تابحال تاپیک بیشتر حول این چرخیده که تبعات ازدواج سفید چیه.. اما ازدواج رسمی همراه با خطبه ی عقد چه دستاوردهایی داشته ؟ اصن هنگام ثبت اینگونه ازدواج در محضر چه اتفاقی مگه میفته؟! وقتی راهنمایی درس میخوندیم، یه روحانی آوردن تا یکم مارو آگاه کنه نسبت به مسائل فقهی و...
بحث در مورد جاری شدن خطبه عقد پیش اومد... یه سوالی کردم از ایشون " آقا، چه اتفاقی میفته که زن و مردی که چند ثانیه پیش با هم محرم نبودن، بعد از جاری شدن خطبه عقد سریعن به هم محرم میشن؟!!" پاسخ ایشون هم جالب بود " شما نمیفهمید این چیزارو!!! وقتی خطبه ی عقد خونده میشه در زن و مرد یه احساسی از طرف خداوند به وجود میاد که محرم میشن بهم!!" (و لازم به ذکر نیست که من قانع شدم کاملن).
من شدیدن ازدواج سفید رو ترجیح میدم... وقتی توی ایران اسم ازدواج میاد، به نظرم مثل سنگهایی میمونه که خودمون قرار میدیم جلوی راهمون تا شاید بتونیم برشون داریم.. مسائلی مثل مهریه، شیربها و... جز اینکه به کالا بودن زن اشاره داشته باشن چه گلی به سر ما زده اند؟ این مسائل فقط ازدواج رو به یه impossible mission تبدیل میکنن، به یک کار شاق و نشدنی، به چیزی که وقتی میگی فلانی ازدواج کرده شنونده اول متحیر میشه ازین انجام غیرممکن و تازه بعد یادش میفته باید خوشحالی کنه!! انگار نه انگار که ازدواج و با هم بودن جز اولیه ترین نیازهای انسانی محسوب میشه و باید شرایطی براش فراهم باشه که به ساده ترین روش و آسون ترین راه شدنی باشه هر زمان که اراده کردیم! توی ایران وقتی در جواب زحمت شخصی میگیم "عروسیت" بیشتر به این اشاره داریم که "امیدوارم بتونی در این آشفته بازار و وضعیت بغرنج زندگی در ایران، جونت درآد و وضعیتی رو فراهم کنی که این کار سخت رو شدنی کنی و ازدواج کنی"... در یک جامعه ی ایده آل اگه در جواب زحمت یک شخص بهش بگید "عروسیت" احتمالن زیاد تشکر خوبی ازش نکردید.. چون ازدواج چیزی نیست که مثلن یه امریکایی بخواد شاخ غول رو بشکنه تا بهش دست پیدا کنه و کافیه اراده کنه و در لحظه انجام بده... و لذا به نظر من همون Thank you بهتر میتونه اوج تشکر و قدردانی شمارو به ایشون برسونه!
بله و این چنین است که جامعه ی ما همچنان غوطه ور در حل مشکلات و دستیابی به اولیه ترین نیازهای انسانی قاعده ی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
است ، در حالی که در جوامع مدرن اگه احیانن مردمی رو در نوک این هرم ببینید احتمالن اومدن یادی از گذشته هاشون بکنن، نه اینکه تازه رسیده باشن به نوک.. شاید راس هرم مزلو هم براشون خنده دار باشه و هرم دیگری جایگزینش کرده باشن.. :n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش حداقل ازدواجی وجود داشت که شامل قرائت صیغه و خطبه ی عقد و ... نمیشد که سراسر توهین آشکار است به مرد و خصوصن زن... نیازی نیست اینو من بیشتر باز کنم، بهتره دوستان برن با زبون مادرزادیشون حرفهای روحانی ای که خطبه رو جاری میکنه بخونن و درش تفکر کنن!! روحانی چی میگه و زن در جواب به چه چیزی میگه "قبلتو"(خودتون گوگل کنید).. فقط به همین حد بسنده میکنم که بگم این کلمات و جملات همون بهتر که به زبان پارسی بیان نمیشن و الحق که درخور این هستند که به زبان عربی قرائت بشن تا کسی متوجه این حجم وسیع قباحت و زشتی و توهین نشه در محضری که پدر و مادر و خانواده های زوجین حضور دارند..