نگفتم؟؟؟؟؟ :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:نقل قول:
Printable View
نگفتم؟؟؟؟؟ :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:نقل قول:
تبریک اولین و مهمترین بازی گروهی رو بردیم
قبل بازی برای خط دفاع نگران بودیم اما حالا دو بازیکن قابل اتکا جدید پیدا کردیم.البته زوج کیه لینی ،بونوچی بهترین حالت برای دفاع وسط هست.
بازگشت دی شیلیو هم باعث میشه تا سمت چپ بهبود پیدا کنه و کیه لینی به مرکز برمیگرده
دارمیان هم آباته رو نیمکت نشین خواهد کرد.
این دارمیان چقدر شبیه دی شیلیو هستش :n02:
هم از نظر سبک بازی و هم سن و سال و هم کمی ظاهر
مهم ترین قدم برداشته شد حالا نوبت کاستاریکاست...تا اون موقع فعلا جشن :n20:
تبریک میگم :40:
عالی بودیم
یعنی تا پیرلو رو داریم غم نداریم : دی
پیرلو چیه، بگو جوانلو :27: :دی
بعد از دلپیهرو فکر میکردم دیگه ایتالیا هیچ وقت بازیکنی نخواهد داشت که محبوب من بشه، ولی این چند ساله پیرلو عجیب رفته تو دل ما خودشو جا کرده :دی :40:
دم سوپر ماریو هم گرم که با گلش حال انگلیسیها رو گرفت : دی
راستی اون کاشتهی پیرلو عجب چیزی بود! شبیه فوتبالیستها بود !
فکر کنم با دعای من بود که گل نشد :دی
آخه هم تو Varzesh3 هم اینجا بازی رو 2-1 پیشبینی کرده بودم، خراب میشد پیش بینیم :دی
رفقا تبریک ! :n12:
در مجموع بازیکنا خوب و رضایت بخش و شایسته تحسین و تمجید بودند .
فقط کیه لینی خیلی به دل ننشست ... نمیدونم امشب چرا همش یاد گروسو میافتادم که 2006 توی اون پست بی نظیر بود ....
پیرلو هم که نیازی به به به و چه چه ما نداره ... من فقط دلم میسوزه به حال اونایی که ژاوی و اینیستا رو در حد و حتی بالاتر از پیرلو تصور میکنند ...
با بازگشت کاپیتان بوفون مومن تر هم میشیم به ایتالیا ...
دریغ و باز هم دریغ که مونتولیووی نازنین رو توی این تیم خوب این دوره مون نمیتونیم داشته باشیم !
پ ن : من اما (برغم میلی قلبی) 1-1 پیش بینی کرده بودم .... بازی رو میتونستیم 4-1 هم ببریم ...
تبریک به تمام آتزوری ها .. فقط پیرلو . واقعا حیف که اون ضربه آزاد بی نظیر گل نشد ..ولی فدای یه تار ریشش .. فعلا خوابم میاد .یا حق
با تمام خستگی تا آخر بازی رو دیدم. خیلی عالی بود.بازم مثل همیشه پیرلو موثر واقع شد. پیرلو وسط زمین رو کامل در دست خودش گرفته بود و اجاز نمیداد کسی بیاد جلو. هیچ کدوم از بازیکن های ایتالیا هم نیازی نداشتن که کنارش بازی کنن چون هم با سانتر هم پاس میتونست کنترل توپ رو وسط زمین بدست بگیره و توپ رو از محاجمان عبور بده.
اما مشکلی که باید حل بشه نوع خط دفاعی هست
خط دفاعی تو حملات زیادی جلو میکشه و تو ضد حمله ها اصلا برنمیگرده. به نظرم باید حداقل دو نفر تو ضده حمله ها کناره های زمین رو پوشش بدن که اگر کسی پاس تو عمق داد مثل دیشب نتونه به راحتی دفاع رو جا بذاره.
خدا رو شکر در روزگاری که اقایون به اصلاح مهندس 5 تا 5 دریافت میکنن این آرشتیکت ایتالیاست که داره آقایی میکنه
درود بر پیرلو...این بزرگ بازیساز قرن
به به! دوستان بفرستید بکگراند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو کف اون ضربه کاشته با سر رفتم توو تیرک
اینم سوپر ماریو از دست اژدها نجات داده: :n02:
هزار لعنت بر تير دروازه اي كه در مقابل استثنايي مثل پيرلو مقاومت ميكنه!:n27: چه ضربه اي بود!!:n19: عجب بازيي بود واقعا ايتاليا استحقاقش رو داشت
و انتظارات رو براورده كرد:n12:
بازی خوبی بود...منتها پالتا افتضاح بود...نبود مونتولیو و الشعراوی حس میشد...دیشیلیو هم حتما باید سمت چپ بازی بکنه
خیلی دوست داشتم ماریو گل بزنه که زد . ای کاش ضربه آزاد عشقم ( پیرلو :n02: ) گل میشد تا نتیجه ای که تو برنامه 2014 پیش بینی کرده بودم درست در میومد.
زدم 3 -1 ایتالیا میبره.
برد خیلی خوب و مهمی بود و ایتالیا مزد بازی خوبش رو گرفت .
یکم تو نیمه اول دفاع کنار و فضای پشتشون رو نفوذای سرعتیای انگلیس آسیب پذیر بود ولی تو نیمه دوم و از دقیقه 60 ایتالیا خوب دفاع کردن و کنترل یه بازی رو به همه نشون داد . البته ایتالیا رو ضد حملات باید بهتر از این عمل کنه دیشب خیلی ضد حمله های سریع و ویران کننده رو ندیدیم . کم بودن رو ضد حملات
در مورد پیرلو هم یاور همیشه مومن هست و هیچ وقت نامیدت نمیکنه . و صد حیف که اون کاشته استثنایی گل نشد جو هارت رو مثل یه ضربه پنالتی فریب داد شبیه گلش به شالکه تو CL زمانی که تو میلان بود
تبریـــک :n12: 3 امتیاز اول خیــلی میتونه کمک کنــه به صعــودمون
متاسفانه بـازی رو ندیــدم ولی گـل ها رو دانـلود کردم و دیــدم
گـل اول که شـاهــزاده حـرفی نذاشــته ، گـل دوم هم جاگیــری سوپـرماریـو حـرف نداشــت
ضربــه آزاد فوق الـعاده آرشیـتکـت هم کـه دیـگه نمیــشه توصیـفش کـرد ....
مـمـنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیـــز کـه لیــنک داد و هنــرنمایــی حـاج پیـرلو (:n02:) رو دیــدیم
تبریک
ایتالیا نشون داد که هنوز توانایی اینو داره که به اسونی بالا بیاد و حتا قهرمان بشه.
تبریک بابت این پیروزی ارزشمند
نیمه اول رو که ندیدم ولی هرجوری شده برای نیمه دوم بیدار شدم و برد تیم رو دیدم
جالب بود که پراندلی 3 تا هافبک بازیساز رو فیکس گذاشته بود! پیرلو،دروسی و وراتی همشون بازیساز های تیمای باشگاهیشونن فقط دنیله تو کارهای بیشتر تدافعیه و چسبیده به دفاع بازی میکرد
انگلیسیا تاکتیکششون استفاده از دریبل زنی و اومدن به وسط و نفوذ از عمق یا شوت از پشت 18 قدم بود که چندتا موقعیت هم اینجوری به دست آوردن. دلیلشم این بود که تو هافبک وسطامون دروسی موقع دفاع تقریبا تنها بود و پیرلو و وراتی بازیکنایی نیستن که بتونن خوب دفاع کنن
پراندلی تعویض اولش عالی بود و معلوم بود کاملا فهمیده مشکل از کجاس و با آوردن موتا جای وراتی و کمکش به دنیله کاملا هم عمق دفاع رو بستن و هم خیلی کمتر اجازه شوت از راه دور رو دادن
پراندلی میتوسنت تعویض سومش رو هم به جای پرولو، اینسینیه یا چرچی رو بیاره که روی ضد حمله ها گل بیشتری بزنیم ولی ترجیح داد ریسک نکنه و نتیجه رو حفظ کنه که البته قابل درکه چون اولین بازی هر تیمی تو جام جهانی خیلی مهمه و پیروزی مقابل تیمی مثل انگلیس که دیگه جای خود داره
البته تیم مشکلاتی هم داشت. سمت چپمون علنا تعطیل بود! کیلینی که تو بازی هجومی اصلا خوب نیست و مارکیزیو هم اصلا پستش اونجای زمین نیست
دفاع وسطامون هم زیاد مطمئن نشون نداد
ولی چه حیف شد اون ضربه آزاد پیرلو گل نشد! عجب شوتی بود. یاد فوتبالیستا افتادم که شوت میزدن و دروازه بان میرفت سمت توپ و یهو کات میگرفت و میرفت اون ور دروازه تو گل:n02:
ویدیو حذف شده آیا جای دیگه ای میشه این صحنه رو دید؟نقل قول:
..........
این خلاصه بازی هست که آخرش اون ضربه هم هست :نقل قول:
کد:http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip93/3/international/worldcup/match/england_1_2_italy.mp4
بنظر من این دفاع حرفی برای گقتن نداره
یعنی انگلیسیها از هر کجا که دلشون خواست شوت زدن و توپ از خطوط دفاعی رد میشد
این اصلا خوب نیست
اگه پیرلو رو ببندند ایتالیا از کار میافته تو اینجور مواقع مونتولیوو بدرد میخورد که اونم مصدوم شد
ولی سیستم بازی با یک مهاجم رو درک نمیکنم. با این سیستم تو بازیهای بزرگ به مشکل میخوریم
اولا انگلیس فقط از جناح چپ حمله میکرد که این مشکل برمیگرده به کیلینی که تو پست غیرتخصصی بازی میکرد .. با برگشتن دی شیلیو . کیلینی هم به پست اصلیش میره . پالتا هم میره رو نیمکت .. اما میانه میدان درسته قلب ایتالیاست پیرلو ولی خب ورراتی هم میتونه بازی سازی کنه .. به نظر من بازی اول بیشترین فشار رو گرمای هوا آورد به تیم .نقل قول:
ایتالیا رکوردی تازه در ارسال پاس صحیح در جام جهانی به ثبت رساند
ایتالیا در دیدار شب گذشته در مقابل انگلستان موفق شد رکورد دقت در ارسال پاس را پس از 48 سال جابجا کند.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، آتزوری موفق شد با نتیجه 2-1 انگلستان را شکست دهد، اما نکته جالب دقت 93.2 درصدی بازیکنان ایتالیا در ارسال پاس صحیح بوده است. باورنکردنی است این بهترین آمار از جام جهانی 1966 می باشد.
بازیکنان تیم ملی ایتالیا در دیدار شب گذشته 554 پاس از مجموع 595 پاس خود را به مقصد رساندند و 21 پاس صحیح بیشتر از شیلی در پیروزی 3-1 مقابل استرالیا رد و بدل کردند.
بدیهی است آندرا پیرلو نقشی اساسی در این آمار به ثبت رسانده است که با دقت 95 درصدی خود، 108 پاس از مجموع 117 پاس را به مقصد رساند.
خبر خوب:
بوفون به تمرینات تیم برگشته
همچنین دی شیلیو،بارزاگلی و ده روسی هم که مصدوم شده بودند،همراه تیم تمرین کردند ولی اینکه در ترکیب قرار بگیرند به شرایط اونها قبل از آخرین تمرین بستگی داره
فورزا ایتالی!:n27:
با حذف شدن اسپانیا واقعن دوست دارم ایتالیا قهرمان بشه
بوفون به بازیا میرسه؟
به تمرینات که برگشته اما اینکه در ترکیب باشه هنوز مشخص نیست.نقل قول:
البته مشکلی نیست حتی پرین که دروازه بان سوم ماست از دروازه بان شماره یک خیلی از تیم های مدعی بهتره
بارزاگلی و ده روسی هم که دیگه مشکلی برای بازی فردا نخواهند داشت
اما خبر بد اینکه دی شیلیو به آمادگی کامل نرسیده و احتمال زیاد،ترکیب تیم مقابل انگلیس،در بازی فردا هم به میدان خواهند رفت.
از طرفی، bryan ruiz وینگر سمت راست کاستاریکاست که در فولام بازی میکنه و یکی از خطرناکترین بازیکنان تیمش هست که در بازی با اروگوئه این رو نشون داد.اگه کیه لینی باز هم در سمت چپ بازی کنه،نباید زیاد نفوذ کنه تا با سرعت کمش،فضای زیادی به ruiz نده و همچنین مارکیزیو هم باید بیشتر به عقب بیاد و به کیه لینی کمک کنه.
الان وضعیت صعود و صدرنشینی دست خودمونه.اگه بازی فردا رو ببریم صعود که قطعی خواهد بود و برای صدرنشینی هم کار سختی در بازی با اروگوئه نخواهیم داشت.با توجه به وضعیت جدول در گروه های دیگه،اگه به عنوان صدرنشین صعود کنیم وضعیت بسیار بهتری در مراحل حذفی خواهیم داشت.
امیدوارم فردا هم 3 امتیاز بازی رو بگیریم و همه چیز رو به بازی آخر نفرستیم.
Forza azzurri
برای من هیچ چیز لذت بخش تر از قهرمانی ایتالیا در برزیل نیست
اگه این اتفاق بیفته به اندازه دو جام جهانی برای من ارزشمنده
:n12::n12::n12:
من که خیلی خوشبینم چون ایتالیا استاد قاپیدن جام های جهانی در زمین کشورهای مدعیه!
1938 فرانسه
1982 اسپانیا
2006 آلمان
2014 برزیل
امیدوارم بازی با کاستاریکا امتیاز از دست ندیم که اگه اینجوری بشه بازی آخرمون خیلی سخت میشه
فکر میکنم بازی سختی پیش رو داشته باشیم چون هم کاستاریکا الآن خیلی با روحیه و انگیزه است و هم وضعیت آب و هوا زیاد به اروپایی ها نمیسازه و اونا بهش بیشتر عادت دارن
ایشالا این بازی یکم هجومی تر بازی کنیم و اینسینیه یا چرچی رو تو زمین ببینیم
مخصوصا تو ضد حمله ها خیلی به کارمون میان
-----------------------------------------------------------------------------
رسمی: ترکیب تیم های ایتالیا و کاستاریکا اعلام شد؛ بوفون در ترکیب اصلی
ترکیب تیم های ایتالیا و کاستاریکا برای بازی امشب اعلام شد.
دو تیم بازی را با این ترکیب آغاز خواهند کرد:
ایتالیا: بوفون؛ آباته، بارتزالی، کیلینی، دارمیان؛ دروسی، پیرلو، موتا؛ مارکیزیو، کاندروا، بالوتلی
کاستاریکا: ناواس؛ اومانا، دوارته، گونزالز، گامبوا، دیاز؛ بورگس، بولانوس، تخدا؛ رویز، کمپل
نیمه اول ایتالیا خوب نبود
امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه و به بازی برگرده
اگه بازیو ببازه شرایط سخت میشه و هر جفت اروگوئه و کاستاریکا خیلی خطرناک میشن
ترکیب زیاد هجومی نیست
میشه موتا بیرون بیاد و یه بازیکن هجومی به بازی میاد مثل چرچی و اینسینه و کاسانو
چرا ایتالیا اینجوری بازی کرد؟!
از اول یه جوری مهره چیده بود انگار می خواست یه مساوی از کاستاریکا بگیره ! با این سرعت پایین تیاگو / روسی و عمو پیرلو رسما وسط زمین رو به بازیکن های با انرژی کاستاریکا واگذار کرد که خیلی دونده بودن. تعویض ها هم که همه یه یار به نفع حریف ! تا حالا بازی به این ضعیفی از Insigne ندیده بودم و تک تک توپ ها رو لو داد ... چرچی هم خوب دریبل می زد اما ظاهرا سانتر کردن بلد نیستش ! حالا اینا همه به کنار یه پنالتی هم واسه اونا نگرفت :n02: وگرنه که دیگه هیچی.
بازی سوم ارگوئه و ایتالیا تکلیف تیم دوم صعود کننده رو معلوم می کنه و با این بازی کاستاریکا که اگه جلو انگلیس هم انجام بشه انگلیس باید بره دنبال بازیش :D
این جام شده جام پیشبینیها و نتیجههای باورنکردنی
گرچه کاستاریکا تیم خوبیه و این رو از بازی اول هم میشد دید
و این نشون میده که یه تیم خوب و یکدست با بازیکنهایی ناشناخته یا نهچندان معروف میتونه جلوی هر تیمی بایسته.
فقط باید حرفهای عمل کنند.
ایتالیا هم کارش به اما و اگر رسید و یک بازی سخت در برابر اروگوئه
اما میدونین دلیل اصلی باخت ایتالیا چه بود؟
محتوای مخفی: دلیل اصلی باخت ایتالیا
اعصاب نذاشت برام ایتالیا با این بازیش :n23:
درود
تبریک جانانه میگم به تیم کاستاریکا بخاطر بازی خوبی که ارائه دادن و تلاشی که توی زمین داشتن . از هر نظر لیاقت پیروزی رو داشتن و تازه میتونستن با نتیجه بهتری هم برنده باشن .
یک پنالتی واضح برای اونا گرفته نشد وگرنه خیلی زودتر نتیجه و تکلیف بازی مشخص میشد .
ایتالیا و پراندلی هم نمیدونم چه زمانی قراره بفهمه که استفاده از کناره ها و سرعت در بازی میتونه تاثیر زیادی در روند حرکتی تیم و سرعت تیم داشته باشه .
هر چی هافبک داره میریزه وسط زمین و فقط هدفشون این میشه که توپ رو بالوتلی برسونن . کاملا قابل پیش بینی بازی میکنن و همین هم میشه بلای جانشون .
توی یورو هم به همین مسئله اشاره کردم ولی از طرف پراندلی نادیده گرفته شد :n02:
بازی بعدی مقابل اروگوئه برای ایتالیا به شدت سخت میشه ... چون که اون تیم اگه میخواد صعود کنه باید ایتالیا رو شکست بده .
اروگوئه هم از نظر استقامتی در سطح بالایی قرار داره و میتونه پرس و فشار طولانی مدت رو به تیم مقابل تحمیل کنه ... مثل همون کاری که با انگلیس کرد .
از طرف دیگه از نظر شرایط روانی با پیروزی مقابل انگلیس در شرایط خیلی خوبی قرار دارن و این میتونه یکی از نقاط قوت اونا باشه .
دو مهاجم فوق العاده خطرناک مثل کاوانی و سوارز دارن که هر لحظه میتونن نتیجه بازی رو عوض کنن . کلا شرایط ایتالیا خیلی سخت شد .
اگر دیدین ایتالیا هم حذف شد زیاد تعجب نکنین .
به هر حال هر تیمی که شایسته باشه به دور بعد صعود میکنه ... به نظرم بازی پر هیجانی میشه دیدار ایتالیا و اروگوئه ... بی صبرانه منتظر شروع این بازی هستم :n02:
از همون اول بازی وقتی پاس رو به عقب به بوفان دادند و توپ به کرنر رفت متوجه شدم این ایتالیا ایتالیای مقابل انگلیس نیست
عجب بدبختی داریم ما بازی اخر باید دق مرگ بشیم
خیلی حرفا هست ولی نمیدونم به چه ترتیبی بگم و اصلا حسشم نیست که بگم. فقط چندتاشو بگم که تو دلم نمونه
آقای پراندلی نتیجه شایسته سالاری تو دعوت از بازیکنا رو دیدیم
وقتی تیمی از اول اینجوری دفاعی میره تو زمین حقشه که ببازه
یه مربی چقدر میتونه یه دنده باشه من نمیدونم!
میبینه کمک داور داره همه مساوی ها رو پرچم میزنه و آفساید میگیره و تو کل بازی 2 موقعیت بیشتر از این راه به دست نیاورده، باز سبک بازی تیمش رو عوض نمیکنه و 90 دقیقه پاس تو عمق بی فایده داد تیم!
کیه لینی تا دقیقه 60 با فاصله بدترین بازیکن زمین بود. یه توپ از زیر پاش رد شد. همون توپ رو پنالتی کرد و شانس آورد داور نگرفت. 1-2 تا توپ دیگه هم لو داد که باز شانس آوردیم. البته بعد از دقیقه 60 چندتا موقعیت خوب رو از حریف گرفت
بالوتلی که نیازی به گفتن نداره اصلا
آباته هم که والا من هروقت بازی های میلان رو دیدم، یه بازی خوب ازش ندیدم
از یه طرف همیشه طرفدار ایتالیا بودم و هستم و میخوام تیم هرجوری شده موفق بشه ولی از یه طرف هم اگه حذف شیم حداقل شاید باعث شه این پراندلی رو بندازن بیرون
در کنار این انتقادها از پراندلی، یه تشکر هم ازش بکنم
آقای پراندلی واقعا ازت ممنونم که فرانچسکو توتی رو دعوت نکردی تا تو همچین بازی های ضعیفی سهیم باشه و گذاشتی آخرین بازیش تو تیم ملی با قهرمانی تو جام جهانی همراه باشه
لعنت به کاستاریکا با این بازی کثیفش
این کاسانو چیه واقعا?بلای الهی که سره ما نازل شده
روسی باید خط بخوره بعد این فسیل بیاد تو تیم ملی
اباته هم اصلا داغون....