اره سازگارهنقل قول:
Printable View
اره سازگارهنقل قول:
شما خودتون امتحان کردید!؟نقل قول:
سیوا نمیپره!؟
سیو ها میپره من نه منتظر لینک مستقیممنقل قول:
دوستان من 20 % جلو رفتم جای سیوا کجاس من بکاپ بگیرم....
دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟
سلامنقل قول:
اگر نسخه بازی شما RELOADED هست و یا کرک RELOADED نیازی به این آپدیت نیست.مشکل سخت افزاری ضعیفه
غیرازاین بود این ابدیت جدیداینو دانلودکن اپدیت 1.2 وحجمش 30mg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزیت
همونطور که میدونید AC Unity با انواع و اقسام مشکلات فنی و باگ منتشر شد ، به قدری تعداد این باگ ها زیاد بود که Ubisoft یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص برای این باگ ها درست کرد ! Ubisoft با عرضه آپدیت 1.2 برای این بازی سعی کرده که این مشکلات رو به حداقل برسونه تا گیمر ها بتونن بهتر بازی کنند. این آپدیت مشکلاتی از جمله کرش کردن بازی ، ظاهر نشدن صورت شخصیت های بازی ، لگ و افت فریم و مشکلات کاربرانی که از چند کارت استفاده میکنند رو هم تا حدودی بر طرف میکنه.
Neogaf پخش کننده ی کره ای بازی های Ubisoft حداقل سیستم مورد نیاز برای Assassin's Creed: Unity را بسیار سنگین اعلان کرده است. شما به پردازنده ی Intel Core i5 2500K و یا AMD FX-8350به همراه 6 گیگابایت رم و کارت گرافیک GTX 680 و یا Radeon HD 7970 در کنار 50 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد دیسک نیاز دارید. این در حالی است که سیستم مناسب برای اجرای آن بازی پردازنده ی Intel Core i7 3770 و یا AMD FX-8350به همراه GTX 780 و یا Radeon R9 290X اعلان شده است.منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.نقل قول:
سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!نقل قول:
اولا که AMD رو شما تو تمام benchmark ها نگاه کنی متوجه میشینقل قول:
ولی در مورد CPU بگم هسته های AMD Hypterthreading نیست و بله امضا من سیستم الان بنده هست .
زمانیکه سیستم عامل مورد استفاده شما از این تکنولوژی پشتیبانی کند و پردازنده نیز دارای چنین قابلیتی باشد، هر هسته فیزیکی قرار گرفته روی پردازنده، از نظر سیستم عامل یک دو هستهای خواهد ب0ود. بنابراین سیستم عامل یک تک هستهای با تکنولوژی Hyper Threading را به عنوان یک دو هستهای میشناسد و اگر به پنجره Task Manager بروید، دقیقا دو هسته پردازشی برای آن در نظر خواهد گرفت. به همین ترتیب یک چهار هستهای با تکنولوژی Hyper Threading از نظر سیستمعامل یک ۸ هستهای خواهد بود
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-AMD-FX-9590
این 9590 فعلان جزوه شاخترین های AMD هست ولی تفاوت رو نگاه کنین
در کل از دوستان معذرت میخام بحث نامربوط بود به تاپیک
عزیز این چهنقل قول:
benchmark هست اخه همش الکیه من توبازیه واچ داگز تومام تنظیمات بالا وفول اولترا وmsx8 فقط 30درصد سیپیو رواشغال کرده بود ولی گرافیک رو100توفول لود برده بود و صاف اجرامیکرد فقط مشکل این بودکه اطرافو تیروتارنشون میداد که اونم برابهبنه نبودن بازی بود اگه msx8 رو به sm بزارم هیچ مشکل ولگی ندارم که این مشکلو کمو بیش همه داشتن تواین بازی.... بلگ فلک باتمام تکنیک ها رواولترا وEQx16 و msx8 صاف عین ایینه وبه زیبا بازی رو نشون میدادوفقط 25 درصد ازسیپیو فعال بود اونوقت چجوری میگن سیپیو هایه amd ضعیفا ..amd مشکلش این بودکه سوکت باپردازنده جدید ندادبیرون اگه پردازنده 28نانومتری میدادبیرون الان وضع این نبود بایه سیپیو 390تومنی که خریدم دارم کل بازی هارودرومیکنم
سیپیو اینتل 4هسته وتبل توخالیه قدرت cori3 قوی تر از fx8350 :n08:
خیلی دیگه نامردیه این پنج مارکا
از اونجایی که CPU بقول خودتون گلوگاه ایجاد نمیکنه درسته ولی چیزی که من به چشم دیدم رو دارم میگم . من WoW MOP بازی میکردم وCPU Quad 8400 گرافیکم 6870 بود و چیزی که برای من بود CPU هیچوقت بالا 50% نمیرفت ولی به محضی که فقط CPU رو به تنهایی عوض کردم چنان تفاوتی احساس کردم که فک کردم گرافیک و کل سیستم رو ارتقاع دادم . بله حرف شما درست CPU شما هیچوقت 100% نمیشده ولی خوب اینو باید از اساتید بپرسین چرا 4770 و Quad 8400 که هیچکدام به 60% نمیرسن ولی اختلاف فریم طوری میشه که به چشم ببینی نه روی ورق . در ضمن این بازی assassin هم با توجه به پست قبلم که با منبع خدمتون دادم دیدین که قطعات از اون چیزی که گفته بیشتر میخاد پس بهتره به فکره ارتقاع باشین اگر اهل High end هستین . و اگر شما با این قطعات امضاتون دارین این بازی رو Ultra بازی میکنید حتما سیستمون بقول قدیمها خوب در امده خخخخ :n23:نقل قول:
عزیز عملکرد این سیپیو توگیم با fx8350 برابری میکنه و تو نرم اقزارورندر فقط ضعیف تره اینارونگاه کننقل قول:
درضمن یکی ازدوستان این بازی رو رواین سیستم
MD Phenom™ II X4 955].. Main Memory Corsair 2x2G.... NVIDIA GeForce GTX 480
اجرا کرده اونم رو 22فریم تو تنظیمات فول اچدی ولی low رومدیوم وبازی یه ذره لگ هم داشته اونوقت مانتونیم[ودرضمن چجوریاست با 30درصد عملکردنشون میدن بازی هاتوپردازنده:n23: درضمن به خاطر 30درصد عملکردبازی توپردازنده باید برم تو30درصد پردازنده قوی تربگیرم بازی اگه بازی باشه توفول لودمیبره سیپیورونه تو20دصد منم دیدم ولی این نظریه این جوری قائده نداره
گول زدن بازی بازی باهسته هایه الکی:n02: درضمن بازی که گرافیک 290x میخوادبنظر شمامیشه روفول بازی کرد ازاون حرفابودا هرموقع ادم داره احساس میکنه سیستم نمیکشه دست به ارتقاء میزنه درضمن اگه ای ام دی برد جدیدباپردازنده جدیدبزنه حتمامیگیرم الان خرج الکیه[
دوستان کسی میدونه محل سیو بازی نسخه reloaded کجاست؟ و اینکه این آپدیت 1.2 رو میشه روی نسخه RELOADED کپی و اجرا کرد؟
مرسی
والا این تاپیک جای این بحث نیست و شما داری با کلمات بازی میکنی و حرفی میزنی که . من موندم از کجا میگی ؟نقل قول:
ببخشید ناراحت نشین به عنوان یه انتقاد میگم شما طوری مینویسین که خوندنش کمی مشکل هست .
برا من که خیلی باگ داره... تا اومدن اپدیت و درایو جدید صبر می کنم.
اه دوستان کسی راه حلی برا دفاع در مقابل شلیک داره!؟
تو اون یکیا یه نفر از دشمنا رو میگرفت سپر میکرد...تو این انگار چاره ای نداری جز اینکه بخوری.....
سلام بازیو گرفتی ؟ اجراکردی؟ چه کیفیتی؟:n02:نقل قول:
خوب اینم از پچ 3 که قراره منتشر بشه :
Assassin's Creed: Unity Patch 3 has over three hundred fixes (!)
- Stability and Performance
- Fixed numerous random crashes in Campaign and Co-op modes
- Fixed specific framerate drops
- Improved task scheduling
- Tweaked performance for Reach High Points (Synchronization)
- Gameplay (Navigation, Fight and Stealth)
- Fixed various navigation issues where players could get stuck
- Fixed various haystack issues
- Fixed various cover issues
- Fixed various camera issues
- Fixed various animation issues
- Fixed various Booster issues
- AI & Crowd
- Fixed various animation issues
- Fixed various detection issues
- Fixed various crowd station issues (bonfires)
- Matchmaking, Connectivity and Replication
- Fixed various matchmaking issues
- Fixed various host migration issues (hand-off occurs more smoothly)
- Fixed join-in-progress issues
- Fixed various replication issues between host and clients
- Fixed various issues in the My Club menu
- Menus and HUD
- Fixed various menu issues and pop-up overlap issues
- Fixed Mission objective & updating issues
- Fixed issues in customization menu
- Fixed some localization inconsistencies in menus
- Fixed some issues in the credits
- Mission Tweaks (Campaign, Co-op and Side Content)
- Fixed various low-repro walkthrough breaks
- Fixed various NPC navigation issues
- Fixed inconsistencies in some missions
- World and 3D
- Adjusted various collisions and navigation mesh issues
- Progression and Difficulty
- Adjusted various Community Event rewards
- PC-Specific
- Fixed save game corruption in some cases
- Fixed temporal blur from SLI
- Fixed graphical corruptions in Character Customization menu
- Fixed crash in Character Customization menu on controller auto-switch
- Alt+Enter switches windows correctly
- NPC on side monitors show correctly
- Minor UI improvements
- Additionally, we have already begun working on Patch 4 and we expect to have further updates on it in the coming week.
رو 970 کسی بازی کرده؟
کسی میدونه چند FPS میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای 1920x1080 :
اقایه stream متمعنی این تستادرسته؟ چون یکی اردوستان توصفحات قبل گفته بود باگرافیک hd7790
24تافریم گرفته تورزولوشن فول اچ دی اینم صفحش
جالبه یوبی سافت برای عذرخواهی از طرفداران تمام season pass های بازی رو لغو کرده و فعلا dlc این بازی یعنی Dead Kings رو برای همه رایگان اعلام کرده
احتمال هم داره DLC هایی که در آینده منتشر میشن هم به طور رایگان باشن
اونایی هم که season pass بازی رو خریده بودن نگران نباشن و به جای اون می تونن یکی از بازی های زیر یوبی سافت رو به دلخواه بگیرن:
The Crew - Far Cry 4 - Watch Dogs - Assassin’s Creed Black Flag - Rayman Legends - Just Dance 2015
اپدیت 1.3 بازی نصب کردم خیلی خوب شده
فقط بعضی اوقات تصویر پرش پیدا میکنه مثل حالتی که دموی واچ داگ داشت
برای بقیه هم همین شکلیه:n35:
اون بنچمارکایی ک اون بالا گذاشتین رو دیدم خوف کردم:n04:
یعنی این رو سیستم من چجوری اجرا میشه؟:n28:
graphic:gtx 750 ti
cpu: core i3 4150
ram:8 gig ddr3
کاملا معلومه بهینه نیست بازی الان مثلا با 290x یک دفعه تو یه جا درگیری افت فریم بکنه رو 20 خیلی افتضاحه(290X) که الان غوله AMD هنقل قول:
این بازی هم فک کنم برا NVIDIA بهینه شده ولی باز هم رو الترا کم میاره قوی ترین گرافیک های NVIDIA مثل 970 و 980
ولی فک کنم رو msaa 4x هست نه؟
دوست عزیز اینادروغی بیش نبود سیستم پیشنهادیش هم الکی بود فقط میخواستن جیبه ملتو الکی خالی کنن اگه چیز شکن داری بگو یه چندتا فیلم تست باسخت افزارهایه پایین تست شده وراحت وبدون هیچ مشکلی 25فریم گرفتن بزارم اونم تورزولوشن فول اچ دینقل قول:
لطفا کمک کنید دادش مشکل در این بازی پیش امده چگونه حلش کنم اینم عکسش
اول اینو میاره اینو دانلود میکنم خوب
بعدش اینو وقتی نصب میکنم این مشکله رو میاره چیکار کنم اینا چیه
بازی رو تموم کردم....ولی خیلی دوست داشتم آخر بازی Revelations یه The End خشگل بنویسه و خاطره ی خوب AC رو حفظ کنه.....بازی خوب بود...ولی سرو تهش سریع جمع شد و خدافظ و گفتن....از دو سری پیش بهتر بود ولی اینم بد بود باز.....در کل هر کاری بکنن داستان اتزیو و الطیر هیچ وقت دیگه تکرار نخواهد شد.....
دوستان از قسمت OUTFIT که لباس های شخصیت های سری قبلی اساسین کرید گذاشتن
چجوری میشه لباس ALTAIR آزاد کرد؟
سلامنقل قول:
شما وقتی میخوای بازی رو کرک کنی اول باید اتصالتو از اینترنت قطع کنی اینو نباید بزاری اپدیت بشه دوباره نصب کن و بدون اینترنت کرک بریز
باید بازی رو به صورت آنلاین اجرا کنید و تو کلاپ پلی یه چند تا مرحله بازی کنید.....نقل قول:
من چیز شکن دارم میشه بزاری بیزحمتنقل قول:
سلام به دوستان
من نسخه ریلودد رو دارم. برا رفع لگ و باگ باید پچ 1.3 رو نصب کنم ؟!
کسی میدونه تو تنظیمات گرافیکی بیشترین بار افت فریم مال کدوم گزینست ؟!
پچ 1.3 عالیه کلا" خیلی بهتر میکنه بازی رو از لحاظ بصری....
منتهی زدم سیوام پرید.....الان 60% کی میره......:n36:
محل سیو بازی کجاست؟
نقل قول:C:\ProgramData\Orbit\720
این پچ 1.3 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
نقل قول:
سایت dl4pc بری همین صفحه اصلی سایتش پچ 1.3با لینک مستقیم برای دانلود گذاشته
وصل بودن به اینترنت بخصوص در بازی هایی که کرک میشن کاره اشتباهی هست و احتمالا مشکلتون همونی هست که دوستان گفتن . کلان چون این بازی ها کرک میشن و ما مجانی بازی میکنیم بازی هم هنگامی که اینترنت وصل باشن فورا اپدیت میکنن و کرک رو خراب میکنن . البته اپدیت اتوماتیک فقط در چند بازی بوده که من دیدم . بعضی بازی ها هم کرک انها ویروس شناخته میشه و بهتره حتی انتی ویروس هم غیر فعال باشهنقل قول: