سلام بلاخره من نفهمیدم ورزش تو خونه خوبه یا بد
من خودم چند تا دنبل دارم یه چند وقتیه دارم کار میکنم ولی نمیدونم چه جوری تمرین کنم خوبه مثلا با این دو تا دنبل و 20 کیلو وزنه چه کارهایی میشه کرد؟
Printable View
سلام بلاخره من نفهمیدم ورزش تو خونه خوبه یا بد
من خودم چند تا دنبل دارم یه چند وقتیه دارم کار میکنم ولی نمیدونم چه جوری تمرین کنم خوبه مثلا با این دو تا دنبل و 20 کیلو وزنه چه کارهایی میشه کرد؟
شما اگه یه میز بدنسازی که شیب دار هم بشه داشته باشید تقریبا اکثر کار ها رو میتونید باهاش بکنید .نقل قول:
پرس سینه دمبل
پرس بالا سینه دمبل
قفسه سینه دمبل
پشت بازو دمبل خوابیده
پشت بازو دمبل نشسته جفت دست
زیر بغل دمبل تک خم
زیر بغل پلاور
جلو بازو دمبل
جلو بازو دمبل چکشی
پرس سرشانه دمبل
نشر طرفین
نشر خم خوابیده میز
شراگ دمبل جفت
کول دمبل
و ......
سلام از ماست داداشينقل قول:
سلام حامد جان
من میخواستم تو خونه ورزش کنم 2 تا دنبل چند کیلو وزنه هم دارم اگه ممکنه راهنمائیم کن که چطور تمرین کنم .مرسی
ميتوي پرس سينه با دمبل و جلو بازو با دمبل در دوسه نوع پشت بازو خوابيد با دمبل تك دست ، زير بغل تك دمبل خم ، سرشانه با دمبل زياد هستش ولي شما همين رو اجرا كنيد خوب البته براي پيشرفت نه ، در حد دم عضلات هستش
البته در تمرين كردن خيلي دقت كن . پيشرفت عضلات هميشه به انجام آرام و سبك بودن حركات بستگي داره
براي بازو يا عضلات دست اينطوري هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دستتو تا نزديكي چانت بيار تا بازوت هم كار كنه
اينا هم هستن كه با توجه به عكس ميشه دريافت :
پرس بالا سينه دمبل:
پشت بازو دمبل :
آهستگي و آرامي و سبكي انجام حركات يادت نره
اگه نكاتي هست دوستاي عزيز بفرمايند
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
و بهتون پيشنهاد ميشه براي تمرين درخانه از اين دستگاه بدنسازی مدل ST – 9025 استفاده كنيد
قيمتش حدود 700 يا 600 تمنه و انواع شركتها هم ارائه ميدن
منم از همينا دارم كلا يك باشگاه هستش
يادتون نره حتما طرزكار صحيح رو از نصابهاي اين دستگاه در حين خريد ، ياد بگيريد
(تبليغ كه نبود .من نه اسمي از شركت بردم و نه هيچي)
سلام
از دوستا خوبم مجید و حامد تشکر میکنم که راهنمائیم کردن
یه سئوال هم داشتم پسر عموم تقریبا یه سالی بود که به باشگاه میرفت هفته پیش به من کفت که یه بسته کراتین دارم که تقریبا چیزی ازش مصرف نکردم و کراتینو داد به من گفن هم ورزش کن و هم از این استفاده کن میخواستم بدونم کراتین خوبه یا بد و چه جوری مصرفش کنم؟
ممنوننقل قول:
یه سئوال هم داشتم پسر عموم تقریبا یه سالی بود که به باشگاه میرفت هفته پیش به من کفت که یه بسته کراتین دارم که تقریبا چیزی ازش مصرف نکردم و کراتینو داد به من گفن هم ورزش کن و هم از این استفاده کن میخواستم بدونم کراتین خوبه یا بد و چه جوری مصرفش کنم؟
قربونت برم چرا ورزشو اينطوري به سخره ميگيرن بعضيا
آخه شيميايي با اخلاق ورزشي سازگاري داره؟
اگه نظر بنده رو جويا باشي اصلا مصرف اين چيزا توصيه نميكنم .كاش از نظر غذايي و وعده هاي غذايي نيروي لازمو تامين كني
خوده باباي من جودو كاره با بدنسازي كه چنتااز رفقاش نميگم از كراتين ولي از همچين چيزا استفاده كرده بودن كه الان كه ديگه كنار گذاشتن ورزشو ، بدنشون مريض شده
چه میکنه این دمبل یکیش خوبه برای ورشکست کردن باشگاههای بدنسازی:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
مصرفش بستگی به خودت داره . چند صفحه پیش مفصل بحث شده .
مصرف به اندازه و به موقعش هیچ ضرری نداره . کراتین قبل از تمرین موجوب تقویت نیروی شما میشه ، دیرتر خسته میشه و انرژی بیشتری داری و باعث ریکاوری بدن بعد از تمرین میشه
تاریخ انقضاش رو نگاه کن حتما . اگه هم میخوای مصرف کنی 5 روز بار گیری داره که بنا به وزن شخص 1 بار صبح ، 1 بار قبل تمرین و 1 بار بعد تمرین باید مصرف بشه و بعداز 5 روز بارگیری هم روزی 2 بار ( قبل و بعد تمرین )
با آب یا آبمیوه ای مثل انگور میل کنید و از مصرفش با شیر پرهیز کنید.
کراتین ، پروتئین ، مولتی ویتامین ؛ مینرال اینا از موادی هستند که هیچ ضرری ندارن از هر مربی بدنسازی هم میخواین بپرسین.
خیلی از چیزا هم هستند که ضرر دارن و اصلا توصیه نمیشه مصرف بشن
در مورد ضررش همونطور که مجید گفت میتونی دو سه صفحه قبل رو بخونی! خلاصه بگم که کراتین ممکنه ضرر داشته باشه، اما یادت باشه پفک و چیپس و چای و سیگار و خیلی از چیزایی که توی روز مصرف میکنی هم ضرر دارن! توی روزنامه سلامت رو بخونی واسه توت فرنگی هم ضرراش رو نوشتن!نقل قول:
سلام
از دوستا خوبم مجید و حامد تشکر میکنم که راهنمائیم کردن
ولی به هر حال اگه خواستی استفاده کنی پیشنهاد میکنم اگه تازه شروع کردی فعلاً استفاده نکن و بذار واسه یه مدت بعد (مثلاً چند هفته یا یکی دو ماه) اون موقع تاثیرش بیشتره.
حتماً هم نیاز نیست به طور مداوم استفاده کنی، میتونی فقط یک یا دو بسته استفاده کنی تا بدنت یکم فرم بگیره.
کلاً به نظر من با یه مربی بدنسازی مشورت کن، چه در مورد حرکت و چه در مورد مکمل (زمان استفاده و ...)
با سلام به اساتيد گرامي.به دادم برسيد.من چند هفته اي هست بدنسازي هستم و يك مكمل براي افزايش وزن استفاده كردم و وزنم خيلي خوب بالا رفت.ولي بدبختانه زير بغلم تا ناحيه سينه خيلي قرمز شده انگار خون جمع شده.ميخواستم بدانم:1-به دليل افزايش بيش از حد وزن و حجمم هست كه پوستم ظرفيت نداره؟2-به دليل اشتباه كار كردن با وزنه هاست؟3-ايا خطرناكه و بايد بم دكتر؟ميترسم..لطفا كمك..
چه مکملی ؟نقل قول:
شما مگه توی باشگاه مربی ندارید ؟
به صورت خطی قرمز شده یا گستره ؟
عزيزم زير بغلم شبيه به اينه كه با سوزن سوراخ سوراخش كردي و نقطه نقطه شده است.اگر نياز بود عكس ميزارم.در باشگاه مربي ندارم .همينجوري كار ميكنم.مميترسم به دليل حركت اشتباه با وزنه مويرگ پاره شده باشه./
با سلام به دوستان عزیز
من در مورد مکمل آمینو 2222 به کمک احتیاج دارم.
الان حدود 1 ساله که تمرین نکردم(سابقه تمرینم قبلا" 2سال بوده)
به توصیه یکی از دوستان می خوام آمینو 2222 همراه کراتین ماسل تچ و گلوتامین مصرف کنم.بدنم نسبتا آبدار هست وزنم الان حدود 95 کیلوگرم قد 1.80 می خوام در عین کم کردن وزن بدنم فرم بگیره و عضله سازی کنه.
چند تا سوال دارم:
1. مصرف این ترکیب برای چه منظوری هست عموما"؟ (حجم یا کات)
2. قبلا" یکبار آمینو 2222 و کراتین ماتریکس مصرف کردم که حجم بدنم رو کمی بالابرد ولی نه خیلی زیاد علتش چی می تونه باشه؟
3.چون مدت زمان زیادی تمرین نداشتم رکوردهام افت کرده و نمی تونم سنگین کار کنم می خوام بدونم در نتیجه تاثیر منفی داره؟
4. انجام تمرینات هوازی به همراه تمرین در باشگاه و مصرف این ترکیب بدن رو کات می کنه یا نه؟(هدف من کات شدن بدن هستش)
5. بعد از چه مدت می تونم تاثیراتش روی بدنم ببینم؟
6.ترکیب بهتری میشناسید که بتونم بدن رو باهاش کات کنم؟(بدنم به شدت افت کرده و شکم و پهلو دارم احساس می کنم بدنم به عضله سازی احتیاج داره):10:
ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید اگه پیشنهاد بهتری دارید خوشحال میشم بشنوم.
نقل قول:
دوست عزیز پارگی سطحی پوست بعد از افزایش حجم در بدن اتفاق میوفته که عموما" روی اتصال سینه و زیربغل . جلو بازوها . پهلو . به صورت خط های قرمز رنگی هستش که پوست در اون قسمتها چروکیده شده
البته این مشکل با مصرف ویتامین E رفع میشه. اگه سطح قرمزی پوست شما زیاده یعنی یه مساحتی از پوستت تغییر رنگ داده و احتمالا" درد یا سوزش در اون قسمتها احساس میکنی باید به دکتر مراجعه کنی اگه
این قرمزی مایل به بنفش هست حتما برو دکتر احتمال داره عضله آسیب دیده باشه.:10:
نقل قول:
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ من به پاسخ این سوالا احتیاج دارم اگه کسی هست راهنمایی کنه لطفا!
سلامنقل قول:
من خودم نمیدونستم اما پرسیدم :
1- مصرف کراتین + گلوتامین + آمینو برای حفظ حجم خوبه و بیشتر برای حفظ حجم از آمینو و گلوتامین استفاده می شه
2- برای بالا بردن حجم و وزن تنها کراتین و آمینو کافی نیست باید از مکملهای دیگر استفاده شود
3- تاثیر منفی نداره بعد از یه مدت کوتاه رکوردات به حال اول بر می گرده
4- سه جلسه تمرین هوازی 30 دقیقه ای بعد از تمرین با وزنه خوب کات و چربی سوزی می کنه
5- از هفته دوم به بعد
6- به نظر من بهتریه به جای کراتین از no xplode + گلوتامین + آمینو استاده کنی تاثیراتش خیلی بهتره
با تشکر از شما دوست عزیز. انجام حرکات هوازی در ساعتهای صبح چطوره؟ یعنی اگه بعد از تمرین نباشه؟
:10:
بعد از تمرین چون عضلات در حال افزایش حجم هستند و فشار خون با شدت داره به اونها وارد میشه انجامش خیلی موثرتر هست وگرنه صبح هم مشکلی نداره
بهتره كه بعد از تمرين اگر آندومورف نباشيد تمرينات هوازي انجام نديد , چون باعث ميشه بدن نحيف بشه , بهترين موقع براي تمرينات هوازي صبح زوده
سلام..لطفا دوستان كمكم كنن.
من 18 سالمه با دور بازوي 37 سانت..
ميخوام بيشترش كنم كه با تمرين و خوردن پروتيين و كراتين و گلوتامين شايد نهايتا تا 45 برسونم..قبلا 32 بود رسوندم 37.
الان ميخوام برسونم 50 ولي نميشه..لطفا بگيد كه بدنسازهايي مثل ارنولد يا بقيه چي خوردن كه بازو و كلا حجمشون خيلي بالا رفته؟
ايا استروييد بخورم يا طبيعي بهتره؟
ميخوام مسابق شركت كنم...
سپاسگزارم.
سلام دوستان
من می خواهم یک مقداری ناحیه بازو ها و سینه را بزرگ کنم . اصلا هم نمی خواهم هیکلم را خیلی بزرگ کنم یک چیزی در حد ورزش کاری باشد. حالا چه ورزشی یا وزنه ای را پیشنهاد می دهید ؟
شما میخوای عضله ریز بسازی یا درشت ؟
احتمالا باید ریز باشد چون نمی خواهم خیلی بزرگ شود. اگر لطف کنید با عکس نشان دهید ممنون می شومنقل قول:
برای جلو بازو حرکت مادر، هالتر هست و اگه دمبل هم کار کنی خطهای دو بازو بهتر نمایان میشن.
برای سینه هم باید میز پرس سینه داشته باشی.
حالا شما کلاً چه وسایلی داری؟ اگه خودت وسیله نداری و میخوای باشگاه بری، اونجا بهتر از عکس میتونن راهنماییت کنن، و در ضمن وسایل بیشتری مثل سیم و ماشین و ... هم هست.
اما اگه توی خونه میخوای تمرین کنی بگو که عکس بذارم.
برای توی خانه می خواهم . وسایل هم 2 دمبل 2 کیلویی دارم. همینطور تردمیل هم دارم با یکی دو تا وسیله ورزشی دیگه مثل کشش فنر .
با این وسایل انتظار نداشته باش که بتونی به عضلاتت حجم بدی! به هر حال با دمبل این حرکتا پیشنهاد میشه:
کد:http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-alternate-bicep-curl
کد:http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-bench-press
اگه هم بتونی وزن دمبل رو بالا ببری که خیلی بهتر میشه. اگه واست سبک بود و وزن بیشتر نداشتی تعداد بیتشتری بروکد:http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/dumbbell-flyes
100 درصد تایید میشهنقل قول:
ببین عضله ریز میشه مثل رزمی کارا
اما عضله درشت میشه مثل بدنسازا
یه چیز دیگه هم که باید اضافه کنم اینه که من خودم تو خونه با رژیم غذایی مناسب و فقط با دمبل تونستم خیلی شکل بدنم رو تغییر بدم و قشنگش کنم،الان بدنم حجم آورده
حالا واسه اینکه عضله ریز بسازی باید وزن کم بزنی با سرعت زیاد
و واسه ی عضله ی درشت باید وزن بالا با سرعت کم بزنی
اگه بازم سوالی بود درخدمتم
:11:
اشتباه شده من اصلا نمی خواهم مثل این ها باشم . گفتم که من هیکل ورزشکاری می خواهم نه بدنسازی .نقل قول:
با این وسایل انتظار نداشته باش که بتونی به عضلاتت حجم بدی!به هر حال با دمبل این حرکتا پیشنهاد میشه:
اگه هم بتونی وزن دمبل رو بالا ببری که خیلی بهتر میشه. اگه واست سبک بود و وزن بیشتر نداشتی تعداد بیتشتری برو
من هم همان رزمی کارها را می خواهم.نقل قول:
ببین عضله ریز میشه مثل رزمی کارا
اما عضله درشت میشه مثل بدنسازا
یه چیز دیگه هم که باید اضافه کنم اینه که من خودم تو خونه با رژیم غذایی مناسب و فقط با دمبل تونستم خیلی شکل بدنم رو تغییر بدم و قشنگش کنم،الان بدنم حجم آورده
حالا واسه اینکه عضله ریز بسازی باید وزن کم بزنی با سرعت زیاد
و واسه ی عضله ی درشت باید وزن بالا با سرعت کم بزنی
اگه بازم سوالی بود درخدمتم
موافقم با همین وزنه ها و در خانه هم می شود این کار را نکرد ( مناسب من هست )
پس باید وزنه کم بزنم با سرعت زیاد
اما میشه بیشتر توضیح بدهید مثلا چقدر بزنم ؟ چه مدت یک بار بزنم ؟ چند کیلو بزنم ؟ و چطور حرکاتم را با تردمیل هماهنگ کنم ؟
در کل یک برنامه در اختیار من قرار دهید . با تشکر فراوان :11:
اگه با این وزن میخوای بزنی و فقط این چند حرکت مختصر، هر روز باید تمرین کنی، کلاً وزن رو خودت باید تعیین کنی (با توجه به نیروت) مثلاً اگه قراره ست نه تایی بزنی وزنی رو انتخاب کنی که بهت فشار نیاد و از طرفی نتونی دهمی رو بزنی.
هر چی حرکت رو آرومتر و با تمرکز بیشتر بزنی حجم بیشتری پیدا میکنی و اگه سریع کار کنی عضلاتت فقط خط دار میشه.
در مورد تردمیل اطلاع زیادی ندارم و فکر نمیکنم ارتباط زیادی به بازو داشته باشه!
هر روز چه مدت باید کار کنم ؟ باید پشت سر هم کار کنم ؟ چه تعداد بزنم ( هر چقدر توانستم )نقل قول:
هر روز باید تمرین کنی
مثلا چند تا در دقیقه بزنم ؟ و منظور از تمرکز ؟نقل قول:
هر چی حرکت رو آرومتر و با تمرکز بیشتر بزنی حجم بیشتری پیدا میکنی
بله حق با شماست ربط ندارد. ولی من منظورم این بود که همینطور که با تردمیل کار می کنم وزنه هم بزنم .نقل قول:
در مورد تردمیل اطلاع زیادی ندارم و فکر نمیکنم ارتباط زیادی به بازو داشته باشه!
اگر این سوالات من را پاسخ بدهید ممنون می شوم
مثلاً میتونی برای هر حرکت 4 ست بین 7 تا 9 (برای وزن متعادل) و یا 9 تا 13 (برای وزن سبک) بری. بین هر ست هم 40 تا 60 ثانیه استراحت داشته باشی. حساب کن ببین چقدر طول میکشه! اگه میبینی زیادی سبکه و فشاری احساس نمیکنی تغداد رو تا اونجایی که میتونی بالا ببر، تا جایی که خسته شی...نقل قول:
هر روز چه مدت باید کار کنم ؟ باید پشت سر هم کار کنم ؟ چه تعداد بزنم ( هر چقدر توانستم )
یعنی خیلی آروم وزنه رو حرکت بدی، طوری که انگار یه وزنه خیلی سنگین دستت گرفتی و به زور داری حرکتش میدی. بعد از هر به دونه حرکت هم یه کم مکس کنی...نقل قول:
مثلا چند تا در دقیقه بزنم ؟ و منظور از تمرکز ؟
پس من این 2 وزنه های 2 کیلویی را در 4 مرحله و در هر مرحله با دو دست ( هر وزنه در یک دست و با هم همزمان ) حدود 15 تا را می زتم و بین هر مرحله 40 ثانیه مکس می کنم. وزنه ها را هم آرام حرکت می دهم.
می دانم زیاد سوال پرسیدم ولی همه اش برای دقت بیشتر هست . فقط یک مسئله می ماند اینکه چه نوع حرکاتی را انجام دهم ؟
و یک سوال غیر تخصصی : چند روز طول می کشد تا تاثیر آن را احساس کنم ؟ :31:
هرروز بعد از ظهرها بهتره منم بدنسازی حجمی میرم10ماهه واسه حجم باید به عظلاتت فشار خیلی زیادی بیاری تا باد کنه به قول ما بدنسازه عظله پرکنه:31:ولی اگه حجمی نمیخوایی عظلانی کوچیک تیکه پاره میخوایی سامان سیفی خوبه که تو خارج کشورکار میکنه زیر دنده های شکمش درو مده عکسشو پیدا میکنم بعدا واست میزارم فقط باید هرروز طبق ساعت معینی تمرین کنی اگه از من میپرسی من روزی یک یادوتا از عظلاتمو پرورش میدم که خوب توی اون روز روی اون تمرکز داشته باشم ولی برای روزهایی که پا داری باید حرکات پشت سرهم بزنی بدویی اینو بزنی وزنه کم اونو بزنی وزنه کم گرفتی؟نقل قول:
من خودم خیلی نتیجه گرفتم موفق باشید:11:
ماشالله،چقد میخوای بزنی :دینقل قول:
خوب از شوخی بگذریم،ببین من پیشنهادم اینه که شما 4 تا حرکت کار کن هر حرکت 3 ست 10تایی
بین هر ست 30 ثانیه استراحت و مابین حرکت ها 1:30 ثانیه استراحت
ضمنا تنفس خیلی مهمه،خیلی
اگه درست نفس نکشی ،اکسیژن خوب نمیتونه به عضله ها برسه،در نتیجه اولا زودتر نفست میبره،توانت کم میشه،و عضله سازیت هم با تاخیر انجام میشه
(یه بار بدنسازای حرفه ای رو ببین ،موقع تمرین چجوری نفس میشن،دستت میاد چی میگم)
اول هم با 3 کیلو زیاد کن و تا 6 ماه اول حداکثر ببرش روی 4کیلو
تردمیل هم فقط واسه اینه که چربیهای اضافت رو بسوزونی،اگه میخوای بدنت خوشگل شه،بهتره خیلی چربی سوزی نکنی،چون اون موقع برای عضله آوردن باید 2تا کار کنی،اول گوشت بیاری و بعد عضلش کنی
اما تبدیل چربی به عضله راحت تره
چجوری؟
ببین اول شما شروع میکنی دمبل زدن،چربیهات کم کم سفت مین،خودت کاملا حس میکنی،تو این مرحله چربیهات دارن گوشت میشن،بعدش چربیها به مرور زمان تبدیل به عضله میشن
خوب میخوای کدوم قسمت بدنت چه شکلی بشه ؟
بگو که در حد توانم راهنمایی کنم
من خودم الان این 4تا حرکت رو انجام میدم،تاثیرش روی سرسینه،بازو،شون،پهلو هستش،اما فرم بدنت رو از این رو به اون رو میکنهنقل قول:
اول از سخت ترین حرکت باید شروع کنی
2تا دمبل رو میگیری 2تا دستت،دستات رو صاف میگیری بالا،میاریشون پایین،90 درجه میکنی،دوباره میبری بالا
فهمیدی منظورم چیه ؟
حرکت دو:دستات رو صاف میگیری جلوت،یعنی دستات موازی با زمین،بعدش 90درجشون میکنی رو به بالا،یعنی دستات موازی با بدنت میشن،این کار روی جلوی بازو اثر داره،و کناره ی سینه
حرکت 3-دلا میشی،بدنت در حالت 90 درجه،دستات رو موازی با پاهات میکنی،(این حرکت واسه هرکدوم از دستا چداگانه انجام میشه)بعد دستات رو میکشی بالا،جوری که 90 درجه بشن ،این حرکت تاثیرش روی پشت بازوئه و فوق العاده موثر
حرکت 4-صاق وامیستی،2تا دمبل هارو میگیری دستت،دستات رو از شون میکشی بالا،متوجه میشی منظورمو؟
وقتی دستات میاد بالا کلت میاد پایین،این حرکن واسه کولهاس،با اینکه سادس اما خیلی هم موثره
فهمیدی ؟
تنفس خیلی مهمه
خیلییییییییییییی
سوالی بود درخدمتم:11:
پیشنهادات شما خیلی خوبه . این کار را می کنم. در ضمن من اضافه وزن ندارم . تردمیل را هم برای تقویت عضلات پا می خواهم و اگر بشه هر دو کار را با هم انجام بدهم که ظاهرا نمیشه
قسمت بازو و سینه ورزشکاری بشود نمی خواهم خیلی حجم پیدا کنه یا بدنسازی بشهنقل قول:
خوب میخوای کدوم قسمت بدنت چه شکلی بشه ؟ اما فرم بدنت رو از این رو به اون رو میکنه
فرم بدنم به کلی تغییر می کنه ! یعنی چه شکلی می شوم نکنه مثل هالک بشوم :31:
باور می فهمم . نیاز به این همه تاکید نیست :31:نقل قول:
فهمیدی منظورم چیه ؟ متوجه میشی منظورمو؟ فهمیدی ؟
چرا میشه،خوبم میشه،اما تردمیل خیلی طول میکشه به عضلات پات شکل بده،اگه میخوای رونت خوش فرم بشه،دوچرخه سواری واقعا تاثیر خارق العاده ای داره،من خودم حدود 9 سال مستمر دوچرخه سواری کردم،الان رونم از 100 تا بدن ساز خوش فرمتره،نه فک کنی از این گنده بی ریختاس ها :دینقل قول:
نه الان،خط افتاده روش ،خیلی هم قوی و خوش فرم شده،
خوب همینایی که گفتم برات کفایت میکنه،شما با همین برو جلو،بدنت خیلی زود شکل میگیره،خودت حال میکنی :دینقل قول:
ئه ؟؟؟فهمیدی ؟ :دینقل قول:
آخه این حرکات رو باید با شکل توضیح داد ،نه اینجوری که بنویسیشون :27:، منتها به دلیل کمبود امکانات مجبوریم از این روش ها استفاده کنیم :46:
به خاطر همین بود که انقد پرسیدم
بی معرفت اینهمه توضیح دادم،یه تشکر خشک و خالی از پستام نکردی ؟؟؟؟ :20:
يه دستگاه بدنسازي كوچيك و مناسب واسه خونه كه بشه بهاش چندتا حركت خوب بدنسازي رو انجام داد چنده؟
اگه عكس دارين بذارين
ممنون ميشم
اگه ممکنه شما اول بفرمایین میخواین چی کار کنین باهاش ،تا خدمتتون عرض کنم
:10:
نه اینطوری نیست . وقتی داشتم پست می دادم یک دفعه ای از صفحه خارج شد و کلا یادم رفت دیگه تشکر کنم . ولی در عوض حتی از پست 19 هم تشکر کردم :31:نقل قول:
بی معرفت اینهمه توضیح دادم،یه تشکر خشک و خالی از پستام نکردی ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی زحمت کشیدی. :11: