خیر داره اما از ساعت 3 صبح شروع میشه
بیدار میشی بسمه الله
Printable View
خیر داره اما از ساعت 3 صبح شروع میشه
بیدار میشی بسمه الله
نه دوست من.نقل قول:
دوستان مودم swc-9200 مودم خوبي هست يا گرين پكت ؟
نقل قول:
سلام
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه
اگه قصد خرید مودم دارید فقط :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خریداری کنید
چرا دوست من ميشه يكم دليل بيارينقل قول:
من مودم های مختلفی داشتمنقل قول:
مودم فوق به صورت شگفت اوری گیرندگی بسیار بالایی برخوردار هست حتی در محیط بسته.
قيمتش حدودا چنده ؟نقل قول:
كسي براي فروش فوري داره اين مودل fm-130 رو
مودم SWC9200 مبین نت
جایی که باید تنظیمات یوزر و پسورد ارتباط به شبکه رو وارد کرد کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید که چطور شبکه رو مخفی کنم که صرفا واسه دیوایس هایی که مشخص کردم کانکت باشه و واسه بقیه دستگاهها غیر قابل سرچ باشه
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
شما کافیه Brodcasting رو بردارید مشکلتون حل میشه.
۲۴۰ بسته به اینکه طرح نداشته باشه و اگر داشته باشه ۴۰۰نقل قول:
منظورتون وای فای هست یا خود شبکه ی مبین نت؟نقل قول:
سلام به سروران گرامی
مبین نت سرعت حجمی رو اسمی می ده؟ یا مثل ADSL..؟
اصلا کلا وایمکس از این نظر چطوریه؟
خود شبکه مبین نتنقل قول:
دوست عزیز از توجه شما سپاسگزارمنقل قول:
اما زمانی که گزینه hide boardcast رو فعال میکنم دستگاههایی هم که واسه شبکه تعریف شده اند هم دیگه متصل نیستند
از کمک شما متشکرم
والا دیگه خسته شدم از این مبین نت آشغال، واسه من تو 40 روز 20 گیگ مصرف زده! اون موقعی که adsl داشتم ماهی 3 گیگ مصرف می شد، این دزدا واقعا خجالت نمی کشن! من می خوام از ایرانسل بگیرم دیگه از ادا های اینا خسته شدم! ایرانسلم اينطوريه؟
سلام دوستان کسی اطلاعی از LTE مبین نت داره?? تو نمایشگاه الکامپ شنیدم خیلی تبلیغات LTE کردن....
من چند ماهی هست که مودم مبین نت مدل BM632W دارم و به خاطر گرونی و سرویس های بی کیفیت مبین نت سرویس خود مو تمدید نکردم ''' نسل ۴ مبین نت با همین مودمی که دارم میتونم وصل بشم? در چه تاریخی و در کدوم شهر ها قراره ۴جی استارت بخوره??? تعرفه ها چطوره؟
من کرج هستم
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
کسی مشکل سرعت نداره؟
قبلا مودم بیرونی داشتم توی تنظیماتش میشد فرکانس رو تغییر داد و به دکل دورتر وصل شد ولی الان مودم dx350 دارم توی تنظیماتش چیزی نبود یعنی این مدل نداره؟
سلام به همه. از امروز صبح مدام با این مشکل مسخره روبرو میشم. وقتی آدرس سایتها رو میزنم در 50% مواقع سایت مربوطه لود نمیشه و به جاش چیزی که عکسش رو گذاشتم نشون داده میشه. به فایل GIF 1x1 . مشکل مربوط به مرورگر نیست. با همه مرورگرها همین مساله هست. مشکل از سیستم هم نیست . با پی سی و لب تاپ هردو این مشکل رو دارم. دوستان تجربه مشابهی داشتن؟ میدونن علت چیه؟
مشکل از قندشکن هم نیست. بدون قند شکن و با قندشکن این مشکل پیش میاد. کلافم کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی با فریگت وصل میشم این مشکل پیش میاد ولی بدون فریگت مشکلی ندارمنقل قول:
احتملا تنظیمات فریگت توی سیستم یا مرورگرا ذخیره شده
اقاااا یچیزی الان متوجه شدم تنظیمات مودم من گزینه Wimax نداره چرا؟؟؟؟؟
حتی اپدیت کردم فریمور رو بازم اون گزینه نیست!!!
ممنون از جوابت دوست من. من در هر دو حالت مشکل دارم. با پاک کردن کوکی ها هم مشکل حل نشد. :(نقل قول:
مبین نته دیگه یه سری مشکل پیش میاره ادم دیونه میشهنقل قول:
الان مودم من گزینه وایمکس نداره اعصابمو خراب کرده خیلی:n28:
واقعا در این حدود سه سالی که افتخار استفاده از مبین نت نصیبم شده هرجور مشکلی که فکرشو نمیکردم در مورد اینترنت برام پیش اومده. جالبه که روی این شرکت کم نمیشه و اصلا پاسخگوی هیچ مشکلی هم نیست. فقط در سایتش از افتخاراتش مینویسه...نقل قول:
بدبختی داریم از دست این مبین نت
حدود ی هفتست مودمم به هیچ فرکانسی وصل نمیشه !
یهویی بی هیچ دلیلی فرکانس ها افت کرد الانم که اصلا وصل نمیشه
در حال کانکتینگ هم که هست صفه ی مشخصات مودم را باز می کنم می بینم عددها همه ثابته و اصلا تکون نمیخوره !
معلوم نیست دوباره چه مرگش شده ..
طبق معمول هم ز بزنم پشتیبانی می فرمایند مودم رو جابجا کنید و ریست کنید و از این حرفا
ای خدا چه گناهی کردیم ما رو گرفتار این شرکت بی در و پیکر کردی :|
اقا کمک کنید ضروریه
گزینه وایمکس توی تنظیمات مودم وجود نداره چیکارش کنم بیاد؟
اپدیتش هم کردم نیومد
با اکانت سیستم وارد شو به جای admin بنویس system و رمز هم system هستنقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
وارد نشد داداش با این:n30:نقل قول:
البته مال من جای admin باید بزنم user
عجب مکافاتی شده باید حتما فرکانس عوض کنم چون انتن نزدیکمون خراب شده اصلا دیتا نداره باید به انتن دورتر وصل بشم
سلام دوستان
چند سالی هست از مبین نت استفاده می کنم
امکان استفاده از ای دی اس ال ندارم
خونه ام سیدخندانه و آنتنم خیلی خوب و همیشه پره و سرعت یک مگ و دو مگ استفاده کردم و می کنم
چند وقتیه سرعت مبین نت واسه من خیلی گند شده و حرصم رو در آورده. قیمت واسم اهمیت زیادی نداره فقط می خوام بدونم سریع ترین اینترنت وایمکس که می تونم بگیرم چیه. یعنی سرعت ایرانسل بالاتره یا مبین نت.
مستاجر هستم و امکان استفاده از وایرلس هم نیست پس خواهشاً جواب دقیق و مستدل بدین و کمکم کنید بدونم اگر سرعت وایمکس ایرانسل بالاتره بی خیال مبین نت بشم.
عجیبه هیچ جای این سایت یا سایت های دیگه مقایسه دقیقی از سرعت اینترنت این دو شرکت نیست. مثلاً تست سرعت دو مگ دو شرکت با هم مقایسه بشه.
راهنمایی کنید خسته شدم از این سرعت مسخره
واقعا تاسف سرعت من بهترین حالتش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز ۲ تا سوال:
۱ _ سرویس ۱۲۸ ماهیانه ۵ گیگ سرعت دانلود تو روز و تایم رایگان چند هست?
۲ _ من ۱۰ ماه پیش از مبین نت سرویس داشتم قطع و وصلی نت نداشتم الان وضعیت چطوره پینگ چطوره؟
ارسال با Asus MeMOPaD با تاپاتالک
سلام دوستان
من سرویس 1 مگ محدود دارم. uplink و downlink باید روی چند باشه؟
الان اینطور هست:
uplink: 524, downlink: 1048
پینگم حتی با داخل به شدت افتضاحه: 200-230
میشه گفت uplink رو حدود 768 یا 1024 ببندن؟
یکی از دوستای من وایمکس مبین نت داشت الان از 3 جی ایارنسل استفاده میکنه میگه هم به صرفه تره هم سرعتش بیشتره. اگه واقعا سرعتش از وایمکس بیشتره همون یه مودم 3جی بگیرم با ایرانسل کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
سرعت 3G ایرانسل هم به مکانی که قرار داری و فاصله تا دکل و پوشش بستگی داره قیمت بسته ها را از کد *۵۵۵# میتونی دریافت کنی و یک ضرب و تقسیم بکن ببین واست کد وم میصرفه اگه میتونی مودم دوستت را بگیر و سرعت را تست کن شاید تو منطقه تون خوب از اب در نیاد
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
در ادامه روند رو به رشد کیفیت مبین نت الان سه چهار دفعه است که وقتی حجمم تموم میشه با خرید حجم اضافه ، حدود یک ساعت طول میکشه تا سرویسم وصل بشه. قبلا ده دقیقه ای وصل میشد.
شما اداپتور را در بیار و دوباره بزارنقل قول:
مبین نت خیلی داره اذیت میکنه. جدیدا حجمش رودتر تموم میشه سر ماه نرسیده 4 گیگ تموم میشه تازه من اصلا دانلود ندارم فقط وب گردی. هزینه های هر گیگشم رفته بالا. مودم وایمکس به چه صورت هستش؟؟؟ اونم مگه از رو دکل نمیگیره؟؟؟ پس استفاده از سرویس 3جی جای وایمکس بهتره چون تو خونه ما مبین نت فقط لب یکی از پنجره ها آنتن میده ولی همراه اول و ایرانسل داخل خونه آنتنشون خوبه. کلا وایمکس سرعتش از 3جی کمتر میشه از نظر بستر اینترنتی؟؟؟
اینجوری نمیشه مقایسه کرد. هردوی این سرویس ها میتونن سرعتهای بسیار بالایی رو به شما بدن. مهم اینه که سرویس دهنده چقدر درست و حسابی باشه. فعلا که مبین جان نهایت سرعتش 2 مگ هست و 3G ایرانسل هم فکر نمیکنم فعلا برای دانلود مناسب باشه (شاید برای وبگردی و کارهای روزانه بشه روش حساب کرد ولی شخصا سرعت مناسبی رو برای دانلود تا به حال باهاش تجربه نکردم). در کل سعی کن به صورت تجربی هردو رو استفاده کنی و ... موفق باشی دوست من.نقل قول:
کلا وایمکس سرعتش از 3جی کمتر میشه از نظر بستر اینترنتی؟؟؟
سلام
حدود یک ساله که سرویس 1 میگ نامحدود ساعت اداری (8 صبح تا 8 شب) رو دارم ولی متاسفانه از این ماه این سرویس رو برداشتن
دانلودم حدودا در ماه 30 گیگه
با این حجم دانلود باید از چه سرویسی استفاده کنم ؟؟
آیا ایرانسل سرویس نامحدود 1 میگ داره ؟؟
لازم به ذکره که به دلیل فیبر نوری خط تلفنم ADSL رو ساپورت نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
الان 8 ماهه این سرویس برداشته شده شما چطور استفاده داشتین؟؟؟نقل قول: