جشن بزرگ آرژانتینی ها در بوینس آیرس
حضور در فینال رقابت های جام جهانی پس از 24 سال، مردم آرژانتین را به خیابان های این کشور کشاند. چندین هزار نفر از اهالی بونیس آیرس، پس از پیروزی تیم ملی شان در مقابل هلند، در حوای اوبلیسکو که یکی از نمادهای این شهر محسوب می شوند جمع شدند
و با پرچم های آرژانتین و شعارهایی دیوانه وار پیروزی را جشن گرفتند. با توجه به این استقبال گسترده از حضور آلبی سلسته در مسابقه فینال، در صورت قهرمانی احتمالا این منطقه از بوینس آیرس به مرز انفجار خواهد رسید.
نیمار: امیدوارم آرژانتین، آلمان را شکست دهد
به نقل از خبرگزاری فرانسه از ریو دو ژانیرو، نیمار در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که وی خواستار کسب عنوان قهرمانی جام جهانی توسط مسی و آرژانتین است.
نیمار که هم تیمی مسی در بارسلونا است ؛گفت : تاریخچه ورزشی مسی بسیار مهم است ، وی جام های زیادی برده است و من برای وی هورا خواهم کشید. وی دوست و هم تیمی من است و من برای وی آرزوی موفقیت دارم . ˈ
حمایت نیمار از مسی و فراتر از آن آرژانتین احتمالا با استقبال بسیاری از هموطنانش روبرو نخواهد شد.
برزیلی ها از چشم انداز سومین عنوان قهرمانی آرژانتین در دیدار پایانی جام جهانی در ورزشگاه ماراکانا در ریو دو ژانیرو وحشت دارند.
این دو کشور امریکای جنوبی دشمنان قسم خورده فوتبالی هستند وصعود آرژانتین به فینال بر زخم تازه برجای مانده برزیلی ها از شکست سنگین بیسابقه سه شنبه مقابل آلمان نمک پاشیده است.
روزنامه «او دیا» چاپ برزیل پس از راهیابی آرژانتین به فینال در دیدار چهارشنبه مقابل هلند با ابراز اندوه نوشت: کابوس ادامه دارد.
انتظار می رود که حدود یکصد هزار نفر از هواداران آرژانتینی برای تماشای دیدار پایانی که نقطه اوج یک جشنواره یک ماهه فوتبال محسوب می شود راهی ریو شوند.
ماسکرانو: درد وارده به بدنم بعد از تکل توپ روبن، فجیع بود، ولی ارزش آن را داشت
به گزارش Independent انگلیس، گلادیاتور خط میانی آرژانتینی ها در مورد تکل فوق العاده تاثیرگذارش در انتهای بازی مقابل هلند روی پای روبن که یک گل مسلم برایشان خرید، گفته است:
"فکر کردم زمان سنجی ام غلط بود و به توپ نمی رسم، ولی تا حد ممکن به بدنم فشار آوردم تا آن تکل را بزنم. درد ناشی از آن حرکت، فجیع بود. خودم را پرتاب کردم و حتی می توانستم اخراج شوم و به حریف پنالتی بدهم. هر کسی ممکن بود به چنین شرایطی بیفتد، ولی من خوش شانس بودم."
ماسکرانوی 30 ساله پیش از آن در طی بازی هم با مصدومیتی از ناحیه سر مواجه شده بود، ولی معتقد است تمام درد و رنج ناشی از بازی مقابل هلند، ارزش آن را داشته است چون حضور در فینال جام جهانی، اوج دوران بازی او خواهد بود: "در انتها بسیار گریه کردم، چون برای رسیدن به این لحظه، خیلی خیلی صبر کرده بودم."
آگوئرو: تمام فشار روی آلمان است
سرخیو آگوئرو، مهاجم تیم ملی آرژانتین در خصوص دیدار فینال جام جهانی 2014 برزیل گفت: آلمان در کنار برزیل همواره یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای جام جهانی بودهاند.
آلمانها خود را تا دیدار پایانی رساندهاند و حالا باید با آنها روبرو شویم. ما باید بازی خودمان را انجام دهیم و اینکه تمام فشار این بازی روی ژرمنهاست خود برای ما یک امتیاز بزرگ به حساب میآید.
وی افزود: میخواهیم در بازی فینال توپ و میدان را در اختیار داشته باشیم ولی از طرفی دیگر آلمان هم تیم فوقالعادهای است، چون بازیکنانش چندین سال است کنار هم بازی میکنند و به خوبی یکدیگر را میشناسند.
مهاجم منچسترسیتی تصریح کرد: کاملاً واضح است که آرژانتین همیشه برای پیروزی پا به میدان میگذارد ولی گاهی اوقات در جریان بازی لازم است تا احتیاط کنیم. همه میدانیم که هدفمان چیست و به همین منظور تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا به آن برسیم.
مهاجم 26 ساله آلبیسلسته در پایان خاطرنشان کرد: در بازی فینال به هر روش ممکن باید به پیروزی برسیم. آلمان قطعاً نگران ما خواهد بود. آلبیسلسته بازیکنانی در خط حملهاش دارد که میتوانند خط دفاعی آلمان را به دردسر بیاندازند.
آخرین بازی که آرژانتین موفق شده بود به فینال جام جهانی برسد سال 1990 بود که با قبول شکست یک بر صفر مقابل آلمان به عنوان نایب قهرمانی رسید.
"فرارو"
دانشگاهی در آلمان پیش بینی کرد:آرژانتین قهرمان میشود!
این نرم افزار شانس قهرمانی آرژانتین را ۵۱% و شانس قهرمانی آلمان را ۴۹% میداند.
یک دانشگاه علوم کامپیوتر در برلین با استفاده از یک نرم افزار پیش بینی کرده که آرژانتین برنده بازی میشود! این نرم افزار براساس الگوریتم های پیچیده ای کار میکند و فاکتورهای زیادی را درنظر میگیرد که از جمله آنها نمرات بازیکنان، متوسط سنی تیم،تعداد گلها و .... است.
این نرم افزار شانس قهرمانی آرژانتین را ۵۱% و شانس قهرمانی آلمان را ۴۹% میداند. البته سازنده این نرم افزار اضافه کرده که اگر این فاکتور را هم درنظر بگیریم که آرژانتین در قاره خودش بازی میکند شانس قهرمانی اش تا ۵۵% هم افزایش پیدا میکند!
ماسکرانو: برای کسب جام با قلب و روحمان به ماراکانا می رویم
خاویر ماسکرانو، هافبک تدافعی آلبی سلسته که در جام جهانی یکی از بهترین بازیکنان جام بوده است در مورد حضور تیم ملی کشورش در فینال جام می گوید: "ما در ماراکانا با روح و قلب خود برای جام می جنگیم، چرا که در آخرین پله برای بدست آوردن افتخار و شکوه قرار داریم."
وی ادامه می دهد: "رویای ما رویایی بزرگ است و ما برای تحقق این رویا به ماراکانا خواهیم رفت و سعی می کنیم با تمام توان بازی کنیم تا هم از بازی لذت ببریم و هم به کسب جام نزدیک تر شویم."
ماسکرانو در پایان می گوید: "اکنون تمام اتفاقات فرداشب در ذهن من می گذرد و از این اتفاق فوق العاده هیجان زده شده ام و این را می دانم که فردا علاوه بر بازیکنان، دوستان و خانواده ما هم با ما خواهند بود."
"طرفداری"
مسی: حاضرم همه ی رکوردهایم را بدهم اما قهرمان جهان شوم
چشم ها در فینال ماراکانا بیش از هر مسئله ی دیگری روی لیونل مسی زوم خواهد کرد. بازیکنی که این فرصت را دارد با کسب عنوان قهرمانی جام جهانی خودش را به عنوان برترین بازیکن تاریخ اعلام کند. مسئله ای که حتی مارادونا هم به آن اعتراف می کند.
کاپیتان تیم ملی آرژانتین در آستانه ی مصاف حساس تیم ملی کشورش مقابل آلمان تاکید کرد که عنوان قهرمانی جهان با هیچ چیز دیگری در دنیا قابل مقایسه نیست: " من حاضر هستم همه ی رکورد های شخصیم را بدهم اما عنوان قهرمانی جهان را کسب کنم.
من ترجیح می دهم قهرمان جهان شوم تا بار دیگر توپ طلا را به دست بیاورم. به عنوان یک بازیکن قهرمانی در جام جهانی حداکثر افتخاری است که می توانید آن را کسب کنید.
دوستانم در بارسلونا پیش از این از حس فوق العاده ی لمس جام جهانی برای من گفته بودند و من بسیار خوشحال هستم که این فرصت را خواهم داشت خودم این جام را بالای سر ببرم."
مسی تاکید کرد که آرژانتین باید با تمام توانش وارد میدان شود: " باید با تمام قلب و روحمان وارد میدان شویم و همه ی تلاش خود را برای کسب پیروزی انجام دهیم."
آلبی سلسته یکشنبه شب در ماراکانا به مصاف آلمان خواهد رفت.
"آی اسپورت"
اینفوگرافیک: بررسی عملکرد حاویر ماسکرانو در آستانه فینال رقابت های جام جهانی 2014
آماده فینال رویایی ماراکانا
لیونل مسی اظهار داشت که او همتیمیهایش، آماده برگزاری فینال جام جهانی برزیل هستند و برای این بازی انگیزه های فراوانی دارند.هزاران آرژانتینی هم اکنون به ماراکانا رسیدهاند و آماده برپایی جشن قهرمانی تیمشان در کشور همسایه یا همان دشمن دیرینه فوتبالیشان، برزیل هستند.
اتفاقی که میتواند برا آلبیسلسته، اتفاق قرن لقب بگیرد. مسی که با 4 گل و 1 پاس گل از بهترینهای این تورنمنت بوده در این باره گفت:"رویای بزرگ من، آرزوی من به حقیقت پیوسته. اکنون در فینال جام جهانی هستیم و سخت تلاش خواهیم کرد. به جز قهرمانی به هیچ چیز راضی نیستیم. بزرگترین بازی زندگیام را با پیراهن آرژانتین انجام خواهم داد."
وی در صفحه اجتماعی خودش ادامه داد:" قهرمانی ما دور از دسترس نیست. ما با حمایت هوادارانمان تا اینجا آمدهایم؛ پس ادامه راه نیز هموار خواهد بود. رویا هنوز به حقیقت نپیوسته. ما باید پیروز شویم. این بزرگترین بازی تاریخ زندگی تمام بازیکنان تیم ماست. وقتی چیز به این مهمی در دستان ماست. پس هرگز نباید آن را از دست بدهیم."
تیم ملی آرژانتین، بامداد دوشنبه و از ساعت 00:30 بامداد به مصاف آلمان خواهد رفت.
لوو : مسی می تواند سرنوشت بازی را عوض کند
سرمربی تیم ملی آلمان در سخت ترین تجربه سرمربیگری خودش در فینال جام جهانی گفت: ما ترسی از آرژانتین نداریم و می خواهم با بازیکنانم قهرمان جام شویم.
در مصاف پایانی جام بیستم امشب دوتیم آلمان و آرژانتین برابر یکدیگر قرار می گیرند. جدالی سخت که هر دو تیم به دنبال افزایش تعداد ستاره های حک شده روی پیراهن خود هستند.
یوآخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان پیش از دیدار تیمش با آرژانتین در فینال جامجهانی در نشست خبری گفت: بیشتر بازیکنانم در بهترین زمان فوتبالی خود قرار دارند. اکثر این بازیکنان در جامهای جهانی 2006 و 2010 هم در تیم ملی آلمان حضور داشتند اما نتوانستند به قهرمانی برسند.
ما این توانایی را داریم که با این ظرفیت به قهرمانی در جامجهانی برسیم. اکنون تمام تمرکزمان روی بازی فینال است؛ چرا که این بازی مهمترین بازی فوتبال ما در چند سال گذشته است.
لوو در پاسخ به این سوال که از چه چیز آرژانتین بیشتر میترسید، گفت: ترسی از آرژانتین ندارم. این دیدار بازی دو تیمی است که بازیکنان بزرگ زیادی در ترکیب خود دارند و در گذشته نیز به افتخارات زیادی دست یافتهاند. آرژانتین تیمی است که در دفاع بسیار فشرده و سازماندهی شده فوتبال بازی میکند. به این تیم مسی، هیگواین و دیماریا را نیز اضافه کنید. این نشان میدهد که آنها چقدر میتوانند تیم خطرناکی باشند. قطعا مسی ستاره آنهاست. او بازیکنی است که میتواند به تنهایی سرنوشت مسابقه را عوض کند اما به نظر من مهمترین موضوع در تیم ملی آرژانتین نظم و سازماندهی آنهاست. باید بازی با برزیل را فراموش کنیم. آن بازی دیگر تکرار نمیشود. بازی با آرژانتین به طور کل با بازی با برزیل فرق میکند و نباید این دو بازی را با هم مقایسه کرد.
لوو ادامه داد: ما در این جام بازیهای سخت و دشواری را پشت سر گذاشتیم. بازی با الجزایر به شدت ما را آزار داد اما من معتقدم تیمی که قهرمان میشود باید در هر بازی و هر شرایطی خودش را نشان دهد و اسیر شرایط خاص مسابقه نشود. ما اکنون به آرژانتین فکر میکنیم. سیستمی که آنها در طول جام جهانی داشتند نشان میدهد که از ثبات خوبی برخوردار بودند. آرژانتین تیمی است که اول دفاع و بعد حمله میکند. این یکی از اصول بازی آنهاست.
سرمربی آلمان در پایان در پاسخ به این سوال که آیا قبل از بازی آرژانتین و هلند دوست داشته است تا با لالههای نارنجی روبهرو شود، که سرمربی آلمان پاسخ داد: ما پیش از شروع جام بازیهای هلند را به خوبی آنالیز کرده بودیم. کاملا میدانستیم که هلندیها چطور فوتبال بازی میکنند. آنها بازیکنان بزرگ زیادی دارند که بعضیهایشان در بوندسلیگا مثل آرین روبن بازی میکنند. با این حال مهم نبود که با چه تیمی روبهرو میشویم چرا که هم آرژانتین و هم هلند تقریبا در یک سطح قرار دارند و از بازیکنان بزرگ و تکنیکی بهره میبرند.
کارلس پویول: آلمان لیاقت قهرمانی را دارد، اما قلب من با آرژانتین است
به گزارش AS، کارلس پویول فوق ستاره سابق تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا که به عنوان نماینده این کشور به عنوان مدافع قهرمانی رقابت ها، در مراسم اهدای جام قهرمانی بیستمین دوره رقابت های جام جهانی در ماراکانا حضور خواهد داشت.
در صحبت هایی با وب سایت FIFA اذعان کرد که در مسابقه امشب، قلبش با تیم ملی آرژانتین است. "برای من واقعا دشوار است که نظرم را در مورد قهرمان رقابت ها بگویم. آلمان تیم فوق العاده ای است، که فوتبال بی نظیری را به نمایش ی گذارد و از هر نظر شایسته فتح عنوان قهرمانی است، اما در نهایت قلب من با تیم ملی آرژانتین خواهد بود، زیرا که دو تن از دوستان نزدیک من در آن جا حضور دارند."
"ماسکه (خاویر ماسکرانو) فوتبالیست فوق العاده ای است و من برایاثبات این حرفم نیازی به دیدن نمایش های عالی او در این تورنمنت نداشتم و لئو نیز همانطور که می دانید، بهترین بهترین ها است و شاید برای تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ تنها قهرمانی مسابقه امشب را در کارنامه اش نداشته باشد."