اخبار تیم: کوسیلنی، ویلشیر و ولبک
پایگاه خبری GunnersTrust: صحبت های آرسن ونگر در مورد وضعیت مصدومین تیم.
در مورد لورن کوسیلنی...
او در ترکیب دیدار فردا حضور دارد. خبر بسیار خوبی است زیرا برای مدتی خارج از تیم بوده و ما از نظر دفاعی کم تعداد هستیم. خوب است که کیفیت او را بار دیگر در اختیار داریم.
در مورد ژسنی، ویلشیر، والکات و ولبک...
ولبک در ترکیب است اما ویلشیر خارج از ترکیب است، والکات بخاطر مشکل از ناحیه ران بیرون است که در تیم ملی دچار آن شد و ژسنی نیز خارج از ترکیب است.
در مورد شانس حضور دنی ولبک در ترکیب اصلی...
نمی دانم، هنوز تصمیم نگرفته ام.
در مورد مدت زمان آسیب ویلشیر...
او دچار پیچ خوردگی شدید مچ پا شد و نمی خواهم در مورد آن صحبت کنم زیرا متخصص نیستم. برای اینکه متوجه شویم چقدر خارج از ترکیب است، باید با متخصص دیدار کنیم.
صحبت های رئیس: بروسیا دورتموند
پایگاه خبری GunnersTrust: گفته های رئیس را در کنفرانس خبری پس از بازی مرور می کنیم:
در مورد شروع فوق العاده...
شروع خوبی داشتیم و در کل بازی بسیار فشرده ای بین دو تیم خیلی خوب بود که باید در آن برای هر توپ می جنگیدیم و تمرکز می داشتیم. فکر می کنم پاسکاری معمول خود را به خوبی با گذر از دفاع به حمله ترکیب کردیم. بسیار متمرکز بودیم که از دقیقه ی اول تا آخر همراه یکدیگر به خوبی دفاع کنیم و همواره خطرناک ظاهر شدیم. از نظر دفاعی نیز خیلی خوب بودیم.
در مورد کسب پیروزی پس از دو باخت پیاپی...
زیر فشار قرار داشتیم چون روز شنبه بازی خوبی ارائه کردیم و شاید بابتِ گرایش سخاوتمندانه ی خود در بازی رو به جلو، قربانی شدیم. امروز ضرورت دفاع را کمی بیشتر رعایت کردیم، به خصوص هنگامی که 1-0 پیش افتادیم.
آیا روی این نیاز تمرکز کرده بودید؟
در موردش حرف زده بودیم. در بازی های بزرگ، تفاوت در این است که 1-0 عقب هستید یا جلو. وقتی عقب هستید، مجبورید بازی را تعقیب نمایید و گاهی اوقات جبران نتیجه را بیش از حد پیگیری می کنید، به ویژه اگر همانند شنبه، کنترل بازی در دستان شما بوده باشد. روز شنبه، 60 بار وارد محوطه ی حریف شدیم و منچستر فقط 17 بار این کار را کرد پس ما همیشه رو به جلو بودیم. ریسک جبران کردن یک گل، غافلگیر شدن در ضد حمله است. امروز در موقعیت تاکتیکی متفاوتی قرار داشتیم.
در مورد یازده صعود پیاپی به مرحله ی حذفی...
در فوتبال که فعالیت کنید متوجه خواهید شد تداوم یک روند و داشتنِ ثبات، کار آسانی نیست. به این دستاورد بسیار افتخار می کنم و فکر می کنم باشگاه نیز بابتِ آن مستحق اعتبار زیادی است. این کافی نیست زیرا خواهان بیشتر از این ها هستیم اما باثبات کار می کنیم.
آیا مردم آن را بدیهی فرض می کنند؟
نمی دانم. دیگر سعی نمی کنم که بدانم مردم چه فکری می کنند. مهم این است که متحد هستیم. همان طور که دیروز به شما گفتم، گرایش این تیم کیفیت بالایی دارد و پس از دلسردی روز شنبه، نشان دادیم که در بازی متحد، مصمم و متعهد هستیم و پس از این، مردم می توانند از آن هرچه دوست دارند یا ندارند، برداشت کنند و ما باید آن را بپذیریم. آن چیزی اهمیت دارد که درون باشگاه انجام می دهیم.
در مورد مصدومیت ها...
وضعیت مصدومین یک مشکل است زیرا بازی های زیادی داریم و امشب دو بازیکن را از دست دادیم. اول میکل آرتتا که دوباره در ساق پا مشکل دارد و به نظر خیلی جدی می رسد. یایا سانوگو را نیز بابت یک مشکل همسترینگ از دست دادیم.
در مورد جک ویلشر...
ویلشر فردا با یک متخصص دیدار می کند. فرداشب بیشتر در این باره مطلع خواهیم بود.
آیا ویلشر نیاز به عمل دارد؟
نمی دانم، این تصمیم را متخصص می گیرد.
در مورد یایا سانوگو...
فکر می کنم خوب بازی کرد. امشب تصمیم گرفتم از ابتدا کمی بیشتر با توپ های بلند کار کنیم و او به خوبی از توپ محافظت کرد و چالش های بسیاری را پیروز شد. او پسر جوانی است اما دارای حضور فیزیکی و شخصیت است و به طور طبیعی متعهد است. او یک گرایش طبیعی متخاصم در جلوی زمین دارد که یک ویژگی حیاتی و بسیار پراهمیت است.
در مورد پیشرفت برای تاثیرگذاری در بین 16 تیم...
اول باید فردِ جدیدی را برای قرعه کشی بفرستیم! اگر به پنج یا شش سال گذشته بنگرید، به تیم هایی خوردیم که نمی خواستیم. از الان تا فوریه باید به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم، از بازی امروز دلگرمی بگیریم و امیدوارم باشیم تقریبا تمام بازیکنانمان برای دور بعد به ترکیب بازگردند. شما می بینید چه تیم هایی در سرتاسر اروپا صعود کردند و تیم های زیادی هستند که در سطح خیلی خیلی بالایی حضور دارند. سه یا چهار تیم هستند که نمی خواهید با آنها روبرو شوید.
در مورد بازی آخر...
کمی بستگی دارد در چند بازی آینده چه رخ خواهد داد. تلاش خواهم کرد برنده ی آخرین بازی باشم. شما هیچ وقت پیش بینی نمی کنید، اگر اندرلخت در زمین دورتموند برنده شود و ما گالاتاسرای را شکست ندهیم، شما خواهید گفت ما احمقیم. احتمالش کم هست، این را می گویم که به احتمال 90 درصد ما تیم دوم هستیم و دورتموند تیمِ اول گروه.
ویلشر سه ماه بیرون خواهد بود
پایگاه خبری GunnersTrust: جک ویلشر امروز روی مچ پای چپ خود جراحی موفقیت آمیزی داشت و برای حدود سه ماه از میادین به دور خواهد بود.
مصدومیت لیگامنت مچِ وی، در بازی شنبه مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات رخ داد.
دیدار با یک متخصص، نیاز به جراحی را تایید کرد و روز پنج شنبه بعد از ظهر، این عمل در لندن انجام شد که نتیجه ی آن رضایت بخش بوده است.
جک حالا برنامه ی درمانی خودش را با تیم پزشکی آرسنال آغاز خواهد کرد.
تمامی افراد باشگاه آرسنال، آرزوی بازیابی موفقی را برای ویلشر دارند و امیدوارند وی هرچه سریعتر به میادین بازگردد.
اخبار تیم: گیبز، اوکس، دبوشی و ژسنی
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت بازیکنان را شرح می دهد:
اخبار تیم
ابهاماتی در مورد گیبز، مونرئال و اوکسلد چمبرلین وجود دارد. آنها امروز صبح تست می دهند. بقیه به نظر در دسترس می رسند. کوسیلنی را داریم که پس از مدتی طولانی بازگشته است بنابراین خواهیم دید امروز صبح چگونه جواب می دهد. اساسا این تمام خبرهاست. ژسنی هم چنان بیرون است.
ژسنی چقدر با بازگشت فاصله دارد؟
شاید سه یا چهار روز، شاید هم آخر هفته. هنوز نمی دانیم.
دبوشی، اوسپینا و سانوگو
دبوشی یک هفته فاصله دارد و اکنون تمرین می کند. آیا هفته ی آینده می تواند در ترکیب باشد؟ مطمئنا.
اوسپینا هم یک هفته فاصله دارد.
سانوگو الان حالش خوب است.
در مورد بازگشت سروقتِ بازیکنان مصدوم...
بله، به خصوص در دفاع، در زمان درستی بازیکنان را به دست می آوریم. دبوشی و اوسپینا دور نیستند. کوسیلنی هم که الان بازگشته است. بیایید دعا کنیم که او برای مدت طولانی در دسترس بماند!
صحبت های رئیس: ساوتهمپتون
پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل ساوتهمپتون.
در مورد اینکه آیا آرسنال شایسته کسب پیروزی بود...
بله فکر می کنم استحقاق آن را داشتیم زیرا فرصت های کمی به حریف دادیم و شانس های بیشتری نسبت به انها داشتیم. همچنین دروازه خود را نیز بسته نگه داشتیم.
در مورد پایان کار قدرتمند...
برایمان سخت بود که از ابتدای بازی چنین روندی داشته باشیم زیرا در دیدار مقابل دورتموند و وست بروم توان زیادی به خرج دادیم، این سومین بازی ما در 7 روز گذشته بود. می توانستید ببینید که باید از جان مایه می گذاشتیم. مقابل تیم بسیار خوبی بازی کردیم که به خوبی سازماندهی شده است و روی ضد حملات بسیار سریع کار می کند. برایمان بسیار مهم بود که روی ضد حملات ضربه نخوریم و دروازه را بسته نگه داریم. باید صبور می بودیم و منتظر فرصت خود می ماندیم و می توانستید ببینید که در 20 دقیقه پایانی آنها از نظر فیزیکی کمی دچار مشکل شدند و فرصت های بیشتری خلق کردیم.
در مورد اینکه آیا متعجب شدید که جیرود چقدر سریع به فرم خود بازگشت...
او خیلی سخت کار کرد و ما سیستم آماده سازی بسیار خوبی داریم. هر بار که بازیکنان باز می گردند انها را به نقطه ای می رسانیم که اساسا اماده هستند اما با این وجود او شنبه 70 دقیقه و امروز 25 دقیقه بازی کرد. امروز کمی خسته بود.
در مورد اینکه آیا فکر می کنید او امروز تفاوت ایجاد کرد...
حضور فیزیکی او درون زمین تفاوت ایجاد کرد.
در مورد اینکه آیا تاکنون بازیکنی به سرعت الکسیس در تیم جا افتاده است...
او یکی از بازیکنانی بود که امروز به سختی کار می کرد اما باز هم چنین اشتیاقی برای مبارزه داشت که دلیل آن است که چرا همراه توان خاصی برای زدن گل پیدا می کند. سخت است مثالی پیدا کنید که به این سرعت جا افتاده باشد. حافظه من عالی نیست اما نمی توانید سریع تر از او پیدا کنید. در ماه دسامبر هستیم و او در جولای به تیم آمد، وقتی به تعداد گلهایی که زد و تاثیری که روی تیم داشت نگاه می کنید، شگفت آور است.
در مورد اینکه آیا آرسنال شتاب خود را بدست آورده...
تا حدودی محتاط هستم اما نگرش درستی داریم، انسجام و تمرکز خوبی در تیم داریم و این مبنای خوبی است. امروز لورن کوسیلنی فوق العاده بود و در استحکام دفاع ما نقش داشت. تقریبا برای دو ماه او را از دست دادیم و این مساله مهم است.
در مورد اینکه خوب است که در طرف برنده باشید...
بله اما راهی طولانی در پیش است. برایمان مهم بود که امروز برنده شویم زیرا آخرین بازی خانگی خو درا واگذار کردیم و می توانستید ببینید که سطح اطمینان هواداران کمی متشنج بود بنابراین مهم بود که امروز برنده شویم.
در مورد اینکه آیا این سماله به بازیکنان نیز منتقل شد....
بله بارها. ساوتهمپتون خیلی خوب ما را مهار کرد.
در مورد اینکه جای خالی چیزی در تیم وجود داشت...
بله روان کار نمی کردیم. مثل همیشه روان کار نمی کردیم اما همچنین مهم است که وقتی عالی کار نمی کنید هم بتوانید برنده شوید.
در مورد اینکه چند بازیکن هنوز به بهترین فرم خود نرسیده اند...
نمی دانم. سخت است که آنها را بشمارید زیرا در هر بازی تغییر می کند.
در مورد ساوتهمپتون...
خیلی سریع آنها را کنار نزنید. آنها تیم خوبی هستند و خیلی خوب بازی کردند. در جلوی زمین خیلی سریع هستند و وقتی توپ را بدست می اورند در روش بسیار هوشمندانه ای بازی می کنند. همواره احساس می کنید که یک خطر هستند.
در مورد اینکه آیا ساوتهمپتون یکی از مدعیان حضور در جمع 4 تیم برتر است...
بله اینطور فکر می کنم.
اخبار تیم: ویلشیر، الکسیس و کازورلا
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت تیم پیش از دیدار مقابل گالاتاسرای را اعلام کرد.
در مورد اخبار تیم...
برای اینکه تا جای ممکن کار ساده شود، 11 بازیکن با تجربه و 6 بازیکن جوان روی نیمکت دارم. این بدان معناست که چیزی برای پنهان کردن ندارم. دبوشی بازگشته و بازی می کند، ژسنی به چهارچوب باز می گردد، مرته ساکر و چمبرز بازی می کنند و چون گیبز با تیم سفر نکرده، برلین در دفاع چپ کار می کند. سپس اوکسلد چمبرلین، رمسی، فلامینی، پودولسکی، سانوگو و کمپبل در ترکیب هستند. بازیکنانی هم نیاز داشتند کنار بمانند، مانند کازورلا، سانچز، گیبز، جیرود که مجوز حضور در بازی ها را ندارد و ولبک که می توانست سفر کند اما اخیرا مشکلی از ناحیه زانو داشت بنابراین از این مزیت برای استراحت دادن به او استفاده کردیم.
در مورد دیگر اخبار تیم...
نه بخاطر دیدار شنبه اما مدتی است که سانچز از ناحیه ران مشکل دارد و او 27 بازی انجام داده. کازورلا نیز بازی های زیادی انجام داده، مساله تنها تعداد بازی هایی است که داریم.
در مورد جک ویلشیر...
چقدر بیرون از ترکیب خواهد بود؟ 3 ماه و هیچ تجدید اسیب دیدگی نداشته. پای او در کفش مخصوص است، نمی تواند دچار تجدید آسیب دیدگی شود زیرا تمرین نمی کند.
r
ونگر: چگونه الکسیس را جذب کردم
آرسن ونگر ماجرای خرید الکسیس را از بارسلونا فاش کرد.
رئیس گفت: "با وکیل سانچز در برزیل ملاقات کردم و توانستیم در مورد این انتقال صحبت کنم. سپس در اروپا، پس از آنکه خبردار شدیم تصمیم الکسیس این است که به ما بپیوندد، با بارسلونا مذاکره کردیم و این انتقال رقم خورد.
"او دوره ای را در بارسلونا پشت سرگذاشت که شاید به تعداد دلخواهش به او بازی نرسیده بود. من صرفا مانند هر سرمربی دیگری، تلاش کردم بازیکن را قانع کنم که می توانم به پیشرفت کیفیت بازی او کمک نمایم، و اینکه سبک بازی ما مناسب او خواهد بود. فکر می کنم به همین دلیل بود که در نهایت سانچز ما را انتخاب کرد.
"هم چنین ما از پیوستگی برخورداریم. خیلی ساده است، تمام آنچه که بازیکن می خواهد بازی در لیگ قهرمانان است و ما در این زمینه، پیوستگی خوبی داریم.
"ما سال گذشته به سوارز علاقمند بودیم و او برای لیورپول 40 گل زد. این بخشی از رقابت است. در نهایت، هر بازیکن بزرگی اختیار این را دارد که به هر باشگاهی که دوست دارد برود.
"الکسیس ما را انتخاب کرده و از این بابت بسیار خوشحال هستیم. مطمئن نیستم که لیورپول هم پیِ جذب او بود. نمیدانم او چرا ما را برگزید و نه تیم دیگری را، ولی ما بسیار خوشحال هستیم که او چنین کاری کرد."
GunnersTrust.com