الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن
Printable View
الان چه شهرای راه افتاده دوستانی که اطلاع دارن یه گزادشی بدن
فعلا تو قزوین و قم و رشت و بجنورد و تهران هستش!! اینجور که معلومه کلانشهر ها خیلی از برنامه عقبن و هنوز از دوستان کسی نیست که از کلانشهر ها گزارش اتصال بده
صفحه 16 گفته شدهنقل قول:
خدمت جناب وکیل رسمی ایرانسل و حومه عرض کنم که اولا اینکه من از تعرفه های رایتل یا نه به خودم مربوطه .دوما بالا بردن تعرفه ها هم به این کمک میکنه که همین کیفیت متوسط الان که قطعا بعد از سراسری شدن سرعتها بر اساس قانون نانوشته مملکت اسلامی پایینتر میاد توی همون سطح بمونه و هر روز ضعیف تر و ضعیف تر نشه .نقل قول:
ایران میدونی کجاست؟ جایی که اول تکنولوژی میاد 30 سال بعد فرهنگ استفاده از اون تکنولوژی. حالا اگه تعرفه ها همین باشه ملتی که از اینترنت فقط دانلود بلده میریزه روی 3g خود شما که فاز وکیل قانونی ایرانسل رو برداشتی شکایت سرعت 3g که حداقل به 0.01 سرعت فعلی میرسه رو به آسمونا! میبری .با بالا رفتن تعرفه ها طرف دیگه نمیاد بار شبکه رو بگیره که فیلم دانلود کنه در صورتی که هنوز متوجه نیست که 3g برای دانلود نیست . کسایی استفاده میکنن که فرهنگ استفاده ازش رو دارن .
جوابش خیلی واضحه . به خاطر کمبود تجهیزات و نبودن آنتن .نقل قول:
شما چرا بجای اینکه بفرمایی این مملکته پر از بدبختی چطور باید سروسامان بگیره.ومسبب این بیچارگی ها و درماندگی ها کیست و چگونه باید این خراب شده، آباد بشه.نقل قول:
بدتر راه حل خراب آباد تری میدی.مطمئن باش تو تیراژ هست که قیمت پایین میاد.
مطمئنم خیلی از ماها حتی Rpg هم ندیدیم.
SONY XPERIA Z2
نقل قول:
همونطور که شما هم می دونی ایرانسل طرح تعرفه نامحدود نداره! بعد اگر کمی فقط کمی از مسائل فنی سردر بیاری می بینید که در نسل سوم با افزایش ترافیک شبکه و تعداد کاربران اختلال در سرعت شبکه به وجود نمیاد. این از لحاظ سرعت که شما خیلییییی نگرانشی
می مونه فرهنگ که نه من و نه شما نمی تونیم کسی رو محدود کنیم بگیم آقا چرا از اینترنت استفاده می کنی ! استفاده نکن!
این جور حرفها در 2014 واقعاً مسخرست که ما بیام تعرفه رو بالا ببریم که خدایی نکرده به استفاده ما از اینترنت خللی وارد نشه... :n08:
بعد از راه اندازی رسمی در کلان شهرها هم این بحث ها و جدل ها خود به خود پایان میگیره چرا که کیفیت شبکه مردم خودشون حس می کنند و کار می کنند باهاش و نه شما میگی آقا تعرفههههههه رو ببر بالا کسی استفاده نکنه نه من میگم فازت چیه خارجیه؟ :n09:
شما هم مشخصه اطلاعات فنیت بالاست در سایت اکسپریا هم جوابتو دادن باز شروع کردی به کل کل کرن :n09:
در هر صورت قصد کژژژژ دادن ندارم اینجا برای اطلاع رسانی راه افتاه نه دعوا :n25:
وقت بخیر :n26:
مملکتی آباد میشه که ملتش رو به مرگ نگرفته باشن که به تب راضی باشن و به زندگی با تب بالا به قدری عادت کرده باشن که فراموش کنن که توی جهنم دارن زندگی میکنن.نقل قول:
فک کنم داریم از بحث خارج میشیم مسئولین رسیدگی کنن:n16:
تکبییییر،،،نقل قول:
جدای از شوخی امیدوارم محدودیت سرعتی و کارت دانشجویی ببر و فلان کن رو نداشته باشه و همون اول یک مگ رو بده به همه
ولکن دیگه ، باز که حرف زدی !نقل قول:
افرین شما پیشگو هستی اصن شما نابغه !
حالا میشه ییخیال بشی :|
همش فاز منفی میدی ، همش نیمه ی خالی لیوان رو میبینی :|
دوستان کسی توی مشهد تست کرده
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
نقل قول:داداش گلم ، این بحث رو ادامه نده !نقل قول:
داری با کی بحث میکنی !
ادم میاد با کسی صحبت میکنه که ارزش داشته باشه ، منکه الان میخوام طرف رو ایگنور کنم تا پست هاش دیگه دیده نشه
انگار فقط همین یکی دوبار توی بجنورد راه اندازی شده :| دیگه نیومد :| از اون موقع به رفیقا هم گفتم که بگردن پیداکنن ولی کسی نتونسته پیداکنه
رفقا کسی توی کرمان 3g پیدا کرده؟
تا وقتی اینا تو این مملکتن آرزوی یه اینترنت درست و حسابی رو به گور میبریم خیالتون راحت ببین حالا چقدر سر همین تری جی بامبول در بیارن...
والا هنوز تو مشهد،تبریز،اصفهان و...نیومده بعد تو کرمان بیاد:n02:نقل قول:
تنها راهی که دوستان میگن اینجور مشکلاتمثل ریختن مردم سر این شبکه و دانلودو ایناست به نظرم قانون فوق مسخره ای هست که تو شاتل پیاده شدهیعنی همون فیر پولایسی ! البته فرهنگش باید باشه همه چیز که دانلود نیست البته باید زیر ساخت هاشونم درست کنن که کیفیت و سرعت کاربرا موقع استفاده کم نشه.
بله حرف های شما تایید می کنم. متاسفانه در تهران بخاطر تراکم جمعیت نمیشه به راحتی از E استفاده کرد . قبول دارم جاهای خلوت مشکلی نداره اما تو تهران مگه میشه جای خلوت پیدا کرد!! این مشکل ایرانسل هستش که نمیتونه توازن در مناطق برقرار کنه. الان شما راضی هستی درسته و حقتونه که اینطوری خوب باشه . من با یه برنامه دکل های ایرانسل و سرچ کردم تو محلمون 3 تا دکل بغل هم در یک محله داره که از ما دوره کمی در صورتی که میتونست این 3 تا جوری ساماندهی کنه که توازن برقرار بشه. تو محل ما هم کلی فضا هستش که میشد دکل زد.نقل قول:
در ضمن تو استان های دیگه که من دیدم قم و قزوین و ... خیلی پایداری بهتره شاید بخاطر کم بودن جمعیت و البته قم که خوب شرایطش فرق داره با مناطق دیگه. من دوشنبه به مرکز شهر تهران میرم و سعی می کنم هرجا تونستم تست کنم و برای دوستان قرار بدم.
حاجی مگه دست ایرانسله که بتونه هرجا حال کرد دکل نصب کنه ! کلی محدودیت جلوی ایرانسل هست که باعث میشه نتونه دکل های زیادی در شهر راه اندازی کنهنقل قول:
یکی از محدودیت ها از طرف شهرداری هست که به اوپراتور دستور میده نباید دکل ها به نمای شهر اسیب بزنن ! باید با حداقل فضای ممکن بتونن بیشترین دکل رو بزنن
تشکر !!نقل قول:
منم میخواستم همین رو بنویسم که شما نوشتی!!
تو جاهایی که محدودیت نصب دکل نیست کیفیت اینترنت خیلی بهتره ( همین منطقه ما تو حدود 300 متر 5 تا BTS
نصب شده که امکان نداره قدرت آنتن دهی بیاد زیر 70-80 درصد !!! :دی
همین الانش من به دکلی وصلم که 20 متر باهاش فاصله دارم :دی)
در مورد دکل هم شهرداری یه طرف قضیه است و صاحب خونه ها یه طرف قضیه
دوست عزیز دقت نکردی به حرفام. منظورم مدیریت تو محلمون بود. میگم 3 تا دکل با فاضله کم تو یک محل هست اما محله کنارش دریغ از یک دکل!!! در ضمن ایرانسل دکل ها تو خونه مردم هم میزنه و بجاش اجاره ماهیانه میده . بعدشم تو محل ما فکر نکنم محدودیتی باشه چون مسکونی هستش و زیاد محدودیت نمای شهر و ساختمان و نداره.نقل قول:
من این حرفو اصلا قبول ندارم که قیمتا بالا باشه مردم استفاده نکنن کیفیت شبکه حفظ بشه. خیالتون هم راحت باشه مطمئنم بیشتر مردم اصلا سمت 3G نمیان! نگران هم نباشید اول شهریور هم به صورت خودجوش سرعتا میاد پایین تا کیفیت شبکه حفظ بشه...نقل قول:
تو خیلی از کشورهای جهان سوم هم بیشتر مردم اولین تجربه اینترنتشون روی موبایله. اون وقت اینجا همینم درست حسابی نداشته باشیم باید بریم بمیریم دیگه که!
دقیقا همینطوره که گفتین با سراسری شدنش فیتیله سرعتها رو میکشن پایینتر از اینی که هست .البته نه برای حفط کیفیت بلکه برای حفظ چیزای دیگه ! برای یه تماس تصویری رایتل دو ساله میگن پیوست فرهنگی باید تصویب بشه که اسلام در خطر نیفته بعد بیان 3g با سرعت 8 مگ بدن؟نقل قول:
نمی خوام تایپک منحرف کنم ولی از این حرف دیگه نمی شه گذشت مرد حسابی قم واسه خودش یک کلانشهر اصلا قرار بود یک کشور مستقل بشیم ولی ما کوتاه اومدیم به همون کلاشهری راضی شدیم :n02:نقل قول:
یعنی به مرگ گرفتن تا به تب راضی بشیم افتاد!!!
پرچم بچه های قم بالا:7:
دوستان مشهد سمت قاسم اباد من وصل شدم اگه شد تست میزارم:n02:
غرب تهران نمیشه فعلا ؟
ویدئو تبلیغ نسل سوم ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خوشحالی نه .دی. جای خونه ما که خبری نیست :(نقل قول:
الان این رو دیدم !!! ایرانسل رو پیدا نمیکنم ولی تو خونمون آنتن رو ببین کف کن :دی
تنهای اول ببین چه کرده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیدونم چرا اصلا به نت وصل نمیشه !! نه از گوشی و نه از سیستم و نه مودم نسل3 و نه مودم های دانگل خور
چند چندی با خودت؟؟؟:دینقل قول:
نمی خوام تایپک منحرف کنم ولی از این حرف دیگه نمی شه گذشت مرد حسابی قم واسه خودش یک کلانشهر اصلا قرار بود یک کشور مستقل بشیم ولی ما کوتاه اومدیم به همون کلاشهری راضی شدیم
یعنی به مرگ گرفتن تا به تب راضی بشیم افتاد!!!
پرچم بچه های قم بالا
ببین من چی نوشتم و تو چی نوشتی:
نقل قول:
فعلا تو قزوین و قم و رشت و بجنورد و تهران هستش!! اینجور که معلومه کلانشهر ها خیلی از برنامه عقبن و هنوز از دوستان کسی نیست که از کلانشهر ها گزارش اتصال بده
مال الان نیس !! ( فکر کنم 2 ماه پیشم اینو دیده بودم)نقل قول:
ویدئو تبلیغ نسل سوم ایرانسل:
در ضمن میشه تقاضا کنم الکی اندازه فونتت رو نبری بالا؟:n12:
تونستی حتما تست بذارنقل قول:
دوستان مشهد سمت قاسم اباد من وصل شدم اگه شد تست میزارم
=========
راستی دوستان تاپیک اینترنت نسل 3 همراه اول زده شده؟
دوستان تست 3g انجام شد در مشهد سمت قاسم اباد متاسفانه با وجود پر شدن انتن سرعت خیلی پایین بود و اصلا اسپید تست وصل نشد:n15:
مثل اینکه اهواز دارن 3g همراه اول رو تست میکنن. فعلا سیگنال نوسان داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان آندروید سوار :n02: یه سوال:
با توجه به قابلیتی که آندروید داره و میشه ایرانسل 3G رو انتخاب کرد آیا اگر از محدوده 3G ایرانسل خارج بشی No Service میشه یا اتوماتیک به ایرانسل 2G وصل میشه؟
این قابلیت ساپورت همزمان 2G و 3G ایرانسل در آینده فکر کنم مشکل ساز بشه و یه سری جاها 3G وصل بشه یه سری جاها 2G و هی باید کلنجار بری تا با 3G وصل بشه!
رایتل چون از بیخ 3G بود دیگه تکلیف معلوم بود ولی ایرانسل ..... باید دید در عمل چطوری کار میکنه
دوست عزیز شما سرچ دستی انجام بده و 3g mtnirancell انتخاب کن دیگه نمیره رو 2g فقط اگر سیگنال نباشه دیگه انتن نداری.نقل قول:
دوستان قمی هنوز انتن 3g دارید؟
خوب این قابلیت خیلی خوبیه که آندروید داره چون تو iOS از این خبرا نیست و همه چی اتوماتیکه!نقل قول:
اره تو چند صفحه قبل به این موضوع کامل اشاره کردم و توضیح دادم. البته تو ios گزینه 3g داره که اگر اپراتور سیگنال قوی باشه وصل میشه وگرنه به 2g مثل ایرانسل که کسانی که ایفون یا محصولات اپل دارن مثل خودم این مشکل و دارن. انگار واجب شده یه گوشی اندروییدی فقط واسه اینکار گرفت!!نقل قول:
راستی داریم میریم تو بحث گوشی !!
سرعت خیلی افزایش پیدا کرده بین 300 تا 350 کیلو در نوسانه سرعت دانلود :n02:
شما در ایفون اگه گزینه 3G رو فعال کنید فقط به اون وصل میشه و اگه خاموشش کنید میره رو 2Gنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با اینکه هر چی سرچ میکنم همش بدونه بیشتر نمیاره اونم نوشته MTN Irancell همین نه 2G زده نه 3G :n13:
نهنقل قول:
من که محدوده امام و کشاورز هستم آنتن نیست.
تا صبح که تست میکردم اکثر جاها انتن داشت ولی از ظهر به بعد نمیدونم چی شده که دیگه تو خونمون فقط E میاد.نقل قول:
نکنه از کار انداختنش؟
بقیه منطقه ها هنوز 3g وجود داره؟