ببخشید فایل آپدیت رو چطور گرفتین؟نقل قول:
Printable View
ببخشید فایل آپدیت رو چطور گرفتین؟نقل قول:
مدل دقیق Tv با سایز رو از روی کارتن یا قسمت تنظیمات Tv و همینطور آخرین ورژن آپدیتش رو کامل بفرمایید.
تا لینک دانلود رو بذارم.
دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از راهنماییت ممنون. مشکل بعد از آپدیت حل شد.
دوستانی که این مشکل رو دارن ابتدا باید جدیدترین فایل آپدیت رو از لینک زیر در یافت کنید.
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) بعد از ورود به سایت ، در قسمت جستجو که در بالا و سمت راست صفحه قرار داره نام مدل تلویزیون خودتون رو به طور کامل وارد کنید.
3) در صورتیکه به طور صحیح جستجو انجام بشه ، مدل تلویزیون شما به همراه تصویری از اون بخ نمایش در میاد.
4) به منوی Downloads وارد شده و در زیر منوی File Description جدیترین آبدیت را انتخاب نمایید و روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Go to Download Page کلیک کنید تا به صفحه اطلاعات مربوط به آپدیت فوق وارد بشدید.
5) در صفحه باز شده به قسمت پایین صفحه برید در قسمت Terms & Conditions تیک گزینه I have agreed with the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بزنید.
5) سپس در زیر این قسمت بر روی Downloads کلیک کنید و منتظر بمانید تا دانلود فایل به اتمام برسد. توجه داشته باشید که زمان دانلود با توجه به سرعت اینترنت شما از چند دقیقه تا چند ساعت میتواند بطول بینجامد.
6) بعد از اتمام دانلود فایل دانلود شده را از لحاظ حجم با اطلاعاتی که در خود سایت داده شده مطابقت بدید تا اطمینان پیدا کنید فایل بصورت صحیح و کامل دانلود شده است.
7) فایل را از حالت ZIP خارج کنید و در USB کپی کنید. توجه کنید که فایل را باید در Root درایو کپی کنید و نه در فولدر دیگری در USB
8) usb را به تلویزیون خود وصل کنید و سپس آنرا روشن کنید و منتظر باشید تا USB توسط تلویزیونتان شناسایی شود.
9) از این جا به بعد تحت هیچ شرایطی تلویزیون را نه خاموش کنید و نه دکمه های روی کنترل تلویزیونتان را بزنید.
تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی. و حتما به اطلاعات ظاهر شده در صفحه را مطالعه کنید . این مرحله شاید حدود 5 دقیقه به طول انجامد. و تا انتهای نصب آپدیت شاید چندین با تلویزیون خاموش و روشن شود.
10) بعد از اتمام نصب پیغامی مبنی بر اتمام نصب و آ÷دیت شدن سیستم بر روی صفحه ظاهر شده و کار به اتمام میرسد.
دوستان توجه کنید مراحل را بصورت دقیق انجام بدید تا خدایی نکرده اتفاقی برای سیستمتون نیفته. این کار واقعا راحته ولی اگه شناخت چندانی از مراحل نصب ندارید شاید بهتر باشه از یک متخصص کمک بگیرید.
دوستانی که میخوان اطلاعات بیشتری داشته باشن لینک های زیر رو هم مطالعه کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
عزیز خوشحالم از اینکه مشکلتون حل شد، چون در بعضی مواقع به سخت افزار TV صدمه وارد میشود.
در تکمیل فرمايشات شما
داخل USB کاملاً خالی باشد.هیچ USB دیگری موقع آپدیت به TV وصل نباشد، برای اطمینان از تمام شدن مراحل آپدیت توسط TV قبل از آپدیت به یکی از شبکه های داخلی دیجیتال یا آنالوگ مانند شبکه 3 بزنید.
سلام دوستان. تشکر از راهنمایی تون. اما هر کاری می کنم و روش بالا را انجام می دم هیچ واکنشی نشون نمیده.
چند تا سوال دارم.
1- فلش باید ntfs باشه یا fat32 ؟
2- من فایلی که درون فایل زیپ بود با پسوند .bin در فلشم کپی کردم. اما وقتی وارد دستگاه می کنم و تی وی رو روشن می کنم هیچ واکنشی نشون نمی ده. فقط پیغام شناسایی usb رو می ده و می گه آیا پخش کننده ی رسانه ای رو روشن کنم یا نه. که من هر دو حالت رو بررسی کردم و بعد از 15 دقیقه هیچ تغییری نکرد .
به نظرتون من باید چی کار کنم که آپدیت بشه. الان هم باز دیدم نسخه ی نرم افزارم 2.085 هست که همون قبلیه. خواهشاً کمکم کنید. حسابی گیج شدم
شما اول برو تنظیمات Tv قسمت آپدیت ببین ورژن آپدیت TV چيه؟نقل قول:
بعدا برو تو سایت مالزی يا امارات SONY بعد مدل Tv با سایز رو بده و اگه آپدیت جدیدتر و بالاتر از ورژن Tv داره آپدیت کن.
مدل tv مثل
KD-55X9004A
شماره آپدیت مثل
PKG4.470GAA
و USB باید فرمت Fat32 باشه و خالی باشه. هیچ فولدری هم درست نکنید.فایل دانلود شده رو
اکستراکت آل کنید.
فایل بوجود آمده رو کپی کرده و داخل USB خالی Pest کنید.
اول باید Tv روشن باشه بعد usb رو بزنید.
واقعا مرسی از شما. tv آپدیت شد و من و شوهرم خوشحال. یه عالمه مرسی. کمک خیلی بزرگی بهمون کردید.
اپدیت یک ریسک بزرگه ... کار هر کسی نیست . آموزش رو کامل بخونید و بعد اپدیت کنید.
سلام
من می خوام سونی w850b 60 یا 55 بگیرم
چه طور تلویزیونیه ؟
با پولش چیز بهتری نمیشه گرفت ؟؟؟؟
بعد می خوام از بانه بگیرم از کجا بفهمم که بهم نمیندازن ؟
ریسور داشتن یا نه مهمه تو کیفیتش ؟؟؟؟
ممنون اگر کمکم کنید
درودنقل قول:
سرى W800B از سايز 50 اينچ به بالا موشن فلو دو برابر داره كه خيلى عاليه.در كل TV خوبيه ولى سرى W900B خيلى بهتره كه متاسفانه گرونه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دقیقا تایید میشه .نقل قول:
w900b فوق العادست اگر گیر بیاری .
ممنون از پاسخت
چنده ؟؟
تو این رنج قیمت چطوره ؟؟؟
در کل بخرم یا نه مدل بهتری هستش با تقریبا این قیمتا
سایت میهن مارکت داره ولی هنوز برای فروش نزاشته، تو جمهوری هم چند تا مغازه آوردهنقل قول:
من الان تو یه سایت دیدم زده قیمتشو 7 خورده ای تقریبا 1 تومن از 850 گرون تره یعنی میگی اونو بگیرم و ارزش دادن 1 تومن بیشترو داره ؟
الان تو بانه 850 6 خورده ای میدن و تو جمهوری 9 خورده ای !!!
چیکار کنم 900 بگیرم
راستی 900 هم 950 داره ؟؟؟؟
اگه شما تا 9 تومن ميخوايى بخرى خب ارزونترين مدل SONY 4KTV رو بگير تا 4 برابر FULL HD كيفيت داره.نقل قول:
SONY 4KTV
55X8504B
خداوندگاره تلويزيونه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خوب نمی خوام 4 k بگیرم دیگه
چون تا چند سال دیگه کارایی نداره
من میخوام بهترین 3d رو بگیرم
سلام دوستان
من میخواستم تلوزیون از قیمت3تا4 میلیون بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
بغضی ها w600 , w605 رو معرفی کردن
راسته که قاطی میکنن
و خراب میشن
فقط کیفیت تصویر برا من مهمه .دنبال سه بغدی و اسمارت هم نیستم اگه دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن
با سپاس
W800b
50"
3850
دوستان سلام
من میخواستم w904 بخرم البته چون خیلی کمه و گرون هم هست میخوام w800b بخرم. میخواستم بدونم بعدا پشیمون نمیشم؟
یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه اگه یه تلویزیون ال ای دی رو چند سال روشن نکنی مشکل پیش میاد یا نه؟
گزینه خوبی هست . الان یک مدل اومده خیلی خوب هست . w8500 هست .نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . خیلی از مغازه دار ها چند سال تلویزیون رو تو کارتون نگه میدارن و روشن نمیکنن /
درودنقل قول:
عزیز میتونی ارزونترين 4K sony رو بگیرین تو سایت میهن مارکت هست.
55X8504A
SONY XPERIA Z3
با سلام،
میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
ممنون
درودنقل قول:
این مدل ارزونترين 4K بازار هست
ارزونترين قیمت 8700 تومن.
55X8504A
SONY XPERIA Z3
دوستان آیا تلویزیون های هوشمند از Keyboard و موس هم پشتیبانی میکنند؟
میخواهم بدونم میتونم از نرم افزارهایی مشابه Office (البته نسخه های سبکتر) روی تلویزیون استفاده کنم.
ارزون ترین HU8890 هست با قیمت 5200 و بعد اون هم LGنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورشون ارزونترین تلویزیون 4k سونی بود .
کیفیت تصویر سونی یکه یک !!!
به نظرم هیچ تلویزیون 4k در دنیا تولید نشده که با سری X سونی رقابت کنه ...اصلا و ابدا !!!
درودنقل قول:
عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.
SONY XPERIA Z3
نقل قول:
دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .
بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .
مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B
تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS
در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS
این زمین تا آسمون کاملا اغراقهنقل قول:
بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
بیشتر تفاوتی که در سایتهای معتبر میبینیم ذکر میشه، در فاصلهی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
کلا در هر ردهای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در ردهی بعدی قافیه رو ببازه.
مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیویها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بینقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایینتر خودش ضعیفتره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناسها میتونه بینظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
حرفتون درباره پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدلهای سونی مشکل دارن؟!
درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژنهای دالبی در کاتالوگ بقیه برندها بهمعنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیونها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسکهای بلوری رو در بر میگیرن. البته دیسکهای توزیع شده در امریکا بیشتر صدای dts دارن.
چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویسهای آنلاین 4k که روشون سرمایهگذاری کرده، میتونه برگ برندهاش باشه.
شخصا اما فکر میکنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
سلامنقل قول:
حرف هاتون رو کاملا قبول دارم .
بگذریم ...
به نظر من هم آینده متعلق به OLED هست . و ال جی در این زمینه پیشرو هست .
اولین صفحه نمایش OLED رو هم فکر کنم سونی تولید کرده .
البته همین OLED رو هم SONY تولید کرده که کیفیت خیلی بالایی داشت،که تو یه نمایشگاه تو لندن مردم برای دیدن تصاویرش دست و پا میشکوندن. ولی هنوز به تولید انبوه نرسونده.
سونی با افتتاح بخش VIDEO UNLIMITED 4k تونسته محتوای 4K رو انحصاری کنه.دستگاههای FMP-X1 و X5 برای آمریکا با سریال 4 مدل 4TV و یک مدل پروژکتور 4K مارک سونی اونم سری X900A مختص آمریکای شمالی و سری X10 مختص اروپا با مدل X9 اکتیو میشن.و حتی به فیلمهای 4K داخل این دستگاهها نمیشه دسترسی داشت.
یعنی عملا برای دیدن فیلم 4K دم سونی رو باید دید.
تا احتمالاً سال آینده سری جدید دیسکهای بلوری بنام آرشیوال دیسک بیاد و پلیرهاشم ساخته بشه شاید مارکهای دیگه هم بتونن 4K ببینند.
البته اولین 4K پلیر دستگاه PS4 هستش، به گفته سونی با یه آپدیت توانایی خواندن دیسکها تا نیم ترابایت رو داره.
SONY XPERIA Z3
سلامنقل قول:
فرق این دیسک های بلوری کپی و دیسک های بلوری ارجینال یک فیلم چی هستش ؟ همه دستگاه ها میتونن دیسک های بلوری کپی رو پخش کنن ؟
بلوری های ارجینال کدبندی شده هست.سری A برای آمریکا،سری B آسیا و اروپا،سری C برای اقیانوسیه هستش.نقل قول:
دستگاه پلیرهای مجاز فقط یک کد رو میتونن اجرا کنند.بقیه دستگاههای غیرمجاز حتی تمام کدها رو میخونند.و همینطور تمام بلوری های کپی رو.
هیچوقت کپی برابر اصل نمیشه،هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ امکانات.
مثلاً بعضی از فیلم های سینمایی ساخته شده با پایانی متفاوت هستن. شما اگه دوست داشتی قهرمان داستان بمیره یه فایل دیگه رو انتخاب میکنی و همینطور قهرمان داستان نمیره. مثل فیلم من یک افسانه ام.
ولی کپی ها این شرایط رو ندارند و با کیفیت خیلی پایینتر ساخته شدن.
البته بعضی کپی ها با کیفیت بالایی رایت میشن،جوری که دستگاههای مجاز اجرا میکنند.
SONY XPERIA Z3
میگم دوستام سری ۸۰۰ و ۸۵۰ سونی مدل ۳۲ اینچ هم دارن? قیمتشون چطوریاس
درودنقل قول:
خیر قربان
SONY XPERIA Z3
باسلام.
من 55w900a دارم. ازکیفیتش بسیارراضیم. میخوام ببینم به غیر از 4 k در مدلهای ۲۰۱۴ مدلی هست که کیفیتش از tv من بالاترباشه که عوضش کنم یانه؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه توانایی اینو داری میتونی عوضش کنی دیگه چرا FULL HD میخری. تلویزیون 4K نزدیک به اون قیمت هستش.نقل قول:
SONY 55X8504A 4K
سری B هم اومده.
SONY XPERIA Z3
ایا این مدل ساخت مالزی هست?نقل قول:
چون دربعضی مدلهای سال ۲۰۱۳ مثل مدل R میگفتند ساخت چین هست.
وایاکیفیت غیراز 4k این tv که معرفی کردیداز w900 بالاتره?
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
ساخت مالزی به ندرت پیدا میشه و بدون گارانتیه.نقل قول:
بله از همه نظر کیفیت بالاتره چون دارای سیستم ارتقاء کیفیت هست ( Up Scaler)
اکثراً مونتاژ ایرانه.
البته مدل بهتر و گرونتر هم داره.
X9004A و B
SONY XPERIA Z3
در مدلهای FullHD کیفیت بهتر از w900a پیدا نمیکنید.نقل قول:
الان برای تعویض این تیوی خیلی زوده. حداقل تا پایان ۲۰۱۵ صبر کنید.
برای اینکه یک تیوی 4K بتونه با up scale کیفیت محتوای fullhd رو اونقدری زیاد کنه که تفاوت رو بشه از فاصله مثلا ۲ متری دید، باید مدل خیلی خاصی باشه.
احتمالا x900b بتونه این کار رو انجام بده، اما قیمتش خیلی بالا درمیاد.
بازم میگم. بهتره فعلا این تیوی رو عوض نکنید. حیفه!