من ؟ یوزرِ دیگه ؟ به شما ؟:n02:اگه کسی همچین کاری کرده میتونی به مدیریت گزارش بدی چون برایِ مدیران پیدا کردنِ آی پی مثلِ آبِ خوردنِ و کسی که با 2 تا یوزر تویِ این تورنومنت بخواد فعالیت کنه قطعا حذفِ دسترسی میشه , پس شما جایِ بلوف زدن اینجا و فرافکنیهایِ تخیلی سعی کن عمل کنی دوستِ عزیز :n08:
بله دقیقا اینجا تاپیکِ آلمانِ , و شما 100 خط مینویسی که یه نیم خطِ آخرش مربوط به آلمانه بقیش راجع به ادبیات و تاریخِ ایران باستان و استقلال و بنده هست:n08:پس یادت باشه اینجا تاپیکِ آلمانِ راجع به این تیم صحبت کن .
حالا لزومی نداره همه رو بشناسی شما , ولی اون دوستانی که اشاره کردم منو میشناسن اون زمان که ما تویِ تاپیکا فوتبال داخلی داشتیم رکورد جا به جا میکردیم و هنوز دکمه ی تشکر توی قالبِ این فروم ساخته نشده بود شما 2 3 سال بعدش تازه عضو این فروم شدی عزیزم :n02:زیاد رو من زوم نکن سرت به کارِ خودت باشه همه قدیمیا مارو میشناسن در حالی که حتی اسمِ شمارو هم نمیدونن چون تازه نطقِ به فوتبالت توی این فروم گل کرده !!:n02:
--------------------------------------------------------------------------
ای بابا:n08:همه هستن که:n08:با خودِ شما و اینا همه دوستایِ استقلالی ما هستند که آلمانین , انصافا فقط من موندم:n08:منم آلمانو دوست داشتم اما گفتم که دلیلِ تغییر عقیده چی بوده:n02::n02:اما خوب به خاطرِ این دوستانِ استقلالی ما هم برایِ آلمان آرزویِ موفقیت میکنیم:n12:و امیدوارم که بیشتر به تاپیکِ داخلی سر بزنن , البته مسعود که از همون اول 1% رگِ استقلالی داشت به زورِ پیغام و پی ام میاوردیمش:n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده به خاطرِ دوستایِ گل و قدیمیی که همه اینجا جمع شدن و حوصله ی این بحثایِ بی مورد رو ندارن از همه عذر میخوام و خوب ناراحتیه این عزیزان رو هم به هیچ وجه نمیتونم ببینم , تیما موردِ علاقه من که حذف شدن گفتم بقیه هم دوست دارم اما ایشاالله که آلمانِ دوستایِ استقلالیمون قهرمان شه:n12:البته بردیا و بهزادِ پرسپولیسی هم هستن اما دیگه حالا ببخشید:n02: