تهران بسته 2 گیگ ماهانه
Printable View
تهران بسته 2 گیگ ماهانه
من تنظیمات را انجام دادم تبلت lenovo s6000 دارم دیتا را که روی تبلت میزنم کلمه E کنار آنتن تبلت میاد این یعنی چی؟ یعنی gprs یا 3g ?
برای بسته یک ماهه 128 باید چه کدی بزنم؟
یعنی edge همون نسل دو هست.نقل قول:
Sent from my SKY using Tapatalk
برای شیراز کی فعال میشه؟
هر وقت دلشون بخواد:n21:نقل قول:
هیج خبری در مورد پوشش فعلی، یا روند تکمیل پوشش منتشر نشده...
g مال GPRS هست که نشانه نسل 2.5 هستنقل قول:
e نشانه EDGE هست که مربوط به نسل 2.75 هست.
و h و h+ و 3g هم مربوط به نسل سوم هستند.
فرق تنظیمات edge با 3g در چیه؟
الان که 3g همراه اول اومده چطوری باید اون یکی را غیرفعال کرد؟
تنظیمات فرق نداره!نقل قول:
فقط تنها چیزی که ممکنه لازم باشه تغیر بدید اینه که :
setting>mobile network>network mode
اینجا اگه روی GSM only باشه، باید یا به حالت اتوماتیک تغییر بدید.
یا روی WCDMA قرار بدید ( در این حالت اگه شبکه 3g در دسترس نباشه، گوشی انتن نمیده)
*در کل بهتره روی حالت اتوماتیک باشه.
منظورشون از خدمات با کیفیت ، سرعت 128 و 2گیگ حجمو ماهیانه 20 تومنه دیگه ؟ :Dنقل قول:
صدوقی ادامه داد: به همین دلیل بندهای الحاقیه ما به مراتب سنگینتر و پیچیدهتر بود و از سویی توقع دوطرف نیز برای ارائهی خدمات بهتر بالا بود.مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار همچنین عنوان کرد: اکنون اگرچه تدوین این توافقنامه کمی زمانبر بوده اما درنهایت آنچه طراحی شده یک معادلهی سه سر بُرد است که هم برای مجموعه مخابرات هم برای دولت، وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و هم مردم و مشترکان منافعی را به دنبال دارد.انتهای پیام
خیلی جالبن این رؤسای همراه اول. واقعن تا کی میخوان ملت رو احمق فرض کنن خدا میدونه. طرف گفته در استان تهران قابل دسترسی هست. بابا تو شهر تهران هنوز بالای 50-60 درصد مناطق دسترسی وجود نداره . احتمالن اینم دکل بغل خونشونو تجهیز کردن، حالا میگه در استان تهران قابل دسترسیه. قضیه گوجه فرنگی بغل خونه ما 600 تومنه شده.نقل قول:
خوبه بازم نگفت در کشور قابل دسترسیه. دروغم نگفته دیگه:n08::n08::n08:
دوستان ن یه گوشی ساده با سیستم جاوا دارم
که همراه اول روشههیچ بسته و اینترنتی فعال تکردم
ایا میشه با گوشیم ببینم که همراه اول تری جی میده یا نه نو منطقمون؟
من فک نکنم 20% تهرانم پوشش بده ، هرجایی تست کردم ولی 3G نیومد...
بستگی به مارک گوشیتون داره که ایا نسل های مختلف رو به تفکیک نشون میده یا نه مثلا با سونی اریکسون امتحان کردم نشون میده ولی نوکیا نهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشهنقل قول:
من هم در دو مدل Sony و 1 مدل Huawei امتحان کردم
نوع شبکه رو می زد
گوشی6600 نشون میده؟
اگر تنظیمات خاصی داره بگید
تنظیماتی نداره بستگی به نوع طراحی فریمور شرکت ها دارهنقل قول:
همونطور که گفتم نوکیا نشون نمیده
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی وصل شده اصفهان؟
من همین الان تست کردم نمیشهنقل قول:
ولی میگند تو خیابان بزرگمهر وصل شدن
سرعتشم در حد تیم ملی
کسی وصل شده اصفهان؟
همراه اول توي دكلهاش از يدونه سكتور نسل سوم كه در كل ميشه 3 تا استفاده كرده ولي ايرانسل و رايتل از سه تا سكتور كه جمعاً ميشه 9 تا استفاده كردن، مسلمه كه 1 مگ بالاتر نميتونه بده چون تجهيزاتش كمه و پهناي باند و ظرفيت كمي اختصاص پيدا ميكنه.
همراه اول اينقدر دكلهاي قديمي داره كه تا بخواد اونارو بازسازي كنه و تجهيزات نصب كنه زمان زيادي ميبره. الانم كه اينجوري با تجهيزات كم شروع كردن. نمي دونم واقعاً توان ماليشونو ندارن يا ميخوان واسه پيمانكارا هم يه نوني در بياد :n01:
128 رو پوشش سراسری بدن، 1 مگ و بالاتر رو نخواستیم!نقل قول:
با EDGE یه صفحه وب رو هم نمیتونیم باز کنیم...
وگرنه کسی برای دانلود فیلم که نمیخواد!
*تماس تصویری هم که کلا خطریه:n02:
به نظر من برید سیم ایرانسل بگیرید خیلی بهتره
اخه همراه اول چیش درست بوده که نتش درست باشه
منطقه ما هنوز EDGE هم نداره
توی خونه هم انتنش یه دونفک کنم یه دکل بیشتر نزده
درحالی که ایرانسل 6 یا 7 تا دکل داره
درود بر شما
كسي از شرق تهران خبري داره؟
در مورد همراه اول؟
من وصل مي شوم هنوز علامت edge مياد...:n24:
همراه اول فعلا در حد حرف
هنوز به عمل نرسیده
یادتونه گفته بود نسل سه رو زودتر از ایرانسل راه اندازی می کنیم ؟ ؟ ؟:22::38:
شمال باغ غدیر همین الان تست کردم، هنوز رجیستر نمیشه.نقل قول:
وقتی گوشی نسل ۳ نداره، فرکانس و پروتکلش را چطور تشخیص میده؟ من گوشیم دو سیم هست سیم اولش3G هست ولی سیم دومش نیست، دومیه 3g ها را نشون نمیده.نقل قول:
حذف شود ....
سمت جنوب اصفهان کاملا وصله. همه جا هم 256 کیلو بیت بستن. یعنی 32 کیلو بایت دانلود.
آپلود هم یکمی بیشتره.پینگ هم 80. در کل پایداریش خوبه. فقط باید بسته ماهانه داشته باشین که دیتای 3g فعال شه.
کاوه ، ملک شهر و این محدوده فقط بصورته مجازی هست و اصلا وصل نمیشه روی 3Gنقل قول:
دوستان من سمت شمال غرب تهران به شبکه همراه اول با خود سیمکارت همراه اول نمیتونم وصل بشم..ولی با رایتل میتونم به 3G همراه اول وصل بشم بصورت رومینگ ( اما بدون نت )
داستان چیه ؟!
مشخصه که دکل منطقه شما راه افتاده ولی هنوز بهش پهنای باند اختصاص ندادننقل قول:
وقتی شما از طریق رایتل و رومینگ وصل میشید در مرحله اول به دکل رایتل متصل میشید و بعد از او رایتل از طریق رومینگ خودش به همراه اول وصل میشه. دراین صورت شما کاری به دکل همراه اول منطقه تون ندارید و بود و نبودش برای شما فرقی نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
اینکه بعضیا میگن نمیتونن وصل شن بخاطر اینکه فقط در صورتی میتونید به تری جی همراه اول وصل شید که بسته یکماهه داشته باشید. در غیر اینصورت در شبکه رجیستر نمیشه. خیلی مسخرست نه؟
مسخره نیست، فاجعه است.نقل قول:
حدود ۲۰ روز پیش که برای اولین بار به نسل سوم وصل شدم از این مسخره بازیا و خرید بسته خبری نبود و حتی بصورت ازاد هم استفاده کردم
اولا سرعت محدود ۲۵۶ با پوشش فوق العاده ناقص چیه که بخوایم بسته ماهیانه هم بگیریم دوما اصلا منبعی برای این خبر وجود داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منبع معتبری برای این مورد هست؟نقل قول:
چون تا جایی که میدونم خرید بسته برای اینه که استفاده بدون بسته بصرفه نیست!
مثلا ایرانسل من 5 هزار شارژ داشت و 2~3 بار تست speedtest انجام دادم و اعتبارش تموم شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط استفاده از نوترینو
- حضور در محدوده ی پوشش 3G یا 4G
- - علامت های 3G ، H و +H بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 3G قرار دارید.
- - علامت های 4G و LTE بر روی نمایشگر گوشی همراه شما نشان می دهد که در محدوده پوشش 4G قرار دارید.
- استفاده از گوشی هایی که تکنولوژی 3G یا 4G را پشتیبانی می کند.
- خرید و فعالسازی بسته هوشمند اینترنت ماهانه
نکات مهم:
- این بسته ها برای هر دو سیم کارت دائمی و اعتباری طراحی شده است و مشترک، با فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت و حضور در محدوده پوشش 3Gیا 4Gمی تواند از خدمات نوترینو بهره مند شود.
- برای استفاده از نوترینو نیازی به تعویض سیم کارت نیست.
- تنظیمات نوترینو مانند GPRS بوده و در صورتی که مشترک تاکنون از سرویس اینترنت استفاده می نموده، نیازی به تنظیمات جدید نیست.
- مشترکین تنها و تنها در صورتی می توانند از خدمات نوترینو بهره مند شوند که یک بسته ی هوشمند اینترنت ماهانه ی فعال داشته باشند.
چگونه از خدمات نوترینو بهره مند شویم؟ مشترکین دائمی و اعتباری که بسته هوشمند اینترنت ماهانه ی فعال شده دارند، صرفا با حضور در محدوده تحت پوشش نوترینو، می توانند بدون پرداخت هر گونه هزینه ی اضافی، از خدمات این سرویس بهره مند شوند.
من خودم خیلی جاها تو تهران سرچ کردم حتی میدون ونک روبروی ساختمان اصلی همراه اول شبکه وجود داشته ولی رجیستر نمیشه. پوشش نسبتا خوبی هم داره .ولی خب این کارای مسخره و درحد فاجعه از همراه اول بعید نیست.
من که خودم رو راحت کردم و یه گوشی دو سیم کارته گرفتم و از تری جی ایرانسل استفاده می کنم و زیر بار حرف زور همراه اول نمیرم.
امروز تو منطقه ما نصاب اومده داره تجهیزات 3G رو نصب میکنه و گفت تا اخر هفته راه میفته.
اصلا ربطی به دکل خودش نداره رایتل،جایی که آنتن رایتل نباشه مستقیما وصل میشه به رومینگ من خودم یه منطقه ـی دور افتاده بودم فقط آنتن همراه اول بود سوئیچ شد به همراه اول و نیازی نیست آنتن رایتل هم باشه!نقل قول:
فاجعه نیست دزدیهنقل قول:
منطقه ما اصفهان خیابان کاوه همچنان 13روزه توی سرچ اپراتور میاره اما نمیتونه وصل بشه و ارور میده