مخفف چه برنامه ايه؟ در ضمن عضويتتون رو تبريك ميگم
Printable View
مخفف چه برنامه ايه؟ در ضمن عضويتتون رو تبريك ميگم
----------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط hummer
اينكه فقط ماله 6600 هستش.چه جوري براي موبايل ديگه بايد بگردم توش؟؟
يه كم گشتم اما پيدا نشد.راهنمايي please
شما مگه به main page نرفتين؟ اونجا باد نوع موبايل رو انتخاب كنيد در ضمن جينگولي عزيز هم با موفقيت امتحان كرد اگه نشد بگين لينك رو دوباره بزارم
دوست عزيز فقط گوشيهاي 6620 و6600 رو ساپورت ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من لينك برنامه پيسي Samsung X480 رو ميخوام.
سلام روش نصب نرم افزار بر روي سوني ايكسون اس 700 را می خواهم کمک کنید
علي طباطبايي عزيز اين سوالتون رو در انجمن سوني اريكسون مطرح كنيد نه اينجا اينجا تاپيك درخواست برنامه است نه روش نصب ممنونم
سلام
من يك برنامه مي خواهم كه با آن بتوانم در كامپيوتر اس ام اس را بخوانم
سلام
دوست عزيز ورودتو به سايت تبريك ميگم ودر ضمن اينكه شما بايد اول بگي كه گوشيت چيه شايد اصلا" كابل نخوره معلوم نست شما گوشيتو معرفي كن تا بعد خدا كريمه
salam mohammad jan kheyli mamnoonam az barname(lenses).nasbesh kardam too gooshim vali kar nemikone,aslan baz nemishe.modele gooshim 6260e age mishe lotfan komakam kon,darzemn nemitoonam farsi typ konam chikar konam?:(
سلام برنامه سالم هست شما ريموو كن و بعد دوباره نسبش كن درست ميشه و گر نه مشكل از گوشيته وبراي فارسي بايد بگم كه شما بايد گزينه ي فارسي رو توي سايت بزني تو همون قسمتي كه تايپ ميكني وگر نه بايد توي ويندوزت فارسي رو بزنينقل قول:
نوشته شده توسط negar00
حالا اينوامتحان كن ببين شايد كار كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً بگيد كجا ميتونم برنامه Power Dicta Phone رو Download كنم(البته نسخه مجانيش).اين برنامه براي ضبط صداست.
ممنون
من هنوز ديكشنري جاوا پيدا نكردم
كسي ميتونه كمكم كنه؟ متشكرم
آقا برنامه فارسی ساز 6630 رو میخواستم
نقل قول:
نوشته شده توسط j0ck3r
سلام
دوست عزيز فكر نكنم فارسي ساز 6630 اومده باشه :sad:
ممنون
mohammad_1000ممنون ولی بازم نشد کار نمیکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط negar00
سلام
نگار خانم ميشه در مورد برنامه اي كه درخواست داديد بيشتر توضيح بديد :blush: و در مورد چيه :)
ممنون
موفق باشيد
باي
سلام من ی برنامه به اسم lensesمیخاستم
ميشه بيشتر توضيح بدي و بگي در مورد چيه
سلام عزيزم اين برنامه براي دوبين هست و افكتهاي جالبي داره و غيره... من براي ايشون گزاشتم ولي ايشون ميگن كه كار نميكنه نميدونم چونكه روي گوشيه من همين الان داره كار ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
نگار جان شما ميخاي يكبار گوشيتو ريستارت كن فكر كنم درست بشه و بعد از ريستارت كردن برنامه رو ريموو كن دوباره نصبش كننقل قول:
نوشته شده توسط negar00
كد ريستارت:
*# 7370 #
ستاره مربع 7370 مربع
بعد گوشي ريستارت ميشه ستينگش
كد ريستارت : #7370#×
راستي بعد از اين كد يك پيغام مياد كه ميگه شما مي خواهيد ريستارت كنيد يا نه yes /// no شما yes رو ميزنيد و بعد عدد 1 تا 5 رو ميزنيد يعني 12345 و بعد ok رو ميزنيد .
حالا گوشي شما ريستارت ميشه
موفق باشيد
باي
بله درسته ولي بستگي داره كه ايشون رمز گوشيشون چي باشهنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
mohammad_1000 سلام
از اینکه لینک مر بوط به فارسی ساز نوکیا6600 رو گذاشتی ممنونم اما این لینک اصلا باز نمی شه
://www.moham.persiangig.com/Farsi6600.SIS[/url][/QUOTE]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_1000
ممنون محمد جان :)
در حالت كلي براي همه همينه چون فكر نكنم كسي 12345 رو تغيير بده :blush:
موفق باشيد :blush:
باي
ميخواستم بدونم براي اتصال گوشي samsung x480 به كامپيوتر بايد از كدوم مدل كابل استفاده كنم. لطفا اسم كابل رو بنويسيد.
ممنون
شما بايد از كابل مخصوص x ها استفاده كنيد همه جا پيدا ميشه كه اين كابل فقط مدلهاي يعني تمام مدلهاي x رونقل قول:
نوشته شده توسط 6025434
ساپورت ميكنه در ضمن اينجا درخاست نرم افزار هستش نه سخت افزار شما بايد براي اين سوال تاپيك جديدي ايجاد كنيد
با سلام خدمت hummer جان و تمامی دوستان. من به دنبال برنامه AKM میگردم اسم کاملش اینه (AKMTRACK) کاربرد این برنامه بسیار جالب این که وقتی شما سرچ بلوتوث میکنید موقعیت مکانی بلوتوثهای دیگرو نسبت به شما رو نقشه نشون میده من خودم ی نسخه از این برنامرو دارم ولی کار نمیکنه خراب لطفا اگه کسی نسخه سالمشو داره بزاره مرسی.
شرمنده محمد جان.نقل قول:
راستي قضيه اين قرار ملاقات ها چيه؟
ميشه به ما هم بگي؟
آقا يكي به من بگه برنامه خوب براي اتصال Samsung X480 به كامپيوتر چيه؟؟
سلام دوست عزيز ما بچه هاي p30 قرار گزاشتيم كه پنجشنبه هاي آخر هر ماه همديگر رو ملاقات كنيم همين مكانشم پارك لاله روبه رويه مجسمه ي ابو ريحان بيروني هستشنقل قول:
نوشته شده توسط 6025434
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
ميشه تو ضيح بديد كه اين كد ها رو كجا بايد وارد كنيم ؟؟ گوشي من 7610 هستش
سلام بچه ها
يك برنامه Theme Editor به من معرفي مي كنيد كه بشه داونلود كرد؟
مي خوام حجمش از 20 مگ كمتر باشه.
ممنون
kheyli mamnoon az mohabatetoon vali kash ghablesh behem migoftin harchi too gooshim daram pak mishe chon hameye shomareham va..... pak shodan hata antivirus am darzemn bazam barname baz nemishe:(نقل قول:
سلام
اين كدها رو همانند شماره گرفتن وارد ميكنيد در حالت عادي
سلام به همه
ببخشید می خواستم بدونم برنامه ای هست که با نصب اون تاریخ شمسی روی موبایل نوکیا 6600 داشته باشیم
يه برنامه مخوام واسه k750i كه بتونم باهاش wave هاي بيشتر از 16 كيلو رو play كنم
--------------------------------------------------------
تلخ ترين چيز در اندوه امروزمان
خاطره شادماني ديروزمان است