سلام. پس آیا اگر من با استفاده از ریکاوری کاستوم twrp ریست فکتوری کنم باز بر میگرده به تنظیمات کارخانه ای که خدمات گوگل پلی نداره؟ بعد اون gapps رو نصب کنم
Sent from my NX403A using Tapatalk
سلام. پس آیا اگر من با استفاده از ریکاوری کاستوم twrp ریست فکتوری کنم باز بر میگرده به تنظیمات کارخانه ای که خدمات گوگل پلی نداره؟ بعد اون gapps رو نصب کنم
نقل قول:
نقل قول:
سلام. ببخشید اشتباه شد! Data و cachوdavlik cache و بزنید. System رو نکنید که رام میپره.نقل قول:
سلام. شب بخیر باشه حواسم هست خوب شد زود گفتین. تشکرنقل قول:
سلام .من وایپ رو از قسمت advanced wipe و تیک زدن گزینه های گفته شده انجام دادم اما باز سیستم اندروید با برنامه ای گوگل و بدون دوربین نوبیا بالا اومد :n36:.نقل قول:
یعنی wipe data رو هم زدید؟نقل قول:
اگه dataرو هم زدین و نشد!!یه کار میشه کرد و اینکه رام دانلود کنین و فلش بزنین با همین twrp.
اگه خواستین بگین آدرس رام بدم.
سلام .از راهنماییت ممنون .اره من وایپ کردم و تیک سه گزینه گفته شده رو هم زدم .وقتی وایپ تمام شد و صفحه نمایش گوشی بالا اومد همه برنامه های گوگل سر جاش بود و برنامه دوربین نوبیا هم نبود و جاش تو منو خالی بود .لطفا ادرس رام را ارسال کنید .با تشکر
من خودم از سایت romjz دریافت میکنم رام ها رو.اما باید اکانت داشته باشین.نقل قول:
ولی شما میتونید از needrom هم بگیرین(اکانت میخواد اما راحته ساختنش) آدرس لینکش:
کد:http://www.needrom.com/download/nubia-z5s-mini-kk/
سلام .اکانت needronدارم و این رام رو هم دانلود کردم .با همیم ریکاوری twrp فلش بزنم ؟نقل قول:
سلام . ببخشید من رام nubia-z5s-mini-kk را با ریکاوری TWRP فلش زدم و درست شد گوشیم دوربین فابریک برنامه نوبیا رو داره و فقط یه مشکلی دارم اینکه وقتی میخوام online از طریق گوشی بروزرسانی v1.24 v را دریافت کنم ٰ(این گوشی دو تا بروزرسانی v 1.24 و v1.25 انلاین واسه اندروید 4.4.2 داره که باید از تنظیمات و قسمت بروزرسانی انجام بشه ) بدون هیچ مشکلی فایل رو از قسمت اپدیت انلاین تنظیمات دانلود میکنم و میخاد که گوشی رو ریبوت کنم و ریبوت رو انتخاب میکنم ولی گوشی به محیط ریکاوری twrp وارد میشه دیگه هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته و دوباره وقتی ریبوت میزنم( در محیط ریکاوری) با همان ورژن 1.23 گوشی بالا میاد و اپدیت نشده .واسه این مشکل چیکار کنم؟:n13:
به نظرم منم همچین مشکلی رو داشتم (خیلی وقت پیش بود رام زدم!!)نقل قول:
اما برای رفع مشکل شما باید رامی که بر پایه ورژن 1.25 یا 1.26 باشه رو دانلود کنین و فلش بزنین.که من از سایت ROMJZ گرفتم.البته اگه آپدیته لازم نبود که میگفتم بیخیالش بشین ولی آپدیته یه موردش که به نظرم خیلی واجبه، قسمت شبکه ش هست که 3g only رو میتونین داشته باشین.
سلام و خسته نباشید. از خیر اپدیت گذشتم. رام miui شیائومی را که در همین تاپیک ص 4 یا 5آموزش
دانلود ونصب رام گذاشته بودند استفاده کردم و اون رام که بر اساس آندروید 4.4.2 می باشد رو نصب کردم
که رام خیلی خوب و عجب امکاناتی داره. کیفیت مکالمه خیلی عالیست با این رام و اینکه در قسمت تنظیمات
میتونید برنامه پیش فرض دوربین نوبیا.و یا شیائومی را داشته باشید و خیلس از برنامه های کاربردی نوبیا
رو داره. البته خدمات گوگل پلی رو نداره. پیشنهاد میکنم دانلود و نصب کنید. باتشکر.
سلام. بله من خودم دو، سه ماهی میشه که از همین رام استفاده میکنم و راضی ام هر چند آپدیت 1.25هستش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از همون سایت چینی گرفتم، البته قبلش چند تا رام برپایه آپدیت 1.25و 1.26زدم که اونا هم خوب بودن و سریع تر از این miui بودن، اما این امکاناتش بیشتره...
بعدش هم گوگل پلی رو روش زدم و الان اوکی هستش.
:n12::n02:
سلام.دوستان کسانی که رام MIUI دارن مشکلی با شبکه 3g ندارن من که رو3G ONLY که میذارم سرعتش خیلی میاد پایین..
سلام . نمیدونم من که امتحان نکردم .
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. من یه مشکلی برام پیش اومده که اگه میتوانید کمکم کنید. من از سایت رام miui شیائومی رام اولی رو به حجم 380 مگ دانلود کردم و خواستم رو گوشیم فلش کنم امتحانش کنم ببینم چطوریه .رام رو رو حافظه داخلی گوشیم قراردادم و از ریکاوری twrp گوشی رو wipe کردم و شروع به نصب رام کردم بعد اتمام نصب و زدن گزینه wipe و devlik wipe گوشی رستارت شد و بعد از روشن شدن و بالا امدن صفحه سفید با ارم نوبیا ، صفحه سیاه با ارم mi بالا اومد و بعد از این هر چه صبر کردم(1 ساعت) دیگه هیچ اتفاقی نیافتاد و اندروید بالا نیومد و گوشی داغ کرده بود . باز از قسمت ریکاوری دوباره رام رو نصب کردم و مثل دفعه قبلی رو صفحه سیام mi گیر میکنه. بعد رام قبلی شیائومی (621 مگ) رو داخل کارت حافظه (رم ) ریختم و از محیط ریکاوری خواستم رام موجود در کارت حافظه رو فلش کنم که در محیط ریکاوری کارت حافظه رو خالی نشون میده ودر حالی که رام داخل کارت حافظه هستش .من چجوری میتونم رام رو داخل حافظه خود گوشی انتقال بدم ،گوشی که بالا نمیاد تا بتونم از طریق کابل usb در حافظه داخلی قرار بدم !! لطفا راهنماییم بکنید.
یا سلام دوباره . advansed wip کردم درست شد با تشکر
سلام.کسی رام های اندروید ۵ که تو این سایت هست رو تو صیه میکنه؟
m.romzj.com/list/nubia_z5smini44.htm
یه لینک سالم هم تونستید از ریکاوری cwm چینی برا نصب gapps بذارید ممنون
رام ۵.۱.۱ صفحه نوزده رو بزن عالیه تاحالا هیچ باگی ازش ندیدم
سلام رام ص19 با نام mokee رو هم امتحان کردم . ظاهرش که عالی بود فقط وا فای کار نکرد با چند بار امتحان و فلش دوباره( به شبکه وصل نمیشد) دیگه بیخیالش شدم.
اشکال وصل نشدن وای فای حل شد.رام خیلی خوبیه.اندروید 5.1.1و gapps اندروید 5.1.1 هم بهش زدم .روونه و سرعتش خیلی خوبه.
برا من که کار میکنه
این رامی که اندروید لالی لاپ هست و تو صفحه 19 قرار دادید یکی از باگ هاش اینه که برید تو فایل منجر کارت حافظتون بعد چند ثانیه ارور unfortunately file manager has stopped میده
کسی نمیدونه که چطور باید از رام mokee که اندروید 5.1 هست دانگرید کنیم و برگردیم به نسخه 4.2 یا 44 ؟!
اگه میدونه کسی راهنمایی کنه
یکی از باگ های این رام اینه فایل منجر بسته میشه همش !
سلام برای نصب رام ریکاوری کاستوم twrp رو با استفاده ار نرم افزار rasher (نیاز به روت بودن گوشی) رو رو گوشیت فلش کن بعد هر رامی که خواستی فایل زیپشو داخل گوشیت بریز و با استفاده از کاستومم ریکاوری رو گوشیت نصب کن (ویپ داخل twrp فراموش نشه)
مشکل اینجاست که وقتی با kingoroot گوشی روت میشه ولی خاموش میشه و رو ارم mooke گیر میکنه و بالا نمیاد !نقل قول:
شما با چه نرم افزاری روتش کردید ؟
باگ بسته شدن فایل منجر رو تو رام 5.1 نداشتید ؟
من روت نکردم فایل میجر مشکلی نداره دوباره بدون روت نصب کن شاید درست بشه
نکته مهم اینه قبل از تصب حتما باید فول وایپ بشه
یکی بگه چجوری دانگرید کنیم از اندروید 5.1.1 mooke به اندروید 4
یکی زود بگه هر کار کردم نشد
لطفا بگییید سریع....
باید فایل رام آنبریک رو دانلود فلش و بعد آپدیت کنیدنقل قول:
ممم .... مشتی متوجه نشدم بیشتر توضیح بده
اگ میشه لینک برنامه هایی رو ک میخواد هم بذار ... مرسی:n12::n16:
باید قند شکن فعال کنی و در مورد unbrick z5s mini سرچ بعد یه سایت ترکی هست که با گوگل کروم و گوگل ترنسلیتش می تونی انگلیسی کنی و از توضیحاتش بری رام ۴.۲.۲ رو بزنی بعدش که بلدی اگر نیستی بگونقل قول:
نقل قول:
داداش دمت گرم مرسی ممنون قلبن
اره بقیشو بلدم ممنون:n16:
فکر کنم یکی از دوستان لطف کنه و توضیحات فارسیشو اینجا بذاره تا بقیه دوستان هم استفاده کنند بد نباشه!نقل قول:
سلام.بعد از نصب رام موکئی هر بار که گوشی ریبوت میشه مک ادرس گوشی هم عوض میشه برای حلش چکار باید کرد؟چون مودمم رو روی مک فیلترینگ تنظیم کردم خیلی اذیت میکنه
سلام راهی نیست و منم این مشکلو دارم می تونید از ۴.۴ رسمی استفاده کنیدنقل قول:
باشه.به هر حال ممنون جواب دادید.
سلام
ایراد وای فای اندروید کیت کت رو اگه کسی حل کرده بذاره لطفن
و اینکه:
۱- با چه برنامه ای میشه از اندروید رسمی بک آپ گرفت؟؟؟
با چه برنامه ای میشه فلش کرد؟(همون spflashtool هستش؟)
۲- میشه بعد از نصب اندروید کیت کت، به اندروید قبل یعنی همون جیلی بین برگردوند یا نه.
۳- شبکه های موبایلشم یه اسکرین شات بگیرین بفرستین.
۴- برنامه ای مثل mtkdroidtool برای کوالکام موجود هست؟
از دوستان خواهش دارم که با لینک بفرستن. ممنون از قبل
سلام،بنده این گوشی رو دارم،اما به اشتباه موقع نصب آپدیت کلا رام دستگاهو پاک کردم،لطفا کمک کنید که چطور میتونم دوباره رام رو نصب کنم روی گوشی
ممنونم
سلام
من تازه اين گوشي به دستم رسيده
براي آپديت كدوم رام رو پيشنهاد ميكنيد؟
استفاده ي خاصي هم از گوشي نميكنم
سلام
من به اندرويد ٤.٤ آپديت كردم
تنها مشكل وصل نشدن ديتاست
علامت h روي آنتن مياد ولي مرورگر چيزي رو باز نميكنه