ولی ایرانسل برای خطوط دائمی 50هزار اعتبار در نظر گرفته بیشتر از اون نمیشه استفاده کردنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
ولی ایرانسل برای خطوط دائمی 50هزار اعتبار در نظر گرفته بیشتر از اون نمیشه استفاده کردنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست من این دایمی رو با همین شماره اعتباری بگیرم ؟
من الان برم ایرانسل تمامی طرح هاش رو میتونم استفاده کنم دیگه ؟
شاید راه داشته باشه برای اطلاعات بیشتر با 700 از خطوط ایرانسل یا 09377000000 از سایر خطوط تماس بگیریدنقل قول:
خیر یه سری طرح ها و بسته ها برای سیم های اعتباری هست فقط
متاسفانه هیچکدوم از کدهای USSD کار نمی کنه.نقل قول:
باید به 700 اطلاع بدیم تا در شبکه مشکل حل کنن.
من از طریق اینستاگرام گفتم گفتش از طریق ایرانسل من شکایت کنی حل میشهنقل قول:
دوستانی که از اعتباری رایتل ترابرد کردند روی ایرانسل من خط رایتلم قطع شده میخوام ببینم پیامک ترابرد موفق براشون روی سیم کارت قطع شده رایتل میاد یانه که بعدش سیم کارت ایرانسل رو فعالش کنم البته من عدد 1 رو به 667 روزی که سیم کارت ایرانسل رو گرفتم فرستادم
این درست میشه ایکاش همراه اول اون پیام چند ثانیه رو نمیزاشت کارش اصلا درست نبودنقل قول:
دوستانی که مراحل ترابردشنون تمومشده لطفا این پیام آزار دهنده همراه اول رو ضبط کنید و در شبکه های اجتماعی youtube و آپارات و امثالهم بزارید .... ما هم همه لایک می کنیم تا بیاد بالا توی سرچ :n30: واقعا ظلمه .... :n30:
الان از سازمان تنظیم مقررات باهام تماس گرفتن و کلی معذرت خواهی کردن...جالبه کارمندی که با من تماس گرفته از پیام همراه اول شاکی شده بود خودش...و قول داد تا یک هفته اینده تکرار پیام رو بردارن...تعجب کردم واقعا یه نفر مسئولیت بی دقتی رو به عهده گرفت....
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا، من با اینکه آنتنم پره اکثر مواقع با پیام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد مواجه میشم!!! آیا شما هم مشکل منو داری !؟
سوال دوم چطور بسته خریدی ؟ می خوام بسته بخرم کد USSD که کار نمی کنه! از مای ایرانسل هم میگه موجودی شما کافی نیست. چی کار کنم !؟
نه من مشکلی نداشتم از بابت دسترس بودن بسته رم تست نکردم الان تست میکنم میگم...مگه 50 ت اعتبار نداده بهتون؟نقل قول:
بسته رو از طریق مای ایرانسل خریدم چند ثانیه بیشتر طول نکشید برام فعال شدنش...اصلا مشکلی نیست فعلا فقط یو اس اس دی مشکل داره
کدوم بسته خریدی !؟ من هر بسته انتخاب می کنم میگه حد اعتبار کافی نیست.نقل قول:
چون نیاز نداشتم بسته یک روزه 500 ت گرفتم سریعم اوکی شد اس ام اسشم اومدنقل قول:
خوب الان بخواين بسته مثلا ١٠٠ گيگ بخرين وقتي اعتبارتون ٥٠ تومن هست بايد چي كار كنين؟! ميتونين پول بريزين؟!
هم میشه پول ریخت هم با کارت شارژ میشه افزایش داد گزینه افزایش حد وجود دارهنقل قول:
اقا مجید مشکلت حل شد؟؟نقل قول:
آقا من بسته 500تومنی هم نمیتونم بخرم. چی کار کنم؟نقل قول:
40هزار تومان واریز کردم تو حسابم هم اعمال شده ولی بازم میگه موجودی کافی نیست!
الان چک کردم تو سایت ecare.irancell.ir وضعیت حساب من زده " قطع موقت" چرا !!!؟
شما هم چک کن ببین همینطوره !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نیاز به پرداخت 40 ت نبود خطط فعال نیست برو نمایندگی ایرانسل مدارکتو بفرست بلافاصله وصل میشه...صبح منم اینجوری بودم اصلا تماسم نمیتونستم بگیرم زنگ زدم نمایندگی شهرمون برام مدارکو فرستاد حتما الان برو...کلا پنج دقیقه هم طول نمیکشه وصل میشه...اصلا نیاز به پرداخت نبود ولی خب ایرادی نداره به عنوان بستانکار برات حساب میشهنقل قول:
دوستان امكانش هست با شارژ مستقيم،قبض ايرانسل (دائمي)رو پرداخت كرد؟يعني يه نفر با سيمكارت اعتباري ايرانسل،شارژ مستقيم براي سيمكارت دائمي ايرانسل بفرسته و باهاش بشه قبض سيمكارت دائمي رو پرداخت كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینو نمیدونم ولی با کارت شارژ میشه...به 700 زنگ بزنی جواب سوالو میدننقل قول:
اقا مجید شما از صبح مشکل تماس نداشتی؟؟؟چون خطط غیر فعال بوده سوال کردم....
در مورد اختلال در کد یو اس اس دی و برخی محدودیت ها از 700 سوال کردم گفتن تا 24 ساعت حل میشه دلیلشم عدم ثبت کامل اطلاعات هستش
سلام
من از دائمی ایرانسل به دائمی رایتل کوچ کردم .
مزایا :
1- کیفیت مکالمه 10 برابر بهتر است (در تمامی نقاط چه نزدیک دکل چه دور از دکل)
2- حد اعتبارم در ایرانسل 50هزار تومان بود ولی حالا 60 هزار تومان شده
3 - سایت ecare رایتل 100 برابر بهتر از ایرانسل هست.
4 - هدیه رایتل (1 گیگ روزانه 2 گیگ شبانه 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه و 500 دقیقه مکالمه بیرون شبکه 10000 SMS و 10000 MMS درون شبکه و 500 SMS بیرون شبکه برای یک ماه )
5- هدایای مناسبتی رایتل (ایرانسل دائمی تو این زمینه صفر هست)
6- اینترنت نسل 4 بدون قطع شدن و اینکه تا الان به هیچ وجه به نسل 2 پرش نمیکنه بر عکس ایرانسل
معایب :
1- نرم افزار ios رایتل با این پیش شماره کار نمیکنه.
2 - بسته های اینترنت محدود تر (البته بسته های اینترنت ایرانسل دائمی هم به نسبت اعتباری خیلی خیلی کم بود)
قیمت مکالمات هم یکسان و دقیقه ای 49 ریال است.
کلا ایرانسل برای دائمی ها هیچ ارزشی قائل نیست (2 سال برای مشکل آنتن دهی پیگیری کردم آخرش اومدن خونه با دستگاه تست کردن ولی بدون نتیجه خاصی...)
نقل قول:
چقدر عالی مرسی که گفتی،
کاش بهشون میگفتی کاری کنند تا تبدیل به بوق انتظار متفاوتی بشه بجای پیغام صوتی
نقل قول:
آره رایتل فعلا که عالیه از هر نظر
بهش گفتم حداقل بوق رو جایگزین کنید گفت نمیشه ولی یه اخطار کتبی به همراه اول میدیم فقط یک بار پیام پخش بشه...البته اینم گفت دو تا اپراتور دیگه هم موظف کردیم این پیامو پخش کنننقل قول:
رایتل به جز مراکز استان ها دیگر مناطق مشکل پوشش داره استفاده کردم که میگمنقل قول:
نرم افزار ios برای هیچکس کار نمیکنه هنوز راه اندازی کامل نشدهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
سلامنقل قول:
دوست عزیز
از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید
میتونید پست قبلو ویرایش کنید....
سلام چشم دوست عزیزنقل قول:
پخش پیام اطلاع رسانی در مورد شماره های ترابرد شده کاملا قانونیه . امکان پخش بوق متفاوت هم نیست . اینجوری باید صبح تا شب اطلاع رسانی کنند که اگه این بوق رو شنیدین یعنی ترابرد شده . کسی که با شماره ترابرد شده تماس گرفته حقشه که بدونه تماس داخل شبکه براش حساب میشه یا خارج شبکه . اگراین اطلاع رسانی انجام نشه یعنی کار غیرقانونی صورت گرفته و حق شکایت برای مشترکی که بدون اطلاع براش هزینه خارج شبکه حساب شده محفوظه.بعضیا فکر میکنن واسه شلوغی صف نونوایی محلشون هم میتونن به 195 شکایت کنن.
دوست عزیز یک پخش پیام کافی هستش...شکایت دوستان از تکرار دوباره پیام هستش که خود سازمان تنظیم مقررات هم این اشکال رو به گردن گرفتهنقل قول:
نقل قول:
خب سیمکارت همراه اول کلا ارزش کمتری داره نسبت به دائمی اون دو اپراتور ! میگید چرا اینو میگی ؟
خب سادست ! کاربر اون در هر حالت به صورت قانونی بهش توهین میشه و البته پول چند برابری میده تا این توهین رو بشنوه :n30: اصلا علت اصلی طولانی مدت نیامدن تکنولوژی 3g همین همراه اول بود .... من یه موبایل نوکیا مدل n90 حدود 10 سال پیش خریدم که 3g داره .... قسمت جالب اینه که الان تازه بعد این همه مدت که فقط با رایتل و ایرانسل 3g میشه و به علت عجیب همراه اول در جاهایی که 3g هست روی این موبایل 10 سال پیش 3g نمی شه !!!!! :n03: قسمت جالب فکر کنم آشغال ترین تجهیزات رو خریدن که همه ورژن های 3g رو نداره !!!! :n04:
این باند رو همراه اول مشکل داره 3g
گوشی نوکیا n90 سال 2005 عرضه شده ! الان همراه اول 3g که حداقل محل ما نداره و همون نسل یک هست :n34:
بابا خسته شدیم از بس توی سر ما زدن ...... مخصوصا از نوع قانونیش
من که فعلا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.نقل قول:
کدهای USSD کار نمی کنن.
بسته نمیتونم بخرم.
خطم از هر ده تا زنگ یه بار تماس بدرستی برقرار میشه و در بقیه موارد پیام "مشترک در دسترس نیست" می دهد.
در ecare حسابم قطع موقته.
زنگ زدم ۷۰۰ برام تیکت ثبت کرد تا بررسی کنن.
فکر کنم اینم رفت تا ۲ روز دیگه برای بررسی. فقط خدا بخیر کنه.
من خطم برای کارم خیلی لازم دارم، واقعا الان گیر افتادم.
اگر همین طوری بمونه درخواست برگشت به همراه اول میدم.
خیلی دارم اذیت میشم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
این همون هدف همراه اول هست. کمی تحمل کنید ، درست میشه.نقل قول:
منم منتظر هستم برای ادامه مراحل و خودمو برای یکی دو روز قطعی هم آماده کردم.
مراحل ازمایشی پر است از ایراد...ولی جالبه مشکلات فقط برای سیم کارت همراه اول هستش که به ایرانسل ترابرد میشه...مجید جان خط شما فعال نشده و حتما به نمایندگی شهرتون برونقل قول:
نقل قول:
ایرانسل همینطوریه، آنتن پره ولی اشغال میزنه آنتن پره ولی در دسنرس نیست آنتن پره ولی شماره میگیری سکوت برقرار میشه، ایرانسل اصلا بدرد نمیخوره نمیشه روش حساب کرد
این مورد رو من روی باند 4g داشتم که طرف زنگ می زنده خط میگه در دسترس نیست ... همون لحظه روی گوشی روشن من پیام میده که شماره ای به شما زنگ زده و گوشی شما خاموش بوده .. راه حلش رو هم پیدا کردم که باید رفت روی باند 3g توی تنظیمات .....نقل قول:
این راه حل موقت البته هست ....
باز مشکل ussd روی باند 4g داره ایرانسل ...... برید باز روی باند 3g ..... :n34:
ایراد ایرانسل همین تماسه در تماس خیلی ضعیفه یا در دسترس نیست یا صدا خوب نمیرهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s+