از رم سی پی یو مادربرد می تواند باشد مشخصاتشونو بده
از رم سی پی یو مادربرد می تواند باشد مشخصاتشونو بده
خیلی ممنونم از راهنماییهای کامل و صحیح شما بی زحمت این رو هم بگید که این درایور 9250رو از کجا آپدیتش کنم
مرسی و اصلا تاثیری در کارکردش میذاره؟
stam عزيز به تاپيک درايور های سختفزاری بريد اونجا درايوري که ميخوايد گزاشتم
البته اينم بگم درايور به شدت در کارايی کارت تاثير داره
يك پاور خوب به من معرفي كنيد با قيمتي مناسب 650 تا 450
پاور گرین بخر قیمتش رو درست نمی دونم باید از حمید سوال کنی فکر کنم 20000 تومانی باشد 500 واتش
silent عزيز lord_theone جان اشاره کردن پاور های خوب الان تو بازار AcBel و Green هست که Green قيمت اش مناسبتر هست
Green 550Watt 400Watt real --- 40.000
Green 500Watt 400Watt real --- 36.500
Green 650Watt 450Watt real --- 50.000
Acbel 400Watt Real --- 75.000
حالا اينهمه پول لازمه براي پاور خرج كرد اگر يك پاور معمولي بخريم چه فرقي مي كنه برق برقه ديگه
اين سوال را براي خيلي مفيده
پاور رو اصولا ادم براي ميزان امپري كه به هر شاخه ميده ميخره . همه پاورها به قول شما پاور هستند و فرقي نميكنه . اما مثلا شما با پاور 10000 تومني ممكنه روي شاخه 12+ ولت يهو با كمبود امپر مواجه بشي و ضرر و زياني كه ببيني چندين برابر قيمت خود پاور باشه . اما يك پاور خوب ميزان امپري رو كه ذكر ميكنه كه ميتونه تامين كنه 100% تضمين ميكنه و همين باعث ميشه مشكلات بعدي براتون پيش نياد .نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
درسته به نظر من يك پاور خوب بري يك كامپيوتر با مشخصات با لا بسيار مهمه چون صدمه خوردن به هر سخت افزارش ادم كلي پياده ميكنه
الان مشكل من يك گرافيك خوب با يك پاور خوبه
الان مشخصات كامپيوتر من
رم 1024
CPU Intel Pentium 4 3.2E 1MB Cache FSB 800MHz HT+ 90nm 478 103Watt
ولي گرافيك 128 5950 است كه من يك 6600 جي تي ميخوام
ميشه بگيد اين موضوع چه ربطي به تاپيك داره؟
lord_theone عزيز پاور با پاور زمين تا اسمون فرق ميکنه ببين دوست عزيز مثلاً سيستم من حداقل به 450 وات واقعی نياز داره چون وقتی زير Load ميره توان مسرفيش به شدت بالا ميره ولی يه سيستم Low-End با يک پاور معمولی هم مشکلی نداره و کار ميکنه چون توان مسرفيش پايين هست
اين بر اورده کردن توان مسرفی سيستم هم در Stability و هم در عمر سيستم و هم از بين رفتن ناگهانی قطعه ها هنگام پايين امدن شديد امپر و کشيده شدن ولتاژ موثر هست
Gilopa جان من از شما معذرت ميخوام بخاطر انحراف شدن بحث ولی چون کارت های گرافيک توان بالايی مصرف ميکنن لازم بود
silent عزيز مطمئن هستيد GeForce FX 5950 Ultra که داريد و 128MB هست؟ آخه اين کارت 256 هست اگه قصده فروش اش رو داری پيغام خصوصی بهم بزن خريدارم
مرسي حميد جان
كاتاليست جديد شركت اي تي آي براي دانلود:
Catalyst 5.10 v6.14.10.6575
25.2 MB
براي دانلود به اين صفحه مراجعه كنيد( لازم به ذكر ست در اين صفحه فايلهاي مورد نياز ديگري هم موجود است)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من عكسي كه گذاشتي كيفيت نداره بعد چه ربطي به موضوع اصلي داره.
سلام به همه اساتيد علم گرافيك
من حدود يك ساله كه اكثر مقالات و گفتگوهاي سايت رو مرور مي كنم حالا خودم مي خوامك دوباره يه سيستم بخرم لازم به ذكر هست كه من بيشتر اين سيستم رو براي كارهاي مونتاژ فيلم مي خوام البته شبها دوست دارم با اون بازي هم انجام بدم
بعد از كلي تحقيق البته از ديد خودم ماين سيستم بنظرم رسيد خواهش مي كنم اگه براتون مقدور هست نظرات خودتون رو برام بنويسيد و تجربيات عملي رو
mb=abit fatal 1 ty an8 nfource 4 ultra
cpu=athlon xp 3200 939 pin البته در مورد پردازنده ايتنو بگم كه مدل3400cg معماريش شبيه مدل fx55 بود ولي نمي دونم تو بازار اين پردازنده 3400cg هست يا نه
ram=2*512 kingston بكيرم يا geil
vga= abit rx600pro در مورد گرافيك مدلي بنام rx 600 pro guru هم داره كه توجه منو جلب كرده بود
در مورد كارت يه سوال ديگه اينه كه ايا مي شه خروجي تلويزيون خوبي داشت يا نه (تلويزيون من panasonic giga 100 taou 29" )هست
hard= wd 250 sata buffer= 8 mb
case =green 450 watt با مدل قفسه 2005
speaker= logitech z _ 5500
dvd= pplextor
dvd writer= plextor px _ 716 uf
monitor = hansol 17" super flat 730d silver
keyboard= a4 tech 2348 or 2350
در اخر از همه شما بخاطر خوندت پست من تشكر مي كنم مرسي
دوست عزیز شما که می خوای مونتاژ فیلم بکنی شک نکن واساس سیستمت رو تغییر بده. یعنی از AMD به اینتل تغییر عقیده بده.DVD رایتر هم Pioneer خوب جواب داده. مونیتور هم Samsung SyncMaster 1793 MB & MG چیز خوبیه. البته اگر جدیدترش هم اومده باز هم خوبه. قیمتش هم مناسبه . حدوده 135 تومن. برای هارد هم شما بهتر یکم بیشتر پول بذازی و 16 مگ بافر بخری چون فوق العاده در سرعت تاثیر میذاره. در مورد رم هم Geil خوبه OCZ هم خیلی خوبه Crucial و Corsair هم خیلی خوبن. ولی حتما Dual CHannel باید بگیری. مقالات Dual Channelهم می تونی تو ایینترنت پیدا کنی و متوجه خواهی شد چرا اصرار بر اون دارم.
ولی کار میکس رو به عهده اینتل بذار.
در ضمن دوست عزیز اینجا نباید این سوال رو مطرح می کردی. برای حفظ نظم در انجمن نباید اینجا این سوال رو مطرح می کردی. جاش در بخش " اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش " است. لطفا بحث رو در يك تاپيك جديد اونجا ادامه بديد. مرسي
خوب منم توصيه هاي دوستمو كامل كنم مانيتور 1795 كارش بيسته و رم هم فقط OCZ با باس 667 يا 533 اگر مي توني رم 1 گيگ بخر حتمآ دوئل باشه DVD writher هم TDK بخر يا Pioner
اين مادربرد هم يك نگاهي بكن
كارت گرافيك 6600GT برد MSI بخر يا ASUS بهترينها هستن
گرافيك اگه پول زيادي نداري 6600 يا 6200 بخر بازم خوبآ براي كار گرافيكي كارتو توپ انجام مي دن
راستي اگه مي خواهي هانسول بخري كه ديگه حرف نداره
نيلا فيلم عزيز سؤال خودتون و بودجتون رو در "اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش" مطرح کنيد! تا راهنمايی دقيق کنيم دوستان خواهش ميکنم نظم انجمن رو حفظ کنيد
با سلام خدمت همه دوستان
من کارتهای گرافیک زیادی رو امتحان کردم ببینید هیچ وقت نمیشه گفت
که NVIDIA بهتره یا ATI
این یه جدال که یه موقعی ATI پیش میفته و یه موقع NVIDIA
ولی الان کارتهای NVIDIA تا حدودی پیشتازن تو اکثر بنچ مارکها اینو نشوت دادن
الان تو کارتهای فعلی بین Ge force های 6600 6800 7800 کارت 6600 جدا هم قویه و هم قیمت معقولی داره و درسته که ضعیف تره اما خیلی کم و لی کدوم 6600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
6600GT از 6800 بسیار قویتره و دقت کنید که حتما SLI باشه چون اگر این کارت رو بصورت SLI (دوبل) ببندید به راحتی کارت بسیار گران Geforce 7800 رو جا میذاره
بهترین برندی که این کارت رو تولید میکنه و در بازار ایران هست XFX هست چون تخصصش روی کارت گرافیک و انحصارا NVIDIA
دوستان حتمان به علامات و پسوندها توجه کنید
GT و ُSLI اینا خیلی مهمه
قیمت XFX GEforce 6600 GT SLI در حال حاضر حدود 203 تومن هست که واقعا ارزش داره
پوریا
با سلام
من گرافیکم را عوض کردم * کردم Winfast A6200td و 256 هستش و 128 بیتی
میخواستم ببینم لینکی هست عملکردش را در بازی ببینم
دقیقا همین کارت شما نه لینکی ازش ندارم ولی کلا 6200 تو مارکتها جزو 10 تا قرار داره
snappertiger عزيز کی گفته که 6600GT SLI رو دست 7800GTX هست؟ شما يک Benchmark نشون بديد و کی گفته 6600GT از 6800 بهتر هست؟!!!
اينجا انجمن های تخصصی هست لطفاً اگه اطلاعات کافی در مورد SLI و کارت های گرافيک نداريد پست تخصصی نديد در ضمن XFXبهترين نيست! بهترين ها در ايران اين ها هستن Leadtek و Gigabyet
m_r1986 عزيز اينجا رو نگاه کنيد :
البته 7800 دو مدل هست يك مدلش را مي دونم رو دست 6800Ultra زده
آخرشه
دوستان به اين مقاله حتما يك نگاهي بكنيد مقايسه را ببينيد D.O.T
5900
hello friends , i have a geforce 5600 xt with 256 mb ram on it , i have a problem with some games , i don't know what's wrong with that bullshit card , because i have a intrupt during my games some : Earth 2160 , Riddik , doom 3 ,and something else , what can i do ?! i have 2 GB ram on my PC and using P4,3.2 cpu , what's wrong ?! , i installed 3 round new windows , but dosen't helped , plz help me about this ... thanks
دوست من
کاش اول همونطوري که گفتم به پسوندها توجه ميکردي
آيا 6800 از 6600GT قويتره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
آيا 7800 از 6800GT قويتره؟؟؟؟!!!!!
ultra و GT و GTX اينا يه دنيا معني داره
100% کارت 7800GTX قویتره اما GTX نه Normal یا GT
7800GTX و 7800GT خیلی متفاوته البته تو ایران ظاهرا فقط 7800GT پیکسل ویو وارد شده که البته اونم منشعب از Pro Link هست
در ضمن 6600GT اونم وقتي SLI يعني 2 کارت با هم بصورت سريال بسته بشه از يدونه 6800 اونم normal
ضعيفتره؟؟؟؟؟؟!!!!!
حتي اگه يه ضرب سر انگشتي کلاس سومي انجام بدي به اين نتيجه نميرسي
درضمن بنچ مارکهاي Toms Hardware و New Egg رو نگاه کنيد و اونا رو شاهد داشته باشيد
اگر مقدور بود من 1روز شما رو دعوت ميکردم دانشکده کامپیوتر و الکترونیک دانشگاه خودمون علم وصنعت عملا خودتون با GPU ها که خودشون واقعا ابر کامپيوتر هستن آشنا بشيد
و مطلب دیگه اينکه برندها تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند GIGA و ASUS و بقيه از يه اصل تبعيت ميکنن و حتي از يک منيجينگ واحد بهره ميبرند اين وسط کيفيت قطعات و استحکام مهمه شما خودت يه روز 1 کارت GIGA و يک کارت XFX و يک کارت ديگه رو ببينيد
کيفيت خازنها و مارک خازنها و جنس اونها رو مقايسه کنيد آيا توي اصل condenser ها titanium قويتره يا chemical
و آيا خازن يا رم چيني رده 2 يا 3 ميتونه با فيليپس که هلندی رقابت کنه؟
شما تا حالا خودتون اینا رو با اسیلوسکوپ چک کردید و عملا تستهای Quality chek رو انجام دادید
و تاحالا گارنتی رفتید ببینید کدوم کارت تو مدت بیشتری احتاج به اور هال پیدا میکنه (البته کارتهای فن دار ورده بالا)
دوست من بحث ما علميه و از روي تعصب نیست شما اگر استاد يا دانشجو هستيد حتما خودتون اينها رو لمس و تست می کنيد
و یه مطلب دیگه ایتکه خودتون تست کنید و نزارید دیگران بهتون گزارش تست بدن
من یه مساله خیلی عجیب و ناراحت کننده دیدم که گزارش یه بنچ مارک تو 1 سایت معتبر ظرف 1ماه کاملا و اساسا تغییر کرد و دلیل اون تاثیر روی بازاره من بنچمارک اماه پیش تامز هاردور و الان اونو چک کردم و فقط یه چیز دستگیرم شد قدرت بازار و صداقت کمپانی ها !!!
XFX و GIGA و ASUS و.......... همه معتبرند و اساسا باید به جزئيات و اصول GPU ها توجه کرد
البته کار جديدي که GIGA روي کارتهاش انجام داد استعمال هيت پايپ بود که واقعا کارش عاليه و آزادی عمل بیشتری برای اور کلاک میده چون واقعا کنوکشن قوی داره و گرما رو دفع میکنه
به هر حال شما استاد من هستيد و من هر چيز گفتم فقط حرفهاي شما رو تکميل کردم
اميدوارم يه روزي انشاءالله به کمک بچه های ایران بتونيم ما هم تو دنياي کامپيوتر و انفورماتيک حرفي براي گفتن داشته باشيم و ايران هم توليد کننده باشه نه مصرف کننده و ماها نیایم سر تولید خورده ریزهای دیگران بحث کنیم
hi dearنقل قول:
نوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
plz write all your post & question to farsi(persian) according to ruls of this forum.
because of it we cant answer to your question.
thank for your attantion
Inkareeeeeeeeee
شما بايد كارت گرافيك را عوض كنيد
6600GT بخر
5600 is low
snappertiger عزيز مسلما 6800 از قويتر 6600GT هست و 7800 هم هنوز Release نشده که بگيم 7800 از 6800GT قويتر هست يا نه و فقط 7800GTX و 7800GT Release شده
"6600GT از 6800 بسیار قویتره و دقت کنید که حتما SLI باشه چون اگر این کارت رو بصورت SLI (دوبل) ببندید به راحتی کارت بسیار گران Geforce 7800 رو جا میذاره" در مورد چيزی که نيومده شما چطور نظر ميديد دوست عزيز!!!!!!!!!!!!!!!!!
"7800GTX و 7800GT خیلی متفاوته البته تو ایران ظاهرا فقط 7800GT پیکسل ویو وارد شده که البته اونم منشعب از Pro Link هست" اين کاملا اشتباه هست اتفاقاً فقط 7800GTX ايران امده که با بورد های Leadtek MSI Pixelview XFX موجود هست خواستی تقديم ميکنم
"در ضمن 6600GT اونم وقتي SLI يعني 2 کارت با هم بصورت سريال بسته بشه از يدونه 6800 اونم normal
ضعيفتره؟؟؟؟؟؟!!!!!" من همچين حرفی زدم؟ مسلما قويتر هست
"اگر مقدور بود من 1روز شما رو دعوت ميکردم دانشکده کامپیوتر و الکترونیک دانشگاه خودمون علم وصنعت عملا خودتون با GPU ها که خودشون واقعا ابر کامپيوتر هستن آشنا بشيد"
دوست عزيز اون سيستم هايی که مال دانشگاه هست و اونجا شما بهش مينازيد از بازار ما ميخرن و ما وارد ميکنيم در ضمن من آشنا بشم!!!!!!!! من روزی 10000 تا از اين چيزا از زير دستم رد ميشه سيستم هام هم در امضام موجود هست خواستی شما بیا در خدمت باشيم
واقعاً گاهی اوقات مثل َAmir_P30 جان از اين انجمن خسته ميشم با اين حرف ها فکر ميکنم آخر هم مثل امير جان ...
Inkareeeeeeeeee عزيز شما هم فارسی بنويس
سلام
دوست من من بحث بازاری نکردم به قول خودتون سعی کردم تخصصی باشه
دوست من خیلی کارتها دیدم تو کشورهای دیکه و حتی توی خود ایرن که تو بازار اسمی ازشون نیست
کارتهایی که این اسباب بازیهای ما رو جا میذارن البته ارقام قیمتها بیشتره و معمولا 7 رقمی اند
دوست من خیلی کارتها رو باز میکنیم البته من نه کسایی که واقعا استاد هستن و روی GPU کار انجام میدن
شما تا حالا خودتون کارتی رو demote و یا extol کردید
دوست من بازار منتظر جنس به قول شما ریلیز شده هست ولی مرکزی که کار تحقیقاتی انجام میده کاری به مارک و
جوانب نداره و صبر نمیکنه براش بسازن
هسته یا همون GPU هست که ثابت بازم میگم پسوند و یا در حقیقت degree متغیره
شما با 1 GPU میتونی همه حالات رو ایجاد کنی که خیلی از اونها رو شاید هرگز به چشم توی بازار نبینید
من پیشنهاد میکنم مقالات دانشگاه ملی لهستان رو تهیه کنید و بخونید چون خیلی کامل و ساده توضیح داده و کمتر متون بازاری رو مطالعه کنید
من خودم خیلی چیزها رو نمیدونم و پرسیدم و یا مطالعه کردم بعدا گفتم
در ضمن من 7800GT رو گفتم نه GTX
آقا اين مقالات دانشگاه ملي لهستان كجا گير مي ياد؟
همه دانشگاهها که با همدیگر مشارکت علمی دارند از مقالات و نشریات یکدیگر استفاده میکنند
شما اگر دانشجو هستید از پادمان دانشگاه خودتون میتونید مقالات مبادله شده رو تهیه کنید
این سایتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه بهتون بگم لهستان و جمهوری چک اولین سازنده رادارهایی هستن که هواپیماهای استیلت رو آشکار میکنن
که بخشی از تحقیقاتش تو همین دانشگاه انجام شده (رادارهای تامارا)
ببخشید اگه خارج از موضوع روم انجمن صحبت کردم و میدونم تذکر میدن.
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.152
BlindWrite Suite 5.2.21
من دانشجو نيستم بايد چكار كنم
مسائل علمی مشترکند خیلی از این مقالات توی مجلات خودمون چاپ میشه
حتما منحصر به 1 دانشگاه یا مجموعه نیست
شما اگه 1 روز انقلاب تشریف ببرید 100 جلد کتاب در این مورد پیدا میکنید
که البته مقالات تخصصی و آکادمیک برای اطلاع عمومی نیست و حتی منم خیلی هاش به دردم نمیخوره
من بوشهرم عزيز
اينا چيه :ohno: ؟نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
من كه هر چي فكر كردم ربطش به بررسي كارتهاي گرافيك نفهميدم :blink: .
چه کارت گرافیکی تا مدتی ساپورت خوبی دارد در رنج 50 تا 65 هزار تومان
اشتباهي امده اينجا شرمنده
كارت گرافيك 5200 بدك نيست