گزارش گر زیاد جالب گزارش نکرد
زیادی فرانسه رو بزرگ جلوه می داد ( در صورت که بازی معمولی داشت با توجه به تیم مقابل )
Printable View
گزارش گر زیاد جالب گزارش نکرد
زیادی فرانسه رو بزرگ جلوه می داد ( در صورت که بازی معمولی داشت با توجه به تیم مقابل )
فکر کنم عشق فرانسه بود !!!نقل قول:
100 بار گفت گل دوم باید به اسم بنزما ثبت بشه !! (( نمیدونم چه گیری داده بود به اینکه بگه گل سوم به اسم بنزما ثبت بشه !! :n13: ))
ولی در مقایسه با خیابانی - مزدک خیلی بهتره !!
واقعا خیابانی و مزدک میرزایی رو اصلا نمیشه تحمل کرد !! :n22::n21:
ولی این سیانکی رو میشه تا حدی قابل قبول دونست !!
ما یک نقشه شومی ریخته بودیم برای بازی با آرژانتین که 5-1 بفرستیم.... مثل اینکه عادل اینا بو بردند!! :n02:
آخه امشب گفتند امتیاز بازیهای مربوط به ایران با ضریب 2 حساب میشه !
شاید با این حربه میخوان جلوی حرکت ما رو بگیرند و بنوعی ما رو برای گرفتن امتیاز بیشتر وسوسه کنند !
+
فکر کنم همراه اول و ایرانسل هم خوب پورسانتی به عادل دادند !!
همینکه این قانونو گذاشتند که در صورت نیاز نتیجه رو ویرایش کنیم فکر میکنید چه دلیلی داشته ؟
احتمالا با وجود وایبر و وی چت و ... شرکتای ارتباطی رکود زیادی داشتند و دست به دامن برنامه های این چنینی شدند ....
خب بچه ها تو این 2 روز از 5 تا بازی 3 تا امتیاز گرفتم (ژاپن - ساحل عاج و اکوادر-سوئیس و آرژامنتین -بوسنی را درست پیش بینی کردم) و 2 تا هم 5 امتیاز :)))
تا حالا 63 امتیاز و رتبم هم 27358 :)))
بازی ایتالیا -انگلیس هم اول رو علاقه ای که به ایتالیا داشتم و میدونستم تیم بازی های سخته زدم 2-1 ایتالیا ولی وقتی دیدم 6 تا لیورپولی تو زمین گذاشته و همه میدونن چقدر لیورپول امسال خوب بود عوضش کردم 2-1 انگلیش ولی ای کاش رو همون احساس اولم میموندم و یه 10 امتیازی دیگه میگرفتم.
پ.ن : دوستانی که میگن چرا تو این مسابقه شرکت میکنید فکر کنم اکثر بچه ها به خاطر هیجانش و رقابتی که با خانواده-دوستان- و فامیل ایجاد میشه در این مسابقه شرکت میکنند که انصافا خیلی حال میده
خود من با 2 تا داداشم و چندتا دوستام و پسرداییم رقابت گذاشتیم و تا حالا من اولم :)))
پ.ن 2 : عجب والسبالی بازی کرد برزیل ولی انصافا چه غیرتی بچه های ما داشتند و همین 2 ست که گرفتند هم عالی بود
تیکه عادل ساعت پنج صبح ( دقیق ترش میشه 4:55 دقیقه )
یه جا بود که می خواستن با یه نفر توی برزیل از طریق Skype ارتباط بر قرار کنن و نمیشد که بشه...
بعد چند دقیقه عادل برگشت گفت: ای کاش اینترنت اونجا هم مثل اینترنت اینجا خوب بود ولی حیف که نیست دیگه...
بعد یه نگاه زیرچشمی به جاودانی و حاج رضایی و بعدش یه خنده معنی دار...
.
.
پ.ن 1:
اگه بوسنی اون گل دقایق پایانی رو نمیزد، 10 امتیاز می گرفتم
ولی گل زد و 10 امتیاز مون تبدیل شد به 5 امتیاز...
پ.ن 2:
طبق گفته ی عادل و همکاران، بیشترین امتیاز قبل از بازی آرژانتین و بوسنی 84 امتیاز هستش. ( تا پایان فرانسه - هندوراس )
.
بازی فرانسه و هندوراس 10 امین بازی بود. پس اوشون:n02: از 100 امتیاز ممکن، 84 امتیاز گرفته...
آقا از وقتي عادل گفت يه نفر ٨٤ امتياز داره
ديگه خودمو باختم
يعني چي آخه ؟!!!
منم دقيقاً همين بلا سرم اومد
زده بودم ٢ ٠ بعد يه لحظه از مهاجماشون غافل شدم رفتم يه ليوان آب بخورم ، يهو ...
اگه ١٠ امتياز رو ميگرفتم سومين بازيه پشت سر هم بود بخدا
بعدشم ، اين يارو واقعاً يه ثور به هشت پا زده ...
بد لایی خورد!
دروازه بان آرژانتین اصلا در حد تیم شون نیست...
.
.
پ.ن: میگم چطوری یه سه چهارتایی بهش بزنیم؟!:n02::n02:
آره بابا
خدا وكيلي فولاد خوزستان هم ميتونه آرژانتين رو ببره
سر یکسری بازی مذخرف امتیاز از دست دادم وگرنه الان امتیازم بالای 70 بود !!! :n27:
بازی اروگوئه - انگلیس - اسپانیا همشون امتیاز از دست دادم و فقط 2 امتیاز گرفتم !!
پیش بینی بازی های تیم های کوچیکتر آسونتره !! :n02:
تیم های بزرگ رو زیاد نمیشه خوب پیش بینی کرد !!!
در حال حاضر 63 امتیاز و رتبه 27.358 رو دارم !!
یکسری بازی ها رو الکی امتیازم پرید
وگرنه الان بالای 70 بودم !! :n29:
اگه این مسابقه اس ام اس نبود ، فکر کنم تاپیک اصلا جلو نمیرفت:n09:
این حاج رضایی رو تا صب نگه داشتن؟؟
ساعت 1 بود حدودن دوربین که زوم کرد دیدم چشماش قرمزه . انقدر دلم سوخت . گفتم کاشکی نگهش ندارن. واسه بازی بدی بفرستنش بره.
من ساعت 4:15 که بازی آرژانتین تموم شد دیدم تو برنامه هست !!نقل قول:
کسایی که میان به این برنامه عملا تا صبح زجر کش میشن !! :n02:
واسه بازی ایران امیدوارم حاج رضایی و صدر بیان !! :n01:
من بیدار بودم، دیشب تا صبح نگه داشتننقل قول:
.
بچه ها من حاج رضایی رو میبینم، یاد مرحوم ناصر حجازی می افتم، نمیدونم چرا!!
حالا جایزه دادند یا نه؟نتایج قرعه کشی سکه های گرمی کجا معلوم میشه؟لابد مثل همیشه دروغه؟؟؟نقل قول:
درضمن دلت بحال جوانان مملکت بسوزه که بیکارن نه این خوشبختها که معلوم نیست دقیقه ای چندصدهزار تومن میگیرن تا یک اجرا مضخرف داشته باشند!!!و هیچ سودآوری هم برای مملکت ندارند!!!جز یک مشت هیجان بیهوده...
مزدک که دیشب بازی رو گزارش میکرد هنوز ایران بود دیگه ؟ :n13:
---------------------
توی مسابقه ی پیش بینی هم که: ۷۶ امتیاز، رتبه ۴۲۳ :n26:.
بله هنوز ایران بود...نقل قول:
بازی امروزم از ایران گزارش می کنه...
شاید برای بازی شنبه هفته بعد خودشو برسونه برزیل...
منظورت اینه که مردنیه؟!نقل قول:
امتیاز 24 !!!!!!!!
38نقل قول:
ولی
بازی برزیل کرواسی 3-1 پیش بینیم بود اما اس ام اس نفرستادم
و بازی سوئیس اکوادور نتیجه رو برعکس فرستادم
که در مجموع 15 امتیاز از دست دادم
برنامه بیست چهارده صبحها تا ساعت چند ادامه داره؟
مسخره ها این همه هنرمند! و... فرستادن برزیل، اونوقت هنوز مزدک نرفته. میرفت اونجا یه چنتا گزارش اختصاصی تهیه میکرد و...نقل قول:
گزارشگر بازی فرانسه هندوراس اینقد طرفدار فرانسه بود فکر کنم یه رگ فرانسوی داره :n02:
بیچاره اینقدی که حرص خورد چرا 3تا گل به اسم کریم ثبت نشده خود کریم و فرانسویا حرص نخوردن!
نمیدونم چرا بازی هایی شبکه 3 میبینم جذاب تر از بازی هایی هست که تو دایره زنگی میبینم . فقط ایکاش شبکه 3 هم HD نشون میداد .
من شب بازی انگلیس- ایتالیل همه بازی ها رو اشتباه زدم اما روز های قبل عالی بودم .
فقط خیلی برای برنامه بد هست که یک گزارشگر نفرستاده برزیل تا خبری بده از تیم ملی و مسابقات اون وقت اون مجری گوشکوب شبکه 2 رفته بریل.
میگفت اگه از خود هندوراسی ها هم نظرسنجی کنن که این گل به نام کی ثبت بشه همشون میگن بنزما!نقل قول:
اصلا این گزارشگرا یه چیزایی میگن آدم انگشت به دهن می مونه
خوب معلومه هندوراسی ها ترجیح میدن اون گل به اسم بازیکن حریف ثبت بشه تا گل به خودی بازیکن خودشون!
سانسورینگ صداسیما خیلی مسخره شده دیگه. دیشب تصویر زیر رو سانسور کردن. بذاریش زیر میکروسکوپ هم موردی توش پیدا نمیشه کرد!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اهل ریکس! نیستد به محض رفتن روی تماشا چی ها تصویر را قطع میکنندنقل قول:
اگه قراره بازی ایران از داخل ایران گزارش بشه پس دیگه لطفا ندن به مزدک خود عادل گزارش کنه ای بابا
«توماس هسلر» امشب مهمان برنامه فردوسیپور میشود
ستاره سابق تیم ملی آلمان امشب - دوشنبه ۲۶ خرداد - مهمان ویژه برنامه جام جهانی ۲۰۱۴ به تهیهکنندگی عادل فردوسیپور میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، توماس هسلر ستاره سابق تیم ملی آلمان در جام جهانی 1990 ایتالیا، دستیار سابق برتی فوکس در تیم ملی نیجریه و بازیکن سابق باشگاههای رم، یوونتوس و دورتموند به بهانه پخش مسابقه تیم های ملی آلمان و پرتغال امشب در برنامه 2014 حضور می یابد. در این برنامه علاوه بر تحلیل وضعیت تیم ملی آلمان به دلیل آشنایی هسلر با فوتبال نیجریه تحلیلی هم از وضعیت اولین رقیب تیم ملی در جام جهانی ارائه می شود که فرصت مناسبی را برای فوتبال دوستان کشورمان مهیا کرده است.
برنامه تلویزیونی 2014 کاری از گروه ورزش شبکه سه سیماست که هر شب به پخش مستقیم بازیهای جام جهانی میپردازد. اجرای این برنامه را عادل فردوسی پور، رضا جاودانی و محمدحسین میثاقی برعهده دارند. همچنین این برنامه گذشته از پوشش 53 مسابقه بیستمین دوره رقابت های جام جهانی میزبان کارشناسان، بازیکنان و مربیان رشته ورزشی فوتبال است.
اتفاقاً برای منم تعجبهنقل قول:
من رو کانال های کشور های کافر بازی ها رو می بینم اما کم و بیش مورد سانسوری هست.تعجبم اینه که تماشاچیان برزیلی معروفن تو این زمینه نمی دونم هوا سرده یا مورد دیگه که خیلی لخت و پتی نیستن
البته همونایی که می بینیم هم سریعاً همون سر بازی استغفار می کنیم!
گزارشگر بازی ایران هم امشب احمدیه . کاش همه اش رو میدادن فردوسی پور .
فردوسی پور تا حالا کدوم بازی رو گزارش کرده؟نقل قول:
ولی بنظرم احمدی هم گزارشگر بدی نیست.درسته یکسری ایرادات داره ولی صدای پر انرژی داره
بازی ایتالیا - انگلیس رو هم گزارش کرد.نقل قول:
بانك پارسيان خر است ...
عادل فقط 2 تا از حساسترن بازی ها رو گزارش کردهنقل قول:
ایتالیا - انگلیس
پرتغال - آلمان
امیدوارم بازی های مهم رو بدن به عادل
تا از شر خیابانی و ... در امان باشیم !! :n27:
نقل قول:
احمدی !!
بازی ایران رو مزدک میرزایی گذارش میکنه؟؟؟؟؟
به احنمال خیلی خیلی زیاد, بلهنقل قول:
کاش بازی ایران رو احمدی گزارش کنه .. مزدک بدجور رو مخه
واااااااااي خداااااا
حقيقي دروازه واساده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه احمدی خوبه . لااقل واسه بازی ایران خوبه . حتی از مزدک بهتره به نظرم .
ترکیب هم به نظر اعلام شد . حقیقی دروازه بانه :n03:
توی بازی آلمان پرتغال تماشاگرا یک بار موج مکزیکی رفتن ، تلویزیون ایران 20 بار نشون داد. روی صحنه های کاملا بی ربط سانسور میکنن :n15:.خداییش آدم مجبور نباشه عمرا شبکه 3 رو نگاه کنه !
مزدک برزیل نرفته . بازی ایران رو هم محمدرضا احمدی ، آقای روی مخ گزارش میکنه.