من یک جا خوندم استفاده از netmetal نیاز به مجوز از تنظیم مقررات داره
راسته ؟
Printable View
من یک جا خوندم استفاده از netmetal نیاز به مجوز از تنظیم مقررات داره
راسته ؟
دروغه ! چیکار مجوز داره اخه ؟ :n02:نقل قول:
حذف شود.با تشکر
سلامنقل قول:
تقریبا حدود 2 ماه پیش بود که تنظیمات پریده بود و اگر یادتون بیاد این مکالمه های بین من و شما سر تنظیم میکروتیک بود.اوایل خوب بود و مشکلی احساس نمیکردم ولی این اواخر خیلی افتضاح شده بود،قطعی داشتم ،تایم اوت و پینگ بالا تا اینکه امروز کارشناسش اومد و گفت دکل رو اشتباهی انتخاب کردی با اینکه من اون موقع رفتم تک تک دکل ها رو نگاه انداختم تا ببینم کدوم سیگنالش از همه قوی تره.و دکلی که امروز انتخاب کرده بود رو اون موقع ندیده بودم.اینم بگم دکلی که امروز کارشناس انتخاب کرده بود تقریبا بین 30 تا90 درجه اختلاف داشت با دکلی که من انتخاب کرده بودم.
1-میخوام ببینم این کارشناس چی زده که دکل امروز یهو سبز شده؟؟آیا باید فرکانس خاصی یا چیز خاصی بزنیم تا دکل های مورد نظر رو ببینم یا عین بلوتوث موبایل که هر دستگاه اطراف خودشو اتوماتیک میبینه این رادیو میکروتیک هم اتومات میبینه؟؟
2-یه چیزی هم بهش گفتم که جوابش برام عجیب بود:بهش گفتم اون موقع قوی ترین سیگنال رو انتخاب کردم گفت قوی ترین سیگنال ملاک نیست!درست گفته ؟؟
3- یه چیز دیگه بگم آیا اسم دکل ها رو راحت میتونن تغییر بدن شرکت ها یا نه باید همیشه ثابت باشه؟
اول اینکه برای جستجو دکل ها یک رنج جستجو وجود داره اگه رنج کاملی از فرکانس ها رو برای جستجو انتحاب نکنید ، طبیعتا یک سری از دکل ها رو نمی بینید.نقل قول:
دوم ، قوی بودن سیگنال باعث برقراری با کیفیت تر میشه ، اما مسئله دیگه ای که میتونه این میان باشه اینه که دکل مورد انتخاب با وجود داشتن سیگنال بسیار قوی اما پهنای باند کافی برای اتصال شما را نداشته باشه و دکل دیگری که ممکنه کمی سیگنال ضعیف تر داشته باشه اما برای مصرف شما تدارک دیده شده باشه ، پهنای باند مورد نیاز برای استفاده شما در آن تدارک دیده شده باشه.
که من به خاطر دارم مشکل قطعی خودتون رو ضعیف بودن سیگنال عنوان کردین و نه کمبود پهنای باند.
سوم . بله اسم دکل ها رو میتونن به سادگی تغییر بدهند اما مک آدرس اون ها معمولا ثابته ، هرچند که قابل تغییر هست امامعمولا تغییر پیدا نمیکنه و شما میتونید دکلتون رو با استفاده همزمان از اسم و مک آدرس شناسایی کنید.
اگر زاویه دکل بسیار متفاوت است ، میبایست حتما رادیو شما به سمت دکل تنظیم شود.
این رنج فرکانس رو در کدام قسمت محیط وینباکس باید انجام داد؟نقل قول:
در اینترفیس - وایرلس ، وارد تنظیمات کارت هوایی رادیو شوید.نقل قول:
ابتدا باید وضعیت فرکانس رو در حالت Super Channel بگذارید تا محدودیت های اعمال شده فرکانسی در کشور های مختلف از روی رادیو برداشته بشه .
بعدش در بخش اسکن لیست بهتره وضعیت Default را تغییر داده و رنج فرکانس مورد نظر خود را بصورت دستی وارد نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی رو لفظا اشتباه میگم و اون اینه که لفظ دکل رو میگم درصورتی که به جای دکل ،باید لفظ فرستنده رو بگم چون دکل مک آدرس نداره و فقط وسیله ای که آنتن ها روش نصب میشن.درست میگم؟نقل قول:
2-آنتن میکروتیک رو قبلا تابستون قبل از دزدیده شدن در جهت 90 درجه دایره مثلثاتی بود،الان آنتن جدیدمون در جهت 45 درجه است تقریبا.الان من از کجا باید بدونم شرکت ها فرستنده هاشون رو روی کدوم دکل قرار میدن؟؟
3-زمانی که یک فرستنده رو انتخاب میکنم اگرفرستنده شرکت ما باشه اتومات کانکت میشد ولی اگه مربوط به یک شرکت دیگه باشه ارور میداد.میخواستم بدونم شرکت ها چه چیزی رو تنظیم میکنن تا به هرکسی اجازه دسترسی ندن؟ اگر حافظه ام اشتباه نکنه من لفظ ev دیدم تو کانفیگ کردن میکروتیک.این ev چیه
باید از متخصص نصب شرکت سوال کنید ، اونها مختصات دقیق رادیو های سرویس دهندشون رو میدونن ، طبیعتا در جهت درست نیز رادیو شما رو تنظیم میکنن تا به دکل دید مستقیم داشته باشه.
در مورد دکل بله همینطوره ؛ فرستنده نیز لفظ اشتباهی هست چون رادیو های شرکت اینترنت نیز همزمان کار ارسال و دریافت را انجام میدهند و همون کلمه رادیو بنظر مناسبتر است.
3. ممکنه مک فیلترینگ فعال کرده باشند و به غیر از اون ممکنه شرکت های دیگه به روی رادیو هاشون ، دقیقا مثل شبکه هوایی خانگی ، رمز گذاشته باشند و شما تنها با دانستن رمز خواهید توانست متصل شوید.
نمیدونم منظورتون از ev چی هست و مخفف چه چیزیه ، آیا عامیانه نصاب شما از این کلمه استفاده کرده و یا اینکه آن را در تنظیمات میکروتیک مشاهده کردید .
در هر صورت نیاز به توضیح بیشتر از سمت شماست
ببخشید اشتباه از سمت من بود،nv منظورم بود که اشتباهی ev نوشتم،nv جایی خوندم یک ویژگی مخصوص رادیوهای میکروتیک و مثلا روترهای سیسکو این ویژگی رو ندارندنقل قول:
اما در مورد رمز ،من 2 ماه پیش هم چک کردم اصلا شرکت برای رادیوش رمز نگذاشته بوده.حالا با این جساب یعنی هر کسی میتونه وصل بشه به آنتن ؟؟البته اگر لیست مجاز مک آدرس رو ثبت نکرده باشه
3-یه سوال درباره آی پی دادن دارم.آی پی روتر من 192.168.0.1 هست و رادیو میکروتیک 192.168.1.1 هست.یعنی اگر اشتباه نکنم آی پی روتر من در کلاس c هست و رادیو میکروتیک در کلاس d
اولا این آی پی ها به صورت دیفالت رو دیوایس ها بودند یعنی یا خود کارشناس اومده بهشون آی پی داده؟؟ به نظر میاد دیفالت خود دیوایس ها هستند.درسته؟
4-میشه به صورت خلاصه یه توضیحی بدید که شرکت ها چطور رادیوهای خودشون و مشترکین رو به هم مرتبط میکنند منظورم از نظر تنظیماته؟؟مثلا یک شرکتی قراره یک رادیویی رو نصب کنه روی دکلی و مثلا چندتا مشترک هم داره،خب رادیو خود شرکت باید از چه مدلی باشه تا بتونه مثلا 10 تا مشترک یا هر چند مشترکی که داره رو ساپورت کنه؟؟
البته قبلا سایت زیر رو نشونتون داده بودم.اگر همین سایت رو تایید میکنید خوب توضیح داده که هیچ
یک سناریوی دیگه پیاده میکنیم.فرض میکنم شرکت 10 تا مشترک داره الان یک مشترک جدید بهش اضاف شده،خب باز باید چه تنظیماتی در رادیوی خودش انجام بده تا اون مشترک جدیدش بتونه به رادیوی خودش وصل بشه؟؟یعنی یه پسورد بذاره و یا یک لیست مجاز مک آدرس ثبت کنه کافیه؟ البته آی پی و گیت وی رادیو شرکت رو هم فکر کنم باید بدونیم
5-یک مطلبی درباره adsl میگم ولی خب بعد ارتباطش میدم به وایرلس:یک بار یک مسئله ای پرسیدم در همین انجمن که فرض کنیم من یوزر و پسورد اتصال pppoe برادرم رو دارم (فرض میکنم برادرم اصلا در یک استان دیگر باشد مثلا مشهد و من در تهران)حالا در حین کانفیگ کردن مودم خودم یوزر (که همون شماره تلفن )و پسورد برادرم رو میزنم.حالا با این حال آیا به اینترنت وصل میشم و از طرفی از حجم نت برادرم کم میشه؟؟که یکی از دوستان جوابمو داد چنین چیزی ممکن نیست چون مک آدرس مودم برادرتون تو سیستم خودشون ثبت میشه و اگر با یک مک آدرس جدید وارد بشید سیستم به شما اجازه نمیده؟!که به نظرم جوابش قانع کننده نیست چون ممکنه مودم برادرم بسوزه و بخواد یه مودم جدید بذاره و بالتبع مک آدرس هم تغییر میکنه
حالا این مسئله رو میخوام درباره اینترنت وایرلس هم بگم:به این صورت که فرض میکنم همسایه ما از شرکت "الف" اشتراک داره و من از شرکت "ب" و هر دوشرکت روی یک دکل رادیو دارن و یوز و پسورد اتصال pppoe همسایه رو هم داشته باشم،با این حال به راحتی میتونم وصل بشم به رادیو شرکت همسایه مون آیا؟؟
با تشکر از وقتی که میگذارید
1.
Nstreme V1 و Nstreme V2 (همون NV2) تکنولوژی انحصاری میکروتیک است برای دریافت پهنای باند بیشتر ؛ بین دو رادیو میکروتیک .
در این حالت شما بجای یک رادیو در واقع دو رادیو (یا یک رادیو با دو شبکه فرستنده گیرنده) دارید ، بجای اینکه فقط از یک فرستنده گیرنده استفاده کنید ، از دوتا استفاده میکنید و با یکی فقط به ارسال می پردازید و با دیگری فقط دریافت میکنید ، به این شیوه چون از نظر فیزیکی دو فرکانس آزاد و مجزا از یک دیگر را برای برقراری یک ارتباط در اختیار میگیرید ، میتوانید به سرعت های تا دوبرابر ارتباطات معمولی دست پیدا کنید ، همون طور که اشاره کردید این تکنولوژی انحصاری است و فقط بین دو رادیو میکروتیک قابل برقراری است .
(البته این تنها روش اتصال رادیو نیست و رادیو میکروتیک میتونه به روش های دیگه با انواع رادیوهای شرکت های دیگر ارتباط برقرار کند)
2.
بله همینطوره ، مثل این میمونه که روی شبکه هوایی خودتون رمز نگذاشته باشید ، خوب براحتی دیگران میتونن ازش استفاده کنن و یا اطلاعات رد و بدل شده را بازبینی کنند.
3.
خیر اینها آی پی های پیشفرض روتر و رادیو نیستند ، کارشنانس ترجیح داده شبکه شما را به این صورت پیکر بندی کنه .
در یک دست روتر داخل منزل ، ارتباطی برای دریافت اینترنت با رادیو میکروتیک برقرار شده و مثلا رادیو شما با ادرس 192.168.1.1 به پورت WAN روتر شما آدرس آی پی 192.168.1.2 را داده است و در این رنج شبکه ، ارتباطی را برقرار کرده اند .
سپس مابقی پورت ها و شبکه هوایی روتر شما دارای رنج 192.168.0.0/24 هستند و روتر شما آی پی 192.168.0.1 را برای خودش رزرو کرده و مابقی آی پی ها را به دستگاه های موجود در شبکه با استفاده از DHCP می دهد و دستگاه های شما آدرس های 192.168.0.2 الی 254 را دریافت میکنند.
تمامی این آی پی ها در کلاس C هستند و شما تنها با دو رنج متفاوت آی پی در کلاس C مواجه هستنید. همینطور کلاس بندی آی پی در یک شبکه داخلی برای شما چندان امر مهمی نیست که بخواهید فکرخود را به آن مشغول کنید . این کلاس بندی برای مقیاس های جهانی جهت بکار بردن آی پی ها روی اینترنت مشخص شده است.
4.
مهم نوع رادیو نیست ، شیوه کار دقیقا مثل این هست که شما یک روتر در منزل خود میگذارید و دستگاه های مختلف از طریق هوا یا کابل به آن متصل می شوند.
یک رادیو در مود اکسس پوینت AP روی دکل قرار داده میشه تا توانایی اتصال رادیو های مشترکین به آن فراهم شود .
سپس هر رادیو از مصرف کننده ها به آن متصل می شود .
در این لینک چند فیلم آموزشی مربوط به دوره MTCWE وجود داره ، میتونید دانلود کنید و با نگاه کردن اونها نحوه برقراری ارتباط رادیویی میکروتیک را بیاموزید.
(لیست مجاز مهمه ، بعد از اینکه مشترک رمز شبکه هوایی را زد و به رادیو متصل شد ، حالا روی این اتصال شرکت های اینترنتی PPPoE Server راه اندازی میکنند، یعنی مشترکین بعد از عبور از مراحل مک فیلتر و رمز شبکه هوایی ، باید با وارد کردن یوزر و پسورد PPPoE امکان دسترسی به اینترنت را پیدا کنند و برای مشترک جدید باید اکانت جدید در رادیو یا روتر سمت شرکت ایجاد شود تا اینترنت برای او به اشتراک گذاشته شود و امکان بررسی مقدار ترافیک مصرفی نیز محیا شود)
اگه نام کاربری و رمزpppoe و wifi ، نام رادیو و فرکانس آن را داشته باشید ، همچنین شرکت شما مک فیلترینگ اعمال نکرده باشه ، بله میتوان از هر دو رادیو و شرکت سرویس گرفت.
البته توجه داشته باشید که شرکت های اینترنتی اکانت های PPPoE را برای استفاده تنها یک کاربر تنظیم میکنند ، شما و همسایه تان میتوانید بطور متناوب از هر دو شرکت اینترنت دریافت کنید ، اما نمیتوانید هردو همزمان به یکی از شرکت ها متصل شوید.
1- درباره قسمت 3 اینو بگم آی پی پیشفرض روتر دی لینک همون 192.168.0.1 بوده پشت روتر نوشته بودند اما رادیو میکروتیک پیشفرضش 192.168.88.1 بوده که خب کارشناس آی پی رو تغییر داده و همون 192.168.1.1 رو گذاشته.الان سوال من اینه که هر روتری رو به رادیو وصل کنم مثل سوییچ ها (اگر اشتباه نکنم جایی خوندم سوییچ ها اتومات خودشون آی پی به دیوایس ها میدن)اتومات آی پی روتر رو میگیره؟؟نقل قول:
و 2- سوال دیگه اینکه اگر یه مشترک جدید گرفتند به صورت ریموت دیگه براش دسترسی تعریف میکنن درسته؟؟
و 3- شما میدونید رادیوهای شرکت ها از چه برند هایی هست و حداکثر پهنای باندی که میدن چند؟؟و مشکلی پیش نمیاد اگر رادیو شرکت مثلا از برند سیسکو باشه ولی رادیو همه مشترکین میکروتیک باشه؟؟
4-راستی فاصله(distance )رو چقدر زیاد میزنه اصلا کلا ابتدای تا انتهای شهر ما 10 کیلومتر هم نشه (از نظر راه زمینی میگم)بعد فاصله رو مثلا 6 کیلومتر میزنه؟این فاصله ،مربوط به رادیو من تا رادیو شرکته یعنی؟؟ازطرفی نوسان هم داره آیا؟چون ظاهرا یه بار 4 کیلومتر دیدم یه بار 10 کیلومتر
1.بستگی به دستگاه شما داره ، اگه سویچ معمولی باشه میتونید بهش بصورت دستی یک IP در رنج رادیو بدین مثلا 192.168.1.2 و DHCP Server سویچ رو خاموش کنید تا DHCP Server رادیو شما به تمامی دستگاه های شما ip اختصاص بده در رنج 192.168.1.0/24
یا اینکه اگه روتر خانگی باشه و پورت WAN داشته باشه بطور خودکار با استفاده از این رادیو در پورت WAN میتونه یک آی پی دریافت کنه و این درحالی هست که به تمام کاربران متصل در پورت های دیگه میتونه با DHCP Server خودش از یک رنج IP دیگه ، آی پی اختصاص بده ، اما باید حتما در این گونه روتر ها تنظیم بشه که قرار اینترنت از طریق پورت WAN دریافت بشه.
در این روترهای خانگی میشه به روش قبلی نیز شبکه را پیکر بندی کرد .
در روتر های مخابراتی نیز مشابه روتر های خانگی با تنظیمات اندکی میشه ار هر دو روش برای ساخت شبکه استفاده کرد.
2.
بله از راه دور به رادیو دکل خودشون متصل میشوند و یک اکانت pppoe جدید برای اتصال کاربر جدید میسازند.
3.
نه ، هرشرکتی ممکنه از رادیو های مختلف استفاده کنه ، فقط چون دایی من از شاتل این سرویس رو گرفته بود متوجه شدم که در ارتباط اون رادیو های هر دو سمت میکروتیک هستند، حداکثر پهنای باند که میتونن به شما بدن به شرایط منطقه ای ، اب و هوایی و فاصله و از همه مهمتر نوع رادیو ها بستگی داره ، یک اتصال p2p نقطه به نقطه میتونه پهنای باند بسیار بالاتری نسبت به نوع مرسوم p2mp یک نقطه به چند نقطه ارائه بده ، اگه درخواست ارتباط نقطه به نقطه برای سرویس دهنده ارسال کنید ، قطعا میتونید سرعت و کیفیت بیشتری دریافت کنید ، در تکنولوژی وایرلس اگر یک نقطه به دو نقطه سرویس دهی کنه ، سرعت کاملا کمتر از نصف می شود و هرچه این تعداد و مصرف کنندگان بالاتر برود سرعت کاهش پیدا خواهد کرد .
ممکن است رادیو هایی داشته باشند که تا بیست مشترک را نیز با سرعت های پایین سرویس دهی کنند و در بعضی رادیو ها دیگر تنظیمات برای اتصال چهار یا تعداد کمتر مشترک باشد و به مشترکینی که سرعت بالاتر درخواست داده اند و رادیو های آنان توانایی دریافت این سرعت ها را داشته باشد ، سرعت بیشتری از رادیو های خاص اختصاص دهند.
در مورد رادیو بله ممکن است رادیو فرستنده از یک برند خاص که سرعت کمتر اما قدرت بیشتری را تامین میکند استفاده شود و رادیو های گیرنده را با توجه به صرفه اقتصادی ، امکانات و توانایی ها برای مشترکین از نوع و برند دیگری انتخاب نمایند.
4.
مثلا در هوای مرطوب یا بارانی توانایی عبور سیگنال های رادیویی بشدت کاهش پیدا میکند و شما تخمین فاصله تا رادیو را بیشتر مشاهده میکنید و ممکن است در زمانی تداخل امواج در روز باعث ایجاد پارازیت و کاهش توان امواج و نوسان آن ها بکند ، خیلی دلایل میتواند روی این فاصله اثر گذار باشد ، ممکن است ساختمان هایی بین رادیو شما و رادیو مرکز باشد و ایجاد موانع فیزیکی باعث کاهش قدرت امواج گشته و این فاصله برای شما بیشتر از مقدار واقعی که در گوگل مپ مشاهده میکنید شود.
طبیعتا فاصله بسیار بسیار در دریافت سرعت مناسب تاثیر گذار است ، هرچه فاصله کمتر باشد رادیو مرکز میتواند امواجی با قدرت کمتر و پهنای باند بیشتر ارسال کند و به سلامت به گیرنده برسد ، این موضوع باعث میشود، یک لینک ارتباطی توانایی بیشتری برای دریافت سرعت بالاتر داشته باشد.
فاصله یک تا دوکیلومتر و اتصال نقطه به نقطه p2p میتواند ایده عال ترین اتصال ممکن را ایجاد کند.
1 - اولش یه توضیحی بدم،مغازه اقوام ما 2 تا سیستم داره یک لبتاب و یک پی سی به خاطر همین مجبور شده از روتر استفاده کنه.حالا درباره مورد اول بیشتر منظورم این بود اگر خود رادیو میکروتیک رو مستقیما وصل کنم به روتر ،آی پی روتر رو اتومات میگیره یا باید کلی با تنظیمات آی پی ور رفت؟؟
ب)) از طرفی وقتی رادیو به روتر وصل شد باز باید روتر رو کانفیگ کنم یا خودش اتوماتیک اینترنت رو توزیع میکنه و نیازی نیست با تنظیماتش ور رفت؟؟این یه عکس از صفجه تنظیمات سریع روتر رو ببینید.به این صفحه رسیدم واصلا نمیدونم نیازی هست به این تنظیمات یا نه.اصلا pptp و l2tp رو نمیدونم چی هستند.
3-اگر بخوام پوینت تو پیونت بگیرم خود شرکت میاد برای من یه رادیو جداگونه وصل میکنه به دکل ؟؟بعد آیا میتونه یه رادیویی مثل رادیو خودم که sxt lite 5 نصب کنه یا باید فرق داشته باشه با رادیوی من
1 و 2 .نقل قول:
اصلا نیازی نیست کار خاص یا زیادی در روتر انجام بدین ، فقط کافیه کابل شبکه رادیو را به یک پورت معمولی روتر متصل کنید ، و تنها تنظیماتی که نیاز هست در روتر انجام بدین تنظیم آی پی 192.168.1.2 برای اون و همینطور خاموش کردن DHCP Server در روتر هست ، هیچ تنظیم PPPoE نیاز نیست در روتر انجام بدین ، چون رادیو شما این اتصال رو با ISP برقرار کرده و به تمام تک تک دستگاه های متصل به روتر شما هم آی پی میده و به اینترنت متصل میکنه ، روتر شما فقط مثل یک سویچ ساده کافیه دستگاه ها را بدون هیچ کتترل یا کار خاصی به رادیو متصل کنه همین.
3. تشخیص این موضوع با کارشناس شرکت هست که ببینه با توجه به موقعیت چه رادیو هایی بهتره ، احتمالا به شما دو رادیو خوب و با کیفیت معرفی خواهند کرد که گران تر هستند و توانایی اتصال پرقدرت رو دارند ، همینطور ممکنه دو رادیو سطح پایین تر که قیمت مناسبی داره و میتونه ارتباط حداقلی را برقرار کنه معرفی کنن .
انتخاب رو به عهده خودتون میگذارند و طبیعتا هرچه هزینه بالاتری انجام بدین سرعت و کیفیت بیشتری در یک اتصال P2P دریافت خواهید کرد ، اما اطمینان داشته باشید هرگونه اتصال P2p ، از سرویس ها معمولی مشترک ها که یک به چند است ، بهتر و با کیفیت تر خواهد بود.
با عرض سلام خدمت دوستان
من قصد خرید اینترنت بیسیم اشتراکی برای بازی های آنلاین دارم و میخوام بدونم بین اسیاتک ، پیشگامان و صفرویک کدوم سرویس بهتری و با سرعت بالاتری ارائه میده
سلام.دوستان اینترنت مغازه فامیل ما قطع بود و به گفته خودش دیروز عصر هم قطع بوده و مشکل از شرکت بوده.ولی من امروز اومدم tracert کردم ولی دیدم آدرس آنتن میکروتیک که 192.168.1.1 بود رو میزد،غیرقابل دسترس.
حالا سوال من اینه که اگر اینترنت هم از سمت شرکت قطع باشه،نباید بزنه آدرس آنتن غیرقابل دسترسه درست میگم؟! مگه آدرس آنتن که 192.168.1.1 هست،چه ربطی به شرکت داره که دسترسیش برای من قطع بشه؟
لطفا بطور کامل شات قرار بدیدنقل قول:
اگ ستاره میزنه ممکنه از کانفیگ باشه
ولی اگ تا زیرساخت شرکت ارایه دهنده تریس داری وصل هست
الان که دسترسی ندارم ولی اونروز که تریس گرفتم،به روتر داخل که آی پیش 192.168.0.1 بود وصل شد ولی بعدش که باید به آدرس آنتن میکروتیک وصل میشد،وصل نشد و خطا داد که مقصد غیرقابل دسترسه.آپی آنتن میکروتیک هم 192.168.1.1نقل قول:
حتی خود آنتن رو مستقیم وصل کردم به لبتاب و تریس زدم،باز پیام عدم دسترسی داد.اینترنت از سمت شرکت قطع بود و بعدش که وصل شد تریس که زدم مشکل حل شده بود و عدم دسترسی دیگه نزد.
قاعدتا حتی اگر اینترنت از سمت شرکت قطع باشه نباید برای وصل شدن به آنتن مشکلی باشه ولی خب اونروز این مشکل بود
وقتی رادیو را مستقیم به لپتاپ وصل کردین، چراغ اترنت مربوط به LAN لپتاپ روشن شد ؟نقل قول:
وقتی رادیو را مستقیم به لپتاپ وصل کردین، بطور دستی به لپتاپ آی پی دادین و یا خیر؟ مثلا 192.168.1.2 درحالی که آی پی رادیو 192.168.1.1 است.
با توجه به اینکه روتر داخلی آی پی در رنج دیگری داره، و از پورت WAN استفاده میکنه، ممکنه بخاطر نداشتن اینترنت ارتباط را متصل نکنه.
ممکنه روی پورت اتر یا اینترفیس رادیو یک آی پی مشخص وجود نداشته باشه، یعنی آی پی 192.168.1.1 یا روی اینترفیس وایرلس ست شده باشه و قطعی رادیو مرکز و از کار افتادن اینرفیس رادیو سمت شما، ارتباط را غیرممکن کرده باشه و در این حالت باید یک آی پی دیگه مثلا 192.168.1.200 را به اینترفیس کابلی رادیو اختصاص دهید تا ارتباط برقرار بماند.
ممکنه رادیو به علت تلاش های زیاد در اتصالات و یا قطعی وصلی و غیره دچار هنگ شده باشه و در این زمان ها باید آداپتور برق دستگاه را کشید و مجدد وصل کرد تا اگر چنین اتفاقی افتاده، رفع گردد.
ایرادات و مشکلات زیاد دیگه ای نیز ممکنه پیش اومده باشه، که بسادگی نمیشه در موردشان نظر داد.
با سلام
دیسکانت شدن یا دریافت نکردن لینک ADSL
من و برادرم برای استفاده از اینترنت ازیک مدم ADSL و تمام دستگاههامون هم به صورت WI FI به اینترنت وصل میشین.
من به پشتیبانی خدمات اینترنتمون هم زنگ زدم(پارس آنلاین) پاسخشون هم این بود که همچین چیزی اصلا امکان نداره؟!
حالا مشکل ما چیه ما دوتا تلوزیون هوشمند سونی و سامسونگ داریم که تلوزیون سونی سیستم عاملش اندروید هستش ولی رابط کاربری خیلی بدی داره ما هم تصمیم گرفتیم که یه اندروید باکس یا همون اندروید تیوی برای این تلوزیون تهیه کنیم ولی به محض این که این اندروید باکسرو به تلوزیون وصل میکنیم چراغ اینترنت ADSL قطع میشه قطعیش هم دوحالت داره منبع پاور برق اندروید باکسرو رو به از یو اس بی تلوزیون بگیریم سرعت اینترنت پائین میاد ولی اگر مستقیم به برق وصل کنیم اینترنت بلافاصله قطع میشه حالا من این اندروید باکسرو به تلوزیون سامسونگ وصل هم کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد لازم به ذکر هم هستش که خروجی تصویر اندروید باکس HDMIهستش مشکل ناسازگاری اندروید باکس تلوزیون سونی که این دوتا منجر به قطعی اینترنت میشه.
از دوستان متشکر میشم تا مشکل منو حل کنند
با تشکر
پورت USB تلویزیونتون می سوزه به هیچ عنوان برای روشن کردن اندروید باکس و یا شارژ کردن موبایل از پورت های لوازم صوتی تصویری استفاده نکنید
عوامل زیادی ممکنه باعث بروز مشکل شما شده باشه، بهتره یک شخص حرفه ای از نزدیک عملکرد دستگاه ها را بررسی کنه
نقل قول:
مشگل شما احتمالا تداخل امواج روی 2.4 گیگاهرتز است
و اگر روتر شما و دستگاه های شما 5 گیگاهرتز هم دارند از آن استفاده کنید که تداخل امواج ندارد
نقل قول:
سلام دوست عزیز لطفا توضیح کاملتری بدید از راهنمایی شما متشکرم
مشکل ممکنه به خاطر تداخل امواج باشه.برید تو مودم باندها رو تغییر بدید.(البته اگر مودم شما 2بانده باشه یعنی هم باند 2.4 و هم باند 5 گیگاهرتز داشته باشه.)اینو بعید میدونم به خاطر تداخل باندها باشه ولی خب یه امتحانی بکنید.اگر تونستید یه مودم دیگه ای رو تست کنید،شاید با مودم دیگه ای مشکل رفع بشه.نقل قول:
بذارید من تجربه خونه خودمون رو براتون بگم:ما رسی-ور داریم که از طریق کابل hdmi وصله به تلویزیون.گاهی اوقات کلید پنکه سقفی رو میزنیم یه لحظه تصویر قطع میشه.گاهی اوقات پیش اومده پنکه رو زیاد میکنیم،تصویر پشت سرهم قطع و وصل میشه.
در کل با آزمون و خطاهای زیاد مجبورید بفهید علتش چیه.
مثلا تلویزیون سامسونگ شما که مشکلی نداره دقیقا همونجایی هست که تلویزیون سونی به برق وصله.ممکنه مشکل از پریز تلویزیون سونی باشه.اینک تلویزیون سامسونگ شما مشکلی نداشته شاید به خاطر اینکه تلویزیون در اتاق دیگری بوده و اینطوری نمیشه گفت مشکل از تلویزیون سونی هست.
یا آیا مودم شما پریزش با پریز تلویزیون مشترکه و علل دیگه ای که یکی یکی باید تست کنید
نقل قول:
خواهخش میکنم
مثلا مودم Adsl که دارید رو باکسش نگاه کنید ببینید Dual Band نوشته ؟؟
یا وارد Settings مودم شید ببینید شبکه 5 گیگاهرتز برای وای فای خونگی دارد ؟
اگر دارد دستگاه هایی که شما دارید و با باند دوم یعنی 5 گیگاهرتز وصل میشه با 5 گیگ وصل کنید
باز کمتر تداخل امواج به وحود میاید و مثلا اگز اندروید باکس شما دوال باند نداشته باشد باز ممکن است وصل شود
و در آخر اگر مودم تان Dual Band نداشت .. یک روتر tplink ارزان با dual band تهیه کنید و از آن برای وای فای خانگی استفاده کنید .
موفق باشید
البته کلمه dual band که روی تجهیزات وایرلس نوشته میشه منظورش همون رنج فرکانسی 2.4 گیگاهرتز هست که مثلا کانال یک (2412) و کانال شش (2437) بطور همزمان مورد بهره برداری قرار میگیره که به این صورت پهنای باند عبور داده زیاد شده و سرعت از 150 مگابیت به 300 مگابیت افزایش پیدا میکنه.
برای دریافت حداکثر سرعت، هم دستگاه ارسال کننده و هم دستگاه دریافت کننده باید دو کانال باشند تا سرعت ارتباط به این مقدار نزدیک شود و اگر گیرنده تک کانال باشه، سرعت نصف خواهد بود.
اگه دستگاه روتری دقیقا و عینا روی جعبه اش چاپ شده بود 2.4Ghz و 5Ghz این یعنی رنج فرکانسی 5 گیگاهرتز را نیز ساپورت میکنه و همانطور که به درستی اشاره کردند، باند و یا رنج فرکانسی 5 گیگاهرتز بسیار خلوت است و بدلیل کم استفاده بودن، تداخلی در آن تقریبا وجود ندارد، البته باید در نظر داشت که برد نهایی و مفید آن اندکی کمتر است.
(در صورت وجود باند 5 گیگاهرتز در مودم، حتما دستگاه های کلاینت مصرف کننده، مثل تلویزیون و یا اندروید باکس نیز باید این رنج فرکانسی را داشته باشند تا شبکه وای فای مودم را دیده و بتوانند به آن متصل شود، در غیر اینصورت استفاده از رنج 5 گیگاهرتز ممکن نخواهد بود)
برای اطمینان و انتخاب یک کانال آزاد فرکانسی میتوانید نرم افزار وای فای مانیتور پرو را به روی سیستم عامل اندروید نصب کنید و تمام فرکانس های اشغال شده در محیط را مشاهده کنید و قدرت آنها را نیز مشاهده کنید، سپس میتوانید نسبت به انتخاب خلوت ترین کانال از روی تنظیمات مودم، اقدام نمایید.
البته نظر شخصی من این هست که بیشترین احتمال ایراد از آنجا ناشی می شود که سرعت اینترنت شما را آی اس پی مقدار زیادی تنظیم کرده است، اما خط دارای نویز است و پاسخگوی چنین سرعتی نیست، در نتیجه زمانی که تمام پهنای باند خط ADSL پر می شود و سرعت زیادی، برای مصرف طلب می شود، به دلیل وجود نویز بر روی خط چراغ لینک و چراغ اینترنت همزمان با یکدیگر قطع شده و مودم مجددا مجبور به برقراری ارتباط یا ISP می شود، که راه حل آن نیز تعویض سیم کشی منزل و حذف تلفن و تجهیزات روی خط تلفن و اتصال مستقیم کابل یک تیکه مرغوب مخابراتی از درب منزل به پشت مودم، بدون هیچگونه واسطه و دستگاه اضافه ای از جمله اسپلیتر است.
راه دیگر حل این مشکل تماس با آی اس پی و درخواست کاهش سرعت خط اینترنت است.
(می توانید تصویر بخش STATUS اتصال ADSL مودم خودتان را منتشر کنید تا مقدار وجود نویز روی آن را مشاهده و راهنمایی دریافت کنید)
به نظر من بیشترین احتمال برای علت این مشکل، چنین مسئله ای است، اما همانطور که گفتم، نمیتوان به سادگی نظر داد و ممکن است ایراد مذکور به دلایل گوناگونی بوجود آمده باشد.
با عرض سلام خدمت دوستان
من تا حدود 6 ماه قبل از شاتل سرویس وایرلس داشتم ( به مدت یک سال ) با تعرفه مشابه adsl سرویس میداد
به خاطر افت کیفیتی که پیدا کرده بود عملا امکان ادامه سرویس وجود نداشت
جدیدا شاتل اومده ونزدیک خونمون دکل زده و امکان سرویس گرفتن هست ولی با تعرفه عجیبه سالیانه 120 گیگ با قیمت 250 تومن
وقتی هم بهشون می گیم حجم خیلی کمه میگن می تونید حجم بخرید
من شیراز زندگی می کنم و صبانت هم سرویس وایرلس نمی ده اینجا
کسی از دوستان پیشنهادی برای isp داره ؟
سلام خدمت دوستان
من قصد دارم وایرلس بگیرم و دلیل اصلی هم برای گیم هست.
دوستانی که در تهران از سرویس وایرلس استفاده میکنن بی زحمت راهنمایی کنن.
دوستان علل پریدن تنظیمات در آنتن میکروتیک چیه؟پارسال یه بار بارون شدیدی اومد و دیدم صبح اینترنت نداریم.بعدش دیدم تنظیمات پریده.امروز هم دیدم تنظیمات پریده.به پشتیبان میگم مشکل از دکل شماست میگه نه.بهش میگم پس چرا تنظیمات میپره:میگه به خاطر برق.واقعا برق یکی از علل پریدن تنظیمات آنتن میکروتیک؟
2-من دکل شرکت خودمون که شرکت آترین هست رو نوشتم و ازشون یه عکس گرفتم ولی هر کار میکردم اون دکلی که آنتن بهش نزدیکه و خود پشتیبان هم به اون وصل میکرد رو انتخاب میکردم ولی اصلا وصل نمیشد.توی قسمت استاتوس مینوشت searching for network و اصلا تنظیمات رو دریافت نمیکرد از آنتن شرکت.علت از چی میتونه باشه؟(البته من یه بکاپ داشتم از قبل و یه جورایی با زدن فرکانس و ور رفتن یا یه سری تنظیمات آخر سر وصل شدم)
3-آیا شرکتهای دیگه برای اینکه کسی به آنتنشون وصل نشه پسورد میذارن؟چون من اومدم دکل شرکت ماهان نت رو انتخاب کردم و راحت وصل شد ولی چون تنظیمات pppoe رو نداشتم اتصال صورت نمیگرفت.و اینترنت نداشتم.در واقع یوزر و پسورد اتصال pppoe رو نمیگرفتم.
با تشکر
من که تا به حال تجربه پریدن تنظیمات نداشتم، قبل از این که برق رادیو رو قطع کنی که احتمالا با کابل PoE وصل به اکسس پوینت شما هست، حتما باید از توی تنظیمات Shutdown بشه، مثل کامپیوتر که قبل کشیدن برق، فرمان Shut down به اون داده میشه، اگه این کار رو نکنی و برق رو ناگهانی قطع کنی، امکان آسیب خوردن به دستگاه و یا ازدست دادن تنظیمات وجود داره.
-خوبه که یک بکاپ از تنظیمات داری و در مواقع ضروری اون رو لود میکنی، تا مشکلات برطرف بشه.
2.بخش سکیوریتی پروفایل اگه رمز وای فای آنتن مورد نظر درست تنظیم نشده باشه، وصل نمیشه
شاید هم علت دیگه ای داشته باشه، حتی میتونه مشکل از آنتن روبرو و آی اس پی باشه.
3.برای اینکه ارتباطات شنود نشه، قاعدتا باید خود وای فای هم رمز داشته باشه، اما ممکنه بخاطر مشکلات مربوط به عدم توانایی کاربرها در تنظیم رادیو، برای راحتی کار مشترکین رمز رو برداشته باشن، که البته کار درستی نیست.
بعد از اتصال به رادیو باید یوزر و پسورد PPPoE را در PPPoE Client جهت دریافت اینترنت بعد از اتصال به آی اس پی (وصل شدن به آنتن) وارد کنید.
در آی اس پی سرور PPPoE وجود داره که مشترکین برای دسترسی به اینترنت باید از اون اکانت داشته باشند تا کار اکانتینگ و محاسبه ترافیک رو انجام بده.
این مورد با بخش ADSL مشترک هست و شما نیز درست مثل یک کاربر ADSL باید برای دسترسی به اینترنت در دستگاه خودتون کانکشن PPPoE Client فعال کنید؛ حالا این میتونه روی مودم ADSL باشه یا رادیو و یا حتی در روی ویندوز.
دقیقا فامیل ما ناگهانی از برق میکشه.یه محافظ داره که اکسس پوینت بهش وصله،.محافظ برقش هم از این الکیاس احتمالا.در کل هر وقت بخواد مغازه رو ببنده مستقیما دوشاخه محافظ رو میکشه و شات داون نمیکنه.اما خب پارسال که یه بارون شدیدی همراه با رعد وبرق و طوفان زده بودو مغازه هم که تعطیل بود ولی دیدم صبحش تنظیمات پریده بود.نقل قول:
یعنی بهش بگم از طریق اکسس پوینت شات داون کنه؟آخه بعید میدونم بتونه و زیاد با این مسائل آشنایی نداره.راه حل دیگه ای سراغ ندارید؟اینم بگم روترش دیلینک 615 هست و یادم نمیادشات داون داشته باشه.حتی کلید خاموش و روشن هم فکر کنم نداره
اگه نمیتونه وارد محیط وینباکس بشه و فرمان Shut down بده، قبل از اینکه رادیو رو از برق بکشه، بهش بگید آداپتور رادیو رو که به کابل poe وصله، هیچ وقت از برق نکشه یا اصلا کلا تجهیزات اکسس پوینت و رادیو را برقش رو قطع نکنه موقع تعطیل کردن مغازه .نقل قول:
دوستان بین پیشگامان و سیستک به نظرتون کدوم رو بگیرم؟
سلام
دوستان کسی از اینترنت اشتراکی وایرلس اطلاعی داره؟
برای سرعت آپلود بالا یه نت خوب میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان مناسبترین قیمت اینترنت بیسیم برای حجم های بالا کدوم شرکت هست؟ حجم ماهی حدود 300 گیگ. (تهران)
شرکتا زیادن ولی تجربه کاربری خیلی کم.
فک کنم تاپیک زیر بکارتون بیاد:نقل قول:
ممنون زیتل رو پیگیری کردم فقط مرکز و شمال تهران رو ساپورت میکنه، من شرق هستم متاسفانه.. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟نقل قول:
سلام. آیا میشه نجهیرات وایرلس رو خود آدم بخره و فقط اشتراک از شرکتی بگیره یا isp ها الرام می کنند که ار خودشون خریداری بشه معمولا؟
سلام.حتی برای adsl هم مجبور میکنن مودم پیشنهادی خودشون رو بخریم چه برسه به وایرلسس.نقل قول:
مشکلی نداره خودتون میتونید بخرید آنتنو ولی قبلش باید زنگ بزنید به شرکت و بهشون بگید فاصله شما تا دکلشون چند کیلومتره.چون باید آنتنی بخرید که بین شما و دکل شرکت، سیگنال قوی بده دستتون و گرنه ضعیف باشه به درد نمیخوره