منظورتون لیسانس فیزیکه ؟
اگه اینطوریه تاپیک اشتباهی رو انتخاب کردید .
Printable View
منظورتون لیسانس فیزیکه ؟
اگه اینطوریه تاپیک اشتباهی رو انتخاب کردید .
سلام دوست عزيز اينجا تاپيك كنكوره و براي قبل و ورود دانشگاه ست.نقل قول:
اينجور سوالات رو ميتونيد تو انجمن هاي علمي، مطرح كنيد. براي سوال مربوط به علم فيزيك به لينك زير مراجع كنيد:
سلام.
مطمئن نیستم سوالم به تاپیک مربوط هست یا نه، به بزرگی خودتون ببخشید. :دی
کسایی که تحصیل دبیرستان رو توی یه سیستم آموزشی خارجی تموم میکنن، میتونن اینجا توی کنکور سراسری شرکت کنن؟
مثلا کسی تا دوم ایران درس خونده باشه و 2 سال بعدش رو توی یه مدرسه امریکایی درس بخونه، میتونه اینجا کنکور بده؟
ممنون =)
توکلی در غرفه فارس:
ثبتنام کنکور 94 یک مرحلهای است/آغاز ثبتنام از 19 بهمن
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: 19 بهمن ثبتنام برای کنکور 94 آغاز میشود و در سال جاری این ثبتنام یک مرحلهای انجام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با حضور در غرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفت: 19 بهمن ثبتنام کنکور 94 آغاز میشود.وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد یک تغییر در در بحث ثبتنام کنکور خواهیم بود، افزود: امسال ثبتنام کنکور کارشناسی یک مرحلهای انجام میشود.توکلی در خاتمه اظهار داشت: علاقمندان برای ثبتنام میتوانند از 19 تا 28 بهمن اقدام کنند.- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی از اشناها پشت کنکوری هستش رشته تجربی منطقه دوم
گفته که برای هوشبری ، رادیولوژی و فیزیوتراپی چه رتبه و درصد هایی میخواد تا بتونه شیراز قبول بشه؟
با تشکر
برو سایت کانون قسمت انتخاب رشتهنقل قول:
سلام دوستان
من رشتم ریاضیه
اگه بخوام اقتصاد بخونم به نظرتون خوبه؟
بازار کار داره؟
کلن این رشته کجا ها استخدام می شه؟
امسال کنکور دارم.
اگه دوستان اگاه یه توضیحی بدن ممنون می شم.
رفتم چیزی نداشتنقل قول:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب مادهای از احکام بودجه، سهمیه ورود ایثارگران به دانشگاهها را به 25 درصد افزایش دادند.به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در جلسه نوبت صبح روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی مواد طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در دستور کار مجلس قرار گرفت.نمایندگان با تصویب مادهای، سهمیه ورود ایثارگران به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و استفاده از بورسهای تحصیلی داخل و خارج کشور را به 25 درصد افزایش دادند. علاوه بر این حد نصاب نمرات آزمون ایثارگران برای ورود به وزارتخانههای بهداشت و یا علوم نیز به 70 درصد کاهش یافت.بر این اساس، پیش از این سهمیه ورود ایثارگران به دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و بورسهای داخلی و خارج کشور 20 درصد بود و حد نصاب شرایط علمی و امتیازی که باید به دست میآوردند، حداقل 80 درصد آخرین نمره پذیرفته شده بود.بر اساس این ماده از طرح احکام بودجه، مقرر شد، وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلیه دانشگاههای دولتی و غیردولتی و دستگاههای اجرایی مشمول ماده 2 این قانون را موظف کنند در اعطای سهمیه ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، بورسهای تحصیلی داخل و خارج از کشور، فرصتهای مطالعاتی و دورههای دکتری تخصصی 25 درصد از سهمیه را به همسر و فرزندان شاهد، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بالای 25 درصد اختصاص دهند.علاوه بر این، بر اساس تبصره این ماده، مقرر شد کسب حداقل 70 درصد حد نصاب شرایط علمی و امتیاز پذیرفته شدگان برای رشتهها و مقاطع تحصیلی الزامی باشد. این میزان در خصوص رشتههای پزشکی نیز 70 درصد حد نصاب شرایط علمی است. منبع:خبرگزاری مهر
ثبت نام کنکور واسه سال 94 کی هست؟
بهمن ماهنقل قول:
که فقط یک دوره ثبت نام داره
به طور دقیق تر از 19 بهمن شروع میشهنقل قول:
(در یک مرحله)
دوستان کسی که شبانه سراسری توی 93 قبول شده و تا الان دانشگاه رفته، آیا میتونه 94 شرکت کنه و سراسری روزانه قبول شه؟
متولد نیمه دوم 74ــه.
از نظر سربازی مشکلی پیش نمیاد اگه انصراف بده از دانشگاه؟
+
کلا چه اقداماتی باید انجام بده؟
+
تغییرات خاصی داشته کتب درسی؟
خیلی ممنون =)
محدودیت انتخاب رشته فقط در صورت قبولی بصورت روزانه هست، میتونی بدون مشکل از شبانه انصراف بدی.نقل قول:
شما یه بار کنکور دادی (تو اولین سال)
میتونی کنکور 94 هم شرکت کنی...
واسه سربازی مشکلی نداره ولی نمیدونم اقدامی باید کرد یا نه!
درود.
من از الآن می خوام شروع کنم برای کنکور ریاضی(برای بار دوم)، با توجه به کمبود وقت؛
برای درس عربی چه کتابی پیشنهاد می شه؟ سطح عربیم دور و بر صفر هست :دی پارسال 17 درصد زدم اون هم از تست های ترجمه.
برای دینی، پارسال جزوه معلممون خیلی خوب بود و کنارش از آبی قلم چی استفاده می کردم. الآن جزوه معلم رو گم کردم، چه کتابی پیشنهاد می شه برای درصد بالا توی دینی؟
برای این دو درس عمومی وقت نسبتا مناسبی دارم، چون زبان تقریبا نیازی به خوندن ندارم و ادبیات هم پارسال براش خیلی وقت گذاشتم و وقت آنچنان زیادی ازم نمیگیره مرور و تست زنیش.
فیزیک درصد خیلی بالا می خوام، کتاب هم نشر الگو مد نظرمه چون باهاش حال می کنم. فقط برای بخش فشار و گرما و نور، کتاب خاصی پیشنهاد می کنید برای آموزشِ مفهومی؟
شیمی حجم کتاب های تست خیلی بالاست، پیشنهاد خاصی براش دارید؟ پارسال شیمی 2 و پیش 1 رو خیلی خوب و مفهومی خوندم و مشکلی توی این مباحث ندارم اصلا.
ریاضیات؛ برای آموزش دیفرانسیل چی پیشنهاد می شه؟ برای تست چی؟
هندسه تحلیلی، آموزش؟
گسسته، اموزش و تست؟
ممنون از همه.
"عربی کامل" گاج رو بخونید . واسه بقیه اش نمیتونم نظر بدم .نقل قول:
سلام عرفان جان.نقل قول:
راستش منم امسال سال چهارم ریاضی هستم. کتاب هایی که خودم دارم .
دینی که تازه هم گرفتم کتاب جامع گاج جلد 1 و 2 . برای ادبیات هم گاج دارم. از مجموعه کتاب های تست میکرو طبقه بندی شده.
برای زبان هم کتاب خیلی سبز دارم. عربی هم همینطور جامع سبز که البته قدیمیه! کلا فقط تنها کتابی که چاپ امسال دارم همون دینی هست. بقیه کتابام قدیمی هستن یعنی از دوستم گرفتم.
برای فیزیک هم خودم به شخصه از دی وی دی های مسعودی استفاده میکنم .
به توصیه دوست خوبم آقا علیرضا :
برای شیمی هم مبتکران رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
اگه فیزیکت خیلی قویه و به درصد بالا امیدوار هستی خیلی سبز استفاده کن.
اگه توی فیزیک معمولی به بالا هستی گاج خاکستری استفاده کن خیلی خوبه.
برای دیفرانسیل اگه مفهومی میخوای بفهمی کتاب محوری گاج رو پیشنهاد میکنم. که خودم هم دارم چاپ قدیم هست.
راستش من خودم کلا رو هندسه زیاد وقت نمیزارم ! ولی برای اینم کتاب محوری گاج رو دارم!
برای گسسته به نظرم فقط نکته هاش رو یاد بگیری کافیه ! پس لازم نیست مفهومی کار کنی فقط تست هاش رو بزنی به نظرم کافی باشه. کتاب های کوچیک قلم چی هم چیز خوبیه میتونی هر جا باشی یه نگاهی بندازی به نکته هاش. خودمم دارم. یا فقط تست هاش رو کار کنی.
پس یه سال ازم بزرگتری ؟ من تازه فهمیدم ؟ :n02::n09:
موفق باشی عرفان جان. :n12:
ممنون از دوستان.
کتاب ها رو جمع و جور کردم، موند آموزش برای تحلیلی و کتاب تست برای عربی. برای تحلیلی گاج دارم، اما به نظر نمیاد آموزش خوبی داشته باشه. به نظر خودم یه نشر الگو بگیرم مناسب باشه براش. اگه آموزش بهتر از الگو هست بگید لطفا.
عربی رو هنوز نمی دونم چی بگیرم! اصلا حس و حال گاج سبز و اینا ندارم براش :دی یه کتاب که ساده و تستی آموزش داده باشه می خوام، بیشتر هم هدفم تست های ترجمشه. چیزی پیشنهاد می شه؟
پیشنهاد من برای عربی همون گاجنقل قول:
چون مباحث رو از پایه شروع کرده...
تست کافی داره
مباحث رو دقیق تفکیک کرده
دوستان نظری ندارن؟نقل قول:
فارغ التحصیل های ارشدش اگه پارتی داشته باشن توی بانک و بورس و استانداری و وزارتخونه ها و... استخدام میشن ولی در کل آینده ای نداره اقتصاد.نقل قول:
مدیریت و حسابداری خیلی وضعیت بهتری دارن نسبت به اقتصاد.
سلام
به نظرتون حقوق بهتره يا پزشكى؟ من ليسانس رياضيم اما ميخوام دوباره بخونم به نظرتون كدومش راحتتر قبول ميشم؟رياضي و حفظيجاتم خوبه.كلاس نمى خوام برم فقط با كتاب مى خوام پيش برم.نظرتونو بگين و مشاوره هم بدين بد نيست.
مرسى
اینکه حقوق بهتره یا پزشکی یه سوال عامه. حقوق تاپ ترین رشته گروه انسانی و پزشکی تاپ ترین رشته گروه تجربیه. من اطلاع زیادی از گزوه انسانی ندارم اما در مورد پزشکی باید بگم که کنکور تجربی سال به سال فشرده تر میشه ، و همین کنکور 94 اوج تراکم داوطلب در کنکور تجربی خواهد بود چرا که خیل زیادی از لیسانسه های رشته های ریاضی صف کشیدن برای ورود به رشته های تاپ علوم پزشکی. رقابت خیلی شدیده و اگه بخاین برای کنکور تجربی بخونین باید تلاش بی وقفه ای رو از الان شروع کنین چرا که هم حجم مطالب و هم تعداد شرکت کننده ها حداقل 2 برابر رشته انسانی و ریاضیه.نقل قول:
تاپ ترین رشته تجربی چهارساله که دندونپزشکی هست. پزشکی معمولا دومین یا سومین رشته هست.نقل قول:
درآمدش هم از حقوق کمتره. تعداد فارغ التحصیلان بیکار در رشته حقوق کمتر از 55 هزار پزشک بیکار هست ( آماری که سه سال پیش خود وزیر بهداشت گفت )
جالبه بدونین تعداد رقبا در هرسه گروه انسانی و تجربی و ریاضی خیلی متفاوت با هم نیست. درسته تجربی شرکت کننده هاش بیشتره ولی وقتی 95% از شرکت کننده ها زیست شناسی رو زیر 20درصد میزنن یعنی عملا سیاهی لشکر هستن و برای پیام نور و غیرانتفایی و ... تلاش میکنن. رشته ریاضی هم همینطور رشته انسانی هم همینطور.
اگه اون چند ده هزار نفری که در هر گروه؛ رشته های روزانه قبول میشن رو کنار هم بزاریم تفاوت بیش از 10-15% نمیتونه باشه.
كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.نقل قول:
نقل قول:
كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.
نقل قول:
به نظر شما دارو سازى هم خوبه بازار كارش؟با توجه به اينكه ٤ ساله تموم ميشه و كلى هم سخته اما ميخوام بدونم بازار كارش نسبت به دندونپزشكى چطوره؟دانشگاه آزاد قبوليش به چه صورته به نظرتون؟شنيدم قبوليش زيادم سخت نيست.به نظرتون از الان واسه كنكور ٩٥ فقط كتابهاى درسى و كمك درسى و تست بخونم ميتونم قبول شم؟آزاد يا دولتى فرقى نداره.
من کنوری 95 هستم..برای 95 کنکور زودتر برگزار میشه یا میره برای بعد از ماه رمضان؟
سلام محمدجان.نقل قول:
زمان برگزاری کنکور 95 هنوز مشخص نشده ! ولی به نظرم احتمال اینکه برای بعد از ماه رمضان باشه بیشتره!:n01:
موفق باشی:n12:
اگه شما برید کارنامه های ریاضی و تجربی رو مقایسه کنین ، متوجه میشین که فشردگی رقابت تو تجربی خیلی از ریاضی بالاتره. شما برید درصدهای دروس عمومی و شیمی رتبه های بین 900 تا هزار تجربی و ریاضی رو با هم مقایسه کنین به وضوح این رو خواهید دید. میانگین درصد ها تو رشته تجربی خیلی از ریاضی بالاتره.نقل قول:
داروسازی 6 ساله هست. بازار کار داروسازی در صورتی که خودتون بتونید جای خوبی داروخونه تاسیس کنید عالیه (البته شرایطی داره تاسیس داروخانه ، تو شهرهای بزرگ بایدد تو نوبت وایسین برای تاسیس داروخانه ، و اینکه سرمایه اولیه ای هم میطلبه که بای داشته باشین) اما در غیر این صورت حدودا ماهی 2-3 تومن بتونید کاسب بشین (کار به عنوان مسول فنی تو داروخانه های سایر افراد و یا استخدام در شرکت های داروسازی و بیمارستان ها)نقل قول:
دوستان بزارید یک چیزی رو راحت بهتون بگم
الان کنکور شاید تست هاش سخت باشه ولی قبول شدنش خیلی راحته
هیچ استرسی نداشته باشید
فقط در صورتی قبول شدنتون سخت میشه که بخواین تو یه بهترین داشنگاه ها درس بخونید
و گرنه ازاد و غیر انتفاعی راحته حتی تو تهران :n02:
يعنى بعد از فارق التحصيلى ميشه استخدام شد؟البته داروسازا در حين تحصيل ميتونن توى داروخونه ها مشغول به كار بشن.به نظر من با همه سختيهاش مى ارزه براش تلاش كرد.اما من مى خوام حتما آزاد رشت قبول بشم به نظرتون بايد چه درصدايى بزنم؟نمى دونم چطور براى يه دانشگاه خاص بايد برنامه ريزى كرد تا حتما اونجا قبول شد.شيمى رو ٣٠ يا ٤٠ بتونم بزنم و زيستم همينقدر و رياضى ٦٠ بزنم به نظرتون خوبه واسه قبولى تو دانشگاه آزاد؟نقل قول:
مرسى از لطفتون كه جواب سؤالامو مى ديد.
استخدامش که قطعیه...نقل قول:
درصد شیمی باید بالای 50 باشه!!! بقیه هم باید بالا باشن
در ضمن رشت آزاد دارو نداره!
داروسازی ؟ یک ساله ؟ شیب ؟ بام ؟نقل قول:
6-7 سال طول داروسازی هست درآمدش از دندونپزشی کتره مخصولا سال های اولش. ولی اگه امتیاز زیادی داشته باشی و داروخانه خوب و زد و بند خوب با پزشکان متخصص پوست و زیبایی برای فروش داروهای خارجی، در این صورت درآمدش چندین برابر دندونپزشکی میشه.
در کل داروسازی و دندونپزشکی هرکدومشون چندین برابر پزشکی عمومی ( وحتی تخصص هایی مثل اطفال و عفونی و ... ) درآمد دارن.
من گفتم ٤ ساله نه ١ ساله..تشكر از راهنماييتوننقل قول:
دوستان به نظرتون بين الملل انزلى قبوليش واسه داروسازى و دندون چطوره؟ميدونم ترمى ٢٠ تومن هزينشه اما آيا قبوليش نسبت به آزاد و دولتى راحتتره يا فرقى نداره؟اگه بومى باشى اولويت داره؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
.......................
دوست عزیز شهریه ش ترمی 8 تومنه. سالی 16 تومن.نقل قول: