گوشی من E900 . کسی هست که بدونه چجوری میشه رو samsung بازی ریخت.آخه از اول رو خودش چند تا بازی خوب(night club,asphalt urban,fifa 2006,lemmings) نصب بود.فقط مشکلشون اینه که تقریبا همشون trial هستن.
Printable View
گوشی من E900 . کسی هست که بدونه چجوری میشه رو samsung بازی ریخت.آخه از اول رو خودش چند تا بازی خوب(night club,asphalt urban,fifa 2006,lemmings) نصب بود.فقط مشکلشون اینه که تقریبا همشون trial هستن.
آقا من واقعا شرمندم یه تاپیک اضافی زدم" آموزش نصب بازیهای جاوا " بعد اینجا رو دیدم آخه شونصد نفر اینجا و اونجا سوال کرده بودن
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیران عزیز لطفا زحمت پاک کردنشو بکشن
بازم شرمنده
سلام
من با کمک شما تونستم چنتا بازی روی گوشیم بریزم اما نمیدونم چجوری یه بازی یا یه برنامه رو از روی گوشیم حذف کنم لطفا کمکم کنید گوشیمم n80 هستش
ممنون
سلام خسته نباشید
من یک سوال از شما داشتم که ممنون می شوم کمکم کنید
من می خواهم یک نوکیا 5500 که اسپورت هست بخرم.تنها سوالی که برایم مانده اینست که
با توجه به اینکه صفحه این گوشی 208*208 هست .آیا بازی های جاوا برای این اندازه پیدا می شود؟
سلام
من بازی spider man 3 را دانلود کردم
من 6630 دارم
به خاطر همین 176*208 را نصب کردم
بازی بدون هیچ ایرادی اجرا مشود ولی پس از چند دقیقه گیر میکند
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
tools / manager
حالا اسم برنامه اي كه ميخواهيد باك بشه رو انتخاب كنيد
و كليد C رو بزنيد:46:
اشكالي نداره دوست عزيزنقل قول:
اينجا مربوط ميشه به رفع اشكال دوستان
تابيك شما جنبه اطلاع رساني داره:46::10:
سلامنقل قول:
ببخشيد كه كمي دير شد
متاسفانه بازي هاي اين سايز زياد رايج نيستن
نه اينكه نباشه ها
اما جزم خواستار كم داره
كسي هم معرفيشون نميكنه:46:
احتمالا مشكل از كرك بازي بايد باشهنقل قول:
بايد يه version ديكه ازش رو بيدا كنيد
شما باید همون فایل رو بدون تغییر منتقل کنی به گوشی (همون که به قول شما چند تا کتاب روی هم هست)نقل قول:
بازی zuma چرا روی p990i سونی اریکسون فقط تا مرحله آرم شرکت سازنده باز میشه و بعد دیگه اجرا نمیشه.باید چکار کرد؟من همین بازی را روی گوشی های دیگه از جمله 3250 هم امتحان کردم و جواب گرفتم .مشکل کجاست؟ آیا فرمت خاصی از بازی را باید نصب کنم؟
سلام من بازیه worms forts 3d رو روی گوشی نصب کردم اما وقتی اجراش می کنم واردش نمیشه , اگه ممکنه منو راهنمایی کنید , ضمنا گوشیم n70 هستش
بعضی از بازیهای 3D جاوا روی N70 نصب نیشن!!!نقل قول:
عادیه:46:
نصب میشه ولی اجرا نمیشه ,, یعنی هیچ راهی نداره؟ بیخیالش شم؟
من چقدر دیگه باید صبر کنم؟دوستان لطفا در مورد سوال راهنمایی کنند!
بی خیالش شو. بیا انجا بازی درست حسابی دانلود کن.نقل قول:
سلام من یک گوشی موتورولا L6 دارم که هر کاری کردم نتونستم با بلوتوث روش بازی بریزم اگه کسی راهشو بلده بنویسه با تشکر!
سلام من طريقه ي نصب بازي هاي n-gage را روي گوشي n70 مي خواهم اگر برنامه اي براي نصب آن ها وجود دارد بگذاريد
چند تا از لینک ها عمل نمی کنه
لطفا در اين مورد به من هم كمك كنيد
سلام به تمام بروبچ آقا تو تاپيك بازي هاي سگا و ميكرو واسه سري 60 يه برنامه اصلي هست به نام picodrives60_1st0_60.sis موقعي كه اين برنامه رو نصب مي كنم و فايل هاي bin يا smd رو تو شاخه other مي ريزم موقعي كه open rom رو مي زنم از برنامه مي پره بيرون مشكل چيه؟.ممنون.
پست اول این تاپیکنقل قول:
سلامنقل قول:
عزیزم
شما اسن سوال رو در کلوپ موتورولا بپرسی، زودتر به نتیجه میرسی
ممنون
مدل گوشيتو بگونقل قول:
n70 ميلين جان.
اين برنامه اي هم كه تو اون تاپيك معرفي كردي رو نصب كردم ولي همونه كه اين طوري ميشه.
سلام ببين من خودمم n70 دارم. تو يه كاري كن يه back up از گوشيت بگير خوب بعد با كد *#7370#نقل قول:
يه فرمت جانانه به گوشيت بزن بعد نصب كن البته برنمه بايد روي phone نصب شه هاااااااا برو بيا نتيجه رو بگو
هههههههههههههههههاااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا اييه .
اي البالو اي شفتالو اي دانشمند اي موبايل بلد. درست شد.
دستت درست . ممنون.
سلام خواهش ميكنم عزيزمنقل قول:
موفق باشي
[Mfix Colorfix Blzinstall]
[Asphalt2_Fix_N70]
alex جون این لینکها خراب شدن نمیشه دانلود کرد ولی بازم دستت درد نکنه
سلام
من سریال نامبر بازی solitares رو برای رجستر کردنش می خام
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشید
:13: سلام .
در مورد بازي micro pool 2007 روي گوشي 3250 نصب مي شه ولي فقط قسمتي از تصوير ديده ميشه . لطفا بگين چيكار كنم ؟
ممنون .
این بازی که تو میگی جاوا هستش؟نقل قول:
اگه جاوا هست چون اکثر این بازی ها واسه سونی اریکسون زده میشن و صفحه نمایشگر اونا کوچیکه بازی تو نوکیا نصف صفحه باز میشه و راهی برای درست کردنش نیست و باید سیمباین این بازی رو دانلود کنی
این ارور که موقع نصب بعضی بازیها میده یعنی چی؟؟ certificat eror contact the application supplier
فکر نمیکنم جاوا باشه. اگه همون بازیه بیلیارد هست که باید بگم رو n73 شد.نقل قول:
ieki inja nist ke nahveie nasb bazi to goshi samsung d600 ro be ma bege?
mamnoon misham age begin?
تو قسمت سامسونگ نحوه نصب بازي اموزش داده شدهنقل قول:
فارسي بنويسيد
ممنونم
نقل قول:
[Mfix Colorfix Blzinstall]
[Asphalt2_Fix_N70]
این دوتا برنامه برای بازی asphalt urban gt 2 رو نذاشتی بدون اینها بازی باز نمیشه که
اسم بازي رو درست بگيد تا بگردم و پيداش كنمنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
colorfix كه توي پست دوم هستنقل قول:
شما پست اول رو به دقت بخونيد
نيازي به Asphalt2_Fix_N70 نيست!
all in one مشكل رو حل ميكنه:46: