده کردنقل قول:
تو جشنواره هاش میذاره
الان من خریدم دیگه
ولی برا من حس میکنم حجم خوری داره
شرکت نوکیا با امضای قرارداد همکاری با کنسرسیوم دارنده فرکانس TDD-LTE برای گسترش این فناوری به ایران میآید.
ماه پیش در مزایدهای برای باندهای مختلف TDD-LTE (از جمله ۲۳۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز)، کنسرسیومی متشکل از اپراتورهای اینترنتی برندهی باند ۲۶۰۰ مگاهرتزی تشکیل شد.
این کنسرسیوم برای ارائه با کیفیت خدمات TDD-LTE سعی در مذاکره و انتخاب یک شریک خارجی داشت که از این میان شرکت نوکیا برای این کار برگزیده شد و در حاشیه سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران به فنلاند قراردادی در این زمینه با شرکت فنلاندی نوکیا به امضاء رسید.
در مراسمی با حضور وزیران ارتباطات ایران و فنلاند، مدیرعامل نوکیا و رئیس هیات مدیره شرکت شاتل (به نمایندگی از کنسرسیوم دارندگان فرکانسTDD-LTE)، تفاهمنامهی همکاری با شرکت فنلاندی نوکیا برای توسعهی فناوری TDD-LTE در کشور به امضاء رسید.
به گفتهی محمد حسن شانه ساز زاده، رئیس هیات مدیره شاتل، قرار است براساس این تفاهمنامه از دانش فنی و راهکارهای نوکیا برای ارائه سرویس TDD-LTE در کشور استفاده شود.
شرکت نوکیا با داشتن ۱۱۴ هزار نیرویی انسانی و درآمد سالانه ۲۷ میلیارد یورویی یکی از مطرحترین شرکتهای دارنده دانش فنی در زمینه شبکههای تلفن همراه است.
حدود یک ماه پیش کنسرسیومی که عمده سهام آن در اختیار شرکتهای شاتل، هایوب، پیشگامان کویر یزد و آسیاتک بود، توانستند برنده مزایده دریافت فرکانس TDD-LTE از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شوند.
فناوری TDD-LTE یکی از فناوریهای استفاده شده در بستر نسل چهارم تلفن همراه (4G) است که در بستر این فناوری با استفاده از مودمها و موبایلهای مخصوص با باند فرکانسی مشخص، اتصال به اینترنت را با سرعت بالا ارائه داد.
این فناوری بیشتر برای خدمات اینترنت ثابت بهکار میرود و از آن در برقراری تماس استفاده نمیشود. TDD-LTEسیمکارت خاص خود را دارد.
در مزایده اخیر رگولاتوری، به غیر از این کنسرسیوم، کنسرسیوم دیگری توانست باند ۲۳۰۰ مگاهرتز را برای ارائه خدمات از آن خود کند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چهار باند ۲۱۰۰، ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز را برای ارائه خدمات فناوری TDD-LTE در نظر گرفته است که باند ۲۳۰۰ و ۲۶۰۰ از طریق مزایده واگذار شد و باند ۳۵۰۰ در اختیار ایرانسل و مبیننت قرار گرفت.
هم اکنون ایرانسل خدمات اینترنت TDD-LTE را در بیش از ۲۵ شهر ارائه میدهد که آخرین شهر اضافه شده به این فناوری در ایرانسل شهر کرج بود.
براساس برنامه کنسرسیوم یاد شده، خدمات بر بستر این شبکه جدید تا ۶ ماه آینده در شهرهای بزرگ کشور و به صورت عمومی در اختیار کاربران نهایی قرار خواهد گرفت.
امیدوارم زودتر راه بیوفته اونوقت دستمون بازه برای مودم های با فرکانس 2300،2600 چون 3500 کمتر مودمی داره یه جورایی انحصاریه ایرانسله و مورد بعدی اینکه پوشش ها پخش بشه نه اینکه همه تو همون مناطق فقط پوشش بدن.این سرویس نت واسه ماها که خطمون داغون شده و نه مخابرات نه سرویس دهنده درست نمیکنه بهترین جایگزینه بشرطیکه ثبات و سرعت بالایی داشته باشه. تعجبم از وزیر ارتباطات اینه که چرا فیبر نوری گسترش نمیدن !!!
کسی از TDD LTE مبین نت استفاده کرده ببینه چطوره؟ سرعت و پایداری مبین نت خوبه یا ایرانسل ؟
مبین نت هنوز خوابهنقل قول:
در حال حاضر سرویس TD-LTE راه اندازی نکرده است.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سرعت خیلی بالا برای اینترنتی خوبه که حجم زیاد داشته باشهنقل قول:
مثلا 40 مگ با 20 گیگ در ماه چه کاربردی داره؟
دوستانی که مودم dt 350 ایرانسل گرفتن فقط فرکانس 3500 ساپورت میکنه تو ثابت یا فرکانس دیگم داره و ایا lte fd هم داره یا فقط td هستش؟
اینم به طور کلی حرف درستیه ولی حجم دویست گیگ رو به طور مثال لازم نیست تو یک سال استفاده کرد حتما.نقل قول:
یا برای یکی مثل من که خط تلفنش کشش بیشتر از ۴ مگابیت رو نداره سرعت وسوسه انگیزیه این tdd
100 درصدنقل قول:
من خودم خطم بیشتر از 2 مگ کشش نداره
دارم به زور تحمل می کنم
ولی حداقل جا داشت که ایرانسل طرح های متنوع تری بذاره
مثلا بسته های حجم بالا با محدودیت زمانی کم برای افراد پر مصرف
يا حداقل مثل ٤جي شبانه نامحدود بزاره كه بشه بسته خريدنقل قول:
بچه ها امكانس هست يك تست سرعت از سرور ايران و يك تست هم از سرور اروپا مثل آلمان انگلستان يا جاهاي ديگه بزارين؟! همون تايم!
ميخوام بدونم اختلاف سرعت چقدر بين سرور داخلي و خارجي وجود داره در اين سرويس
پيشاپيش تشكر!
اینارو که ج نداد کسی، حداقل بگید الان توی تهران میشه گرفت ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چون مثل خودم تهران هستید فعلا نگیرید تو نقشه بعضی جاها پوشش داره اما دیروز زنگ زدم ایرانسل گفت قطع و وصلی تو تهران داره نگیرید فعلا تا ثبات و پوشش بهتری داشته باشه
مودم که 3500 ساپورت کنه فعلا همین مودم ایرانسل هستش