دقیقا گفتن روحیه تیمی و سبک بازیش برا تیم ما مناسب نیست
میشه مثل ورژن های قدیمی مثلا سرچ زد کل بازیکنایی که یک سال از قراردادشان مونده را برام بیاره؟
یه سوال دیگه این که کسی میدونه حکم محرومیت بارسا تو سال 2015 تو این بازی هم اعمال شده یا نه؟
Printable View
دقیقا گفتن روحیه تیمی و سبک بازیش برا تیم ما مناسب نیست
میشه مثل ورژن های قدیمی مثلا سرچ زد کل بازیکنایی که یک سال از قراردادشان مونده را برام بیاره؟
یه سوال دیگه این که کسی میدونه حکم محرومیت بارسا تو سال 2015 تو این بازی هم اعمال شده یا نه؟
چقدر بازی رو اعصاب شده. هر کاری میکنی تیم زرت و زرت گل میخوره!
2014 رو دیگه فهمیده بودم چجوری باید برد ولی این سری فعلا داره رژه میره رو اعصاب
لامصب این تیر 1یک رو چجوری نیشه گرفت رو ضذبات کرنر؟! من 2 تا بازیکن میذارن رو تیر یک ولی بازم از همونجا گل میخورم!
ویرایش: دو بار ارسال شد!
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو امشب از همین سایت از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
وقتی اکسترکت میکنم هیچ فایل setup ای نمیده و فقط یه fm قرمز هست که اونم کلیک میکنم ارور crush dump میده (حجم بعد از اکسترکت تقریبا 3.4 گیگ میشه)
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ، حتی انتی ویروس رو هم disable کردم
خیلی وقته دنبال این بازی هستم و بودم
ممنون
از لینک صفحه اول همین تاپیک دانلود کن
لینک که دادی منم دانلود کردم مشکل داشت
اگر پست های اول رو بخواید چند مورد رو برای برطرف شدن این مشکل دوستان ذکر کردند ، اگر انها رو رعایت کنید مشکل حل خواهد شدنقل قول:
دوبار متن ارسال شد
وقتی که تیمت از بارسلونا با دوگل عقب است چکار میکنید ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
گفتم فقط حمله کنید
اول از همه نگاه کن ببین در قسمت تمرینات مربی کارهای دفاعیت چقدر توانایی داره اگر کم یکی دیگه بگذار ، در تمرینات قبل از بازی از تمرین دفاع در ضربات استگاهی استفاده کن ، اگر اول فصل زیاد عجله نکن تیمت هنوز با هم مچ نیستند به همین دلیل من 9 بازی دوستانه قبل از شروع فصل تدارک دیدم و البته زیاد به ترکیب دفاع تیمت دست نزن مگر مجبور بشینقل قول:
تو پست اول یا پست های اول فقط بحث غیرفعال کردن آنتی ویروس اومده که مشکل crash dump ی که آقا مسعود فرمودند اینطوری حل نمیشهنقل قول:
من حتی بدون آنتی ویروس هم همین ارور رو دارم و فعلاً هیچ راهی نیست حتی آپدیت ویندوز و دایرکت ایکس و .net و...
بازی برای من هم که میخواستم از روز اول به روز دوم برومنقل قول:crash dump داد ، من netframework رو به روز کردم ، پوشه sportinteractive در داکیومنت رو از دسترس آنتی ویروس خارج کردم و نرم افزار استیم رو نصب و اپدیت کردم دیگه این مشکل رو نداشتم ، البته یکی از دوستان نوشته بود که ویندوزش رو آپدیت کرده و مشکلش حل شده ، نمیدونم دیگه از چی میتونه باشه
آره منم دقیقا همین مشکلو داشتم هر چی هم لازم بود نصب کردم و آنتی ویروسمم محدود کردم ولی درست نشد ولی وقتی ویندوزمو آپدیت کردم مشکلم کلا حل شد و بازی خیلی راحت اجرا میشه ... امیدوارم مشکلت حل بشه دوست عزیزنقل قول:
یعنی چی فقط حمله کنید؟!!!نقل قول:
خب ترکیب رو چیکار کردی؟مهاجم اوردی؟
تاکتیک و ترکیب تیم من بصورت عکس پایینهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همانطور که میبینید سیستم تیم من 3-3-4 است ( تقریبا همان سیستم کارلو انجلوتی ) از سه هافبک من وسطی نقش پلی میکر رو داره ( با حالت دفاعی ) دو نفر کنارش نقش هافک مرکزی با حالت پشتیبانی رو دارند و دو تا وینگر من هم با همین حالت پشتیبانی ( support ) دو تا دفاع گوش من هم همین نقش بک وینگر رو دارند ولی هجومی ، وقتی که تیمم عقب افتاد نیاز نبود سیستم رو عوض کنم ، اول از همه حالت کلی تیم رو از کنترل به هجومی تغییر دادم ، دو تا هافبک که کنار هافبک مرکزیم هستند رو از حالت ساپورت به هجومی تغییر دادم ، دو تا وینگر رو به اینساید فوروارد تغییر دادم و حالت بازیشون رو هم هجومی کردم ، البته دو تا دفاع گوش رو از هجومی به support تغییر دادم ( چون نمیخواستم روی ضد حمله گل بخورم ) و در نهایت در قسمت صحبت کردن در میان بازی بهشون با حالت هشدار گفتم فوروارد ها رو حمایت کنید و در عرض 20 دقیقه جریان بازی عوض شد البته نیاز نیست حتما سیستم تیم رو عوض کنید یا مهاجم اضافه بیارید ( خوش شانس هم بودم که گل اول رو با ضربه آزاد بدست اوردیم )
بارسا انریکه را اخراج کرد بهم پیشنهاد داد تو مصاحبه هم قبولم کردن حالا موندم برم یا نه
تیمم را خیلی خوب بستم حیفم می یاد چه کنم؟
من دارم بارسا را مربیگری میکنمنقل قول:
عالیه، کلی حال میکنی با تیمش
ولی سیوتو با مالاگا هم نگه دار، چون رقابت با تیمهای بزرگ با یه تیم سطح پایینتر خیلی لذت بخشه
من رو یه کامپیوتر دارم بازی میکنم ولی الان بازی را رو یه کامپیوتر دیگه نصب کردم اجرا نشد
تمام راه های گفته شده تو این گروه را امتحان کردم
مونده آپدیت net. و ویندوز که اونم امشب انجامش میدم
قصد دارم تا یکی دو ماه دیگه یه آموزش کامل از بازی را تهیه کنم ولی چون خیلی وقتگیره نیاز دارم رو این کامپیوتر جدید هم بتونم نصبش کنم
مربی کدوم تیمی ؟نقل قول:
فعلا من که با مالاگا افتادم روی دور بد شانسی ، در بازی با کوردوبا سه توپ ما خورد به تیر ، آخرش هم با دو تا ضربه ایستگاهی در 7 دقیقه آخر باختیم ، بازی بعد رو هم تا دقیقه 83 2 بر یک از رایو وایکانو جلو بودیم ، بازیکن حریف شود کرد ، دروازه بان ما توپ توی اوت رو برگشت داد ، برگشتی رو گل خوردیم ( متاسفانه هنوز بعضی باگ های بازی هستند ) یک توپ زدیم ، توپ خورد به تور کنار تیر دروازه ( داخل دروازه ) گل اعلام نشد :n04: من نمیدونم این بازی تکنولوژی خط دروازه نداره :n23::n24: ، سه تا از بازیکنانم هم که رفتند بازی های ملی ، مصدوم برگشتند :n23:
ولی با این حال بعد از 8 هفته الان در لیگ سومیم
مربی تاتنهام با الانم صدر جدولم کلا تیم را دگرگون کردم برای همین حیفم می یادنقل قول:
تو را با اون دوستمون که مالاگا را بازی میکرد اشتباه گرفتمنقل قول:
ولی حتما یه سیو با تاتنهام نگه دار که اگه با بارسا حال نکردی بتونی برگردی با تاتنهام ادامه بدی
لامصب مسی معرکست
تو پیش فصل گند میزد، ولی دو بازی اول فصلم 9 تا گل زدم 6تاشو مسی زد دوتا پاس گل هم برا منیر و رافینیا داد (گل نهم گل به خودی بود)
تازه کلی استعداد فوق العاده هم داری: بارترا، گریمالدو، سمپر، آداما، منیر، رافینیا، دنیس سوارز، دئولوفئو، کاپتوم، دونگو، ساندرو
ممنون رد کردم پیشنهادش را نیت دارم با تاتنهام ادامه بدم ببینم چی می شه فعلا بنیتس شد مربی بارسانقل قول:
موفق باشینقل قول:
ما را هم در جریان موفقیتهات بذار
اگر سطح مربیگریت ( reputation ) از continental بیشتر باشه ، دوباره از این پیشنهاد ها دریافت میکنینقل قول:
البته بستگی به هدفت داره ، مثلا هدف من رسیدن به تیم رئال مادریدِ
من وقتی شروع کردم regional بودم
این دوستانی که با آپدیت ویندوز مشکلشون حل شده همه آپدیت های ارائه شده رو دانلود کردن؟مثلاً برای ویندوز 8.1 نزدیک 1 گیگ آپدیت اومده
نقل قول:
ویندوز من 7 ... ولی آپدیتش حدود 800 mb بود ... بعدشم درست شد
سطح من همینه قارهای ولی ازاین پیشنهادها نداشتم فقط موقعی که اومدم تیم یه قرارداد یه ساله داشتم وقتی دیدن بدون باخت و یه مساوی صدر جدولم توی نیم فصل قراردادمو جدید کردن تا ۲۰۱۸:n31:نقل قول:
انتظاراتشونم رفت بالا
الان لیگ قهرمانان هم میخوان تا قبل فقط میخواستن جز تیمهای برتر باشن
سلام دوستان کسی تونست با ادیتور کار کنه ؟
کدوم ادیتور؟نقل قول:
من بیشتر دنبال FMRTE هستم :n33:
کرکیش هنوز نیومده
شما یک جام بدست بیار ( مخصوصا قهرمانی لیگ ) ببین پیشنهاد چطور میرسند ، ولی تو که الان مربی یکی از بهترین تیم ها هستی و البته با یک قرارداد طولانی مدت ( 2018 ) این یکم کار رو سخت میکنه برای تیم های دیگرنقل قول:
جالبه بازی با رئال هم 1 بر صفر عقب بودیم از همان روش بازی بارسلونا استفاده کردم بازی 1 بر 1 شد ، جو گرفتم گفتم هنوز با همین شرایط ادامه بدهم شاید بازی رو بردیم تا آستانه برد هم رفتیم ولی کاسیاس نگذاشت در اخر هم 2 گل دیگر خوردیم و 3 بر 1 باختیم :n02::n03:
یک نکته جالب در مورد تیم من 13 هفته از لیگ گذشته و هیچ کدام از 3 مهاجم نوک من حتی یک گل هم نزدند ، اصلا داغون داغون ، له له
بازي سالمه؟ دارم دانلود ميكنم از صفحه اول همين تايپيك
چرا مهاجما رو براشون تمرین اختصاصی تعیین نمیکنینقل قول:
من کلا به بازیکان اگه توی هفته دوتا بازی داشته باشم با احتساب تمرین قبل بازی یه روز،بقیه هفته رو استراحت میدم
تا حالا بازیکنی نخریدم از بازیکانی خودم و جوونا استفاده کردم
البته دنبال چندتا خوبم
الان میشه ازمون رو اورد چطوری پیداش کنم:n36:
به نظرم بیشتر مشکلشون روحی باشه چون به نسبت بقیه بازیکنان روحیشون پائینه ، البته تیر دروازه رو خوب هدف میگیرند و یک مورد دیگر هم که دارند این که به ترتیب مصدوم میشوند ولی فکر کنم باید تمریناتشون رو سبکتر کنم ، اگر بخواهی آزمون رو بخری باید اولی که بازی رو شروع کردی لیگ روسیه رو در دیتا بیست انتخاب میکردی ولی با این حال در بالای صفحه در قسمت جستجو اسمش رو تایپ کن ببین هست یا نه ؟نقل قول:
بازی رو که دانلود کردی پس از در آوردن از حالت فشرده بازی نصب شده هست فقط باید وارد بازی بشوی ، البته امیوارم مشکل crash dump نداشته باشینقل قول:
من که همون اول تمرینات را دادم دست کمک مربی و خدم را کشیدم کنار:دینقل قول:
نقل قول:
منظورم این پسته دوستان
هیچی این یکی نمیشه...FMRTEنقل قول:
چطوری؟:n03:نقل قول:
کلا تمام کارا خودم میکنم:n24:
البته با مشورت:n02:
هرهفته تمرین کلی و همینطور اختصاصی رو تعیین میکنم،لازم شد استراحت میدم برای همین جز دو نفر بقیه شادن:n40:
البته توی پیش فرض حسابی حالشونو گرفتم فیتنس بسیار سنگین:n24:
متاسفانه نبود...نقل قول:
بنظرم سنگین کن بعدش سبکتر:n09:
باهاشون بحرف شاید پول بیشتر میخوان:n13: