DL:16/UP:2 + Fastpath
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت آپلودتو رو چند بستن؟می تونی یک عکس از صفحه مودمت بزاری؟ پروفایل گیم هم فعاله؟نقل قول:
چطوری واست آپلود و رو 2 مگ گذاشتن ، من زنگ زدم گفتم آپلودمو بالاتر ببرین گفتن 1.5 مگ بیشتر نداریم ، بعد گفتم annexM پروفایلمو فعال کنید ، اصلا" نمی دونستن چیه،چطوری واست رو 2 مگ گذاشتن و annexm و فعال کردن؟نقل قول:
والا هفته پیش که خط رانژه شد، تنها کاری که کردم AnnexM رو از تنظیمات مودم فعال کردم، بعدش رفتم سراغ پنل شبدیز، کیفیت خط، سرعتی که آپلود 2 مگ مخصوص بازی آنلاین بود رو فعال کردم، اصلا با پشتیبانی تلفنی ارتباط نگرفتم.نقل قول:
تو کیفیت خط من اصلا" آپلود 2 مگ نیست ، فقط آپلود 1 مگ داره ، آپلود 1 مگ داره و 786 و 512 ، از اون طرفم دان استریم تا 20 مگ داره، فکر کنم واسه تو رو پورت پیشگامان سرویسو بستن ، تو مرکز ما پیشگامان سرویس نمی ده و پورت منو رو آسیاتک مزخرف بستن که سرعت آپلود بیشتر از 1 مگ هم نداره ، یکی از علتایی که کیفیت سرویست خوبه فکر کنم همینه که رو پورت پیشگامان بهت سرویس دادن، جاهایی که تحت پوشش پیشگامان نیست روی پورت آسیاتک می بندننقل قول:
مرکز مخابراتی ما پیشگامان داره و تو پنل من 2 مگی وجود نداره. ربطی به این چیزا ندارهنقل قول:
چرا اتفاقا" آسیاتک سخت افزارش بین شرکتا واقعا" ضعیف هستش،الان اکثر شرکتا مثل شاتل و ... annexM و فعال می کنن که باعث می شه سرعت آپلود تا 2 مگ بالا بره ولی تجهیزات آسیاتک تو کانفیگ پورت annexm و ندارن و ماکزیمم آپلودی که پروتای آسیاتک می دن ، 1 مگ هستش، این دوستمون که سرعت آپلود 2 مگ داره یا از پورتای پیشگامان سرویس گرفته یا تو مرکزشون خود شبدیز پورت داره.نقل قول:
ساعت 23:15نقل قول:
مولتی
و تک کانکشن
این احتمال هست. مرکز مخابراتی شلوغ باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم از پورت چه شرکتی استفاده میکنم اما گاهی وقتا آیپی متعلق به پیشگامانه.
پروفایل گیم هم فعاله.
+
وقتی از مودم asus استفاده میکنم کشش خطم تا 18 مگ عه، اما با مودم قدیمی با چیپست برادکام تا 23 مگ کشش داره و ارور crc کمتری هم میده!
down رو 23k هست بهت 2500 مگابایت دانلود میده؟نقل قول:
دان ریت خط که روی 20K هست، پایین تصویر مشخصه.نقل قول:
اما دو روز پیش 24 مگ رو تست کردم، حداکثر 2048Kb/s میده بهم، اما از ساعت 2 بامداد به بعد 2500 تا رو میده.
این وضعیت شبدیز و نوسان شدیدش ساعت 8 شب. گاهی ممکنه اتفاقی برای دقایق یا حتی یک ساعت خوب باشه ولی به طور کلی شبدیز همینطوری خرابه
دیده بان 16 مگ ، یه شب خوبه یه شب بد ، اپلودشم به خواست خودم کم کردن ....
اسمشو باید بزارن مزخرف دیز :puke::puke:نقل قول:
شاتل، پیشگامان، های وب، مخابرات داشتم طی 1 سال گذشته، همه مشکل داشتن در ساعات شب و به همین دلیل تخلیه کردم، الانم شبدیز دارم این مشکل رو داره اما در سطح خیلی کمتر از شرکتای بالا.نقل قول:
به نظرم این مشکل از شرکت ها نیست دیگه، علت رو باید در سطح پهنای باند و فایروال های فیلترینگ (عدم هندل مناسب در ترافیک های بالا) جستجو کرد.
مشکل کندی اینستا 2-3 روز حل شده دیگه تو اون تایم های خاص کند نیست
امروز اینترنت صدبار برای چند ثانیه قطع شد
پکت لاست هم زیاده
اشکال از خط نیست
الآن ممکنه بهتر شده باشه
امشب چون شب یلدا هستش ، نت خلوت هستش، سرعت نسبت به شبای قبل یک کمی بهترهنقل قول:
برای من که اصلا قابل استفاده نیست، هر 5 دقیقه قطعی و گیر داره
حتی با کابل lan پینگ میگیرم پکت لاست میندازه
امروز هم مشکل وجود داره منم همین مشکل رو دارم اصلا بازی انلاین نمیتونم انجام بدم :n14: دیروز که بدتر بود همش قطعو وصل میشد شب یلدا شب نحسی بودنقل قول:
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 100, Received = 98, Lost = 2 (2% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 98ms, Maximum = 142ms, Average = 100ms
امروز درست شده برای مننقل قول:
دیشب زنگ زدم گفتش مرکز شما از ساعت 3:21 ظهر اعلام خرابی کرده
ولی من میدونستم مشکل از خودشونه چون یکی از دوستان هم مشکل من رو داشت
تازه اگه مشکل از مرکز باشه هیجوقت خرابی این مدلی نمیشه، تابلوهست مشکل از شبدیزه
آخرای شب که هر 30 ثانیه قطع میشد
تهشم کلا ترکید و مودم آیپی نمیگرفت، خیال خودشونو و مارو کلا راحت کردن
تا امروز که چک کردم دیدم درست شده
خسارت اون 10 روز رو که ندادن گفتن ما با دولت کاری نداریم
این یک روز روهم هاپولی کردن
صد در صد مشکل از خودشونه نمیشه که همه مراکز مخابراتی با هم خراب بشن .. برا من هنوز 2-3 درصد LOSS داره برای شما چطور ؟:n14:نقل قول:
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 100, Received = 97, Lost = 3 (3% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 92ms, Maximum = 184ms, Average = 95ms
تو 100 تا 3 تا لاست دارهنقل قول:
واسه شبدیز عادیه از روز اول هم همینطوری بود، از نظر پایداری پینگ پیشگامان بهتر بود، یه پینگ میداد مثلا 80 ثابت
ولی اینجا پینگ بین 75 و 100 رژه میره
اقا اینستا رو شبدیز نمیاد با بی قند شکن
واسه شما چطوره؟؟؟؟
مشکلی وجود نداره باز میشهنقل قول:
واقعا دیکه نمیدونم چی کنم چکار کنم نکنم کجا پیگیری کنم خسته شدیم از بس شکایت کردیم
ب خدا ما دوس داریم سرعت بالاتر ذاشته باشم
اینم وضعیت خط ما
یکی 9 صبح
یکی 9 شب
جفت تست ها سر خط
راهی نداره، تقصیر شبدیز هم نیست. خیلی از خط ها شب ها نویز بیشتری پیدا میکنن
تنها راهش اینه که مخابرات هزینه کنه کافو نوری بزاره تا بتونید vdsl بگیرید
یا اینکه انشعاب فیبرنوری نزدیک باشه برید واسه FTTH
کلا یه سر به مخابرات منطقه بزنید ببنید vdsl یا FTTH میدن یا نه
دیگه راهی نیست
ن داداش نمیتونم حرفتو قبول کنم
نمیتونم قبول کنم همین خط تا 1 ماه مکس ریتش رو 10 مگ باشه ولی الان شب با وجود تمام حرف ها و نویز و غیره مکس ریت بیاد رو 14 مگ
نمیتونم قبول کنم همین خط تا 1 ماه پیش این موقع نویزش شبا انقد زیاد باشه رو 8 مگ و همش قطع بشه ولی الان رو 8 باشه نویز و قطعی نبااااشه
خیلی چیزا دست خودشون هست ولی ما خبر نداریم
دوست من تو همین خیابون ما خطش 22 مگ کشش داره ولین وضع منه
خط شما 8-9 مگ بیشتر کشش نداره 14 مگ عمرا بکشه ...نمیدونم چجوری مودم شما مکس ریت رو 14 مگ میزنه در حالیکه روی سرعت 8 مگ SNR 11 دارید !!نقل قول:
نقل قول:
یه کار بهت میگم بکن احتمالا زیاد بتونی منشا مشکل رو پیدا کنی ...
یه چیزی داره رو خطتت نویز میندازه که صبح ازش استفاده نمی کنی ، مثل چی ؟ ترانس لامپ مهتابی مثلا که خراب شده که خیلیم پیش میاد میتونه لوله ای باشه یا از این سقفیا 60 در 60 یا هر نوع دیگه ای .......
چیکار باید بکنی ؟ باید الان یا هر وقتی که این مشکل شروع میشه قسمت به قسمت برق خونه رو قطع کنی مثلا از پذیرایی شروع کن بعد تو گوشی کنسول مودم رو باز کن چک کن ، برق رو یه دقعه قطع نکن تا راحت بتونی مشکلو پیدا کنی ...
اگرم آسانسور دارین که خط از کنارش رد میشه اونم محتمله ........
این حرامزاده ها حجم بسته های 16 مگ رو از 360 بین الملل کردن 115 گیگ با همون قیمت 80!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این شبدیز چرا این قدر قیمتا رو گرون کرده ، سرعت 16 مگ با 75 گیگ 73 تومن :puke: قبلا" سرعت 8 مگ و با 80 گیگ می داد 35 تومن،واقعا" تو روز روشن دزدی،!!!!!!!!!!!!!!یک ماه هم نشده اومدم این شرکت،دیگه واقعا" جمع آوری لازم شد :puke:نقل قول:
من هیف که حوصله نداشتم این ماه تخلیه کنم و داستاناش. از ماه بعد تخلیه اس. فردا هم میزنگم م... ررر...م بهشون
80 تومن با 115 گیگ!!!!!!!!! خخخ
میرم vdsl از مخابرات میگیرم با ترافیک بهتر و همون قیمت
احمق های ورشکسته
مسخره کردن خودشونو ، شاتل با اون کیفیت خوبش قیمتاش مثل شبدیز نیست، چند نفر که از این شرکت جمع آوری کنن ، حالشون جا می آد ، 16 مگ با 115 گیگ ترافیک 80 تومن ، شبدیز گرون ترین شرکت شد :puke:نقل قول:
همین امشب دارم رو خط دیگم یک اینترنت دیگه ثبت نام نمی کنم، فقط به خاطر قیمتای شبدیز اومده بودم اینجا،به دو ماه هم نکشید شبدیز :biggrin:بای بای شبدیز :biggrin:
با این قیمتا دیگه برا من نمیصرفه، حیف که کیفیت خیلی خوبی برا من داره حتی ساعات اوج مصرف!
17 روزه مشترک این شرکتم، 13 روز دیگه تخلیه میکنم.
هر کی میخواد تخلیه کنه زنگ بزنه بگه به شرکت
شبدیز نه کیفیت خوبی داشت نه سرعت تک لینک خوبی داشت ،چیلرترینگش زیاد بود، فقط به خاطر قیمتاش بود که اومدم این شرکت، واقعا" اسم این کارشونو چی می شه گذاشت :puke:نقل قول:
هر شرکتی من ازش سرویس بگیرم 1 ماه بعدش گرون می کنه :n08::n08::n08:نقل قول:
- - - Updated - - -
من که دیشب اینترنت جدیدمو روی یک خط دیگه ثبت نام کردم :biggrin: اینم واسه شبدیز :thumbsup:نقل قول:
من که سرویس یکساله خریدم تا 1 سال جام خوبه بعدش هم خدا کریمه ..