لطفا توضيح دهيد كه چگونه يك پرينتر مجازي را تعريف كنم.
Printable View
لطفا توضيح دهيد كه چگونه يك پرينتر مجازي را تعريف كنم.
خوشبختانه مشكلم رفع شد.مشكل در سيستم عامل ويندوز بود كه با اپديت آن كاستي ها رفع شد
خوشبختانه مشكلم رفع شد.مشكل در سيستم عامل ويندوز بود كه با اپديت آن كاستي ها رفع شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم!...نقل قول:
آقا كامران از احساس مسئوليت و محبت شما ممنونم.
دوستان مشكل برطرف شد.عزيزاني كه مايل به راهنمايي هستند فايل pdf را از آدرس زير داونلود نمايند.يا علي:نقل قول:
چطور ميتونم بفهمم پرينتر hp چقدر از گارانتيش مونده
سلام
با تشكر از مديريت سايت. من ميخواستم براي شركتمون يك پرينتر تحت شبكه (ترجيحا بيسيم) بخرم. لطفا منو براي انتخاب بهترين نوع و با قيمت مناسب راهنمايي بفرمائيد.
با تشكر
من یک سه کاره سامسونگ 4100 دارم که موقع پرینت،درعرض صفحه به فاصله 7-8 سانت خط سفیدباریکی میندازه .کارتریجش روهم عوض کردم ولی بازم همون مشکل روداره.اشکال ازکجاست؟
با اجازه اساتيد...
>چطور ميتونم بفهمم پرينتر hp چقدر از گارانتيش مونده
پرينتر اچ پي گارانتي نداره. مگر اين كه خود فروشنده اون رو ضمانت كرده باشه.كه در اون صورت، تاريخ صدور فاكتور فروش، همون تاريخ شروع مهلت گارانتي بوده و تا يك سال ضمانت خواهد داشت. اما معمولاً نيازي هم به گارانتي پيدا نمي كنه.
>من ميخواستم براي شركتمون يك پرينتر تحت شبكه (ترجيحا بيسيم) بخرم. لطفا منو براي انتخاب بهترين نوع و با قيمت مناسب راهنمايي بفرمائيد
به نظرم ليزري هاي (سياه و سفيد) اچ پي گزينه مناسبي براي شما هستند. مدل هاي hp 1022n و hp 1022nw هر دو قابل اتصال به شبكه بوده كه دومي بي سيم هم هست.
>من یک سه کاره سامسونگ 4100 دارم که موقع پرینت،درعرض صفحه به فاصله 7-8 سانت خط سفیدباریکی میندازه .کارتریجش روهم عوض کردم ولی بازم همون مشکل روداره.اشکال ازکجاست؟
شما كارتريج رو عوض كرديد يا شارژ كرديد؟ اگه عوض كرديد و كارتريج نو گرفتيد، نبايد مشكلي داشته باشه. يه نگاه به داخل دستگاهتون بندازيد ببينيد خرده كاغذي، چيزي داخلش گير نكرده باشه، اگه اين مورد هم نبود بايد به نمايندگي سام الكترونيك مراجعه كنيد. در ضمن شما كه سه كاره سامسونگ 4100 داريد، ميشه بگيد چقدر وقته اين مدل رو داريد و آيا ازش راضي هستيد يا نه؟ يعني مزاياي اون رو خودم مي دونم، اما اگه معايبي داره لطفاً ذكر كنيد.
خيلي ممنون
سلام دوستان ، من کل این تاپیکو خوندم اما در مورد پرینتر Canon 3240 چیزی پیدا نکردم.:rolleye: میخاستم بدونم این برا مصرف خونه تا حدودن روزی 10 برگ جواب میده ؟چون خیلیا میگن این چند کاره ها فایده نداره. باهاش میخام text چاپ کنم ، فکسش هم به کارم میاد ، :) اگه میشه بگید نظرتون چیه و قیمتش حدودن چنده .ممنون میشم:happy:
چقدر بی حاله اینجا
سلام
سوال در مورد هد R200 داشتم می خواستم بدونم مثلا اگر به مدت دو هفته از این پرینتر استفاده نشود هد خشک شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود یا خیر با تمیز کردن مشکلش بر طرف می شود؟؟؟؟؟؟؟؟
وکلا حداکثر تا چند وقت این هد با کیفیت قابل قبول کار می کند
متشکر
سلام.
من یه پرینتر Hp 5610 دارم . که یه هفته پیش برای اولین بار جوهر کارتریجش تموم شد. برای خرید جوهر به یکی از نمایندگیهای HP رفتم . اما متاسفانه رنگ این مدل رو نداشتند. بالاخره با پیشنهاد فروشنده یه رنگ مدل دیگه ای از پرینترهای hp رو خریدم . و با دقت شارژ کردم . تا دوسه روز اول همه چی خوب بود اما از روز چهارم به بعد متاسفانه رنگ قرمز بسیار بد چاپ میکنه ( به صورت راه راهی ) ولی رنگ آبی - زرد خیلی خوب میزنه .
به نظر شما مشکل از کجاست؟
رنگ فاسد بوده یا به این مدل نمیخورده؟ یا یه کارتریج رو مرخص کردم ؟
لطفا هر چه زودتر منو راهنمایی کنید .
ممنون.
چه بخش فعالی واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hamid جان؛ عموما غلظت و جنس جوهر هاي پرينتر بستگي به Nozzle هد اونها داره و براي همين هم کد گذاري ميشن و باز به همين دليل هم وقتي اونها رو شارژ ميکني کيفيت روز اول رو نميدن و معمولا يک کارتريج رو بيشتر از 3 تا 5 بار نميشه شارژ کرد چون جوهرهاي باقي مونده از دفعات قبل غليظ تر ميشن و باعث گرفتگي nozzle هد مشن.
ولي سواي اين موضوع مشکل شما ممکنه اين باشه که رنگ قرمز بيش از بقيه استفاده شده و بايد مجدد شارژ بشه
من چند راه رو پيشنهاد ميکنم انجام بده اميدوام درست بشه:
1-براي اينکه nozzle رو پاک کني اول يه بشقاب بردار و توي اون آب جوش بريز بعد کارتريج رو طوري که قسمت هد داخل آب قرار بگيره بزار تو بشقاب بعد از 15 دقيقه اون رو خارج و قسمت هد رو بکش رو يه پارچه تميز ؛اگر هر 3 رنگ بشکل موازي روي پارچه نقش بست هد تميز شده و اگر نشد کليه مراحل رو تکرار کن
2-يک پارچه رو چند لا ميکني و با کارتريج آروم از سمت هد روي پارچه ضربه ميزني اين کار باعث ميشه جوهري که پر کردي داخل اسفنج به درستي پخش بشه
اگر کيفيت چاپ برات اهميت نداره هم چند روش ناجور :blink: ديگه هست که اگه خواستي بعدا ميگم :rolleye:
حالا يک سوال هم خودم دارم
نرم افزاري هست که باهاش بشه موقع چاپ ترتيب چاپ رو طوري تنظيم کني که فقط صفحه هاي فرد يا فقط صفحه هاي زوج رو چاپ کرد ؟
مرسی آرش جان.
اول روش دوم رو امتحان میکنم اگر جواب داد که هیچ . اگر هم که نشد روش اول رو امتحان میکنم .اگر خدای نکرده هیچ کدوم جواب نداد مزاحمت میشم روش ناجورت :laughing: رو بگی .
در هر صورت ممنون از لطفت.
اگه چندكاره ليزري مي خواهيد من چندكاره هاي سامسونگ را پيشنهاد مي كنم. به دليل دو مزيت نسبت به كنن:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان ، من کل این تاپیکو خوندم اما در مورد پرینتر Canon 3240 چیزی پیدا نکردم. میخاستم بدونم این برا مصرف خونه تا حدودن روزی 10 برگ جواب میده ؟چون خیلیا میگن این چند کاره ها فایده نداره. باهاش میخام text چاپ کنم ، فکسش هم به کارم میاد ، اگه میشه بگید نظرتون چیه و قیمتش حدودن چنده .ممنون میشم
1- قابل شارژ هستند
2- علاوه بر اسكنر تخت، اسكنر تغذيه خودكار يا (ADF) هم دارند.
ضمن اين كه از لحاظ كيفيت و سرعت اسكن و پرينت مناسبند. قيمت نسبتاً مناسبي هم دارند. مدل هاي سه كاره 4100 به بالا (قيمت 260 به بالا) و چهاركاره 4216 به بالا (قيمت 320 به بالا) خوب هستند.
نرم افزار خاصي نميخواد. فقط موقعي كه روي گزينه File> Print كليك كرديد توي قسمت Print Range گزينه Even Pages (صفحات زوج) يا Odd Pages (صفحات فرد) را انتخاب كنيد.نقل قول:
حالا يک سوال هم خودم دارم
نرم افزاري هست که باهاش بشه موقع چاپ ترتيب چاپ رو طوري تنظيم کني که فقط صفحه هاي فرد يا فقط صفحه هاي زوج رو چاپ کرد ؟
Cis چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟نقل قول:
شاد و پيروز باشي
>javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟
اگه وجود نداشته باشه راهي براي اضافه كردنش سراغ ندارم. شايد با دانلود آخرين ورژن از درايور اون پرينتر، بتونيد اين كار رو بكنيد. اما بعيد مي دونم وجود نداشته باشه چون تا به حال با پرينترهاي مختلف قديمي و جديد كار كرده و تمام آنها، يك نماي استاندارد Print Dialog box دارند كه در تنظيمات آن، حتماً گزينه هاي Even pages و Odd pages در جايي وجود دارد. مثلاً مال خودم اينجوري هست:
اگه باز هم گزينه مربوطه رو پيدا نكرديد، لطفاً يه عكس از Print Dialog تون (ترجيحاً توي برنامه Word) ارسال كنيد و نوع چاپگر رو هم ذكر كنيد تا شايد راهش رو كشف كنم.
javad2625 جان از لطفي که کردي يک دنيا ممنونم ؛ هر دو عکس رو گزاشتم اولي در IE و دومي در Word .
در word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه
ممنون از کمکت
البته فکر مي کنم با همين هم مشکلم حل بشه ؛ اول با word پيرينت ميگيرم بعد اونجا اين کارو انجام ميدم ؛ فقط اميدوارم وقتي ميره تو word کادرها درست از آب در بياد
بي نهايت از کمکت ممنونم javad جان:)
نقل قول:
مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟:blink:
>مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟
كنن شارژ نميشه. اچ پي شارژ ميشه. اما قيمت اچ پي نسبت به سامسونگ 30% گرانتر هست. يعني سامسونگ چهاركاره داراي اسكنر تخت 320 تومان در حالي كه اچ پي 4 كاره داراي اسكنر تخت 450 تومان است.
فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!:ohno: :blink:نقل قول:
اگه اين سرويس را براي چاپ پشت و رو نياز داريد، در IE هم يك روش مشابه وجود داره:نقل قول:
ر word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه
در كادرمحاوره اي Print:
Preferences> Finishing> Print On both Sides
در اين صورت ابتدا، صفحات زوج چاپ ميشه و سپس از شما خواسته ميشه كه در جهتي كه توي شكل خود برنامه نشون داده، كاغذها رو مجدداً داخل دستگاه بگذاريد تا روي ديگر آنها هم چاپ شود.
من از دو نمايندگي مختلف كنن پرسيدم، گفتند كه هر چند بعضي ها چاپگرهاي كنن را شارژ مي كنند اما ما اصلاًاين كار را توصيه نمي كنيم و خودمان هم آنها را شارژ نمي كنيم. بر همين مبنا گفتم قابل شارژ نيست. اگر كسي تجربه كار با چاپگر كنن را دارد لطفاً نظر دقيق تري در اين باره بدهد. چون اگر قابل شارژ باشند، ما هم ميخوايم.نقل قول:
فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!
ممنون
javad2625 جان ممنونم ؛ پيروز باشي
لطفاً دوستان پيشنهاد بدن...
يه پرينتر رنگي كه قيمتش در محدوده 200 تا 300 هزارتومن باشه. تا قطع A3 رو پشتيباني كنه. مواد مصرفي اون گرون نباشه و براي چاپ عكس هم مناسب باشه.
سلام
من درایور hp 1110 رو می خوام
یه چیزایی پیدا کردم و حجمش خیلی زیاده
از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
مرسی ؟آرش جان مثل اینکه این تق و توق ها جواب داد:biggrin: :biggrin: فقط یه ذره دیگه راه راه میزنه ولی قرمزش راه افتاد.:rolleye:نقل قول:
سلام
دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
مرسي
نبايد حجم درايورش بيش از چند مگابايت باشه. در ضمن من چاپگري با اين نام روي سايت اچ پي پيدا نكردم. لطفاً نام دقيق و كامل چاپگر رو بگيد تا لينك دانلود بدم. (همون نامي كه وقتي روي گزينه Print كليك مي كنيد، توي كادر محاوره اي پرينت نوشته ميشه.) مثلاً:نقل قول:
من درایور hp 1110 رو می خوام
یه چیزایی پیدا کردم و حجمش خیلی زیاده
از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
همون 4200 خوبه. به خصوص كه الآن خيلي هم قيمتشون مناسب شده. فقط 180 هزار تومن. (تا 8 ماه پيشً 250 بود). كيفيت كپي اونها هم بهتر از دستگاه هاي كپي معمولي هست.نقل قول:
دوستان لطفا منو راهنمايي كنين كه كدوم مدل پرينتر سامسونگ رو بخرم
در ضمن ميخوام Multi Function باشه. ولي فكس نداشته باشه يعني سه كاره باشه و سياه سفيد
از مدل SCX-4200 خوشم اومده. قيمتشم خوبه
ولي از مدلاي ديگش خبري ندارم كه آيا مدل از اين بهتر هم داره يا نه؟
مرسي
مشخصات انواع چندكاره هاي جديد سامسونگ رو از اينجا:
و قيمت انواع دستگاه هاي چندكاره در ايران رو از اينجا:
مشاهده كنيد.
دوستان پرینتر من HP 5550 هستش . الان مدتیه که خودم کارتریج اون رو شارژ می کنم . اما به مشکلی برخوردم .
الان دستگاه به جایی که از رنگ سیاه استفاده شده که می رسه ( به غیر از متن و یا مثل اون ) به جای استفاده کردن از جوهر سیاه و کارتریج مشکی ، از کارتریج رنگی استفاده می کنه و رنگهای اون رو ترکیب می کنه که به مشکی برسه اما کاملا مشکی نمیشه . صد بار هم با برنامه خودش کارتریج رو تمیز کردم ( Clean Cartridge ) اما باز هم درست نشد .
چه کار باید بکنم ؟
خواهش ميکنم hamid جان اگه روش اول رو هم test کني فکر کنم مشکل راه راه زدنش هم حل بشه ؛ فقط بعد از انجامش کارتريج رو حسابي با دستمال خشک کن بعد جا بزننقل قول:
شاد و پيروز باشي
سلام
من چند وقت هست که با پرینتر HP مدل photosmart 7660 مشکل پیدا کردم, وقتی که پرینتر رو روشن میکنم بر روی صفحه نمایش پرینتر پیغام زیر ظاهر میشود.
"Print cartridge cradle is stuck. Clear jam then press OK."
و وقتی که کلید OK رو فشار میدهم کارتریج و هد چند بار حرکت کرده و دوباره همان پیغام بالا ظاهر میشود.
در ضمن کاغذی و یا چیزی هم در پرینتر بجا نمانده.
amir جان اول با 5550 printer assistant در قسمت utilities نگاه کن ببين کارتريج مشکي رو شناسايي ميکنه يا نهنقل قول:
(view ink levels)
اگر شناسايي ميکرد در همون printer assistant 5550 برو به قسمت :printer maintenance و بعد configure printer
رو configure کليک کن در اونجا يه پنجره ديگه باز ميشه بعد رو configure status messages کليک کن در اونجا ببين black printe cartridge incorrently installed تيک خورده يا نه ! (بايد تيک دار باشه)
اگر هم پرينتر black cartridge رو نميشناسه يه بار در بيارش و مجددا وصلش کن اگه به هيچ عنوان نميشناسه احتمالا کارتريجت مرخص شده !!! :blink:
شاد و پيروز باشي
ممنون از پاسخت . این کارها رو کردم . هیچ مشکلی نیست . حتی قبلا گفتم متن رو خیلی خوب پرینت می گیره اما عکسی که توش سیاه داشته باشه رو نه .نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیزم
من یک چاپگر لیزری سامسونگ Ml-1610 دارم می خواستم بدونم چطور میشه کارتریج اونو شارژ کرد .آخه می خوام
خودم شارژ کنم . آخه هر چی گشتم نتونستم چیزی بفهمم . ممنون میشم اگه کامل برام توضیح بدین یا لینک بدین
و نوع جوهر مورد استفاده ( بهترین مارکها) و تعداد دفعات قابل شارژ رو هم بگین