ایران میبره
Printable View
ایران میبره
ای داور ، ای مسی ...
چه بگیم ... ایران فوق العاده بود. اولین باره تو عمرم افتخار کردم به بازی ایران ... امیدوارم صعود کنیم تا به حقمون برسیم ...
لاخه نکونام داشت اون دقیقه اخر چیکار میکرد
اگه اون توپ لعنتی رو زد بود زیرش مساوی میکردیم.
حقمون باخت نبود-با هر منطق و انصافی که بخاهیم حساب کنیم حقمون باخت نبود
این دوره رو مقایسه کنیم با 2006 که فقط حرص خوردیم..
بچه ها عالی بودن و باید یه دست مریزاد هم به کیروش گفت که عالی تیم رو بسته...
با تمام وجود بازی کردیم...خیلی حرفه ای...
من که خودم باورم نمیشد بگم اما واقعا باور دارم شایسته برد بودیم...
مرسی بچه ها..مرسی کیروش...
+
لعنت به داور!:n02:
توپی که نکونام لو داد تبدیل به گل شد،ناموسن دیگه هیچ حرفی ندارم
قرار بود تیم ما 14 نفره بازی کنه،اما مثل اینکه ارژانتین با داور داره 12 نفره بازی کرد
نکونام بد جایی دریبل زدنش گرفت اون توپ اگه حفظ میشد گل نمی خوردیم داوری هم به ضرر ایران بود امیدوارم غم همیشه همراه داور صرب باشه تا عمر داره
به جای ناراحتی بلند بشیم و به افتخار تیممون کف بزنیم اون هم با این شرایط که هیچ تیمی مارو جدی نمیگرفت و با بازیهای تدارکاتی که نداشتم
احسنت کیروش .براوو
:n12:
شیره ایران! ای ول. عالی بودیم. خیلی بهتر از بازی قبل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داور فیسبوک نداره
اونب که اتوبوس لود اونا بودننقل قول:
ما 5تا موقعیت 100% و یه پنالتیمون به باد رفت
بچه ها مچکریم :n16:
جملت خبریه یا سوالی ؟؟؟ :n02:نقل قول:
ایران عزیز ما فقط به داوری باخت
ولی با تموم وجود میگم بچه ها ممنون از بازی زیباتون :»:»:»:»:»:»:»:»:»:»
سوختـــــم از بغض یوزپلنگها
عرق روی پیشونیتون سرمه چشمام
آقا حسین ویرایش کن پستت رو و به اعصابت مسلط باش اینجا جای الفاظ رکیک نیست دوست عزیز همه از این ناداوری ناراحتیم
نود دقیقه بازی منطقی یازده نفر+یک صحنه اشتباه...امیدوارم اون فکرها توی سرش نبوده باشه..امیدوارم دنبال نمایش نبوده باشه...امیدوارم میخواسته وقت رو تلف کنه(یک آماری هم دربیارن آرژانتینیها چندبار دریبل خوردن جالب میشه...:n09:)
__________________________________________________ ______________________________________________
میدونم نگهت نمیدارن ولی تفکرات منطقی یک نام قابل احترام، دیسپلینش، و علمش رو فراموش نمیکنم: کیروش...
مرد همیشه بهت ایمان داشتم...کارت درسته:»
:n12:امروز روزی بود که به فوتبال ایران ایمان آوردیم ...:n12:
وجدانا من خودم خیلی رو اون صحنه احساس خطر کردم چون بچه ها یه لحظه بازی رو شل گرفتن!! حیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــف !! خدایی کل وجودم سوخت:n28:
تنها چیزی که میشه در مورد این تیم گفت اینه که بسیار بسیار فراتر از انتظار بازی کردن . فکر میکنم جدای از نتیجه بهترین بازیی باشه که تو عمرم از تیم ملی دیده بودم.
واقعا دمشون گرم:n12:
به نظر من داور باید بهترین بازیکن زمین میشد :|
آخه من چی بگم
چرا انقدر داوریا افتضاحه
میام فحش میدم آروم شم
من فیسبوک ندارم و دلم میخواد یه جا فحش بدم
به جان مادرم گریم گرفته ، به جان همه کس و کارم قلبم درد گرفته ، یکی بگه من الان چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!
آقا این چه داوری بود.مثله اینکه طرف کلا جانب داری آرژانتین رو میکردا.چقدم توپ میخورد دست و پاش
از مسی متنفرم
آقا ژاپن یا استرالیا هم 3تا 3تا می خورن ماچجوری بازی کردیم بااین تیم ولی حیف شد باختیم بازی مال مابودتوچنگمون ولی توف به داور
یه خریتی که سرمربی ایران کرد 2تابازیکن اشغالو دقیقه اخراوورد مهم ترین دقیقه دقیقه90بود اه چرا بنظر من ما6تا تونیمه میخوردیم بهتراز 1گل تودقیقه نود واقعا ناراحتم نه از بازی ایران بلکه از جوبازی همش بنفع ارژانتین بود واقعا ناراحتم دیگه دارم دیوونه میشم
اینم از کیروش و بچه هاش ...
دمش گرم .
حیفه بذارن بره ... مشکل مطمئنا مادی نیست ... مشکل کفاشیان ها و گرگ های موجود در سیستم کثیف فوتبالن. که فقط فکر نفع خودشونن و مربی های ایرانی که با زد و بند می خوان برسن به تیم ملی.
کسایی که از پس کره و عربستان هم بر نمی اومدن.
حالا ببینیم بازم امثال پرویز مظلومی و فیروز کریمی می گن عنایتی و برهانی از گوچی بهترن ؟!!
حیف که همیشه شادی هامون مقطعیه .......
واقعا حق ما باخت نبود:n03:
بچه ها دعا کنین امشب بازی نیجریه و بوسنی مساوی بشه ....:47:
عالی بودیم.عالی
فقط لعنت بر جد و اباد داور
آخه کی به نکونام گفته دقیقه 90 دریبل بزنه؟
نتونستم جلوی خودم رو بگیرم این پست شما من رو هم واداشت پست بدم وگرنه من کمتر توی بخث ها شرکت میکنم.نقل قول:
دقیقا کی بهش گفته بود به اون خونسری واسته و دریبل بخواد بده یا اصلا قدم بخواد بزنه با توپ ؟ دو دقیقه دیگه مونده دیگه بزن زیرش اقا جان اصلا ترتیب یک حمله رو بده با خونسردی میانه زمین خودمون چه غلطی میخوای بکنی با اون توپ ؟
حالم رو اونقدر بهم زد که حد نداره
دوست عزیز اینارو نمیشه گفت !! درسته نباید این کار رو میکرد و این شاتباه رو میکرد ولی چرا باید اون گل گوچی گل نمیشد !! وقتی توپ به نوک دست دروازه بانشون خورد و رفت بیرون داشتم دود میکردم !!! که چرا !!!چرااااااااااااااااااااا ؟؟:n29:نقل قول:
عالی بازی کردن
عالی
عالی
تبریک میگم بازی خوب ایرانو
قابل توجه که وجود یه وینگر تخصصی مثل شجاعی چقدر تعداد موقعیتامونو بیشتر کرد
این نتیجه در مقابل آرژانتین اصلا اشکال نداره فقط باید از بچه ها تشکر کنیم اما خود کیروش هم فهمید ترکیب و استراتژیش در مقابل نیجریه اشتباه بود
چقدر نیمه دوم خوب بودیم و حرفی نیست جز زنده باد ایران
دوستانی که رفتن تو این صفحه فحش گذاشتن اون اطلاعیه بالای صفحه رو بخونن لطفا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته این پیج مال داور نیست مال ییکی دیگه هست.
چقد خوب بود امشب. عالی بازی کردن این باخت واقعا اندازه یه برد برای همه دلچسب بود
الانم مردم بیرون دارن شادی میکنن
در خصوص داور صرب هم بگم که من ازش خیلی میترسیدم....
متاسفانه تو درکیری های جنگ داخلی صرب ها، نیروهای زیادی از ایران رفتن و در جنگ به مسلمون های اونجا کمک کردن و به قولی این صرب ها به خاطر اون مسئله و شکست هایی که از نظر نظامی ما از خوردن کلا با ما مشکل دارن.... یعد از اون کارهای نیروهای ایرانی، یکی دوسال بعد ناتو حمله کرد و کاملا کشورشون رو شخم زد و اینجوری شد که میبینید....
یعنی صرب ها کلا با ما مشکل دارن و میونهی ما با صرب ها مثل میونهی ایران کنونی با مثلا عربستان هستش! :)))) دشمن خونی همدیگهایم....
خیلی احمقانه بود این داور واسه ما....
بچه ها عالیییییییییییییی بودن.... عالی!!!
خدا کنه فدراسیون کیروشو نگه داره.... یعنی میشه؟؟؟؟؟
زنده باد ایـــــــــــــــــــــــ ـــــران:n12:
Brave Iran... unlucky, noble, brave, courageous, talented, determined and dignified Iran went down to a Messi goal almost at the end of the game, after holding the world's number 5, after having several clear chances and a penalty denied by a referee who appeared to be clearly compromised. Congratulations, Iran!
Argentina 1 Iran 0
Messi
Nobody who knows anything about football would deny that Iran was denied a penalty by a referee who is either biased, or incompetent. Milorad Mazic is his name, and he will live to the end of his days knowing he robbed Iran of a penalty. What a disgusting comment on football, what a disgusting comment on the quality of referees chosen to manage the games of the FIFA World Cup.
Milorad Mazic will without doubt be the reason why many people, including myself, give up believing in football as a sport and start moving to other modalities where the refereeing is transparent. If Mazic looks at the replay of that penalty and still says there wasn't one, then he needs to take his meds.
بهتر بود از همون اول برد آرژانتین رو اعلام میکردن
تف به این داور :n21: