در اون حد که اجازه دارن دانلود شبانه رو کامل جمعش کنننقل قول:
Printable View
در اون حد که اجازه دارن دانلود شبانه رو کامل جمعش کنننقل قول:
مشخصه چندتا از کاربران صبانت باهمدیگه هماهنگی کردن این تاپیک رو زدن با عنوان این که قراره سراسری بشه و چیزی که میخواستن شکایت کردن بقیه ما کاربرا به این قانونه بلکه اینترنت شبانشون برگرده (نمیگم کار بدیه)نقل قول:
در حالی که اگه این موضوع یک درصد هم جدی باشه خبرش کل اینترنت میپیچه و همه انجمن ها در موردش تاپیک میزنن و....
در مورد این موضوع سرچ کنید اصلا هیچ خبری نیست خیالتون راحت دوستان حاضرم شرط ببندم برای دانلود شبانه هیچ اتفاقی نمیوفته
درسته قبلا چند ماه پیش قانونی اومد که اجباری به ارائه نامحدود و شبانه توسط شرکت ها نیست مخابرات هم بعضی از استان ها حذفش کرد الان صبانت هم میگه من که اجازه دارم کاملا حذفش کنم پس اگر سرعتو کم کنم کسی نمیتونه چیزی بگه هر شرکتی هم که بخواد میتونه راحت بدون هیچ مصرف منصفانه ای ارائه بده اختیاریهنقل قول:
شاتل که اصلا کار به حجمت هم نداره . کلا اگه یه دفعه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه . کلا شبا رایگانه اما فقط واسه کارایی مثل ویدئو انلاین دیدننقل قول:
این خط این نشون . تا چند وقت دیگه معلوم میشه . شاید یک سال یا دو سال دیگه .نقل قول:
داداش استارتر تاپیک بنده هستم و دو تا خط دارم که یکی مخابرات و یکی پارسه.از اونجایی این تاپیک رو زدیم که وزیر گفته در پاسخ به کامنت دوستان و سازمان مقررات رادیویی هم به بچه های مشهدی گفته بود که خودمون این قانون رو تصویب کردیم.نقل قول:
شاید یک سال یا دو سال دیگه ؟نقل قول:
صد سال دیگه هم بگذره خیالت راحت باشه...
نگران این هم نباش که شاید در اینده بشه
اون کاربر هم گفت که پارسال این موضوع پیش اومده بود ولی جدی نبود
اگه همچین محدودیتی برای شرکت ها خوب بود باور کن که تا الان این قانون رو اجرا کرده بودن
دوست و همشهری عزیز این شماره تماس سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق در مشهد هست که چند روز پیش به من زنگ زدن و اجرایی شدن این قانون به مرور زمان در همه isp ها رو بهم خبر دادن.واست شمارشونو میزارم خودت زنگ بزن و درباره اجرای قانون مصرف منصفانه شبانه در کل isp ها ازشون سوال کن و نتیجشو اعلام کن.البته به نظر من شاید بعضی از isp ها اصلا خودشون این قانون رو قبول نکنن و معلوم نیست چه پیش خواهد آمد.اما دولت این قانون رو تصویب کرده.حالا لازم الاجرا بودنش و اینکه isp ها چقدر بهش عمل کنن در آینده معلوم خواهد شد.با گفتن نتیجه تماست خیلی از چیزها برای خودت و ما و بقیه مشخص میشه.نقل قول:
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
اینده رو حالا بی خیال . الانش رو بگو چند تا شرکت شبانه درست حسابی دارن ؟نقل قول:
منی که مشهد هستم فقط مخابرات اون هم طرح یک ساله اش شبانه داره و فن اوا که اون هم اومد نامحدود ها رو گرون کرد و تازه استارت تغییرات رو زده . بعد شما میگی خیالت تا صد سال دیگه هم راحت ؟ من الان خیالم ناراحته چه برسه به صدسال دیگه .
پینگ ها رو که کلا نابود کردن . نامحدود ها رو هم که همه رو برداشتن . شبانه ها هم یه چندتا ازشون بیشتر نمونده . بعد شما چطوری میگی همه چی ارومه و چقدر هم خوشحالی ؟
یعنی کلا کاربرایی میخواد که پول زیاد بدن و چیزی هم مصرف نکنن ؟!نقل قول:
آخه کدوم شیرپاک خورده ای میاد سرعت 12مگ بگیره که فقط ایمیلاشو چک کنه ؟ مثل این میمونه که از شما پول چلوکباب رو بگیرن
بعد بگن فقط میتونی بو بکشی !! ای خدا سرزمین عجیبی است اینجا .
خوشحالم که از سال 85 که بعد از دوسال سراسر مشاجره و کم فروشی تخلیه شون کردم دیگه بفکر برگشت هم نیفتادم. قطاع الطریق ها !
باشه چشم چرا اصرار کنمنقل قول:
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته:n02:
مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟! :n29:نقل قول:
باشه چشم چرا اصرار کنم
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته
همشهری عزیز من این شماره رو واسه این دادم که فکر نکنی چند تا کاربر صبانت نت از سر استیصال و ناراحتی برای خودشون اومدن این تاپیک رو راه انداختن تا بقیه رو هم بشورونن:n02:.من خواستم خودتم از یک جای معتبر این مطلبو بشنوی تا بفهمی اون چندتا کاربر صبانت فقط برای کار خودشون نبوده که چنین تاپیکی رو راه انداختن.اما شما ظاهرا پست منو به شوخی گرفتی و ساعتی و روزی که کلا این سازمان تعطیل بوده بهشون زنگ زدی و یک جواب هم برای دلخوشی ما ازشون گرفتی:n02:.اما این جریان جدی است و متاسفانه شوخی نداره.اتفاقا من دوست دارم شما زنگ بزنی و بگی با آقای فلانی در فلان بخش صحبت کردم و ایشون این قانون رو رد کرده تا هممون رو خوشحال کنی:n19:.پس خواهشا فردا در ساعت اداری این کار رو بکن.با تشکر فراوان:n16:نقل قول:
خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنمنقل قول:
الان اومدم گفتم:n08:
نه دیگه .. اذیتش نکن . پیشنهادش منصفانه است .
(چقدرم اینروزا این کلمه منفور شده در بین مشترکان این سرویس کنندگان از خدا بیخبر!)
من واقعا متاسفم همین الان خیلی افراد هستن که همش دنبال سرعت بالا هستن و فقط میگن سرعت بالا وجود چنین افراد بی اطلاعی که معمولا وضع مالیشون هم به نظر میاد خیلی خوبه باعث میشه که چنین قوانینی تصویب بشه
سرعت بالا بدون ترافیک متناسب به چه دردی میخوره ؟
ماشین فراری بخری که فقط تا سر کوچه میتونی باهاش بری چه ارزشی داره این فراری ؟
یه چیزی لای صحبت بچه ها جالب بنطرم رسید : همیشه امار جهانی اینترنت ایران رده پایینه بخاطر میانگین سرعت پایینی که میدن
اما امار هیچوقت راجع ترافیک اشاره ای نکرده , پس میشه گفت تصمیم گرفتن سرعتها رو بالا ببرن ولی هزینه ترافیک رو بالاتر .. بیشتر از این حرفا .
اینحوری معدل جهانی شون بهتر میشه در عین اینکه چیزی از فشار روی جماعت کم نکرده اند ( شاید حتی اینجوری بیشتر هم شده باشه عذابش !)
افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!نقل قول:
اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟
داره شوخی میکنه با همشهریش .
داداش ایشون در این پست مزاح فرمودن شما جدی گرفتی ظاهرا قضیه رو:n02:نقل قول:
وقتی بازرسی درست حسابی ندارن شرکتها هم عامل پایین بودن سرعت توی تایم شب رو دانلودهای رایگان شبانه گزارش میدن و این قانون هم به نظر من به همین دلیل تصویب شده . این کارشون دقیقا پاک کردن صورت مسئله به جای حل کردن مسئله هست . دیگه چی میتونم بگم .
این کارشون هم باعث میشه یه عده به جون هم بیفتن . کسایی که سرعت بالا میخوان و کسایی که حجم دانلود بالا میخوان . اینطوری خودشون راحت یه گوشه میشینن و به کاربرا میخندن .
دقیقا مثل کاری که مخابرات مشهد کرد . اومد از سرعت طرح های اروزن قیمت تر زد و به سرعت طرح های گرونتر اضافه کرد که اونا رو راضی نگه داره . در حالی که به نسبت پولی که اون بدبختها میدادن حقشون پایمال میشد .
اینو بدونین که تو جامعه ما فقط و فقط سعی میکنن که صدای اکثریت رو کم کنن حتی اگه شده از اقلیت بکنن و به اکثریت بدن . خدایا تا کی باید منتظر ظهور باشیم تا عدالت رعایت بشه .
میبینم که هنوز اندر خم یک کوچه ایت !!
اینترنت شبانه = رویایی که کل سیستم مشکل داره باهاش .
هیچ شرکتی هم در قبالش سرویس نمیده چون زیاده خواهی مشترک فرض میکنه .
سلام
دوستان منبع اصلی قانون کجاست؟
از کجا متوجه شدید؟
تا زمانی که جمهوری اسلامی باشه محاله اینترنت ایران خوب بشه . پس وقت خودتونو تلف نکنین- با همین وضع بسازین
اگه چند نفر دیگه هم مثل شما همون اول میگفتین منبع اصلی کجاست این تاپیک الکی تا اینجا پر نمیشدنقل قول:
یکی معلوم نیست به یکی چی گفته اونم یه چیزی شنیده...
منبعی وجود نداره چون واقعیت نداره که هیچ شما این موضوع رو سرچ هم که بکنی چیزی پیدا نمیکنی
حتی در حد شایعه هم اگه میبود تا الان خبرش به گوش هزاران مشترک adsl که از دانلود شبانه استفاده میکنن رسیده بود
به نظر من احتمال تصویب شدن این قانون 00.05 درصد:n01:
خوب دوستان من امروز خودم به سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال شرق که شماره تلفنش رو هم برای یکی از دوستان در صفحات پیش گذاشتم زنگ زدم.و حدود 1 ساعت معطل شدم تا تونستم با کارشناس مربوطه صحبت کنم.ایشون فرمودند قانون مصرف منصفانه شبانه به صورتی که در صبانت اجرا میشود مصوب خود ماست و دیگر isp ها نیز باید اونو اجرا کنن.ولیکن میتونند شکل قانون رو عوض کنند به شرطی که در هر صورت مصرف کننده در ساعات شبانه از دو برابر حجم روزانه اش با سرعت بالا بیشتر استفاده نکند.یعنی مضمون اصلی یکی است اما امکان دارد isp های مختلف در شکل دیگری این قانون رو اجرا کنند.ازش خواستم این قانونی رو که میگه مصوب شده یک لینک ازش بده که در دسترس همه بزارم.در جواب گفتند به زودی در قسمت مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.حتی گفت احتمالا شماره مصوبه اش 197 است.اما درباره شماره مصوبه کاملا مطمئن نبود.اما گفت به زودی میتوانید در قسمت مصوبات سازمان تنظیم مقررات اونو ببینید.
دوستان در مشهد میتوانند با شماره 05137650544 الی 47 داخلی 1 و سپس داخلی 4 تماس بگیرند و خودشون در اینباره سوال کنند.
در تهران هم میتونند با معاونت نظارت و اعمال مقررات: 88113101 تماس بگیرند.البته من با تهران صحبت نکردم و این شماره رو هم از خود سایت سازمان تنظیم مقررات برداشتم.اما با شماره مشهد شخصا صحبت کردم.
قرار شد به محضی که مصوبه جدید در قسمت مصوبات سازمان آپلود شد به اطلاع دوستان رسانده شود. :n16:
الان جدیدن سرعت روزانه هم در بسیاری از مراکز افتضاح شده ، قطعی ها هم زیاد شده (شاتل و اسیاتک و پارس انلاین رو بنده شخصا خبر دارم) ، مافیای دولتی پهنای باند کم اورده ...
حالا من یه چیز میگم شما باور نمیکنید ، بعضی isp دارن عمدا با انداختن نویز روی خطوط SNR خطوط مشترکین رو پایین میارن که خطوط رو روی سرعت کمتری ببندن ... اصلا یه وضعی شده ...
سلام
دوستان لطفا هرچه سریع تر منبع این اخبار رو به تیم مدیریت انجمن اینترنت اعلام کنید
در غیر اینصورت احتمال بستن این تاپیک و تاپیک های مربوطه دور از انتظار نیست
با تشکر
میتونید کامنت ها و پاسخ های پیج وزیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا لعنتشون کنه..منم شنیدم از مخابرات ساری
جناب ناظر محترم بنده برای اینکه خبر موثق باشه شماره های مربوطه رو در پست قبلیم گذاشتم و خودم شخصا با نمایندگی مشهد سازمان تنظیم مقررات صحبت کردم و ایشون گفتند به زودی در لینکی که آدرسشو در پست قبلیم گذاشتم این مصوبه درج خواهد شد.شماره تهران رو هم برای اینکه خودتون بتونید وثوق این خبر رو کسب کنید گذاشتم تا دوستان خودشون باهاشون تماس بگیرن.صبانت هم که در 11 شهریور این قانون رو اعمال کرد دو هفته طول کشید تا رسما در سایتش گذاشت.الان هم کارشناس منطقه شمال شرق سازمان تنظیم مقررات به من گفتند که مصوبه به زودی در سایتی که لینکشو دادم قرار خواهد گرفت.اما قانون در حال حاضر تصویب شده.شماره ها حاضر و آماده هستند تا خودتون بتونید تماس بگیرید.در حال حاضر از هیچ طریق دیگه ای نمیتونم وثوق این مصوبه را جز به روشی که خدمتتان گفتم به اثبات برسانم.:n16:نقل قول:
دوستان تعرفه های نامحدود چی ؟ اونا رو هم تغییر دادن ؟
این لیست تعرفه های ISP اینجاست ... استان گیلان - اندیشه سبزخزر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا دو روز پیش تغییری در عنوان پلن های نامحدود ندیدم ... امروز دیدم که مثلا نوشتن :
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه - 255000 تومان
من ماه پیش همین رو زدم - 1 مگ - سرعت روزانه و شبانه اش یکیه ... اکثر اوقات 150 - حدود 300 الی 350 گیگ هم دانلود داشتم این ماه. امشب هم تموم میشه دقیقا
حالا میخواستم همین سرویس رو تمدید کنم دیدم نوشته با حداقل ترافیک تضمین شده ی 100 گیگ در یک ماه ... بهم گفتن بعد از دانلود 100 گیگ سرعتت میاد پایین . اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده
No Unlimited Download Anymore
اگر هم واقعا مصرف منصفانه تصویب نشده باشه اینقدر برا وزیر کامنت میزارن تا آخرش عملی بشه
معمولا باید مصوبه تصویب بشه که شرکت عملیش کنه حالا چطور صبانت قبل از اینکه تصویب بشه یا اینکه خبرش رسما منتشر بشه اجراییش کرده ؟ بعدشم خیلی از شرکتا از قبل مصرف منصفانه گذاشته بودن مثل شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین حالا صبانت هم بهشون اضافه شده
خب صبانت مصرف منصفانه گذاشته تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه کاری نکنید که برا بقیه شرکتا هم عملی بشه
این هم از مصرف منصفانه شاتل که میگه کاربر در ماه 2گیگ مصرف کنه که از خیلی وقت پیش اینو تو سایتش دیدم
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
پس لطفا قضیه رو بزرگش نکنید چون اگر برا همه شرکتا الزامی شد به ضرر همه تموم میشه
سلام دوستان چه خبر این چند روزه اینترنت نداشتم خبر جدیدی نشده
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه صفحه اول رو دقیق مطالعه کرده بودید تمام مدارک گذاشته شده + اینکه خود آقا میلاد هم تایید کردن محدود کردن شبانه رو و خودشون گفتند موافق زدن این تایپک هستند لطفا به صفحه اول مراجعه کنید
من یک بار به یکی از دوستان گفتم این مثل اینکه مثل کبک سرت بکنی زیر برف خوب اگر ما بی خیال بشیم به نظرت وزیر یا تنظیم مقررات بی خیال میشند وقتی این قانون رو همه شرکت ها اجرا کردند اون موقع اعتراض دیگه فایده ندارهنقل قول:
......................
اون دوستمون ساعت 10 شب شماره رو به شما دادن!!!نقل قول:
نقل قول:
شما ماه پیش هم همین 250 تومنو دادی ؟ ( خیلیه برای یکماه )
والا "حداقل تضمین شده" معنیش اینه که کمتر از این مقدار تضمین میدن نشه و بیشترش هم که کاملا ممکنه . این معنی صحیح این بند بود اما ...
از اونجایی که اینجا همه لغات معنی عکس میدن و بله یعنی نه و قرمز یعنی آبی و غیرانتفاعی یعنی پولی ....
میتونه اینجور تفسیر بشه که : خونه پرش میگذاریم انقدر دانلود کنی نه بیشتر .!
اصلا پستهای بعدشو خوندی ؟؟نقل قول:
آقای روحانی در گفتگو با شبکه خبری CNN : ما در پی ایجاد یک شبکه بسیار مهم اطلاعاتی در کشور هستیم که کارش را شروع کردهایم. شما میدانید که پهنای باند به مراتب از سال گذشته بیشتر شده و امروز مردم در رفاه بیشتری هستند در استفاده از اطلاعات. البته این به آن معنا نیست که همه خواستههای مردم برآورده شده اما در این یک سال قدمهای خوبی برداشته شده است.
بله خوب , پهنای باند بیشتر شده ولی اینکه بموازات آن زمان تاخیر بسیار بالاتر رفته و قیمتها هم ایضاء چیز مهمی نیست .