از سرویس های دریافت رایگان اس ام اس استفاده کن. سرچ کن Receive SMS Onlineنقل قول:
Printable View
از سرویس های دریافت رایگان اس ام اس استفاده کن. سرچ کن Receive SMS Onlineنقل قول:
سلام
از طریق چه سایت یا نرم افزاری می تونم کل عکس ها و ویدئوهای یک پیج خاص رو دانلود کنم؟
اینستاگرام محدودیت کاراکتر داره؟ مثلا میخام یه متن چند خطی رو کپی پست کنم و کامنت بزارم ولی نمیزاره و یه جوری بلاک میکنه...
دوستان من یه مشکل مسخره با اینستاگرام دارم !
وقتی مودم رو ریست میکنم و ip عوض میشه عکس ها تو اینستاگرام برام لود نمیشن !
ولی همون موقع وقتی با کامپیوتر اینستاگرام رو باز میکنم همه عکس ها لود میشن !
تو گوشی نرم افزار رو کلیر دیتا هم کردم ولی بازم درست نشد !
یه جوری شده انگار فقط اینستاگرام رو گوشیم با یه ip خاصی عادت کرده ! باید دوباره مودم رو ریست کنم ip بیاد رو همون قبلی تا تو گوشی عکس ها برام باز بشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی دیگه همین جوری ترافیکمون رو نابود میکرد حالا دیگه بدتر هم شد !
من نمیدونم یه گزینه مثل فیسبوک بزاره که فیلم ها خودکار لود نشن چقدر کار داره !
دقیقانقل قول:
نمی دونم چرا همچین گزینه ای اضافه نمی کنه
اینستاگرام یه باگ خوب داشت تا دیشب 3 سوته هر کی میخواستم هک میکردم امروز ابدیت 7.19 داد بیرون باگ مورد نظر بسته شد
هک میکردی !؟ :n02: داری درمورد اینستاگرام حرف میزنی ها ( یاد اگهی های هک تلگرام با 5 هزار تومن افتادم که تو نت پر شده :n02: ) عجب ملت دروغگویی شدیم !نقل قول:
شما زیاد به یادتون فشار نیارید. یه سر برو آپارات بزن هک اینستاگرام یه فیلم 2 دقیقه ای هست 100 بار ببین تو یادت ماندگار بشه [emoji12]نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اونا که اسمش هک نیست ! اونا ( خیلی ببخشید ) از خر بودن طرف مقابل استفاده میکنن ، یا یه چیزی رو میگن رو گوشیت نصب کن یا میگن بیا اینجا اطلاعاتتو وارد کن !نقل قول:
نه دوست عزیز هیچی نصب نمیشه و طرف اصلا اطلاع نداره .نقل قول:
من زیاد ریز نمینویسم و نمیدونم کدوم فیلم دیدین
روش کار آینه.
اول طرف مقابل با ایدی خودتان followe میکنید و از ایدی خودتان خارج میشید ( ابدیت جدید تو ios ) گزینه log out نداره
بعد با ایدی طرف وارد میشین و بازیابی پسورد با ایمیل میزنی بعد چند بار وارد شدن ایمیل جدید میخواد که دیگه ایمیل خودت میدی و ...
بحث هم نکنید اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابدیت جدید بازیابی پسورد بسته
دوست عزیز این ویدیو غیرواقعیه و تنها هدف این ویدیو تبلیغ پیج اون خانوم بوده که ظاهرا این تبلیغ بازدهی بالایی هم داشته.نقل قول:
میشه بگید این اینستاگرام دقیقا مشکلش با بعضی صفحه ها چیه!!؟
تو چند ماه اخیر دقیقا 3 تا از صفحه های من رو که هر کدوم بین 3000 تا 6000 فالورر داشتن بدون هیچ دلیلی بلاک کرده!! و حتی برام ایمیل هم نیومده که بگه چرا بلاکتون کردیم!! :n21:
صفحه های من نه غیراخلاقی بودن نه سیاسی و نه به کسی توهین کرده بودم!
فقط عکس های طبیعت و بازیگران و حیوانات و از این جور چیزا میذاشتم. یعنی پیج های کاملا بدون مشکل
هر چی فکر می کنم نمی دونم دلیل بلاک شدنشون چی بوده! شما چی فکر می کنید؟
واقعا اعصابمو خورد کردن
میشه بگید باید چیکار کنم که برگردن ؟؟ امیدی هست؟
منم تو اینستاگرام صفحه زیاد داشتم که الآن به یکیشون بیشتر دسترسی ندارم.نقل قول:
در واقع اینستاگرام برای این که اطمینان پیدا کنه اکانت هایی که وجود دارن فیک نیستن و با ایمیل های نا معتبر ساخته نشدن یه برنامه ای اجرا کرد که وقتی کسی به مدت چندین روز وارد اکانت نشه برای ورود دوباره لازمه صحت ایمیل چک بشه و اکانت هایی که با ایمیل فیک ساخته شده بودن دیگه نمیشد بهشون دسترسی داشت.
من نه اکانتم رو با ایمیل نامعتبر ساختم و نه چندین روز وارد اکانتم نشدم. اتفاقا روزی چند بار سر میزنم و عکس و پست میذارم.نقل قول:
دلیل قانع کننده ای برای بستن این اکانت ها وجود نداره
وقتی میخوام لاگین کنم این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا واقعیه و بنده با همین روش فعالیت صادقانه هک انجام میدادم که با به روز رسانی اینستاگرام باگ مربوط به بازیابی پسورد از طریق ایمیل حذف شد .نقل قول:
نقل قول:
درود
دوستان اینستاگرام رو چجوری باید رو کامپیوتر آورد و پست گذاشت؟؟؟؟
مرسی
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام از طریق نرم افزار BlueStacks
از طریق مرورگر نميشه؟؟؟؟نقل قول:
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
دوست عزیز از طریق خود سایتش امکان پذیره. در نسخه های قبلی حتی ورژن تحت وب امکانات و تنظیمات بیشتری رو به کاربر میداد تا اپلیکشن اسمارت فوننقل قول:
ویرایش: این قابلیت انگار حذف شده.
شما میتونید از یک سایت یا برنامه رابط مثل برنامه زیر استفاده کنید.
کد:http://gramblr.com
چطور پست هایی که لایک میکنیم فالورها نبینند؟۰
سلام دوستان.
یه قابلیتی توی سرچ اینستاگرام هست که مخفی میکنه سرچ رو. یعنی توی سرچ های نمایش داده ی گوشی مخفی میشه.
تا اینجاشو توی اینستاگرام توضیح داده ولی روش برگشت از این حالت رو توضیح نداده. یعنی چطور سرچی رو که مخفی شده به حالت نمایان درش بییاریم؟
کسی از دوستان میدونه؟ ممنون.
این نسخه Pc اینستاگرام به چه دردی میخوره دقیقا؟!! نه میشه کامنت داد و نه حتی لایک کرد عکسی رو :/
کامنت که میشه داد. روی add a coment کلیک کن.نقل قول:
لایک هم میشه کرد. روی قلب کلیک کن.
فقط نمیشه عکس (یا ویدئو) ارسال کرد.
آیا اکانتی که بی دلیل مسدود شده رو میشه با ارسال ایمیل به اینستاگرام دوباره برگردوند؟
چه ایمیلی باید بفرستیم؟
سلام
ایا برنامه ای هست ک کسایی ک مارو بلاک کردن رو ببینیم؟بجز+instafollow- followes
جدیدا پست میذارم بعد از یکی دو روز عکسامو برای خودم باز نمی کنه.. عکسای قبلیمو باز میکنه ولی جدیدارو نه.. کسی می دونه مشکل چیه؟
اینستاگرامم رو هم همیشه آپدیت می کنم
سلام. چطوری عکس پروفایل رو عوض کنم؟ اصن جایی نداره که دیلیت شه... در ضمن نسخه مود شده رو نصب کردم
روی عکس بزنید گزینه هاش مشخص میشه.نقل قول:
میزنم ولی گزینه نمیاد... نسخه اصلی رو نصب کنم بهتره فک کنمنقل قول:
سلام بعضی اوقات اینطوری میشه .کافیه یه بار اینستا رو ببندید و باز کنید.نقل قول:
سلام
من یک پیام به دوستم استباه دادم
الان اون پیام نخونده.چون اگه بخونه پیش من علامت چشم
چرا هشتگ هام بعضی وقتا روی این ورژن جدید کار نمیکنن ؟ من بیشتر از 25 تا هیچ وقت هشتگ نمیزنم .
سلام
من یک نفر رو که فالو ام کرده بود ابتدا بلاک کردم و بعد آنبلاک
قاعدتا باید از لیست فالور های من در بیاد که خب درومده بود ولی تو پروفایل خودش هنوز توی قسمت فالوینگ هاش اسم من هست
با افراد دیگه اینکارو میکنم از هر دو قسمت خارح میشه هم از فالور های من میرن هم من از فالوینگ های اونا ولی برای یک نفر این اتفاق نمیفته آیا هکم کرده؟
سایتی مشابه iconosquare و websta.me هست که بشه از طریق مرورگر اینستاگرام رو چک کرد و سفارشی سازی کرد و عکس ها رو با کیفیت اورجینال سیو کرد؟ این دو سایت اخیرا از کار افتادن
امکان دیذن عکس پروفایل در سایز اصلی وجود داره ؟
سلام
دوستان يه سري از عكس هاي پيج من لود نميشه!!؟؟
مشكل چيه؟ اكثر پست هام نمايش داده ميشه ولي بعضي هاش نه،
بيشتر عكس هام هم از پيج هاي ديگه بر ميدارم...
تا جایی که من میدونم خیرنقل قول:
این مشکل هست و بسته به اینترنت و سرعت و ... بوجود میاد.نقل قول:
برای من وقتی اینطوری میشه با کامپیوتر که میرم درسته و میتونم ببینم.
و یا توی خود گوشی هم بعد از چند ساعت درست میشه و می تونم ببینم.
شاید هم فیلترینگ هوشمند شدین باید با vpn هم یک چک کنید.نقل قول:
به این ادرس برید insta-viewer.comنقل قول:
اسم شخص مورد نظر رو کپی کنید