فرانسه 3-1 امریکا قهرمان المپیک و لیگ جهانی رو هم شکست داد .ایتالیا رو هم باید شکست میدادند انصافا. با این حساب فرانسه صعودش حتمی شد و احتمال اینکه به عنوان تیم اول هم صعود کنه خیلی بالاست .اما فکر نمیکنم دور بعد بتونند مثل الان بازی کنند .
Printable View
فرانسه 3-1 امریکا قهرمان المپیک و لیگ جهانی رو هم شکست داد .ایتالیا رو هم باید شکست میدادند انصافا. با این حساب فرانسه صعودش حتمی شد و احتمال اینکه به عنوان تیم اول هم صعود کنه خیلی بالاست .اما فکر نمیکنم دور بعد بتونند مثل الان بازی کنند .
امریکا 6 امتیازه و بلژیک 4 امتیاز.
اگر ما امروز بلژیک را بزنیم.
بازی اخر اگر بلژیک فرانسه را بزنه.
و امریکا از ایتالیا ببازه.
امریکا حذف میشه.
اتفاقاً فرانسه با 7 امتیازی که از ایران و ایتالیا و آمریکا گرفته موقعیت خوبی برای دور بعد داره.
چه گروهی شده!مقایسه کنید با مسیر ساده ای که روسیه و برزیل دارن
دور بعد که با تیم های اسونتری نسبت به این گروه بازی دارند.نقل قول:
تیم شاخشون لهستان دیگه.
اگه امروز بتونیم از بلژیک 3 امتیاز بگیریم بهترین گزینه اینه که آمریکا حذف بشه !!نقل قول:
چون تو مرحله بعد اگه آمریکا بیاد از نظر امیتاز شاید اذیت بشیم !!
امیدوارم از بازی با بلژیک 3 امتیاز بگیریم و در نهایت آمریکا حذف بشه !!
چون در این صورت با ایتالیا و بلژیک میریم مرحله بعد که از هر 2 تیم 3 امتیاز گرفتیم !
البته این فرانسه ای که من دیدم بلژیک را هم به راحتی میزنه.نقل قول:
نکته مثبت اینجاست که حداکثر امریکا با برد مقابل ایتالیا با 7 امتیاز میاد بالا.ولی ما با برد بلژیک و برد اسان پورتوریکو میتونیم با 11 امتیاز بیاییم بالا.ولی عوضش یک شاخی مثل فرانسه اضافه شده.
چون اگر فرانسه با 13 امتیاز صعود کنه .2 شانس اول صعود میشه لهستان و فرانسه.
شانس سوم صعود هم باید با ایتالیا و امریکا باهاش بجنگیم.
میدونم .. منظورم این نبود که دور بعد بازیشون سخته بلکه از نظرم از نظر روانی تخلیه میشند با این بردها و تیمها آنالیز بهتری روشون پیدا میکنند . گرچه فرانسه هیچ وقت تیم ضعیفی نبوده در سطح اروپا و کاملا طرز فکرشون حرفه ایه .نقل قول:
الان با این نتایج احتمالا لهستان با 9 امتیاز میاد مرحله بعد، فرانسه با 7 امتیاز، ما با 5 امتیاز، صربستان با 6 امتیاز، آرژانتین با 3 امتیاز، استرالیا بدون امتیاز و آمریکا در بهترین حالت 4 امتیاز و ایتالیا هم در بهترین حالت 5 امتیاز.
رقابت ما برای صعود مشخصا با لهستان و صربستان هست در حالی که فرانسه، ایتالیا و آمریکا رو می فرستیم به جنگ لهستان و صربستان !
برای صعود باید 6 امتیاز بازی با استرالیا و آرژانتین رو کنار بذاریم که اگه به عنوان تیم دوم بریم بالا دو بازی اولمون هم با این دو تیم هست و بعد با یه بازی خوب مقابل صربستان یا لهستان می تونیم حداقل به عنوان تیم سوم بریم بالا.
در اینکه کارمون خیلی سخته شکی نیست ولی اگه خودمون باشیم می تونیم راحت تر از اون چیزی که فکر می کنیم صعود کنیم.
مصدوميت ميرزاجانپور از ناحيه گردن
مجتبي ميرزا جانپور از ناحيه گردن دچار اسيب ديدگي شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، دریافت کننده قدرتی تیم ملی کشورمان از دو روز پیش از ناحیه گردن احساس ناراحتی و گرفتی می کرد تا امروز که درد آن به حداکثر رسیده است. وی زیر نظر پزشک تیم ملی مراحل معالجه اش را می گذراند.
دکتر افروزی در این خصوص گفت :«دو روزی است که با عود دیسک گردن او تحت درمان است. البته میرزاجان پور تمرین می کند و امیدوارم که برای بازی امروز با بلژیک مشکلی نداشته باشد.»
امیدوارم جدی نباشه !!:n27:
با 13 امتیاز؟ در مرحله بعد فقط امتیاز بازی های مستقیم با تیم هایی که صعود کردن حساب هست نه تمام امتیازات.نقل قول:
اشتباه کردم.حواسم نبودنقل قول:
به نظرم ما زیادی باخت مقابل فرانسه رو بهونه کردیم برای دور بعد .. تیمی که قوی باشه و شخصیت دار در هر شرایطی باید به صعود فکر کنه . الان ایتالیا و امریکا هم وضعیت خوبی ندارند اما فرقشون به اینه که ما هنوز به خودمون اعتماد کامل نداریم . در ضمن اصلا این تصور باطل رو نداشته باشیم که 6 امتیاز مثابل استرالیا و آرژانتین داریم این دو تیم هر دو ایران رو به خوبی میشناسند و به همین راحتی اجازه نتیجه گیری نمیدند . آرژانتین که مربیشون ولاسکویه و کاملا تیم مارو میشناسه و انگیزه داره برای شکستمون .. استرالیا هم مثل چین در مواقع حساس خوب بلده ایران رو شکست بده و کلا تیم با برنامه ای هستند و در مسابقات مهم بالاترین کیفیشتون رو نمایش میدند .نقل قول:
به نظرم وضعیت برای همه تیمها دشواره و این فقط ایران نیست که باید نگران صعود باشه بلکه حتی صربستان و لهستان هم شک نکنید نگران اینند که باید با برترینهای دنیا از جمله ایران در دور بعد روبرو بشه . چرا انقدر خودمون رو دست کم میگیریم 3 بازیکن تیم ما در حال حاضر در صدر بهترینهای جهان هستند .
قطعا همینطوره، ولی مشخصا گرفتن 6 امتیاز بازی با آرژانتین و استرالیا به مراتب می تونه آسون تر از لهستان میزبان یا صربستانی باشه که نه آرژانتین و نه استرالیا حریفش نشدن. ما با استرالیا همین اواخر هم زیاد بازی کردیم، گرچه همه بازی هامون رو ازش نبردیم ولی شناخت بهتری نسبت بهش داریم و کارمون به مراتب راحت تر هست. شرایط در مورد آرژانتین فرق می کنه چون هم ولاسکو رو داره و هم شناخت کافی ازش نداریم.
ما اگه راه خودمون رو بریم و به نتایج سایر تیم ها کاری نداشته باشیم قطعا صعود می کنیم؛ فارغ از اینکه لهستان و صربستان چه نتایجی می گیرن (با توجه به اینکه امتیاز اولیه بیشتری از ما دارن)
همین که فکر صعود به مراحل بالا و بالاتر هستیم نشون میده دست کم گرفتنی در کار نیست، الان برای هر تیمی خط و نشون می کشیم !
چندتا از گروه ایران میرن مرحله بعد؟هر رتبه ای به کدوم گروه میخوره؟تا اخر بازیا ما هر موقع به فرانسه بخوریم بازنده محسوب میشیم؟
ای بابا ما از فرانسه باختیم امریکا چرا اینطوری بازی کرد طلسم کر دن همه رو!
الان خیلی اوضا بد شده که علنا شانس ما برای شیش تیم کم شده!....5 امتیاز کجا بدرد می خوره!
لهستان و که نمیشه برد هیچی...صربستان هم که خیلی مشکل هست می مونه استرالیا و ارزانتین که اگه اگه اگه با نهایت امتیاز بزنیم میشیم 11 امتیاز...
اون وقت دور بعد چند امتیاز بگیریم سوم میشیم؟؟
یعنی اگه واقعا می خوان حماسه بسازن وقتش همین دور بعدی هست که بعید میدونم!
هر وقت بحث والیبال میشه من از یه بابت نگران میشم و اون پشتوانه تیم ملی هست.یعنی ما در سطح سنی پایین تر کسی رو داریم که مثلاً جایگزین معروف یا ظریف بشه؟
یادمه 10 یا 12 سال پیش از جلوی یه کوچه ای در تهران رد می شدم که کسب مقام جهانی را فکر کنم به خانواده معروف تبریک گفته بودن با بنر
الآن وضعیت تیمهای پایه ما در سطح جهانی چطوره؟
تصاویر از خط نمیرسه !!!!!
فقط دروغ گفتن به ملت رو بلدن !!
فعلا از اینجا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینبار مثل اینکه واقعاً درست میگن چون هیچ کانالی اعم از پولی و رایگان تصاویر بازی رو ندارننقل قول:
خب گفته میشه بارتوش کامیل کورک ملقب به کوراش افسانه والیبال دنیا و لهستان دوباره برگشته به تیم اصلی!!! (واسه دور بعد)
بهترین سرویس زن و بهترین اسپکر دنیا با نزدیک به 4 متر پرش روی تور!!! ...هیچی دیگه علنا شانس ایران برای صعود به صقر رسیده...حدافظ!:n02:
این یه بار رو راست گفتن مثل اینکه
چون رای اسپورت هم که قرار بود پخش کنه داره پخش نمیکنه
فقط یه کلمه میگم
بر پدر مادرشون لعنت !!!:n27:
لینک آنلاین درست و حسابی ندارید ؟؟؟
ست اول رو 25 به 23 بردیم
خب خداروشکرکه یک ست روبردیم وعبادی پوربازی نکرد
خب تصاویر وصل شدش
رای اسپورت 1 داره پخش میکنه الان
ست اول رو تو امتیازات پایانی خوب جبران کردیم و بردیم
خیر راست نگفتن پلست والیبال پخش کرد ...نقل قول:
پلست والیبال خیلی شیک مثل همیشه پخش کرد .. احتمالا شما چک نکردید این شبکه رو ..نقل قول:
اتفاقاً پلست رو چک کردم یکی داشت بازی فرانسه اسپانیا(فوتبال)رو نشون می داد یکی هم برنامه فوتبال موندیال بود!نقل قول:
تا اینجا 11 - 4 جلوئیم و بازی رو هم گرفتیم. اگه شبکه 3 دست به کار شد دوستان یه خبری بدین.
نه پلست خالی دوست من ... پلست والیبالنقل قول:
4 تا شبکه پکیج پلست برای پوشش این مسابقات ایجاد کرده که احتمالا شما اون ها رو چک نکردید بازی ایران از شبکه چهارم این پکیج در حال پخش هست ست اول هم پخش شد پست های صفحه سوم همین تاپیک رو ببینید
من فقط یه چیز بگم اونم اینکه هدف رو سوم شدن تو دور بعد نبندیم
مگه اول شدن چشه که میگید سوم بشیم؟
قبول دارم کار برابر لهستان سخته چون احتمالا با 9 امتیاز میان بالا و میزبان هم هستن ولی حداقل حداقل رتبه دوم برای هیچ کس محفوظ نیست
ضمن اینکه همون لهستان هم ممکنه با ارائه یه بازی ضعیف و افت روحی بدجوری دچار مشکل بشه چون هر 4 تیمی که از گروه ما دارن بالا میان قابلیت برد میزبان رو دارند!
مشکلاتی که ما و فرانسه برای آمریکا و ایتالیا درست کردیم دور بعد به نفع خودمون تموم میشه چون این دو تیم قابلیت بردن همه تیمهای گروهA رو دارن که راه رو برای صعود ما باز میکنه
تایید میشه..اینا به دروغ گفتن که مشکل اسپانسرو حق پخش و این حرفاست!نقل قول:
ست دوم هم 25 - 15 برای ایران.
دفاع کشنده، اسپک های بی نقص ! بلژیک حرفی برای گفتن نداشت.
LIVE COMMENT های صفحه بازی یک در میون به معروف اشاره داره مثلا:
Iranian spikers should be kissing Marouf's hands for his sets today.
دارم فکر میکنم لژیونر شدن بازیکنهای شاخصمون در لیگ های سطح بالایی مثل ایتالیا شدنیه؟ اگه آره به نفع تیم ملیمون هست؟ (با در نظر گرفتن اینکه این بازیکن ها از سایرین یکم جدا میشن)
نظر شما چیه؟
یوسفی در شبکه 3 میگه که ست اول رو هیچ کس ندید و مسئولان برگذاری حتی عذرخواهی کردند و ما فقط داشتیم از روی نتیجه شمار سایت فدراسیون پیگیری میکردیم .
پس من چطوری داشتیم اینترنتی میدیدم ؟ و شبکه 4 لهستان هم پخش میکرد ؟
تو کدوم سایت هست این کامنتا؟نقل قول:
پ.ن: یافتم!
اقا حتما ی مشکلی داشته پخش نشده دیگه...
شما چرا اینقدر جو گیر هستید و همش بد و بیراه میگید...
چند مدت پیش بحثش بود و کواچ گفته بود بازیکنای ایرانی دوست ندارن به تیم های ایتالیایی برن چون مبالغی که اونا میدن خیلی کمتر از لیگ ایران هست.نقل قول:
قطعا می تونه به رشد بازیکن کمک کنه، به خصوص بازیکنان جوان و آینده دار ما.
بیا نشد یه 3.0 ازگلویه مابره پایین اگه ست بعدی روهم ببازن دیگه نفرین بهشون لعنت
کلا خیلی باحالی:n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول: