پس چرا میگن بنزودیازپانها افسردگی میارن؟نقل قول:
Printable View
پس چرا میگن بنزودیازپانها افسردگی میارن؟نقل قول:
بله.....میگن!!!!!!نقل قول:
به هر حال اثر بنزودیازپین ها ایجاد حالت تسکینی است و شاید همین حالت رو به افسردگی نسبت میدن
اما در درمان افسردگی ها تا دو هفته که اثر داروهای ضدافسردگی ظاهر بشه از داروهای دسته بنزودیازپین ها همراه با ضدافسردگی ها استفاده میشه
ولی به نظر من افسردگی میارهنقل قول:
من یه مدت آلپرازولام مصرف میکردم تا یکسال بعد از ترکش ترسهای توهومی و افسردگی شدید داشتم
خوب این علایم میتونه به علت ترک دارو ایجاد شده باشه
این رو ببنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ولی این علایم تا یک سال ادامه داشتنقل قول:
به هر حال برای ایجاد بیماری های روانپزشکی عامل های مختلفی در نظر گرفته میشه که دارو ها هم یکی از اونهاست......و در خیلی موارد چند عامل با هم ایجاد بیماری میکنن
اما اگه مشکلاتشما در حین مصرف دارو بود میشد اون رو به خود دارو نسبت داد اما وقتی با ترک اون ایجاد شد پس بیشتر به خاطر وابستگی بوده
گاهی وقت ها مغز شخص مستعد ابتلا به برخی بیماری ها هست که با یک تحریک مثلا استرس یا سندرم ترک یا مصرف مواد مخدر بیماری بروز میکنه
شما برای مشکلتون مراجعه هم داشتید و با دارو بهتر شدید یا بهبودی خودبه خود حاصل شد؟
بله چندین بار روانپزشک رفتم همشون هم وقتی ازم شرح حال میگرفتن داروهای ضد سایکوز برام تجویز میکردن ولی داروها به شدت برام خواب آور هستنقل قول:
برای به دست آوردن اعتماد به نفس چه راهکاری پیشنهاد میشه؟
یه زمانی ترامادول که مصرف میشد احساس قوی بودن از لحاظ اعتماد به نفس دست میداد اما دچا رتخریب عصبی و وسواس و بیماریهای سایکوزی شد.
چه میشه کرد که مثل ترامادول اما داروی دیگه اعتماد به نفس ترمادولی بده؟ راهکا رکلونازپام نبود زیرا خواب آلودگی و بی حالی میاورد.راهکار چه داروییست؟
هیچ دارویی برای این کار وجود نداره
دوست عزیز ترامادول داروی مخدر هست ( داروی صنعتی غیر اوپوییدی که روی گیرنده اوپویید اثر میکنه و به صورت خفیف مثل داروهای دسته اوپویید ها مانند مورفین عمل میکنه )
این دارو وابستگی میاره و عوارض زیاد دادی داره و اون حالت اعتماد به نفس هم میفرمایید ناشی از اثر تخدیری دارو و حالت سرخوشی ایجاد شده هست
خیلی از مواد و داروهایی که مورد سواستفاده قرار میگیرند ایجاد سرخوشی و اعتیاد میکنن و توصیه میکنم به هیچ عنوان برای همچین منظوری به دام وابستگی به دارو نیافتید
حتی وابستگی به داروهایی مثل باربیتورات و بنزودیازپین ها هم اثر منفی زیادی روی زندگی انسان داره
در عوض برای افزایش اعتماد بنفس کتاب ها و مقالان روانشناسی رو مطالعه بفرمایید یا به مشاورین روانشناسی مراجعه کنید
یچی بهت بگمانقل قول:
البته اگر معتقد باشی و معتقد بشی
من خودم دارم تست میکنم و جواب گرفتم
ترازودون و کلونازپام و چمیدونم زولپیدم هم خوردم
البته اعتماد بنفس برای کارهای کارهای خلاف و چمیدونم دختربازی و اینا نه ها
واقعا بهت میگم نماز و قرآن اگر با حس واقعی خونده بشه هیچ چیز به این اندازه به آدم آرامش و تسکین و اعتماد بنفس و خودباوری و امید نمیده
سوره ی یس خیلی خوبه
دوست گرامی یک توصیه دوستانه! هرگز تا زمانی که مجبور نشدید داروی اعصاب مصرف نکنیدنقل قول:
به حرف این و اون نباید داروی اعصاب مصرف کرد
نمیدونم چطور دوستان اینقدر راحت در مورد داروهای مختلف صحبت میکنن...
اگر تنها یک مورد وجود داشته باشه که فقط و فقط با تجویز پزشک باید دارو مصرف بشه قطعا داروهای مشکلات اعصاب هست...
سلام من واسه امتحانام استرس داشتم دکتر خانوادگی مون که متخصص داخلی هست گفت پروپرانول ۱۰ بخور منم دیشب خوردم خیلی خوب بود
میخواستم ببینم ایا خوردن بطور میانگین ماهی ۲-۳ تا مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا وابستگی و ....
نه این دارو وابستگی و لعتیاد ایجاد نمیکنه فقط ضربان قلب رو پایبن میاره یا در مقادیر بالا کاهش فشار خون رو داره
با روزی ۱۰ میلی گرم مشکل خاصی پیدا نمیشه و داروی مناسبی برای کاهش استرس هست
پزشک برای من از کلرودیازپوکساید داد برای کاهش استرس خوب نتیجه گرفتم و بهنظرم پروپرانول زیاد جواب من رو نمیده
نه دوست عزیز......این تجویز ها رو نفرماید !
این دارو از دسته بنزودیازپین ها هست و اگرچه داروی ضعیف این دسته هست اما میتونه وابستگی ایجاد کنه و مصرف خودسرانه اون جایز نیست
این پروپرانول در برخی افراد که اضطراب گذرا مثلا برای ایراد سخنرانی یا شرکت در جلسات یا امتحانات دارند بسیار مفید هست
نه من تجویز نکردم و مورد خودم رو گفتم. هر چند این پوکساید خواب اور هست و برای امتحان و این موارد اصلا نمیشه استفاده کرد ازشنقل قول:
من بهم پزشک قرص کلرودیازپوکساید رو چند سال پیش داد.
اون زمان خیلی استرس داشتم و کمکم کرد
سلام
من اگر حالت نرمال باشه ، مشکلی ندارم
اما اگر فشار کاری داشته باشم، شب خوابم ، کم و زیاد بشه یا مقداری مشکلات برام پیش بیاد.. متاسفانه فکر های منفی میزنه به سرم
این قرص ها راه حل نیست. راه حل دائمی میخواهم
مشاوره رفتم. فوق العاده مضخرف بود. من که به روانشناسان اعتقاد داشتم دیدم فقط یک مشت حرف های قشنگ میزنن.و اصلا راه حل و ایده ندارن.
کلردیازپوکساید اعتیاد آوره دوستان
سلام
من پسری 26 ساله هستم که دچار اختلال دوقطبی و اختلال وسواس جبری هستم و داروهای دپاکین500 الانزاپین15 و پروپرانولول 20 و زینک پلاس می خورم مشکلی دارم اونم اینه من از نظر ذهنی افت پیدا کردم مثلا یه مسیری رو صد بار می رم یاد نمی گیرم برای کنکور ارشد درس می خوانم اما متاسفانه درس رو یاد نمیگیرم یادگیری ام به شدت افت پیدا کرده مثلا معنی جمله های منفی سئوالی ترکیبی که با هم باشند رو نمی فهمم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
دوست عزیز از بیماری شما متاسف شدم
اما بیماری دو قطبی حتما بهدرمان نیاز داره و دارو ها نباید خودسرانه قطع بشه....چون عارضه ای که حمله های مانیک میزاره و خطری که دوره افسردگی داره خیلی زیاد هست
این مشکلی که میگید میتونه به علت خود بیماریباشه و یا به علت دارو هایی که مصرف میکنید
شما حتما به روانپزشکتون مراجعه کنید تا در صورت صلاح دید ایشون یا دارو هاتو عوض بشه و یا دوز اون کم بشه
متاسفانه من دوباره چند وقتی هست که عصبانیتم رو نمیتونم کنترل کنم
با فردی اگکر بحث کنم و نظراتش خلاف واقعیت باشه .. نمیتونم خودم کنترل کنم
دوست دارم تخریب کنم. ارام بشم
وقتی این طور میشم که افکار منفی میاد سراغم. افکار منفی هم وقتی میاد که تو فشار یا مشکل و سختی قرار گرفته باشم
من خودم ناراحتم چون دارم بقیه رو هم ناراحت میکنم .. تحمل هیچ کسی رو هم ندارم . دوست دارم سرم ساکت باشه سکوت
این مشکل شما میتونه ناشی از بیماری های روانپزشکی باشه یا میتونه در اثر استرس و فشار بوجود بیادنقل قول:
از بین این بیماری ها میشه به، افسردگی، اختلال خلق دوقطبی،اختلال شخصیت،اختلالات سایکوتیک،اختلال انفجاری متناوب،بعضی بیماری های داخلی و .... اشاره کرد
بنابراین برای تشخیص بهتر هست به روانپزشک مراجعه بفرمایید تا بررسی انجام بدند و درمان لازم رو برای شما تجویز کنن
مال استرس هست. در فشار و تنگنا باشم این طوری میشمنقل قول:
سریع کلافه میشم
روانپزشک ها چند بار رفتم و هر بار وسط کار ول کردم. قرص هاشون آدم رو کسل و تنبل میکنه. من ادمی نیستم که بتونم روزی 10 ساعت بخوابم
من نمی تونم تن به این قرص ها بدم و خودم رو بخوابونم زورکی..مثل این هست یک شیر رو با آمپول بخواهید آرام کنید.. میشود؟
من تازه اول فعالیت و کارم هست..
میتونین برای کاهش استرس و عصبانیت به روانشناس مراجعه کنین تا با مشاوره و انجام درمان های شناختی-رفتاری بتونن بهتون کمک کنننقل قول:
درست هم میگین داروهای روانپزشکی این اثر آرامبخشی رو دارن.....البته میتونین به پزشکتون توضیح بدین و با توجه به شرایطتون داروی مناسبی براتون تجویز کنن
سلام
من پسری 26 ساله هستم که در سن 21 سالگی به اختلال دوقطبی دچار شدم و از 22 سالگی تحت درمان قرار دارم پرسشی داشتم اونم اینه من در 10 ماهگی ضربه ای به سرم خورده است که باعث شده است که تا حدود یک سال پس از ضربه خوردن دچار تشنج بشم در 10 سالگی از سرم نوار مغز و سی تی اسکن گرفته شده است که سی تی اسکن سالم بوده اما نوار مغز سالم نبوده است بنابراین تحت درمان متخصص مغز و اعصاب قرار گرفتم دکتر مغز و اعصاب گفته بود لازمه من 24 ماه دارو مصرف کنم اما پدر و مادر من بعد از 8 ماه خودسرانه دارو را قطع کردند سئوال من اینه آیا ضربه ای که در 10ماهگی به سرمخورده باعث دوقطبی شدن من کرده است؟؟بابت پاسخ ممنونم
پارسال رفتمنقل قول:
خیلی ببخشید ولی چرند زیاد میگن
مثلا بهش میگن فلان مورد. میگه تو میتونی. تو باید فلان کار رو بکنی.
بهش گفتم این کاری که داری به من میگی، مثل این میمونه من به شما بگم الان از طبقه 5 ام خودت رو پرت کن پائین. میتونی؟ انجام میدی؟
من هم همین طوری هستم
میگه برو ورزش
خوب خودم هم میدونم ورزش برام مفیده. دیگه نیاز نیست تو بگی
معمولا دربیماریهای روانپزشکی ژنتیک...مواد شیمیاییدرون مغز....استرسها و عوامل محیطی....ضربه به سر و حوادث زایمانی....فعالیت بعضیاز ویروسهانقل قول:
ضربه به سر معمولا در سایکوز نقش داره
چیزی که بیشتر در اختلال دوقطبی مطرح هست نقشژنتیک هست
اما شما این پیشینه رو حتما با روانپزشک خودتون در میان بزارید
شما میگی من ژنتیکی این طوریم؟نقل قول:
چطور شک کردید؟
در ابتلا به بیماری های روانپزشکی عوامل متعددی دخیل هستند و این بیماری ها به قول معروف مولتی فاکتوریال هستندنقل قول:
اما نقش ژنتیک در بعضی بیماری ها بیشتر مطرح هست
مثلا اسکیزوفرنیا که رسیک اون در خواهر یا برادر یا والدین بیشتر میشه و اگه پدر و مادر هردو مبتلا باشن این احتکال برای فرزند بیشتر هم میشه
در مورد اختلال خلق دوقطبی هم ژنتیک عامل خیلی مهمی هست
و در ۴۰ تا ۷۰ درصد در دو قلوهای تک تخمکی ودر ۵ تا ۱۰ درصد از کسانی که فامیل درجه اولشون مبتلا هستن دیده شده
و مثلا نقش این ژن(CACNA1C) در این اختلال نشون داده شده
اما در هر حال در درمان اختلالات این عوامل تاثیر چندانی ندارند
در ابتلا به بیماری های روانپزشکی عوامل متعددی دخیل هستند و این بیماری ها به قول معروف مولتی فاکتوریال هستندنقل قول:
اما نقش ژنتیک در بعضی بیماری ها بیشتر مطرح هست
مثلا اسکیزوفرنیا که رسیک اون در خواهر یا برادر یا والدین بیشتر میشه و اگه پدر و مادر هردو مبتلا باشن این احتکال برای فرزند بیشتر هم میشه
در مورد اختلال خلق دوقطبی هم ژنتیک عامل خیلی مهمی هست
و در ۴۰ تا ۷۰ درصد در دو قلوهای تک تخمکی ودر ۵ تا ۱۰ درصد از کسانی که فامیل درجه اولشون مبتلا هستن دیده شده
و مثلا نقش این ژن(CACNA1C) در این اختلال نشون داده شده
اما در هر حال در درمان اختلالات این عوامل تاثیر چندانی ندارند
سلام دوستان
آیا بیماران دوقطبی می توانند ازدواج کنند؟؟؟ لطفا تجربیات خودتون رو در این زمینه بگید
بله میتونن ازدواج کنن ولی قبل از ازدواج حتما باید همسرشون از بیماریشون با خبر کنننقل قول:
قرص دپاکین برای موارد اضطراب و حساسیت به نور و مواردی از این قبیل قابل استقاده هست!؟
دپاکین یا والپورات سدیم داروی ضد تشنج هست و در بیماری های دیگه هم کاربرد دارهنقل قول:
بیشتر برای تثبیت خلق در بیماران دو قطبی و مانیا استفاده میشه
و میشه در بیماری های دیگه روانپزشکی هم با نظر پزشک تجویز بشه
اگر منظورتون از حساسیت به نور حملات میگرن هست باید بگم این دارو از دارو هایی هست که به منظ.ور درمان پیشگیرانه حمله میگرن تجویز میشه
دوستان چه قرصی به آدم حالت بیخیالی میده ؟
زولپیدم خوبه ولی خواب آور هست . مانند اون باشه اثرش ولی خواب آور نباشه
کلونازپام خواب آور نیست که ؟ چون ترازودون و زولپیدم خواب آورند
به آدم حالت بیخیالی بده کهه استرس و فکر و از آدم دور کنه
دوست عزیز هیچ قرصی.......نقل قول:
شما هرگز نباید از داروها.....مخصوصا داروهای روانپزشکی بدون تجویز پزشک استفاده کنین
حتما برای مشاوره به پزشک مراجعه کنید
خیلی از داروهای روانپزشکی وابستگی میارن و سواستفاده از اون ها میشه
حالا شما اسم یکی دو تا قرص با این شرایط بگید لطفننقل قول:
تو یه مقاله خوندم ناسی میتونه همچین حالتی ایجاد کنهنقل قول:
حالا راست و دروغش پای خودشون
ولی به قول دوستمون هرگز سمت این چیزا نرید چون خیلی خطرناکه
دوست عزیز....چیزی رو که من گفتم علت دارهنقل قول:
مثلا من نمیدونم شما چه شرایطی دارین که احساس میکنید مضطرب هستید
مثلا مشکل شما اختلالات اضطرابی هست یا نه.... یا فرم خفیف مانیا یا مثلا افسردگی
خوب اگه به درستی این مشخص نشه و من یکسری داروی آرامبخش یا داروی ضد افسردگی به شما معرفی کنم اما از اون طرف مشکل شما یا هرکسی که این شرایط رو داره مثلا اختلال دوقطبی باشه و در فاز مانیا قرار داشته باشه مصرف این دارو ها باعث بهبود مانیاش میشه اما چون درمان ناقص هست فاز افسردگی بیمار رو تشدید میکنه و خطر خودکشی فرد زیاد میشه
اگه مشکلتون با روانشناس حل نشده لطفا تشریف ببرید یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو براشون توضیح بدیدنقل قول:
داروهای روانپزشکی خطرناکن و اگه کنترلی روش نباشه وابستگی میاره و میتونه فاجعه بار بیاره
پزشک شما با علمی که داره میتونه بارها و بارها داروهای شما رو عوض کنه تا در نهایت بتونه بهترین دارویی که با خلقیات و روح و روان شما سازگاری داره رو پیدا کنه و بیماریتونو طی یه دوره کوتاه یا بلند درمان کنه
اونوقت شما میخاید بدون پیش زمینه قبلی و با یه مشت اطلاعات ناقص و شاید غلط که از اینترنت و یا از تجربیات افراد بدست میارید بیماریتونو درمان کنید ؟