در حالت معمولی که سرویسهای کمتر از ۱مگابیت شبانه رایگان ندارند (باید ماهی ۳۵۰۰ تومن اضافه پرداخت بشه).نقل قول:
Printable View
در حالت معمولی که سرویسهای کمتر از ۱مگابیت شبانه رایگان ندارند (باید ماهی ۳۵۰۰ تومن اضافه پرداخت بشه).نقل قول:
مودمش وایرلس یا معمولی اگه وایرلس باشه بهشون بگم بخرن.؟نقل قول:
مودم وایرلس تک پورت مدل 1201 زایکسل است که سفارش شرکت دلسا در ایران است و در خارج از ایران وحود ندارد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس اکولایت است و حتی با پرداخت ماهانه 3500 تومان هم نمیتوانید دانلود شبانه داشته باشید، دانلود شبانه فقط برای سرویسهای اکو است.مخابرات هم در جشنواره تابستانی همین مودم را با اینترنت یک ساله 2 مگ با حجم 36 گیگ به قیمت 181440 تومان و با 1 مگ 60 گیگ به قیمت 200880 تومان میدهد و شبانه رایگان هم دارد.(این قیمتها با احتساب مالیات و رانژه است، برای بدست آوردن پول پرداختی به شاتل باید 5000 تومان هزینه رانژه به قیمت اعلام شده اضافه کنید و به عدد بدست آمده 8 درصد مالیات را اضافه کنید که 84780 تومان میشود.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این حساب اگر مجموع مصرف اینترنت شما از 60 گیگ در سال بیشتر نباشد شاتل بهتر است و اگر مصرفتان بیشتر است و دانلود شبانه رایگان نیاز دارید مخابرات بهتر است.نقل قول:
نقل قول:
سلام
چرتو پرت میگن
من خودم ایسوز دارم
کسای دیگه ای هم دیدم که دی لینک داشتن
این جملت نشون میده که چقدر از اینترنتو پهنای باند می فهمی: "انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه "نقل قول:
اینقد جملت ابتدایی و خنده داره که فک نمی کنم اصن نیاز باشه بهت جواب بدم... لیاقت امثال شماها همینه و بیشتر از این لیاقت ندارین؛خوشال باش که تو این بهشت زندگی میکنی دکتر....
بعدشم من هرچی میگم براساس خود سایت شاتل و تجربه بقیه است؛تویی که میای آمار از خودت در میاری و کلن کارت اینه که بیای اینجا از شاتل تعریف کنی بری...
با اینکه نسبت به ماههای قبل دانلود شبانه ی کمتری داشتم (10 گیگ) ولی از این ماه ساعت 1 شب تا نزدیک 4 صبح سرعتم افتضاح در حد زیر 20 کیلوبایته و بعدش میره بالا و خوب میشه .
البته دانلود های من کم حجمه و تقسیم میکنم بین چند شب و اکثرا از سرورهای داخلیه .
محدود شدم ؟ اگر محدود شدم چرا بعدش خوب میشه ؟
در ضمن این سیاست دانلود منصفانه بیشتر بازی شاتله وگرنه دوستام از شرکتهای دیگه سرویس دارن هرچقدر دانلود میکنن محدودیت ندارن . یکی از دوستام توکرج با پارس آنلاین شبی 6 گیگ دانلود میکنه هیچ وقت محدود نشده .
ISP ها باید به نسبت افزایش کاربرها کیفیت هم بالا ببرن تا مشکلی برای کسی پیش نیاد ولی بعضی ها این کار را نمیکنن .
الان دیگه پارس انلاین وصبانت هم از شاتل یادگرفتن و محدودیت رسما بورس شده!:n21:نقل قول:
سرویسهای ارت شاتل خیلی داغون شده اصلا به صرفه نیستنقل قول:
دوستان من 23 سرویسم تموم میشه،دیگه از دست شاتل خسته شدم میخوام تخلیه کنم،ب نظرتون به کدوم شرکت پناه ببرم؟:n27:
مشهد هستم.
راستی تخلیه خط چطوری هست؟اخه فردا به مدت یک هفته مسافرت میرم،اگه امروز درخواست بدم برای تخلیه،وقتی برگردم دیگه تخلیه شده؟!لازمه که خودم باشم؟
:n16:
من همین امروز از شاتل باهام تماس گرفتند 5 گیگ حجم رایگان واسه تولدم بهم دادند:n20::n19:
اصولا ۷۲ ساعت کاری طول میکشه تا تخلیه بشه. نیازی هم نیست که خودت باشی. فقط بد نیست هر روز زنگ بزنی و پیگیری کنی که تخلیه انجام شده یا نه. بچه های مشهدی که ظاهرا از فن آوا راضین، بازم بهتره بری توی تاپیک شرکت هایی که مد نظرته از کساییکه از همون مرکز مخابراتی هستن بپرسی.نقل قول:
تو یک از انجمنها اینو زده بود برای نا محدود شاتل درسته بنظرتون :
میگن 11 گیگ ولی تا 40 گیگ رو که اصولا گیر نمیدن ولی میتونی تا 80 گیگ رو دانلود کنی ولی سرور محدود کردن شاتل وقتی سرویستو عوض کنی خود به خود ریست میشه و تا یک ماه سرعت رو کم نمیکنه مثلا من 192 نامحدود ماه قبل 60 گیگ دانلود کردم روز های آخر سرعتم رو پایین اوردن ولی باسه این ماه سرویسم رو کردن 128 نامحدود تا 100 گیگ دانلود کردم سرعتم رو کم نکردن چون سرورشون ریست شده بود و تا یک ماه سرعتم رو کم نکردن ولی کلا میتونی هر ماه 40 گیگ رو دانلود کنی
اون 11 گیگه آرت 1 بستگی به مرکزت داره که کی محدودت کنن ولی من از دوستو آشناهام که پرسیده بودم،یکیشون از همه بیشتر دانلود کرده بود که تا 19 گیگ دووم آورده بود و محدود نشده بود و هست کسی که 12 گیگ دانلود کرده و محدود شده ( این 19 گیگ مربوط به تازگیاس چون تقریبا نزدیک 3-4ماهه که شاتل محدود کردناشو شدید کرده و اگه حتی بپیچونیش، سریع متوجه میشه و کلن جفت سرور ها رو محدود میکنه؛قبلا اینقد قوی نبودن و میشد زیاد دانلود کرد)نقل قول:
در مورد دوم که گفته اگه سرویست رو عوض کنی،تا 1 ماه سرعتو محدود نمی کنه؛کاملا چرته... شما اگه مثلا اکو 1 مگ بگیری و محدود شی،در صورتی که سرویستو ارتقا بدی و 2 مگ بگیری محدودیتت میره ولی کافیه 2 شب بالای 2 گیگ دانلود کنی(هرشب بالای 2 گیگ)،شب سوم محدودی که نهایت خیلی خوش شانس باشی 5 شب بتونی دانلود کنی. در مورد آرت هم همینه و اگه شما آرت1 محدود شدی و به آرت 2 ارتقا دادی،محدودیتت میره ولی اگه آرت 2 رو بالای 13 گیگ دانلود کنی،هر روز باید منتظر محدود شدن باشی که ممکنه شما اون 13 گیگو تو 1ماه دانلود کنی و دچار محدودیتی نشی ولی کلن اگه تو سرویس های آرت نخوای محدود باشی،باید هر چند روز یه بار(یا هر چند هفته یه بار؛ بسته به مصرفت) سرویستو ارتقا بدی که محدودیتت بره...
واقعا همین طوره...آره8 هم نهایت سرعتش ممکنه 100-120 باشه...نقل قول:
کسی میدونه شاتل نامحدود 512 چنده ؟ سرعت دانلود چنده ؟وضع صبانت داغونه میخام بیام بیرون ..... برم شاتل
:n28:
ماهی 93تومن(art6) الان سرویس art4 320 دارم ..با 128 نامحدودش هیچ فرقی نمیکنه!!!نقل قول:
این شاتل دیگه شورش رو درآورده :n24: دیروز آرت 1 رو دوباره تمدید کردم و سرعت 100 کیلو بایت بود ( تقریبا 2 گیگ دانلود شده) ولی الان از صبح تا حالا سرعت دوباره 10 کیلو شده :n03: یکی بگه کی سرعت بر میگرده ؟ باید چیکار کرد ؟:n27: شرکتی که نامحدود سرویس بده و محدودیت نداشته باشه کسی سراغ نداره ؟ :n29:
سرویس نامحدود از شاتل گرفتن واقعا حماقته
هم گرونه هم اینکه زودی محدود میشی
اگر فقط سرورهای خارجی را محدود میکند میتوانید با استفاده از وی پی ان ایران یا رپیدلیج ایرانی این محدودیت را دور بزنید، اینترنت نا محدود بدون قانون مصرف منصفانه را ظاهرا فقط مخابرات میدهد.نقل قول:
یا باید سرویستو ارتقا بدی یا اینکه 2 هفته،کل 24 ساعت رو با سرعت 10 کیلو طی کنی!!!!!!!نقل قول:
تو بخش نامحدود،فک کنم الان فن آوا و مخابرات از همه بهتر باشه...
سلام
دوستان بزرگوار ایا سرویس ART شاتل دارای محدودیت هست ؟
مثلا اگه ART 3 بگیرم نوشته تا 192 سرعت دانلود میده
ایا میتونم هرچقدر بخوام با این سرعت دانلود کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
اگه اینجوری که شما میگی بود،الان همه اومده بودن شاتل :n02::n02:نقل قول:
تو بخش نامحدود،شما اصلا نباید سمت شاتل بیای؛چون هم سرویس هاش مزخرفه و هم اینکه اصلاا به صرفه نیست؛ فن آوا و مخابرات تو نامحدود از همه بهترن...
شما اگه آرت 3 بگیری، پس از 17 گیگ دانلود،هر لحظه باید منتظر محدود شدن باشی که این محدودیت بستگی به مرکز مخابراتی داره که کی اعمال شه ولی کلن همون حول و حوشه؛و اگه محدود شی،باید کل 24 ساعت رو با سرعت لاک پشتی طی کنی( 2 هفته باید صبر کنی تا سرعتت درست شه بلکم بیشتر) یا اینکه هی به شاتل باج بدی و سرویستو ارتقا بدی تا از محدودیت در بیای...
در نهایت برای نامحدود، اصلا سمت شاتل نیا.
اگه می خوای محدود بگیری و در ساعات رایگان کمتر از 2 گیگ دانلود می کنی،شاتل برات مناسبه...
نه اقا چرت گفته:n02:این فروشنده های شاتل بزرگترین کلاه بردار های دنیا هستند...به دروغ میگن مودمت جور نیست تا مودم را با قیمت بالاتر از واقعیش به طرف بندازن...بترسید از اینا...عینا مال حروم می خورن :n02:نقل قول:
حتما برای بنده که حداقل 9 سال هست ADSL دارم و کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر دارم توضیح بده کجاش خنده داره تا یاد بگیرم:)))نقل قول:
ای خدا تا کی باید این افراد بی منطق را تحمل کنیم خدا می دونه:n02:
وای به حال این مملکت که کارشناس ارشد مهندسی کامپیوترش تویی...نقل قول:
از این به بعد حرف های تو رو اصن جواب نمیدم چون حال و حوصله سر و کله زدن با امثالی مثل تو رو ندارم؛ یه چند سال که بیشتر تو نت چرخیدی جواب جوکاتو می فهمی دکتر...
art4 دارم سرعت رو110-120 هست..به نوشته ها توجه نکن!نقل قول:
به بینم داداش مشکلت چیه میشه پستی که مشکل توش بوده رو نقل قول کنی بزاری اینجا من خودم الان ناممحدود دارم و مزه محدودیت نامحدود رو هم چشیدم :)نقل قول:
ولش کن، تا حالا از افاضات جناب دکتر فیض بردیم و خوب نیست دوباره مستفیض شیم :))))) :n06:نقل قول:
یه قسمت از بیانات بسیار علمی جناب دکتر که پس از 9 سال تحقیق و جستجو به دست آوردن این بود: "انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه "
خودت قضاوت کن و نمی خواد بیای اینجا توضیح بدی چون جناب دکتر نیاز به چند سال تحقیق بیشتر برای گرفتن phd پهنای باند دارن...
آرت 1 حدود 2 هفته ست با 20 گیگ محدود شده روی 30 تا 50... تا پایان دوره 2 هفته مونده.
الان به نظرتون چیکار کنم؟ ارتقا بدم به آرت 2 و یا 3 سرعت ردیف میشه؟
بعد چطوری حساب میشه؟ زنگ بزنم بگم ارتقا بدید بعد باید مثلا کل پول دوره آرت 3 رو بدم و این دو هفته باقی مونده از سرویس قبلی میسوزه؟
یا ماوالتفاوتش رو باید بپردازم؟
و اینکه ایمیل بدم به شاتل ردیف میکنه یا باید زنگ بزنم حتما؟
مرکز به مرکز فرق می کنه ولی معمولا 2-3 هفته ای محدودیت میره(در صورتی که مصرف آن چنانی نداشته باشی در غیر این صورت 1 ماه معطلی)نقل قول:
اگه ارتقا بدی،محدودیتت میره ولی من که میگم ارزش نداره برای 2 هفته دوباره به اینا باج بدی؛ اگه اکو نمی خوای بگیری و فقط نامحدود مدنظرت هست،تخلیه کن از جاهای دیگه بگیر(تو نامحدود:فن آوا و مخابرات خوبه)
ایمیل نده،زنگ بزن 23099 سریع تر کارت راه میوفته...
کل پول رو هم ازت نمی گیرن، فقط ما به تفاوت سرویس آرت1 با هر سرویسی که بخوای رو ازت می گیرن...
فرمول ما به تفاوت سرویس ها اینه:
قیمت کل سرویس ها رو از هم کم می کنی، بعد تقسیم بر میزان دوره ای میکنی که سرویس گرفتی(3 ماهه و... در صورتی که چند ماهه سرویس گرفته باشی) ، بعد ضربدر تعداد ماه باقی مانده می کنی( در صورتی که چند ماهه سرویس گرفته باشی)؛ ولی برای سرویس ماهانه همون قیمت کل سرویس ها رو باید از هم کم کنی...
دوستان میشه لطف کنید بگید کدوم قندشکن رو شاتل خوب جواب میده؟؟
الان که این پست رو میزارم پروتکل ک.ی.ر.و عالی کار میکنهنقل قول:
ولی بعضی وقتا پورت ها رو میبندن واوضاع خراب میشه
من وایمکس ایرانسل هم دارم.وقتی میاد پایین همه با هم میان
شبانه خوب جواب میده.میشه درست درمون انلاین ویدیو دید شبانه؟نقل قول:
اخه open-v-p-n دارم زیاد خوب جواب نمیده.
یعنی رسما دارن شبانرو برمیدارن فکرم میکنن ملت .... :n16:
سرعت دانلود شبانه بعد از 2-3 گیگ میاد رو 30 اگه یکم بیشتر ادامه بدین میاد رو 10
یه زمانی تو ماه 20-30 گیگ دانلود داشتم یادش گرامی :n02: متاسفم براشون
لامصبا میزنن جفت سرور رو هم محدود میکنن و هیچ کاری نمیشه کرد!!!!!! :angry::angry:نقل قول:
باز قبلنا سرور داخلی باز بود و کار راه میوفتاد ولی الان....
حالا اینقد از شاتل بد گفتیم،
ولی خدایی تو روزانه از نظر قطعی و وصلی و سرعت،شاتل بهترینه تو بین isp ها ؛ کسی قبول داره حرفمو؟
تو کرمانشاه کمبود پهنای باند دارن ولی قبلا خوب بودنقل قول:
سلام خدمت دوستان
من یکی از کاربران شاتل بودم که سرویس یک ماهه اکو لایت استفاده میکردم چند ماه از استفاده بنده میگذشت و هر ماه تمدید میکردم تا این که یک ماه تمدید نکردم و 33 روز از اتمام سرویس بنده گذشت من بعد 33 روز سرویس رو دوباره شارژ کردم ولی اینترنت بنده وصل نشد و طی تماسی که گرفتم بهم گفتن اون یک ماهی که شما سرویس نداشتی و اینترنت قطع بوده هم باید پولش رو بدی یعنی پول 2 ماه رو بدم تا 27 روز برام شارژ کنم منم گفتم این خود کلاهبرداریه حرومتون
من از شرکتهای مخابرات پارس آنلاین و صبانت سرویس دارم ولی هیچ کدم همچین کاری نمیکنند که سرویسی که شما استفاده نکردی رو بیان پولش رو بگیرن
احتمالا منظورشون این بوده که پول یک ماه نگهداری پورت خط رو باید بدی . تمام شرکتها اگه خطتو فریز کنی بعد که میخوای شارژ کنی باید هزینه نگه داری پورت تا اون تاریخ رو وقتی میخوای شارژ کنی بدینقل قول:
دوست عزیز من از شرکتهای دیگه هم دارم ولی هیچ کدوم اینجوری نیست مثلا 31 روز برای شما شارژ میکنن بعد تموم که شد از هر روزی دوباره شارژ کنی دوباره 31 روز براتون شارژ میکنننقل قول: