نقل قول:
مزدا 3 مدل 89 قیمت 41500000 تومان
طبق قوانین سعی کنید فارسی تایپ کنید ممنون.
نقل قول:
مزدا 3 مدل 89 قیمت 41500000 تومان
طبق قوانین سعی کنید فارسی تایپ کنید ممنون.
اقا به نظرتون ادم اگه يه ماشين خارجي مثلا ازرا 2007تصادفي چپي بگيره درست كنه بفروشه ميتونه از اين راه سود كنه و كلا الان اين ماشين تصادفي چپيش چنده؟كلا درباره اين موضوع كمك كنيد؟
نقل قول:
نه دوست من
اگر چپ شده باشه نمیشه
اما اگر تصادفی باشه که فقط بدنه آسیب دیده باشه و به شاسی آآسیب نرسیده باشه بله میشه اینکارو کرد.
اما فقط صافکارها بیشتر این کارارو میکنن چون خودشون متخصص این کار هستن.
رو ماشین چپی نمیشه قیمت گذاشت چون بازم شرایط ماشین در اون حالت فرق میکنه.
خوب حالا اگه ما صافكار اشنا داشته باشيم .ماشينم مثلا همين ازرا ,اگه ماشين تصادفي باشه نه چپي به نظرتون حدودي چند مي ارزه اگه هم از جلو و هم از عقب خورده باشه بغل ها هم رفته باشه توووو يكم چقدر قيمت ماشين ,چقدر براي صافكار حدودي و چقدر وسايلش ,اينا همه رو حدودي بگين ؟البته به فرض گفتم
من تو کار قطعات هیوندای نیستم ببینم قطعات حدودی چقدر درمیاد.نقل قول:
همچنین هر صافکاری هم دست مزدش فرق داره قیمت واحدی ندارن. مثلا یه صافکار با 1 میلیون تومان دست مزد و یه صافکارم هست بیشتر یا کمتر برا همین نمیشه.
حتما باید ماشین باشه و ببرید صافکاری تا مرحله به مرحله کارا رو انجام بدن و در نهایت دست مزد و مشخص میشه.
قیمت قطعات هم 2 حالت داره :
از طریق نمایندگی که بعیده گیر بیاد
از طریق بازار آزاد که قیمت ها خیلی گرون تمام میشن.
ممنون كه اين موقع شب جواب ميديد ,بع يه سوال اين مزدا 3جذيد شرايطي ميده؟ و قيمت تيپ هاي موجودش رو ميگين ,برا نمايندگي رو نه بازار ازاد؟
اطلاعی از شرایط فروش مزدا ندارم از نمایندگی سوال کنید بهتره.نقل قول:
مزدا 3 جدید تیپ 3 مدل 91 قیمت 62 میلیون تومان
مزدا 3 جدید تیپ 2 مدل 91 قیمت 57 میلیون تومان
مزدا 3 جدید تیپ 1 مدل 91 قیمت 53 میلیون تومان
مزدا 3 فقط فروش نقدی داره و تحویل 20 روزه . تازه اونم برخی مدل هاش . مثلا ممکن هست تیپ 3 موجود نباشه .نقل قول:
سلام
به نظر شما یکی میخواد ماشین حدود 40 بخره
نمی دونه چکار کنه؟
الان بین مگان 2000 با آوانته شک داره
آوانته رو بخاطر قطعات و قدرت وشتاب ترجیح میده نظر شما چیه
چیز دیگه ای پیشنهاد می دین
و آیا با وجود 6 میلیون اختلاف دنده ای یا اتوماتیک
سلام دوستان
دنبال یه خودرو می گردم آخر آخرش تا 45 تومان دیگه خالی خالی میشم!!
:46:دست دوم ،کارکرد اون از 50 60 هزار تا بیشتر نباشه همین حول و حوش،نرمیش واسم مهمه،مصرف سوختش هم زیاد نباشه(متوسط نرمال9تا 11در 100کیلومتر) ترجیحا" دنده اتومات باشه،خانوادگی باشه،استایلش هم خوب باشه،بدون رنگ چی می تونین بهم پیشنهاد بدین، نظر دوستان روی camry glx چیه؟ البته اصلا" تعصب روی خودروئی خاص ندارم
ممنون اگه راهنمائی بفرمائید
من بهتون مگان رو پيشنهاد ميدم چون خودروي به روز تر/ ايمن تر/ زيبا تر/ جادار تر و در كل كاملا سرتر از اوانته هست.نقل قول:
اوانته خودروي خيلي خوبيه اما اصلا در حد قيمتش نيست.
شما گزينه هاتون ايناس: مگان اتومات 2000 صفر- ام جي 550 كاركرده - ماكسيما كاركرده - مزدا 3 كاركرده هست و يكي دو تا گزينه شاسي بلند هم داريدنقل قول:
سلام دوستان
دنبال یه خودرو می گردم آخر آخرش تا 45 تومان دیگه خالی خالی میشم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست دوم ،کارکرد اون از 50 60 هزار تا بیشتر نباشه همین حول و حوش،نرمیش واسم مهمه،مصرف سوختش هم زیاد نباشه(متوسط نرمال9تا 11در 100کیلومتر) ترجیحا" دنده اتومات باشه،خانوادگی باشه،استایلش هم خوب باشه،بدون رنگ چی می تونین بهم پیشنهاد بدین، نظر دوستان روی camry glx چیه؟ البته اصلا" تعصب روی خودروئی خاص ندارم
ممنون اگه راهنمائی بفرمائید
با توجه به ملاك هاتون اولين گزينه مزدا 3 هست كه با 45 تومن ميتونيد تا مدل 88 اونم تيپ 3 فولش رو بخريد كه بين اين گزينه ها كاملا برتره. گزينه بعدي هم مگان و ام جي هست.
ممنون فقط یه نکته فضای داخل مزدا 3 چطوره به اندازه کافی بزرگ هست من چون از نظر جثه تقریبا" هیکلی هستم نمی خوام داخلش اذیت بشم دوست دارم داخل ماشین یه جورایی دل باز باشه چند روز پیش سوار 206 اس دی شدم داشتم خفه می شدم واقعا" سخت گذشت کیفیت ساخت قطعات ماشین هم واسم مهمه،مخصوصا" بدنه، حداقل واسه 4 یا 5 سال می خوام بی درد سر داشته باشمش البته ماشین رو شاید هفته ای 4بار هم بیرون نیارم و مسافرت هم درسته که کم میرم ولی می خوام همونش رو هم با خیالی آسوده برم راستش رو بخواهید از قیافه مگان هم زیاد خوشم نمی یاد.تجهیزات ایمنی ماشین هم در حد قابل قبول باشه، بازم می بخشید و تشکر فراواننقل قول:
نقل قول:
مشکلی با فضای کابین مزدا نخواهید داشت. همه جوره با صحبت هایی که کردین همخوانی داره.
اگر اندامتون ورزشکاری و خیلی خیلی حجم داره باید به فکر کمری یا سوناتا باشید.
درسته.سری 3 :dنقل قول:
سری 3 هم 318 هم 320
هم مدل کوپه هم کروک (منظورم convertible هستم) اگه درست گفته باشم هم معمولی.بین 2005 تا 2008
مدل 325 هم داریم ؟
واسم امکانات داخلی و ظاهر ماشین خیلی مهم هست.
BMW 318i مدل 2005 قیمت 51000000 توماننقل قول:
BMW 320i مدل 2006 قیمت 66000000 تومان
BMW 320i کوپه مدل 2008 قیمت 113000000 تومان
مدل 318 که نه کوپه داره نه کروک
مدل 320 هم کوپه داره
اگه بودجه تا 75 هست سری 5 بردارید تمیزشو بگردید پیدا میکنید 525 و 520 حتی 530 هم پیدا میشه اما به نظر نمیاد خیلی تمیز باشه به نظرم برو دنبال 525نقل قول:
نقل قول:
دوست من امکان نداره تا 75 میلیون تومن 530i گیر بیاد.
چرا امکان نداره ؟نقل قول:
با 70 هم گیر میاد ، 75 که دیگه تکلیفش روشنه
اگر پیدا کردین حتما اطلاع بدین من منتظرمنقل قول:
مدل های 2005 تا 2008
دوست من مدل 2005 زیر 80 میلیون تومان گیر نمیاد
این جمله رو که در پست بالا نوشتم دقیق بخونید ابهامات برطرف میشه :نقل قول:
"حتی 530 هم پیدا میشه اما به نظر نمیاد خیلی تمیز باشه به نظرم "
در ضمن شما 75میلیون پول نقد بذار وسط من تا یک هفته یه 530 میارم واست همه هم اینجا شاهد
ثانیا هرچقدر که صبر میکنم بلکه درست بشه انگار که نمیشه ، فکر میکنم بیش از حد شما داری به پست های اینجانب گیر میدی و ایرادهای بنی اسرائیلی میگیری و من هرچقدر سعی کردم با حسن نیست و تشکر از پست هاتون دست از این کار بردارید انگار فایده ای نداره، یکبار دیگه تکرار بشه سریعا گزارش خواهم کرد
قیمت سراتو کوپه چند شده تو نمایندگی؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت باما رفتن رو 68 اینا؟؟؟؟
کیا سراتو مدل 2012 قیمت نمایندگی حدود 57800000 توماننقل قول:
سلام
یه benz E280 مدل2010 مارون با 14000 کارکرد بسیار تمیز گرفتیم 180 .قیمت مناسبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون x3 هم که قبلا محمد جان ازت پرسیدم دادیم 95 ,خوبه؟
نقل قول:
مبارکه .
روزهای خوشی رو با مرسدس خواهدی داشت.
قیمتش هم همینه با 2 یا 3 میلیون تومان بالا پایین تو بازار که برای خودروهای
مرسدس عادیه.
X3 رو مدلش یادم نیست فکر کنم 2007 بود درسته؟ اگر 2007 بوده خوب فروختین
سلام خدمت اساتید
با 60 تومن چی میشه خرید ؟ نظر روو Mazda3 N بود که از اوون دوستانی که داشتن پرسیدم راضی نبودن ! گفتن چراغه چک ماشین بدون هیچ دلیل خاصی روشن میشه و اگر روشن بشه نباید ماشینن رو حرکت داد و دیگه اینکه میگن اکسلش خیلی پایینه و گیر میکنه .... نظر این دوستان روو سراتو 2000 بود .
حالا میخوام بدونم قیمتاشون چنده و واقعا کدومشون بهتره و با این رنج قیمت دیگه چی گیر میاد ؟
سراتو هم تیپ بندی داره یا فقط 2000 و 1600 داره ؟
سلام.نقل قول:
والا تا به امروز من که نشنیدم چراغ چک مزدا 3 روشن شده باشه اما در مورد گیر کردنش مواردی بوده اونم به دلیل ارتفاع کم
خودرو هست که اونم به دلیل اسپرت بودنش هست.
سراتو هم ماشین مناسب و خوبیه و در 2 نوع 1600 و 2000 cc عرضه میشه که به مراتب نوع 2000 CC بورس بهتری داره.
هردو خودرو نزدیک به هم هستن اما مزدا 3 جدید از کیفیت قابل قبولتری برخورداره همچنین عمر مفید خودروی مزدا بیشتر
و استهلاکش کمتر از سراتو هست.
سلام بالاخره آوانته دنده ای خریده شد ماشین خوبیه البته امکانات زیادی تداره ولی نرم و برو
آیا بنز مونتاژ ایران هم داریم؟ چنده و چطوره
به سلامتینقل قول:
روزهای خوشی رو با آوانته خواهید داشت چون ماشین کم دردسر و خوبیه.
مرسدس بنز مونتاز ایران هم داریم مدل E280 هست که توسط شرکت تاپ خودرو مونتاز شد.
یکی مدل 88 حدود 1 ماه پیش قیمت داشتم 110 میلیون تومان
مزدا 3 نیو به لحاظ کیفیت رتبه دوم رو در کشور داراست ( بعد از نیسان تیانا ) و به لحاظ گذارش کمترین خرابی در بین خودروهای منتاژ داخل رتبه نخست رو به خودش اختصاص داده . از هر نظر از سراتو سرتره . شک نکنید .نقل قول:
سلام یه سری اطلاعات درباره mvm 530 می خوام
ماشین از نظر فنی چه طور است؟ ماشین پرخرجیه یا نه و کی به خرج میافته؟ می گن که کمک عقب مشکل داره درست است و چه مشکلی داره آیا حل میشه؟
بازار دست دومش چجوریه؟ و کلا آیا این ماشین رو پیشنهاد می کنید چرا؟
ممنون
سلامنقل قول:
مشخصات فنی MVM 530
4 سیلندر با 2000 CC حجم موتور و 139 اسب بخار قدرت و گیربکس 5 دنده
این خودرو در 2 سال اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و الان بازار خرید و فروش خوبی هم داره
ماشین کم خرجی هست و اینکه کی به خرج میوفته بستگی به عملکرد راننده با خودرو داره .
تنها مشکلش میشه کمبود قطعات هست و نمایندگی هاش هم در سطح کشور به طور کامل گسترده نیست.
ماشین خوبیه و اگر با ملاک های شما همخوانی داشته باشه
کمک های عقبش مشکل داشت اما از یکی از دوستانم که این ماشین رو داره پرسیدم گفت حل شده
ممنون محمد جان .نقل قول:
مدل x3 2500cc 2008 با کارکرد70000
البته یک هفته پیش فروش رفت.
پس اینطور که معلومه نظر اساتید روو مزداس ...... همین الان قیمت کردم مزدا 3 جدید 68 و سراتو 2000 با گارانتی 62
این دوستی که داریم گفته بود که یه بار چراغ چک ماشین مزدا 3 روشن شد و زنگ زد به نمایندگی بعد از کلی معطلی توو خیابون که آخرشم نیومدن ماشینو با سلام و صلوات روشن میکنه و میرسه به نمایندگیش بعد مهندسی که اوونجا چک میکنه و میگه هیچیش نیست شاید سنگی چیزی خورده یه لاستیک ماشین و چون کامپیوتر اینا حساسه Error تلقی کرده و گفت از این موارد زیاد پیش میاد . سر همین موضوع دوبه شکش شدمد .
متاسفانه در حدود 1.5 ماه پیش به دلیل اینکه مقدار از پول جور نشد یه سوناتای 2012 با 3000 کارکرد و بدون هیچ خط و خش داخل کرم میگفت آخرش 72 که نشد که بشه . حالا توو فکر صفر بودم که به اینجا رسیدم . با این وضع پس بهتره دوباره دنبال همون کارکرده سوناتا باشم تا 68 تومن بدم مزدا سوار شم !
شما از نمايندگي خريداري كنيد . هنوز فروش داره .
مزدا ٣ نيو تيپ ٣ مدل ٩١ --->٥٨.٦٠٠.٠٠٠
تحويل ٢٠ روزه
انتخاب بین مزدا 3 و سوناتا بستگی به ملا های شما دارهنقل قول:
به مراتب اگر بودجه برای خرید سوناتا نسل جدید باشه انتخاب با سوناتا امتیاز بیشتری کسب خواهد کرد
اما چالاکی و عمر طولانی مزدا رو هم نمیشه چشم پوشی کرد.
نقل قول:
با تشکر از دوستان و اساتید عزیز ... بالاخره باتوجه به همه شرایط تصمیم به خرید سراتو 2012 فول 2000 سفید شد که متاسفانه اوون شده ، جن و ما ، بسم ا... گیر نمیاد که نمیاد ...
یه سوالی که از اساتید داشتم در مورد فول بودنش .... فول 2000 باید چه آپشنهایی داشته باشه ؟؟؟
10 ايربگ - سيستم ترمز BAS - سيستم تهويه اتوماتيك - گرمكن صندلي هاي جلو - فرمان تلسكوپي مجهز به سنسور سرعت - سيستم پخش حرفه اي با چنجر 6 تايي - سانروف دوحالته برقي - روشن و خاموش شدن اتوماتيك چراغ ها AUTO LIGHT - كروز كنترل - افزايش ميزان گارانتي از 24 ماه به 60 ماه.نقل قول:
اينا اپشن هاي اصلي بود و اپشن هاي ديگه اي هم داره كه در همه ي ماشين ها هست كه ديگه نام نبردم.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ....چیزایی که بهم گفتن : در مورد ایربگ گفتن 16 تا داره . گارانتی هم 5 ساله یا 150000 کیلومتر . دنده پشت فرمان و آینه تاشو برقی .
یکی از این نمایشگاهی ها هم گفت چیزی بنام فول آپشن نداره !!!! آپشناش توو تیپای مختلف فرق میکنه !!!! درسته ؟؟؟؟
فعلا که تخمشو ملخ خورده .
خب بالاخره بعد از مدتها کمری جدید هم اومد...اما چه اومدنی:41:
من نمیدونم تو ایرتویا چی پیش خودشون فک میکنن که اینجوری قیمت میزارن...کمری جدید 90 میلیون اونم تحویل 5 ماهه:18::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این قیمت خرید اریون جدید خیلی به صرفه تر از کمری شده...اونم با موتوری که روی اریونه...
من میخواستم بدونم کمری جدید که بیاد قیمت کمری های 2007 2008 هم پاییین میاد یا نه؟
الان کمری 07 یا 08 با حدوده 80 هزار تا کارکرد قیمتش چنده ؟
نقل قول:
به مراتب وقتی خودرویی با کاملترین امکانات و میخرید یعنی فول آپشن خریدین.