بازی قبلی که تعویض کردیم و محرمی اومد تو بازی،نمی تونست جاش رضاییان بیاد؟نقل قول:
Printable View
بازی قبلی که تعویض کردیم و محرمی اومد تو بازی،نمی تونست جاش رضاییان بیاد؟نقل قول:
اقا تیم داره نتیجه میگیرهنقل قول:
سرمربی با این سابقه بهتر میدونه یا من و شما؟
بله سرمربی تیم ملی با اون سابقش خیلی بهتر از من و شما می دونه من هم نگفتم رامین از اول فیکس باشه(همین چیزی که امروز دیدیم) اما در کل به نظر من ترکیب رامین و ماهینی سمت راست یه ترکیب رویایی تو مایه های شاهرودی و میناوند هستنقل قول:
امروز هم دو نیمه متفاوت داشتیم
هر وقت مسلمان خوب نباشه تیم هم خوب نیست نمونش نیمه اول اما نیمه دوم با یکی دو تعویض عالی ورق برگشت
اس خوزستان هم حسابی نیمه اول پرس کرده بود که همین باعث شد نیمه دوم کم بیارن
مطمئنم اگه پنالتی گل میشد می تونستیم بازی رو ببریم
بازی واقعا قشنگ بود... نه موقع گل خوردن ناراحت شدم و نه موقع گل زدن... دروغ چرا موقع گل زدن دو تا پشتک خفن زدم!!!! ولی کلا بازی قشنگ و هیجانی بود!! خیلی وقت بود اینجوری بازی نداشتیم انصافا
این هم رضائیان ، متاسفانه مردم عجول هستند و نمی زارن سرمربی کار خودش رو بکنه
آیا قبول دارید، ماهینی به خاطر هجوم و فشاری که روش گذاشتند به خاطر رضائیان ، تمرکز نداشت و پنالتی رو خراب کرد؟
حتی این فشار ها ، تمرکز سرمربی هم داره میریزه بهم
وقتی کسی کارش رو بلده باید صبر کرد و اعتماد کرد بهش
درباره متن سبز رنگ :نقل قول:
شاهرودی و میناوند همزمان به بازی گرفته نمیشدند مگر زمانی که محرمی خدا حافظی کرد و میناوند اومد. جایگزین خوبی هم نداشتند که بگیم اگه بد شدن برن روی نیمکت
برای رضائیان اوضاع فرق میکنه. الان احمد زاده سمت راست بازی میکنه. شما اگه بودین با توجه به هماهنگی و نحوه بازی تیم احمد زاده رو انتخاب میکردین یا رضائیان رو ؟ احمد زاده و عالیشاه یه توازن ایجاد کردن برای دو طرف پرسپولیس. دریبلینگ خوبی هم دارن. توی محوطه های کوچیک هم میتونن مانور بدن. به وسط زمین هم میان.اما رضائیان فقط نقش وینگر رو میتونه بازی کنه.همیشه کنار خط هست. احتیاج به فضا داره. و در نهایت ارسال توپ روی دروازه.
با این شرایط من ترجیح میدم فعلا احمد زاده توی ترکیب اصلی باشه و رضائیان گزینه تعویض
البته وقتی میناوند اومد محرمی هم بود ولی مهرداد رو زیاد بازی نمی دادن یه چند ماهی با هم بودن اما خوب یادم نمیاد مهرداد اوایل چقدر بازی می کردنقل قول:
و البته با زور و تشویق تماشاچیان تعویضی بشه.ولی اگه سیاست باشگاه خرید قطعی سروش رفیعی باشه که دیگه تصمیم گیری در این مورد بسیار بسیار سخت و پیچیده میشه
کلاً از همون زمانی که قرار شد رامین برگرده مخالف بودم و بیشتر تمایل داشتم یه دفاع مرکزی یا فوروارد بگیریم تا ترافیکمون در این سمت زیاد بشه ولی الآن هم که هست باید به نحوی ازش استفاده بشه که نه تیم و نه خودش ضرر نکنن
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس یک روز پیش از دیدار برابر صنعت نفت آبادان اردوی خود را در هتل المپیک برپا کرده است اتفاق عجیبی جو این تیم را تحت الشعاع قرار داد.
اسپانسر طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس برای ضبط یک برنامه تبلیغاتی قصد داشت از فرشاد احمدزاده و مهدی طارمی استفاده کند اما این دو بازیکن حاضر به انجام این کار نشدند که این اتفاق خوشایند علیاکبر طاهری سرپرست این باشگاه نیامد و او با احمدزاده و طارمی جر و بحث کرد ولی با این وجود هر دو بازیکن حاضر به رفتن مقابل دوربین نشدند و حتی قصد ترک اردو داشتند.
پس از چند دقیقه و وساطت بازیکنانی همچون محسن مسلمان، احمدزاده از تصمیم خود منصرف شد اما طارمی اردوی سرخ پوشان را ترک کرد و از هتل المپیک رفت.
کمتر از یک ساعت بعد از این جنجال در اردوی پرسپولیس طارمی هم با دخالت بازیکنان برگشت و با مسلمان هماتاق شد.
با این وجود پیشبینی میشود برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس در بازی روز جمعه طارمی و شاید احمدزاده را نیمکتنشین کند و با ترکیبی که از قبل پیشبینی داشت برابر صنعت نفت آبادان قرار نگیرد.
دو هفته پیش که بعد از تعویض ، طارمی به حالت قهر رو نیمکت نشست، گفتم این بازیکن بازی بعدی باید نیمکت نشین بشه یا زودتر از بازی قبل عوض بشه تا بفهمه، تیم رو نریزه بهم.
الان علاوه بر خودش ، یکی دیگه رو همراه کارهای ناشایست خودش کرده،
طارمی پشت ش به کی و کجا گرم هست که این قدر ادعا میکنه؟
:n34:
بیایم به عنوان هوادار بیش از این به حاشیه سازی های رسانه ها دامن نزنیم. تنها چیزی که می تونه ما رو از مسیر اصلی دور کنه همین چیزاست که ماشالا رسانه ها در ایجاد و گسترش و بزرگنمائیش استادن !
در نظر بگیرید هواداران با این پیش زمینه ذهنی برن ورزشگاه و اگه طارمی به عنوان مهاجم فیکس بازی امروز چند تا موقعیت رو خراب کنه، چه فشاری می تونن بهش وارد کنن.
هر اتفاقی هم دیشب در اردو افتاده الان نباید بهش پرداخته بشه، به جز بر هم زدن تمرکز تیم چی داره؟ دشمن شاد کن نباشیم.
طارمی بعد از گل چقدر بی حال و بی انگیزه شده بود... :n35:
ماشلله چقدر هم طارمی توپ خراب میکنه...بازیکن خوبی هست . من ازش خوشم میاد اما اگر فرد دلسوزی کنارش داشت، قطعا بهش میگفت این کارها درست نیست. :n37:
حداقل نتیجه ای بود که می تونستیم بگیریم و حالا باز خدا رو شکر که 3 امتیاز رو گرفتیم. طارمی و علیپور از دنده گل نزدن بلند شده بودن، هر چند حوری هم خیلی خوب بود و شانس هم با صنعت نفت بود. در کل بازی خیلی خوبی انجام دادیم و صنعت نفتی رو زمین گیر کردیم که سپاهان و تیم منصوریان رو برده بود و از تراکتور هم مساوی گرفته بود ! تعویض های برانکو می تونست زودتر انجام بشه.
چقدر علیپور بد بود امروز
طارمی هم اون قدر موقعیت خراب کرد تا بالاخره یکیش گل شد
موقعی که رفت از پرسپولیس هم همین حرفو زدیم که از هر چهار موقعیت یکیو گل می کنه ... امروز باز ثابت شد این موضوع
نمی دونم از پاس گل رامین خوشحال باشم یا ناراحت ؛ از یه طرف به کار تیم اومد و میاد، از طرف دیگه یه کم فشار رو برانکو میره بالا
من هم کاملا از تصمیمش برای نیمکت نشین کردنش حمایت کرده و می کنم
حالا کم کم می تونه بهش بازی بده و اونم جواب اعتمادشو بده و کم کم بشه همون رضاییان سابق
تیم واقعا تو اوجه و تعداد حملاتمون تو هر بازی نشون دهنده این موضوعه
کمی باید روی ضربات آخر بیشتر دقت کنیم
ایشالا این تیم تو هر دو جام موفق میشه
رضاییان بیشتر رو نیمکت نشست تا طارمینقل قول:
اما سعی کردف رفتار عاقلانه ای داشته باشه
اما طارمی چی؟ دیگه چی میخواد؟ خیلی داره کلاس میزاره برای سرمربی و تیم :n34:
طارمی همچین هم تعریفی نیست..ده تا موقعیت گل براش درست میکنند، یکی شو گل میکنه
پریموف گلی که به قشقایی زد رو انصافا مجددا نگاه کنید. چطور فرار کرد و سر زد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار تاسف آور این بازی آمار توپهاییه که طارمی خراب کرد
جالب اینه که تقریبا تمام موقعیتها رو دقیقا جایی زد که دروازبان وایساده بود
حتی توپی که گل شد رو هم زد تو صورت دروازبان بعد رفت تو گل!
طارمی هم توانایی اینو داره که قهرمانمون کنه هم ابنکه باعث بشه با آوراژ پایین قهرمان نشیم! :n02:
البته نمی دونم اگه مهاجم دیگه ای بود جای طارمی این موقعیت ها گیرش میومد یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازهبان کروات پرسپولیس گفت: احترام زیادی برای بیرانوند قائلم و اعتقاد دارم او بهترین دروازهبان ایران است.
بوژیدار رادوشوویچ در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد دیدار پرسپولیس - نفت آبادان و پیروزی یک بر صفر تیمش در این دیدار اظهار داشت: بازی خیلی سختی بود، به این دلیل که حریف ساختار دفاعی خوبی داشت. عبور از مدافعان نفت کار سختی برای بازیکنان پرسپولیس بود، اما ما برای پیروزی به میدان آمده بودیم و از همان دقایق نخست بازی توانستیم فرصتهای گل زیادی را روی دروازه نفت ایجاد کنیم. وی افزود: هر چه از بازی گذشت فشار ما روی دروازه حریف بیشتر شد و در نهایت مزد حملات خود را با گل دقایق پایانی مهدی طارمی گرفتیم. تیم ما کاملاً مستحق این برد بود. دروازهبان کروات پرسپولیس راجع به عکسالعمل زیبایش در دقایق پایانی مسابقه نیز یادآور شد: من همیشه دنبال فرصت بازی کردن برای پرسپولیس بوده و هستم. هر زمان که سرمربی تیم تشخیص بدهد به میدان میروم و تلاش میکنم از این فرصتهایی که بهدست میآید نهایت استفاده را برده و بهترین عملکرد را از خود نشان دهم. امیدوارم عملکردم در بازی با صنعت نفت مورد رضایت هواداران و مربیان تیم بوده باشد.
رادوشوویچ با ابراز خوشحالی از اینکه تیمش با پیروزی از میدان خارج شده است، خاطرنشان کرد: با این پیروزی توانستیم جایگاهمان را در صدر جدول حفظ کنیم و حالا با روحیه خیلی خوب راهی تعطیلات خواهیم شد. امیدوارم با شروع دوباره لیگ هم بتوانیم این روند را ادامه دهیم. وی در واکنش به این پرسش که «تعطیلات لیگ به ضرر پرسپولیس نخواهد بود؟»، عنوان کرد: البته که تعطیلات پیدرپی لیگ اصلاً برای هیچ تیمی خوب نیست و حتی مضر است، مخصوصاً برای تیمی مثل پرسپولیس که مسیر خوبی را طی میکند. به هر صورت ما حرفهای هستیم و باید به بهترین شکل ممکن خود را آماده نگه داریم تا با شروع دوباره لیگ با قدرت به مسابقات برگردیم. دروازهبان کروات پرسپولیس در رابطه با اینکه عملکرد خوب بیرانوند باعث شده است او خیلی کم فرصت بازی پیدا کند، گفت: قبل از هر چیز باید بگویم بیرانوند بهترین دروازهبان ایران است و این را به خوبی چه در پرسپولیس و چه در تیم ملی ثابت کرده است. به شخصه احترام زیادی برای همبازی خود قائلم و امیدوارم او به خوبی ریکاوری خود را پشتسر گذاشته و با آمادگی بالا به تمرینات برگردد. این را که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد، نمیدانم اما آنچه اهمیت دارد، این است که من از بودن در پرسپولیس و فوتبال ایران خوشحالم. رادوشوویچ در پایان راجع به هواداران پرسپولیس اضافه کرد: هواداران در بازی با صنعت نفت واقعاً فوقالعاده بودند. تا به حال ندیده بودم برای یک تیم در هر بازی این قدر تماشاگر به ورزشگاه بیاید و از طرف خودم از همه هواداران پرسپولیس تشکر میکنم.
دوستانی که از طارمی اینطوری انتقاد می کنن فکر می کنم اگه چند تا بازی طارمی نباشه اونوقت از حرف هاشون پشیمون بشن! بحث مسائل انضباطی جدا که طارمی و غیر طارمی نمیشناسه؛ ولی اولا طارمی با تیم کاملا هماهنگ هست. دوما طارمی تویه جاگیری و موقعیت سازی خیلی خوبه. حقش نیست اینطوری ازش انتقاد بشه.
کاملا قبول دارم که لان زیاد داره فرصت سوزی می کنه ولی بازم معتقدم برای خط حمله ما انتخاب اول باید طارمی باشه، اگه خوب کار نکرد حتما باید تعویض بشه تا بدونه بازیکن بی جانشینی نیست، بلکه بیشتر دقت کنه !
وقتی هم تعویض میشه چه قیافه ای میگیره :n34:نقل قول:
بیخیال:n02: کسی برای برانکو نمی تونه قیافه بگیره ! تعویض شدن خوشحالی نداره، اینو میشه درک کرد ولی همه بازیکنان می دونن که این قیافه گرفتن ها و حاشیه درست کردن ها اگه تکرار بشه فقط و فقط به ضرر خودشون تموم میشه. :n39:نقل قول:
بوژیدار رادوشویچ در گفتگو با مهر، در رابطه با دیدار برابر صنعت نفت آبادان در هفته دهم لیگ برتر که با پیروزی یک بر صفر سرخپوشان همراه بود، گفت: بازی در ترکیب بزرگترین تیم ایران برای من فوق العاده بود. من در از هنگامی که به ورزشگاه آمدم و هواداران را دیدم احساس بسیار خوبی داشتم و تمرکزم را روی ارائه بهترین عملکرد گذاشتم.
وی افزود: این مسابقه برای ما سخت بود چرا که صنعت نفت در تمام طول بازی در حال دفاع کردن بود اما با این وجود تیم ما چند موقعیت بسیار خوب را به دست آورد و در نهایت هم در دقایق پایانی موفق به گلزنی شدیم و توانستیم این مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع برای ما پیروزی در این مسابقه و کسب سه امتیاز بود زیرا تراکتورسازی در فاصله دو امتیازی ما قرار داشت و ما برای اینکه صدر جدول را حفظ میکردیم باید با کسب سه امتیاز اختلافمان را با تراکتورسازی بیشتر میکردیم.
رادوشویچ اضافه کرد: واقعا فضای ورزشگاه آزادی فوقالعاده بود.چندین هزار هوادار برای حمایت از ما به ورزشگاه آزادی آمده بودند و در تمام طول بازی نیز به شدت ما را حمایت میکردند. در طول بازی واقعا احساس خوبی داشتیم و حضور آنها انگیزهمان را برای ادامه بازی بیشتر میکرد. فکر میکنم آنها بیشترین تاثیر را در این پیروزی داشتند.
وی در رابطه با عملکرد خودش در این مسابقه خاطرنشان کرد: من باید از همه چیزخوشحال باشم چرا که هم تیمم در این بازی یک پیروزی بزرگ را به دست آورد. این طبیعی است که همه تیم ها با انگیزه بالایی مقابل پرسپولیس قرار بگیرند اما تیم ما واقعا عملکرد خوبی داشت. در این مسابقه تنها یک موقعیت به روی دروازه من آمد که روی آن مجبور شدم عکسالعمل نشان دهم.
دروازه بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: مهمترین موضوع برای من این است که احساس خوبی در ایران و پرسپولیس دارم. این فرصت را دارم که در بهترین تیم ایران حضور داشته باشم و بتوانم توانایی هایم را افزایش دهم. از این هم خوشحال هستم که در یک بازی رسمی این فرصت به من داده شد تا بتوانم برای اثبات خودم درون دروازه بایستم. این فرصت انگیزه من را بیشتر کرد تا با انگیزه مضاعف نسبت به قبل کار کنم و تلاش کنم تا دوباره این فرصت را به دست آورم. سایر موضوعات دست خدا است. در وهله اول مهمترین مساله موفقیت پرسپولیس است.
رادوشویچ در پایان در خصوص مصدومیت علیرضا بیرانوند هم گفت: امیدوارم بیرانوند هر چه زودتر به تمرینات و پرسپولیس بازگردد زیرا حضور او که بهترین دروازهبان ایران است برای ما دلگرمی است.
برنامه 90 آنالیز خیلی خوب و به جایی از طارمی گذاشت. فکر نمی کنم با در نظرگیری تمامی فاکتورهایی که گفته شد مهاجمی مثل طارمی داشته باشیم. البته نکته پر رنگ در مورد پرسپولیس و بعد از اون طارمی ثبات تیمی و بودن برانکو هست + تا بدینجای فصل هم تیم ها به صورت نابرابر از داوری سود کردن ! :n02:
این لیست، طبق مبالغ درج شده بر اساس مدارک ارسالی باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ در سایت رسمی این سازمان منتشر شده که به لحاظ قانونی، قابل استناد است:
950 میلیون تومان
امید عالیشاه – علیرضا بیرانوند – محسن مسلمان – وحید امیری
910 میلیون تومان
کمال کامیابی نیا
900 میلیون تومان
مهدی طارمی – الکساندر پلییانسکی
840 میلیون تومان
ولادیمیر پریمیوف
800 میلیون تومان
رامین رضاییان – فرشاد احمدزاده
700 میلیون تومان
حسین ماهینی – سیدجلال حسینی – احمد نورالهی
660 میلیون تومان
آنتونی گولچ
500 میلیون تومان
محمدامین آرامطبع
360 میلیون تومان
بوژیدار رادوشوویچ
300 میلیون تومان
علی علیپور – محسن ربیعخواه
240 میلیون تومان
محمد انصاری
200 میلیون تومان
صادق محرمی
کمتر از 150 میلیون تومان
احسان علوانزاده(120میلیون تومان) – رضا کرملاچعب (60 میلیون تومان) – شهاب زاهدی (50 میلیون تومان) – محمد رحمتی (43 میلیون و 750 هزار تومان) – ابوالفضل درویشوند (35 میلیون تومان) – حامد آقایی (30 میلیون تومان)
پرسپولیس داره با بالای جدولی ها بازی میکنه در حالی که دیگران با ته جدولی ها... به نظرم در ادامه نیم فصل این خوبه و به نفع ما هستش که تیمهای قوی میمونن برای اخرای فصل تیمهای مقابل... مخصوصا استقلال داره با اخر جدول بازی میکنه! :) البته اختلاف تیم ۴-۵ جدول با ۱۵ جدول کلا ۴ امتیازه! :)))
من با حرف شما کاملا مخالفم. خودتون میگید اختلاف 10 تا تیم 4-5 امتیازه. پس نمیشه گفت کدوم یکی از این تیم ها بالای جدوله. ما هم پارسال اوایلش انتهای جدول بودیم اما از همون اول فصل بازی های قشنگی داشتیم و ترسناک بازی میکردیم. پس شاید نیم فصل دوم تیم های پائین جدول سخت امتیاز از دست بدن مخصوصا آخرای فصل که به آب و آتش میزنننقل قول:
تمام بازی ها مثل هم هستند. استقلال هم از اون آشفتگی اوایل فصل خارج شده. هر چند تاکتیک تیمشون همچنان سانتر از جناحین هست اما حداقل دفاعشون سر و سامون گرفته
محمد انصاری حقشه که بیشتر بگیره.نقل قول:
ونقل قول:
پلی یانسکی واقعا حقش نیست پولی بگیره ! چه برسه به همچین مبلغی ...
و همچنین پریمیوف
کلا چون تیم نتیجه میگیره ، در نتیجه تغیرات نمیدن تو تیم.نقل قول:
رضیائیان رو به زور اواخر بازی داره میاره داخل
در نتیجه به نظرم من هم ، با این شرایط دو تا بازیکن داخلی 50 میلیونی میگرفتند ، میرفت. چون برانکو اصولا با یک ترکیب کلا بازی میکنه و چرخشی کار نمیکنه
پس خرید دردی از کار دوا نمیکنه و نزدیک 2 میلیارد پریده
حالا کار هم نداریم اما خوب پولهایی تو فوتبال هست. خوشبحالشون..950 میلیون :n35:
به گزارش "ورزش سه"، عارف محمد علیپور، بازیکن 17 ساله ای است که پرسپولیسی ها با در نظر گرفتن شرایط او و بررسی سوابقش امروز به عقد قرارداد با این بازیکن پرداختند. کاپیتان تیم ملی نوجوانان که از تیم آکادمی کیا به جمع شاگردان چمنیان پیوست، فرزند عباس محمد علیپور، بازیکن سابق بانک ملی و پلی اکریل و پیکان است که در پست دفاعی میانی فعالیت می کند.
این بازیکن که متولد 79 است، در پست دفاع وسط در ترکیب تیم ملی نوجوانان به میدان می رود و چندی پیش با پیشنهادی از باشگاه هسکوارنای سوئد نیز مواجه شد که به آن پاسخ منفی داد. او به دلیل همزمانی رقابت های قهرمانی جام ملت های آسیا (نوجوانان) که در هند برگزار می شد، در مورد این پیشنهاد، با مخالفت علی دوستی، مربی وقت تیم ملی نوجوانان، مواجه شد تا عازم سوئد نشود و قرارداد حرفه ای خود را نتواند با این باشگاه منعقد کند.
پرسپولیس که پیش از این کرملاچعب، کاپیتان جوانان، را به عضویت تیم خود درآورده، به نظر می رسد برای سال های آینده خود به دنبال آینده نگری است و برانکو ایوانکوویچ، سرمربی کروات سرخپوشان، نشان داده در مورد به کارگیری بازیکنان جوان شرایط مناسبی در تیم خود ایجاد می کند. عارف محمد علیپور که در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در هند با بازوبند کاپیتانی این تیم به میدان می رود، شاگردان چمنیان را در دیدار برابر عربستان و امارات همراهی می کرد؛ اما برابر امارات دچار مصدومیت شد و از ترکیب خارج شد. او با برطرف شدن مصدومیت از ناحیه مچ پا، تیم ملی را در مسابقات تورنمنت بین المللی روسیه (که با حضور 16 تیم مطرح جهان برگزار خواهد شد)، همراهی خواهد کرد. قرارداد این بازیکن جوان با پرسپولیس 3 ساله است
اینکه پرسپولیس بازیکن جدید خریده خوبه اما بحث اینجاست که جای کی بازی کنند؟ همین الان هم کلی بازیکن نیمکت نشین و منتظر بازی داره پرسپولیس...
بیشترین ضرر رو خود بازیکن ها میکنند...الان در پرسپولیس امدند اشتباه هست...چون به اندازه کافی پشت خطی هست و باید نیمکت نشین باشند ...
قرار نیست هر بازیکنی که خریده میشه مستقیم بیاد تویه تیم اصلی بازی کنه ! این خرید، یه خرید آینده نگرانه عالی بود، کاری که خیلی از تیم های بزرگ اروپایی انجام میدن. این بازیکن الان می تونه در رده های مختلف سنی پرسپولیس بازی کنه تا کم کم به تیم اصلی راه پیدا کنه. این پشتوانه سازی پرسپولیس و به خدمت گرفتن بازیکنانی مثل کاپیتان تیم ملی جوانان و نوجوانان تصمیم خیلی خوبی هست.نقل قول:
مشکل اصلی برانکو این هست که یک ترکیب رو انتخاب میکنه و تا آخر فصل با اون میره جلو..فوق ش هم دقیقه 80-85 تعویض ها انجام میده که انگار هیچ
اصلا چرخشی کار نمیکنه که نیمکت نشین ها هم آماده و راضی باشند ..تا اگر کسی مصدوم شد، اصلا مهم نباشه و بازیکن نیمکت نشین ، خیلی راحت جایگزین شود
نمیشه اسم این رو گذاشت مشکل، معمولا در این حالت مربیان دو دسته هستن، یا به ترکیب تیم برنده تا مجبور نباشن دست نمی زنن (یا حداقل تغییرات رو میدن) و یا از سیستم چرخشی استفاده می کنن. قرار نیست تویه یه تیم همه بازیکنان راضی باشن و بهشون بازی برسه، یعنی نمیشه همیشه همه رو راضی نگه داشت. همیشه باید آماده ترین ها تویه ترکیب قرار بگیرن، فکر می کنم برانکو هم همین کار رو می کنه (جریان طارمی و تقابل ماهینی و رضائیان)نقل قول:
در مورد تعویض ها موافقم، برانکو بعضی وقت ها دیر تعویض می کنه
نقل قول:
این ضعف محض هست. بازیکن مصدوم میشه...به هر دلیل ممکنه ترک باشگاه کنه...همیشه همه آماده و شرایط ایده آل نیست..
اگر یکمی به نیمکت نشین ها بها داده بشه و زود تر تعویض ها صورت بگیره...یک نیمکت قوی هم خواهند داشت...
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، اردوی تیم ملی برای دیدار با سوریه در جریان است و از همین رو شب گذشته مسئولان تیم ملی با حسین ماهینی تماس گرفته و خواستار حضور وی در اردو شدند. قرار است ماهین ساعت 9 صبح امروز خود را به کارلوس کیروش در محل اردوی تیم ملی معرفی کند. تیم ملی فوتبال ایران روز 25 ابان به مصاف سوریه خواهد رفت.
علاوه بر مشکلی که دوستمون گفتن، در این حالت رقابت توی تیم کم میشه و نیمکت نشینا دیگه انگیزشون برا فیکس شدن کم میشه که در نهایت منجر به این میشه که یکی مث ساسان انصاری از تیم برهنقل قول:
وقتی شما یه تیم آماده و هماهنگ دارید چه دلیلی داره از سیستم چرخشی استفاده کنید؟ ساسان انصاری انتظار داشت تویه تیم فیکس بازی کنه (انتظاری که رضائیان داره). انصاری می تونست بمونه و برای جایگاهش بجنگه(کاری که رضائیان انجام داد)، کما اینکه این اواخر کم و بیش بازی بهش می رسید(همینطور رضائیان) ولی تصمیم گرفت برگرده فولاد و فیکس بازی کنه(تصمیمی که رضائیان برای جدایی نگرفت).حالا اگه شما یه بازیکن آماده رو نیمکت نشین کنید به این دلیل که بقیه رو راضی نگه دارید(ماهینی و رضائیان) فکر می کنید نتیجه مثبته؟ بعید می دونم اینطوری باشه.نقل قول:
منظور اینکه براساس برنامه های تاکتیکی میشه در ترکیب تیم برای هر بازی تغییراتی ایجاد کرد ولی برای تیمی که هماهنگ و منسجم داره بازی می کنه، در نظر گرفتن سیستم چرخشی برای راضی نگه داشتن سایر بازیکنان به نظر من منطقی نیست و نتیجه منفی داره.
اگه یه بازیکن خوب تمرین کنه و آماده تر باشه قطعا به ترکیب راه پیدا می کنه. اگه تویه یه بازی هر بازیکنی بد بازی کنه، باید تعویض بشه ولی زمانی که یکی مثل ماهینی داره عالی بازی می کنه، به نظر من هیچ دلیلی نداره چرخشی بازی کنه ! این فقط می تونه باعث افت روحی و متعاقبا بازی اون بازیکن بشه.