اگه 2 تا خرید داشته باشی و 4 امتیاز کم بشه وایلد کارت استفاده شده؟
Printable View
اگه 2 تا خرید داشته باشی و 4 امتیاز کم بشه وایلد کارت استفاده شده؟
خب متاسفانه هفته پیش با نزدیک ترین اختلاف ممکن بازی رو باختیم ... تبریک به M.sayid مربی تیم Senbonzakura .
اگر ونگر کمی همت رو چاشنی کار می کرد بچه ها می تونستن این تیم رو شکست بدن :دی
اما این هفته با تیم خوب Amiru ( امیرو؟:دی ) بازی داریم . لازم به ذکره از اونجایی که اقا امیر دستی بر قلم دارن و حتی کلاغا خبر اوردن که در چلچراغ هم دیده شدن ما با بچه ها صحبت کردم اسیر جنگ حاشیه ای و مطبوعاتی قبل از بازی نشن ( اخر می شن :دی )
خلاصه عرضم به حضور شووما بچه های ما 80 درصد اماده اند می مونه 40 درصد باقی مونده که به امید خدا تا روز بازی امادشون می کونیم :دی
نه............نقل قول:
وابدکارت یه آپشنی هستش که توی نیم فصل اول فقط یه بار میتونی استفاده بکنی و وقتی ازش استفاده میکنی کل بازیکنانت رو عوض بکنی بدون اینکه توی هفته بعدی امتیازی ازت کم بشه..................
تا ساعاتی دیگر هفته سوم لیگ جنجالی و پر حادثه پی سی ورلد استارت خواهد خورد :n02:! میریم بازیهای این هفته رو بررسی کنیم :
Gameweek 3
نگاهی هم میندازیم به جدول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تفاضل گل بهتر در صدر قرار داره ؛ البته امروز هم با تیم آخر جدول یعنی gagools بازی داره ! درسته این تیم تیم آخره اما مربیش قول داده تیمو برگردونه :دی
ما هم امیدواریم این اتفاق بیفته و از هیچ کمکی بهش چشم پوشی نمیکنیم ! :D !
حریف ماهم وحیده ! که حریف چغریه اما میریم که 3 مین برد لیگ رو داشته باشیم ! :n05:
قول و مول ولش کن حریف ما آقای گاگول بدون امتیاز منفی هم حریف بچه های ما نمیشد چه رسد با 12 امتیاز منفی:n20::n19::n10:نقل قول:
تو یه سناریو از پیش تعیین شده و حساب شده یکی یکی بازیکنای تیم ما رو دارند نابود میکنن عاقا!:n02:
ولار،کاستا، جیرود مصدوم . 2-3 تا هم که میخ شده به نیمکت! هیچی دیگه اجبارا فیلیپه لوییس و جیرود تیم رو ترک گفتن. امیدوارم تو مراحل بعدی زندگی هرجا هستن موفق باشن.:n08:هر چند میدونم از همین هفته فیلیپه لوییس فیکس میشه!ببین کی گفتم!
خلاصه این هفته -4 امتیاز خوردیم، از اون طرف هم گاگول ها که جلو چشم همه به تیم پاپ که از اسمش کاملا مشخصه که به کدوم کانال ها (واتیکان و اینا) وصلند راه دادن که بیا این 12 امتیاز هدیه به شما:n02:
داداش تیم حریف شما هم از این گاگول ها کم نیاورده 8 امتیاز تقدیم شما کرده شما به کدوم کانال وصل هستینقل قول:
لا اله الا الله ...
آقاااااا ! نگوووو ! نگین اینجوری نکنین اینجوری انقدر گاگول گاگول نکـــنیـــــــن ! به حریف احترام بذارین آقاااا !
تیم ما اسمش روشه ! اینا خـــــرن ! اینارو تهییج نکنید ! با یه روند منطقی دارن یه گوشه خودسازی میکنن... اینارو Ghirati نکنیـــــــــــــن ! :n27:
اینا Ghirati شن همین هفته 5ام قهرمان میشیم لذت لیگ از بین میره ها ! :n02:
نکنید اینجوری ! :n02:
بچه های ما کاملا تحت تاثیر نام حریف قرارگرفتند وقتی با تیمی مثل گاگول بازی دارید باید مواظب روحیه بچه ها باشیدنقل قول:
این نام بیشتر روی حریف کاربرد داره الان تمام بچه های ما گاگول شدند بازی که فکر میکردم راحت میبردم دارم میبازم
حتی با اختلاف 12 امتیاز منفی گاگولا
این هم نتایج بازیها تا این لحظه : :n02:
Gameweek 3
اینم اسم تیم من: Arsenalهمون اسم پارساله باز.
تکلیف 5 بازی مشخص شده و قطعا 5 تیم زیر برنده شدند
♆ ♍an Utd ♆ dashreza united 4 ever team17 pride of london
تیمم این هفته باز باخت و کلا بازیکنا دارن کم کاری می کنن!
به همین علت در اقدامی 9 نفر از بازیکنام رو اخراج کردم :دی
می خواستم دو سه هفته دیگه از وایلدکارت استفاده کنم ولی در این شرایط به نظرم رسید الان باید استفاده کنم
تیم هایی که مشکل دارن به نظرم از وایلدکارت استفاده کنن چون مشکلی نیست توی ژانویه هم هر تیم یه وایلدکارت داره و میشه در طول اون هفته ها یه بار از وایلدکارت استفاده کرد و تیم رو به کل تغییر داد
خلاصه این دو هفته رو که پشت سر هم باختم ولی ایشالا هفته بعد با تیم گاگل که بازی دارم از خجالت اون تیم درمیام :دی
امتیازم توی کلاسیک هم زیاد خوب نیست ولی کلا این اوایل امتیازها قابل جبرانه
اینجا جا داره به تحسین گاگولز بپردازم که طی اقدامی جانفشایانه:n02: هم ترکیب تیمش رو درست کرد هم وایلد کارت استفاده نکرد هم بازی هدتوهد هفته رو برد و هم تو کلاسیک 10-12 امتیازی بالای میانگین بود
این تیم به عنوان بت تیم ما ممکنه باعث بشه در هفته آینده از روشون اسکی بریم :n24:
البته فقط ممکنه (پس رقیب هفته آینده خوشحال نباشه، ستاد اسپویل فانتزی :n02:)
پ ن: ضمن تشکر از کاستا که جماعتی رو سر کار گذاشت
می خوام وارد سایت بشم می نویسه
your conecction is not privat
کسی می تونه توضیحی بده!
شاگردان dashreza در یک بازی پرگل بازهم حریف خودشونو شکست دادن :n02: تا رکورد 3 برد پشت سرهم رو ثبت کنند !
آمار و نتایج هفته سوم :
Gameweek 3
نگاهی هم میندازیم به جدول امتیازات بعد از هفته سوم :
در انتها بگم اون اپلیکیشن موبایل که دوستمون قرار دادن برنامه رسمی سایت فانتزی لیگ برتره پس حتما دانلود کنید ! خیلی یه کار میاد ! :n05:
متاسفانه من اطلاعی ندارم ، اگه کسی از دوستان میدونه کمک کنه ! :n02:نقل قول:
کد لیگ کلاسیک برای شما فرستاده شد ! :n06:نقل قول:
اینم اسم تیم من: Arsenalهمون اسم پارساله باز.
ای خدا از دست فیلیپه لوئیز راحت شدیم حالا نوبت کوشیلنیه :n08: جمله سنگین بود صلوات عنایت بفرمایید !
با بازی درخشان بچه ها 1 میلیون و 200 هزار نفر سقوط که چه عرض کنم ! سقوط آزاد فرمودیم !
واقعا هد تو هی که نفر اول لیگ کلاسیک توش نباشه حال میده بهتون؟!
برید خدارو شکر کنید که من نیستم،وگرنه قلع و قمع میشدید همتون :n02:
+
صدرنشینی چقد به تیم ما میاد:n02:
این هفته دسترسی به اینترنت نداشتم نتونستم تیمم رو ارنج کنم...نمیدونم این چه بدشانسی دارم من که باید هر هفته پرامتیازترین بازنده هفته باشم:n02:
Gagools 55 34 Perans of pars (POP)
دلایل باخت سنگین و دور از انتظار صدرنشین در مقابل قعرنشین هفته 2
1-به شدت قرار گرفتن و گول خوردن تحت نام حریف
2-دست کم گرفتن حریف به خاطر 12 امتیاز منفی
3-بودن حریف در رتبه 20 جدول و عدم داشتن جتبه صدرنشینی و اما
4-خیانت 3 تا از بازیکن ها توسط حریف و مافیای فوتبال
پس از بررسی باخت فهمیدیم 3 تا از بازیکن هایمان به نام( Guzan--Davies--Eriksen)
به تیم خیانت کردن برایمان جالب بود که این 3 تاهفته پیش 12 امتیاز آورده بودن ولی این
هفته فقط 1 امتیاز و انها در کمیته انظباطی باشگاه محاکمه و با اعتراف یکی از انها(Guzan)
برایمان خیانت مسجل شد وکمیته انظباطی باشگاه تصمیمات زیر گزفته شد
1-(Guzan) کسر 50 درصد قرار داد
2-(Davies )کسر 50 درصدقرار داد و 5 هفته نیمکت نشینی وعدم تمرین با تیم
3-( Eriksen) مسبب اصلی خیانت اخراج از تیم برای همیشه
چون بعد از باخت بازیکن های تیم روحیه نداشتن و فقط شب ها از خانه بیرون می اومدن مجبور
شدیم مقداری از بودجه تیم را صرف استخدام 2 روان پزشک کردیم و خوشبختانه بازی ها 2 هفته
تعطیل هست و در این 2 هفته روی روح و روان بچه ها کار کرده و انها را اماده میکنیم
آقایان بترسید از این تیم(گاگولز) و گول اسم اونا را نخورید
فالکایو به منچستر اومد
در حالی که بعدازظهر امروز (دوشنبه) در آخرین روز نقلوانتقالات تابستانی 2014 خبر رسید که رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی موناکو با منچستریونایتد به توافق رسیده و فصل جاری به صورت قرضی به جمع شیاطین سرخ اضافه خواهد شد، حالا جزئیات این انتقال هم منتشر شده است.
به نقل از تسنیم، خورخه مندس، مدیر برنامههای مهاجم کلمبیایی موناکو با تأیید خبر توافق موناکو و منچستریونایتد بر سر انتقال فالکائو به اولدترافورد عنوان کرد: شیاطین سرخ برای در اختیار گرفتن وی به مدت یک فصل قرضی رقم شش میلیون پوند را به موناکو پرداخت خواهند کرد و دستمزد این مهاجم 28 ساله هم برای یک فصل 10 میلیون پوند خواهد بود.
مندس همچنین خبر داد پس از پایان این فصل فالکائو قراردادی دائمی با این تیم به امضا خواهد رساند و منچستریها رقم 51.3 میلیون پوند را به وی پرداخت خواهند کرد. به این ترتیب در واقع منچستریونایتد با قراردادی چهار ساله این مهاجم کلمبیایی را به خدمت خواهد گرفت و برای اینکه از سوی اتحادیه فوتبال اروپا به دلیل نقض قوانین بازی جوانمردانه مالی جریمه نشود، فصل اول وی را به طور قرضی به خدمت میگیرد.
منچستریونایتد در فصل نقلوانتقالات تابستانی 2014 بازیکنانی نظیر لوک شاو، آنخل دیماریا، آندر هررا و مارکوس روخو را در مجموع با رقم 133 میلیون پوند به خدمت گرفت.
در لیگ کلاسیک هم مشاهده میکنیم که تیم Satorkhordegan با تمام انگیزه تلاش میکنه تا سهمیه p30world champions رو در فصل بعد کسب کنه:n02:
نکته جالب دیگه هم حضور 3 تیم خارج از لیگ p30world champions در بین 10 تیم برتره !
پ.ن : دوستان پیشنهاد میکنم از همین الان مشخص کنید چجوری لیگ p30world champions سال بعد رو برگزار کنیم ، تا هم از اول مشخص شده باشه هم کار به ثانیه و دقایق آخر نکشه !
پیشنهاد من : 10 تیم برتر لیگ هد تو هد ابتدا وارد شن ، بعد هم 10 تیم برتر بعدی در لیگ کلاسیک که جز این 10 نفر قبلی نبودن !
اون موقع که تیم های ما توی P30World Champions قهرمان میشدن باشگاهای شما هنوز افتتاح نشده بودن...................نقل قول:
+
توصیه میشه فعلا تعویضای هفته بعدتون رو انجام ندید چون ممکن هستش بعضی از بازیکنا توی بازیهای ملی مصدوم بشن و نیاز به تعویض داشته باشید.................
حالا یه مالک متمول گیرتون اومده و دارید عین چی بازیکن میخرید بعد واسه تیمای با سابقه شاخ شدید؟! :n02::n02::n02:
نقل قول:
بحث تاریخ باشه نیم ما کلی افتخارات داره ؛:n10:
اصلا معلومه این تیم sator khordegan با پول نقت عربا و ... داره میاد بالا :n02: فیر پلی مالی هم که هیچی ... :n09:
با توجه به نزدیک شدن به بازیهای لیگ انگلیس میریم سراغ برنامه لیگ p30world champions :
Gameweek 4
مصدومیت کاستا در چه حده؟
میرسه یا نه؟
من خودم دارمش ولی منتظر میمونم تا روز آخر ! فک کنم برسه !
دوستان از فردا لیگ انگلیس دوباره شروع میشه ، ترانسفر ها و تعویضاتون رو انجام بدین :n16:
در یک اتفاق جالب 10 نفر از 11 بازیکن اصلی در تیم میزبان بازی میکنند
امید است بعد از یک هفته عدم صدر نشینی دوباره به صدر لیگ کلاسیک یرگردم تا بماند هد تو هد
برای همین مجبور شدیم از وایلد کارت استفاده کنم
دیگو کاستا :n12::n12::n12:
تو همه تیمها کاپیتانه :n02:نقل قول:
فدا سرت،خودش رو عشقه!!!نقل قول:
این براندن راجرز چی قکر کزده که استرلینگ رو گذاشته ذخیره اگه تا اخر بازی نیاردش تو هد تو هد را باختم
فقط کاقی بیاد تو تا برنده شم هیچ کار هم نکنه خوبه اگه بازی نکنه باختم چون حریفم کاستا را ذخیره گذاشته
اگه به جاش بیاد تو باختم خوبم باختم
خب این هفته بعد از استفاده از وایلدکارت از بچه های جدید راضی بودیم و خیلی هماهنگ بازی کردن :دی
فقط جالبه توی هد تو هد بدجوری الان وضعیتم حساس شده
تیم گاگولز یا گوگولز که از قبل هم مشخص بود با مافیا و اینا دستی داره الان یه امتیاز از تیم جلو هستش که حالا این بستگی داره مافیا امتیاز ویژه دی ماریا و رونی رو چه قدر میدن چون کاپیتان من دی ماریا و کاپیتان تیم مقابل رونیه :n23:
دی ماریا 3 تا می گیره و هرا 2 تا و رونی 1. اگه روی جزییات بازی توی سایت فانتزی کلیک بکنی، توی جدول یه ستون هست به نام BPS که بر اون اساس امتیاز اضافه ها داده می شه.نقل قول:
پ.ن: جالبه این سه نفر هر کدوم یک گل زدن و یک پاس گل دادن.
آقا این چه وضعشه واقعا؟:n02:
من دیشب خوش و خرم از نتایج رفتم هدتوهد رو چک کنم می بینم کاستا تو تیم من کاپیتانه تو تیم حریف هم همینطور
رمزی دارم حریفمم داره
سیلوا دارم اونم داره
ولار دارم داره
لاورن دارم داره
به بازی امروز نگاه کردم
رونی داشتم داشت
دخیا داشتم داشت
هیچی دیگه الان با 64 امتیاز که احتمال داره فردا بره بالای 70 بازم بازی رو می بازم (به خاطر فابرگاسی که اون داره و من ندارم:n14:)
این کار رو نکن آقای Shakerifar !
آه بچه های ما خونه ویران کنه حالا از ما گفتن بود
:n09:
بعد از کسب نتایج درخشان در هفته های گذشته، بخصوص این هفته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیگه مجبور شدم از وایلدکارت استفاده کنم
فقط یه چیزی، الآن من از وایلدکارت استفاده کردم، دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اصن تو فانتزیا شانس ندارم :| والا :n02:
وقتی از وایلد کارت استفاده کنی تا بازی بعد میتونی نامحدود ترانسفر داشته باشی ، چندتا دیگه ( دقیقا نمیدونم چند تا :دی ) وایلدکارت هم میدن بعدا ! :n02:
:n02::n02::n02:نقل قول:
آقا این چه وضعشه واقعا؟:n02:
من دیشب خوش و خرم از نتایج رفتم هدتوهد رو چک کنم می بینم کاستا تو تیم من کاپیتانه تو تیم حریف هم همینطور
رمزی دارم حریفمم داره
سیلوا دارم اونم داره
ولار دارم داره
لاورن دارم داره
به بازی امروز نگاه کردم
رونی داشتم داشت
دخیا داشتم داشت
فابرگاس بازیو واسمون در اورد