فرق انچنانی بین نخسه 8 هسته ای و اسنپ دراگون نیست .نقل قول:
Printable View
فرق انچنانی بین نخسه 8 هسته ای و اسنپ دراگون نیست .نقل قول:
خیر این نسخه اون نیست چون مدل lte-a فقط برای کره عرضه میشه و در ضمن برخلاف عکسایی که از پرایم درز کرده هنوز حاشیه دور اس 5 رو دارهنقل قول:
سامسونگ هم بدون اعلام تاریخ رسمی نسخه پرایم رو رونمایی نمیکنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خب دکتر اولترا اچ دی همون 4k هستشنقل قول:
اخه دکرت جان توی منو زد 2 گزینه 4k هست بخاطر اون گفتم . حالا نگفتی چرا فقط 5 دقیقه اولترا hd یا همون 4k فیلمبرداری میکنه ؟نقل قول:
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
یکی دیگه از مشکلات اس 5 کوجیک بودن و ضعیف تر بودن فلاش نسبت به اس4 یا حتی اس 3 هست . کسی جواب سوال بالایی مارو نمیدونه ؟
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
سلام دوستان منم این گوشیو گرفتم میخوام بدونم وقتی وای فای روشنه داغ کردن طبیعیه؟
به دو دلیل اصلینقل قول:
حالا نگفتی چرا فقط 5 دقیقه اولترا hd یا همون 4k فیلمبرداری میکنه ؟
1- فشار زیاد به چیپست و امکان اورهیت (داغ کردن) و گرمای بیش اندازه و در نتیجه آسیب به چیپست
2- حجم بالای ویدئو خروجی و نیاز به بازسازی حافظه بافر
فقط اس5 اینطور نیست زد2 سونی هم همینطوریه
مدلی که تو کشورهای پیشرفته موجوده اگزینوس هست یا اسنپ دراگون ؟
اونی که تو کشورهای پیشرفته موجوده تو ایران گیر میاد ؟ تفاوت قیمتش چقدره ؟
اونی که تو کشور های پیشرفتست اسنپ دراگونه و اگزینوس ماله کشور های خاورمیانه استنقل قول:
مدل اسنپ گیر میاد ولی ممکنه مثله نوت 3 n9005 تو آپدیت ها مشکل پیدا کنه.
شما نمیدونی داغ کردن طبیعیه یا نه موقعی که وا فای وصله؟
قیمتش هم چون تعدادش محدوده هنوز مشخص نیست ولی باید گرون تر باشه
این کاملا درسته من note3 n9005 دارم اونم تو uhd بیشتر از 5 دقیقه نمیگیرهنقل قول:
مشکل حل شد .
با Rest Factory درست شد.
فقط اینکه تقریبا داغ میکنه .
دوربین و امکانتش هم بسیار خوبه .
سلام خدمت همه ی عزیزان.
من تصمیم گرفتم اس 5 بگیرم و از شما دوستانی که تجربه ی کار کردن باهاش رو دارید چند سوال کنم.
1-آیا این گوشی ارزش خریدن رو داره؟
2-به پای نوت 3 میرسه؟
3-تحمل ضربه دیدنش چقدره؟
4-مشکلات سخت افزاری یا یا سیستمی داره؟
5-کارایش چطوره؟
ممنون میشم کسی سوالاتمو جواب بده.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کلا گوشی موبایل برای عکاسی و فیلمبرداری کیفیت بالا ساخته نشده
اگر هم شرکت ها میگن فیلمبرداری 4K دارن جنبه تبلیغاتی داره
من باشم نوت 3 میخرم و دنبال چارتا اپشن لوکس نمیرم / نوت 3 هم مدل 9005 ارزش خرید دارهنقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز آخه سوالاتتون جواب مشخص نداره
۱:ارزش خریدش بستگی به شما داره که چقدر بخوای هزینه کنی.
۲: نوت ۳یه کارایی داره اس ۵یه کارایی این دوتارو که نمیتونی باهم مقایسه کنی.ابن دوتا برای دو استفاده متفاوت ساخته شدن و ربطی به هم ندارن(من هر دو رو دارم).
۳: این سوال چه جوابی میتونه داشته باشه؟!!! مثلا بگیم چه جوری بزنیش زمین خورد نمیشه؟
۴:منکه مشکلی ندیدم تا الان.
۵:یعنی چی کاراییش چطوره؟از چه لحاظ؟ یعنی چه جوری باید باهاش کار کنی؟!!!
باید مشخص کنی چی میخوای بدونی.:۱۱:
سلام.نقل قول:
اینومیشه توضیح بدی یعنی چی؟مشکل اون آپشن های لوکس(از نظر شما ) چیه؟ یا برتری نوت 3 با نداشتن اون آپشنهای لوکس چیه که سراغ این نمیرید؟ (من 2 تاش رو دارم ولی هر چی فکر کردم معنی فرمایشتون رو نفهمیدم).:11:
سلام اریانقل قول:
منظور من از اپشن لوکس ضربان قلب و حسگر انگشت بود ، روز یکه من میخواستم نوت بخرم ، بین اس 5 هم گیر کرده بودم ولی دیدم برتری از نظر خودم با نوت هست و اینکه این نسخه 9005 به نسبت اینکه در بازار کمتره ، قیمتش کمتر افت میکنه و میشه گفت تاحدودی ثابته.
شما که ماشالا یکی از برندایی که دوست داری سامسونگ چون گوشی نیومده ، شما میخری:n09:شوخی بود:n02:
الانم دارم و راضیم و با 3گیگ رم میدونم که کلاهی که سره اس 3سرم رفت ، تا حدودی برگردونده شده.
نظر من این بود نوت بخره ، خودش میدونه ف چون ایشون هم اس 3 داره.
ایشون باید اینقدر سوال بپرسه تا اگر خرید پشیمون نشه.
سلام.
ممنون از راهنمایی ها.
من خودم چون اس 3 دارم و دوساله که ازش استفاده میکنم و راضیم و هیچ فقط از نوت استفاده نکردم و بنظرم نوت 3 زیادی بزرگه و از قلمش به اون حد استفاده نخواهم کرد پس میخوام اس 5 بگیرم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم...
راستی یه سوال دیگه دارم.
1-رم اس 5 چنده؟ سرعتش به پای نوت 3 میرسه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منم این گوشیو گرفتم و مثل شما بین اس5 و نوت3 مونده بودم که اس 5 گرفتم عالیه رمش 2 و سرعتش هم به نظر من بهتره من میگم اس5 ولی نوت3 سایزش بزرگه و اذیتت میکنهنقل قول:
کیفیت عکس ها توی نور کم چطوره؟ مثل محیط داخل خونه یا فضای بیرون قبل غروب
توی نور کم نسبت به بقیه موبایل ها، عکس هاش شارپ تر هستند؟
امکانش هست یه عکسی تو این شرایط ، اینجا بزارید؟
دوستان مشکل تاچ این گوشی الکیه یا واقعا هست؟
یعنی چی الکیه دوست عزیز ؟نقل قول:
کدوم مشکل ؟
میگن تاچش مشکل داره میپرونه.
جانمممممم ؟میشه بگی کی این حرفو زده ؟ بخدا دهن از تعجب وا مونده ... حرف شما یا همونایی که گفتن اصلا خرف درستی نیست . S5 گوشی چینی 200 تومنی نیست که عزیز . من خودم دارم الان با galaxy s 5 براتون مینویسم اصلا یکبار هم همچین چیزی که گفین رو نه شنیدم نه به شخصه دیدم . تاچ اسکرین ها این گوشی بهترین کیفیت و قابلیت هارو داره ...نقل قول:
منم شنیدم.من یه اشتباهی کردم نوت3 4هسته ایمو فروختم.هیچی اون نمیشه :(
دوست عزیز پردازنده های یک هسته ای به بالا معمولا زوج زوج هسته و پردازشگر دارن شما چجوری 3 هسته ای داشتی ؟ احینا منظورت رمش نبود که 3 گیگ بوده ؟نقل قول:
فکر کنم شما مشکلتون توی right to left باشه....نقل قول:
دوستمون گفتن نوت 3 چهـــــار هسته ای
یعنی n9005 که پروسسور Snapdragon داره...
تو یه سایتی خیلی وقت پیش داشتم میخوندم که تاچ صفحه نمایش های Super AMOLED بهترین نوع تاچه... تو این نوع صفحه نمایش ها شیشه و سنسور تاچ و پنل صفحه نمایش همه با هم ترکیب میشن....نقل قول:
حالا چقدر درسته نمیدونم...
آره مشکل از تپ تاک منه . شرمنده درست گفتن . درضمن من اس 5 رو واقعا از نظر صفحه نمایش برترین میدونمنقل قول:
هیچ مشکل تاچی نداره این گوشی، صفحه نزارید رو گوشی الکی
حالا دلیل نمیشه یه گوشی مشکل تاچ داشته باشه بقیه هم داشته باشن
الان شما برید نمایندگی های پس از فروش سامسونگ میبینید تعداد زیادی s5 مراجعه داره ، اما خب طبیعی هست درصدی از گوشی های تولیدی مشکل داشته باشن ، این هم مختص گوشی خاصی نیست و همه همینطور هستن.
دوستان کدوم رنگش بهتره به نظرتون؟آبی خوبه ولی به نظرم خسته کننده میشه.اینطور نیست؟
من خودم مشکی رو دارم هم شیکه هم عامه پسنده بعد برای تعویض یا فروشش به مشکل نمیخوری . درضمن درب های رنگی براش هست مشکی هم بخری میتونی رنگ های دیگه هم روش بندازی چون صفحه نمایش همشون جز سفید رنگش مشکی هست و رنگ درب پشتشون فقط فرق دارهنقل قول:
دوربینشو من کار کردم ..زیاد فرق خاصی نکرده بود کیفیتش مثل اس 4 بود ... زوم میکردی روی عکس نویز داشت گاها"
فکر نکنم به لومیا 1020 و یا سونی زد 2 برسه
کیفیت عکاسی با زد 2 مقایسه میشه و بسیار عالی هست کمی از اس 4 بیشتر شده جزییات و کیفیت .به نظر من دوربینش هم شاهکاره مخصوصا فیلمبرداری زیر آب که کیفیتش عالی هست تست کردم ولی توصیه نمیکنم تست کنیدنقل قول:
از نظر عکاسی galaxy s5 برتر هست و از نظر فیلم برداری فق . فقط xperia z2نقل قول:
به شخصه اصلا سونی رو قبول ندارم (گفتم به شخصه ) ولی توی فیلمبرداری نانردیه بگیم فقط z2 برترینه . بهتره بگیم جز برترین هاستنقل قول:
بهتره مقایسه GSMARENA و phonearena رو ببینی . از نظر لرزش ، ثبات رنگ ، صدای استریو بهترین گوشی از بین S5 و M8 و LG G2 pro ، و xperia z2 و iphone 5s که انجام شده . xperia z2 مقام اول را اورده است .نقل قول:
از نظر عکاسی هم S5 حرف اول رو میزنه .
از نظر لرزش که این یه امر بدیهی هست که سونی برتر باشه جون ارزش گیر اپتیکال داره ولی s5 نداره .از نظر رنگ هم بخاطر موتور براویا هست که زیبا تر میکنه تصویر رو ولی سامسونگ نمایشگرش برتر از z2 بوده و همچنین کیفیت نهایی عکس هایی که تحویلمون میده . رتبه پردازندش اول بود . رابط کاربری .... شاید سر دوربین بحث زیاد باشه بینشون ولی بقیه چیزا سامسونگ بهتر عمل کرده . فقط یه چیز سونی بالاتر هست اونم گواهی ضد آب بودنش هست که یک درجه از اس5 بیشتره همین اونم بخاطر بدنه پرس شده و قابلیت تعویض نشدن باطریش هست .نقل قول:
دوستان این فونت رو خودم درست کردم به صورت apk.خیلی فونت فارسی گوشی رو خوشکل میکنه.فونت پیش فرض رام سیانوژن هست.
رو اس5تست شده خیلی خوب همه فونتای فارسی گوشی رو تغییر میده.
حالشو ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]