پارسال که خیلی دیر منتشر شد امسال با توجه به زودتر شروع شدن دانشگاه ها فکر کنم زودتر منتشر بشه (3 یا 4 روز)
پارسال که خیلی دیر منتشر شد امسال با توجه به زودتر شروع شدن دانشگاه ها فکر کنم زودتر منتشر بشه (3 یا 4 روز)
نقل قول:
! سه یا 4 روز منظورتون 3 یا 4 روز دیگه هست ؟
مرسی.
من حدسم رو اینه که هفته دوم شهریور بدن و نزارن کار بره برای نیمه دوم ....
سلام دوستان
نظرتون درباره ی مهندسی برق الکترونیک چیه؟
پارسال 20 شهریور اومد امسال به نظرم 3 یا 4 روز زودتر از پارسال بیادنقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
من 2 تا سوأل دارم
اول اینکه آیا انتقال دانشجو از دانشگاه دولتی به دانشگاه دولتی دیگه ای صورت می گیره ؟ مثلاً با توجه به اینکه معدل خوبی داشته باشه و ...
و دوم اینکه ( با مثال توضیح می دم ) ، من انتخاب اولم دانشگاه روزانه ای ـه که دوست دارم ، انتخاب دومم دانشگاه روزانه ای ـه که دوست ندارم و به یه دلیلی انتخاب شده و انتخاب سومم رشته ای شبانه ـست
طبق گفته های سازمان سنجش ، اگه نمره های دانشجویی به رشته هایی که پایین تر انتخاب کرده بخوره می تونه اون رشته رو ثبت نام کنه ، حالا اگه جوابا بیاد و من انتخاب دومم قبول بشم ( روزانه ای که دوست ندارم ! ) می تونم به جاش شبانه رو انتخاب کنم تا بتونم سال بعد دوباره کنکور بدم ؟! یا اینکه چون روزانه قبول شدم بدون هیچ استثنایی نمی تونم سال بعد کنکور بدم ؟!
در رابطه با تکمیل ظرفیت هم اگه می شه یه مقدار برام توضیح بدید ، یعنی تکمیل ظرفیت اینطوریه که داوطلب تا آذر و دی و بهمن صبر می کنه تا ببینه طبق انتخاب رشته ای که کرده کدوم دانشگاه جا برای پذیرش داره ؟ یعنی امکانش هست چنین چیزی صورت بگیره ؟
با تشکر
همون روزانه رو قبول میشی و نمیتونی شبانه برینقل قول:
بچه ها نتیجه ها اومدا
فيزيك شيراز :دي
واسه تبديلش به فيزيك اصفهان هيچ كاري نمي تونم بكنم ؟ :دي
احتمالا انتقالی بدننقل قول:
خصوصا روزانه به شبانه
اين انتقالي به صورت مهمان بودنه ؟ يا اينكه كلاً كادر آموزشي مي پذيره ؟!
راستي ، فيزيك اصفهان فكر نكنم شبانه داشته باشه
ممنون
وضعیت قبولی انتخاب رشته آزمون سراسری 93
مهندسي صنايع -موسسه غيرانتفاعي رجا-قزوين-غيرانتفاعي
با رتبه 19500
افتخار آفریدم :n19:
15 اردیبهشت بخشنامه اش از وزارت علوم میادنقل قول:
معدلتون باید خوب باشه!
احتمال زیاد با انتقال دائم موافقت بشه ولی اگر نشد باید درخواست مهمانی بدید
که اونم شبانه حساب میشه حتی اگر شبانه نداشته باشه
ولی در کل احتمالش به نظر من زیاد
دانشگاه شیراز خیلی خوبه فرقی با اصفهان نداره
سلام
بچه ها من رفتم تو سایت دانشگاهی ک قبول شدم اونجا تو قسمت پذیرش دانشجو(سامانه سما)هرچی کد ملی و شماره داوطلبی رو میزنم ارور میده و میگه اشتباه هست چیکار کنم؟راستی شماره داوطلبی همون شماره ای هست که روی کارت ورود به جلسه بود و براساس اون صندلیمونو پیدا میکردیم بود دیگه نه؟
مگه سما هم قبول شدن داره گرامی
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام
والا تو سایت دانشگاه علوم پزشکی همدان تو منوی سمت راست نوشته ثبت نام دانشجویان جدیدالورودو.... اون رو که میری یه صفحه میاد که باید کدملی و شماره داوطلبی رو واردش کنی تا وارد محیط ثبت نام بشه اونجا هرچی میزنم میگه نامعتبر است
سلام
دوستان من دانشگاه ازاد تهران شرق حسابداری قبول شدم,دانشگاه غیرانتفاعی ارشاد دماوند هم حقوق قبول شدم
کدوم رو برم به نظرتون؟
من پیام نور قبول شدم. ثبت نامش چجوریه ؟ از کی هست؟ کسی میدونه ؟
ازاد دیگهنقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
یعنی غیرانتفاعی به درد نمیخوره؟نقل قول:
از روي سايت دانشگاه شماره تلفن اداره كل آموزش يا معاونت آموزش رو پيدا كنين و باهاشون تماس بگيريننقل قول:
زیاد خود دانشگاه واسم مهم نیستنقل قول:
البته این مسئله تو مقطع کارشناسی هم زیاد اهمیت نداره به نظرم !
از هر لحاظی اصفهان رو ترجیح می دم
در این شرایط من تا 15 اردیبهشت باید تو دانشگاه شیراز تحصیل کنم تا ببینم بخشنامه از سوی وزارت علوم به چه شکلی هست ؟ یا اینکه می تونم همین 2 ترم رو هم مهمان شم و تا 15 اردیبهشت به انتقال دائم تبدیلش کنم ؟!
با تشکر :n16:
اقا واسه ما اینو زده :
الان من باید چی کار کنم ؟نقل قول:
8 كليهپذيرفتهشدگان(برادر ن) مدرك وضعيت نظام وظيفه با توجه به يكي از بندهاي مندرج در صفحه36 دفترچه راهنماي ثبتنام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك)
یه عده میگن برو دانشگاه نامه بگیر ببر پلیس +10 بهت معافیت بده
با توجه به این : که سایت دانشگاه مذکور زده
برنامه زماني ثبتنام از پذيرفتهشدگان
روز و تاريخ ثبت نام ترتيب حرف اول نام خانوادگي شنبه 22/6/93 الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ يكشنبه 23/6/93 ح – خ- د –ذ– ر – ز- ژ – س دوشنبه 24/6/93 ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ك سه شنبه 25/6/93 گ – ل – م – ن – و - هـ - ي
فقط یه روز برای ثبت نام وقت دارم ؟ زودتر باید برم از دانشگاه نامه بگیرم ؟
چیکار باید کنم ؟:n27:
مرسی
سلام دوستان ....دوتا سوال داشتم
این که می گن اگه دو ترم بالای 17 بیاری می شه عوض کرد ایا شدنی هست ؟چقدر پارتی مهمه توش و اینکه کامپیوتر شیراز سخته دو ترم بالای 17 اوردن ؟
بعدش می شه هم یه ازاد خوند هم سراسری ؟و اینکه ازاد انتقالی داره ایا ؟
یعدش می گم اقا جمع کنیم بریم دمه سازمان سنجش بگیم امسال چی شده این قدر همه چیز بهم ریخته ...چرا سر ما که شد هم کنکور سخت هم الان هم که دیگه معلوم نیست سهمیه برا چی دست کاری شده ....
راستی کسی هست شیراز قبول شده باشه ....؟؟؟؟
ممنونم از همتون
پارتی که همیشه مهمه!نقل قول:
شما سوالتون واضح نیست انتقالی از آزاد به سراسری غیره ممکنه از دولتی هم با شرایط خاص به دانشگاه های خاص
نمی شه همزمان در دو رشته تحصیل کرد...
سازمان سنجش رسماً هیچ کارست!!!
سازمان سنجش فقط ظرفیت رشته رو از دانشکده ی مربوطه میگیره و سنجش میکنه با توجه به ضوابط معدل و کنکور
اعتراضات شما بیشتر رو به مجلس و وزارت های علوم بهداشت باشه!
دوستان برادر من مترجمی کرج قبول شده
منتها تو مدارک ثبت نام نوشته مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه..اما چون نا اخر شهریور فرجه داشت دفترچه رو نفرستاده
حالا میخوام بدونم بدون برگه اعزام ثبت نام میکنن؟
تا وقتی که اضافه خدمت نخورده مشکلی پیش نمیادنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
باید الان دفترچه پست کنه ... در بد ترین حالت ممکن روز اعزامش میفته 18 مهر ماه . که برگ اعزام رو تحویل دانشگاه میده و دانشگاه هم فرم معافیت تحصیلی صادر میکنه براش ...که میده به معاونت وظیفه شهرتون و معافیت تحصیلی اونجا صادر میشه که میدید به دانشگاه .:n16:نقل قول:
اگه تا اخر شهریور ثبت نام کنن دانشگاه و معافیت تحصیلی بگیرن چه کاریه چرا اعزام به خدمت؟ اون مال وقتیه که تا تاریخ اتمامش دانشگاه ثبت نام نکنی و برای اضافه خدمت نخوردن میری اعزام میگیری بعد با همون دانشگاه ثبت نام میکنینقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
عزیز ثبت نام دانشگاه ها معمولا تا اخر شهریور یا اوایل مهر طول میکشه ... با توجه به اینکه سقف زمان معرفی برادر این دوستمون اخر شهریوره یکمی ریسک داره ... به هر حال من که میگم امروز 19 شهریوره ... اگر همین الان دفترچش رو پست کنه در بدترین حالت 18 مهر اعزام میشه که با توجه به ثبت نام در دانشگاه معافیت تحصیلی دریافت میکنه ! قرار نیست اعزام شه ! فقط برگ اعزام رو داره !نقل قول:
در مرحله بعد خدمت آدم رو نمیخورن که حتی اگر با دیپلم برن! مگه خیلی ها نمیرن و باز درس میخونن ؟ مثل خود من! .
به هر حال من به دوستمون پیشنهاد میکنم که درخواستشون رو اینجا مطرح کنن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جواب صحیح رو بگیرن . یا با شماره 096480 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با مشاوران به صورت تلفنی صحبت کنن! . از من و شما بهتر میتونن راهنمایی کنن.:n06:
تماس با سامانه گویای نظام وظیفه 096480 و درخواست راهنمایی کامل .نقل قول:
یا اینکه درخواست اعزام بدید اصلا هم نترسید ... چون خیلی بخواید زود اعزام شید 18 مهرماه هست که شما برگ اعزام رو تحویل دانشگاه میدید و براتون فرم معافیت تحصیلی رو تکمیل میکنه و شما میدی معاونت وظیفه عمومی و برگ معافیت تحصیلی رو میدی تحویل دانشگاه .
چی قبول شدی ؟
دوستان به نظرتون غیر انتفاعی قزوین بهتره یا آزاد تهران؟
جفتشم مهندسی صتایع.
شهریه هاشون چقدره؟!
دوستان مهندسی پزشکی بدون کنکور آزاد بهتره یا مدریت جهانگردی سراسری ؟
میشه هر دوتارو همزمان خوند؟
به نظرم مدیریت گرایش های دیگه اش بهتره!! خصوصا بازرگانی و MBAنقل قول:
به هیچ وجه نمی شه در دو رشته به این نحو تحصیل کرد
دوستان کسی که هم روزانه و هم آزاد پذیرفته شده و میره آزاد، می تونه در صورت پذیرفته شدن در رشته های دیگه ای که توی کارنامه نهایی ذکر میشه، برای گرفتن انتقالی به اون رشته ها اقدام کنه؟
26 کارنامه نهایی میادنقل قول:
فرد می تونه اون موقع به اولیت هایی پایین ترش تغییر رشته بده
خب اگه آزاد باشه هم می تونه یا باید توی دانشگاهی که قبول شده باشه تا بتونه درخواست انتقالی بده؟نقل قول:
جوابه ارشد آزاد کی میاد ؟
این ازاد مارو مسخره کرده؟
ارشد رو هم دادن هنوز کارشناسی هارو نزدن:n03:
سلام سلام سلام خوبید؟چه خبرا؟کیفتون کوکه یا نه؟
آقا یه سوال فنی!
بر اثر سهل انگاری و شل گرفتن آموزش دانشگاه قبلم احتمالا پروندم آماده نباشه که برای ثبت نام تا 25 ببرم دانشگاه برای ثبت نام در رشته جدیدم
حالا میخواستم از شما بپرسم دانشگاه سراسری روزانه قبول میکنه اگر یه هفته بعد ثبت نام برم ثبت نام کنم؟
دانشگاه آزاد چطور؟قبول میکنه بعد از موعد مقرر ثبت نام ثبت نامم کنه؟
امکان این هست آیا که من بتونم از ترم مهر برم دانشگاه جدید؟