اگه همه حمایت کنن این کار عملی است.
اگه همه حمایت کنن این کار عملی است.
نه عزيز . فكر نكنم. چون ما قبلا درخواست داديم عملي نشد
آخه این چه در خواستی بود تو این 19 صفحه تاپیک نبود!
من فقط تو یک تاپیک دیدم شما دوست عزیز و یکی دیگه از دوستان گفته بودید چه خوب میشه اگه چنین زیر مجموعه ای به وجود می آمد.این احتمال است که مدیران سایت و انجمن به اون تاپیک به طور کامل سر نزده باشن.
نظر شما محترمه ولی بازم شما متالیکا جان و بقیه دوستان فکر اتون بکنین.هر چی شما ها بگین.
آخه این تاپیک که متالیکا زحمتش کشیده از بهترین تاپیک های موتورولا ست .
به نظر من چنين زيرمجموعه اي لازمه . اگه به طور اختصاصي يه زيرمجموعه براي موتورولا نميزنن حداقل يه زيرمجموعه مشترك سامسونگ و موتورولا بزنن. بعد از نوكيا پرفروش ترين گوشي ها تو دنيا اول سامسونگ و بعد موتورولاست . گوشي هاي موتورولا هم خيلي گوشي ها انعطاف پذير و قابل تغييرين و خيلي ميشه روشون بحث كرد. مثلا همين تاپيك كه بيشتر مطالبش فقط در مورد يه گوشي موتورولاست اين همه پست و بازديد داشته.
من از مافياي عزيز ميخوام اگه چنين زير مجموعه اي رو اضافه نميكنن حداقل اسم اين تاپيك رو به همه چيز درباره گوشي هاي موتورولا تغيير بدن تا اونهايي كه گوشي موتورولا دارن و سوالي براشون پيش اومده اينجا مطرح كنن.
متا ليكا جان يه زحمت بكش اون تاپيكي كه قرار بود من بزنم شما بزن(چون شما اين تاپيك درست كردين) و چيزايي كه بالا نوشتين
اونجا هم بنويس.فعلا ما از مافياي عزيز خواستار زير مجموعه هستيم. راستي واسه موضوع تاپيك چيزي بزار كه هركي موتورولا
داره بياد از ما حمايت كنه.منتظرم
فلش فلکس و مونستر پک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک مشکل گوشی موتورولا وی تری ایکس من یکدفعه ال سی دی آن سیاه شده و لی می توان تماس گرفت و یا به تماسها پاسخ داد فقط ال سی دی تصویر ندارد هم بیرونی هم داخلی علت از چیست یک دفعه قط شد و یک صدا زنگ داد
ترتيب اثر داده نميشه. بهترين جا تو همين تاپيك تا ميتونيم تعداد پست هاي اين تاپيك رو زياد ميكنيم ( البته نه پستهاي بي فايده ) در اون صورت تو چشم ميزنه . اگه يه تاپيك ديگه ساخته بشه مطمئن باش در عرض يكي دو روز از صفحه يك ميره و به زباله دوني پي سي ورلد ريخته ميشه ولي اين تاپيك هميشه تو صفحه اوله .نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
فكرت جالبه.من دارم چند تا از بچه هاي فعال در سايت ديگه رو دعوت ميكنم.اونا واقعا اطلاعات جالب و مفيد دارن.
اون موقع است كه اين تا پيك اون چيزي ميشه كه بايد بشه
راستي من واسه آقا مهران(مافياي عزيز) پيغام فرستادم و منتظر جواب هستم
سلام
از M_etallic_a و بقيه عزيزاني كه منو راهنمايي كردن ممنون
حتما امتحان ميكنم
يه سوال داشتم
ميشه تو وی 3 ایکس زنگ خاصی برای یه نفر گذاشت که زنگ اس ام اس او فرد نشه
ممنون
من خودم كه v3x ندارم ولی برات پرسیدم . به من گفتن نمیشه!!!!
سلام
من يه نرم افزار ميخخوام براي v3x كه بتونم فايل ها رو تو گوشي جابجا كنم و در اصل ميخوام فايل هام رو يعني عكسهاو موزيك ها رو قايم كنم مثلا تو يه فولدر بريزم كه خود گوشي نشونش نده
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
يه پليس تازگي ها درست كردن به اسم پليس موبايل كه تصاوير و موزيك ها تون رو وسط خيابون چك ميكنند
بيشتر هم دنبال تقليد صدا ها هستند حواستون باشه
سلام
من يه نرم افزار ميخخوام براي v3x كه بتونم فايل ها رو تو گوشي جابجا كنم و در اصل ميخوام فايل هام رو يعني عكسهاو موزيك ها رو قايم كنم مثلا تو يه فولدر بريزم كه خود گوشي نشونش نده
يه پليس تازگي ها درست كردن به اسم پليس موبايل كه تصاوير و موزيك ها تون رو وسط خيابون چك ميكنند
بيشتر هم دنبال تقليد صدا ها هستند حواستون باشه[/QUOTE]
مرسي از اينكه گفتي. ولي بايد بگم بيشتر پليس ها (البته میدونی که معمولا تو این جور جا ها سرباز می زارن) اينقدر از نظر iq در سطح پایینی هستن که
که حتی نمی تونن با 1100 کا کنن :tongue: :biggrin:
ميخواي كلا تو گوشي نشون داده نشه يا اينكه نشون داده بشه اما نه براي هر كس يعني مثلا براي ديدنش بايد پسورد داشت.نقل قول:
نوشته شده توسط rahgozar20
اگه ميخواي كلا نشون داده نشه راهش اينه :
تو ميتوني از گوشيت به عنوان يه فلش مموري استفاده كني . به اين صورت كه ميري تو بخش conection setting و تو قسمت usb گزينه memory card رو انتخاب ميكني . تو اين حالت وقتي گوشي رو به كامپيوتر وصل ميكني تو my computer يه درايو جديد اضافه ميشه و ميتوني توش هر چي خواستي بريزي و بعد بدون نياز به هيچ نرم افزاري تو يه كامپيوتر ديگه ازشون استفاده كني .
اما اگه منظورت اينه بر اي هر كسي نشون نده . خود v3x برنامه اي داره كه ميتونه بخش هاي مختلف گوشي رو قفل كنه . براي توضيحات بيشتر به صفحات قبل برو...
سلام من نوكيا 6630 دارم
ايا به نظر شما مي ارزه 170000 تومان ردش كنم برم يه موتورلا وي3 مموري دار بگيرم
اگه گوشی 6630 که داری دیگه ارزش نگه داشتن نداره بفروشش ولی متوجه باش که الان بیشتر گوشی های قیمت متعادل که تو بازار است دارای کیفیت های متفاوتی هستند از جمله همین v3i !!!! چون وقتی من این گوشی رو به دوستانم معرفی کردم و اونا هم خریدنش دقیقا متوجه تفاوت های زیادی بین اونا و مال خودم که فقط کمی قدیمی تر بود شدیم.
حالا نظر من::::
اگر آشنایی داری که می تونه v3i اصلی رو با کیفیت اصلیش بهت بده(یا خودت وارد باشی )!!!ارزش داره بخریش>>
v3i یا v3x واقعا از نظر زیبایی از هر گوشی سر هستن و حتی امکانات........
من رو هم در جمع خودتون داشته باشيد
ممنون از راهنماييت
اما اگر ممكنه مشخصات اصلشم بنويس.
مرسي
سلام به بهمن جان خودمون!!!!!!!!!!!! :biggrin: بابا زودتر از اینا منتظر شما بودیم!!!!!به هر شکل خوش اومدی :thumbsup:
چشم .. امشب حتما میگم/
سلام
LeaderGL FlexEditor ام را افتاد از همه عزيزان بخصوص M_ETTALIKA جان ممنونم
يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم چرا من هر دفعه كه با گوشي )v3x)بازي ميكنم بعد كه درشو ميبندم ريست ميشه
بازي فابريكش نه
ممكنه بازيي كه نصب كردم مورد داشته باشه
mer30 :rolleye:
اقا من نمیتونم اسکین رو گوشیم بریزم..!!! :(
طبق روشی که گفته بودین مو به مو انجام دادم ولی تو گوشی اون اسمی که من برای نیو فولدرم گذاشتم،ظاهر نمیشه..!
وقتی از طریق برنامه LeaderGL FlexEditor داخل گوشی و گزینه اسکین میشم...فولدره خودمو کنار بقیه اسکینای گوشی میبینم...
ولی تو خوده گوشی... :(
چند بارم این کارو انجام دادم..هربار یه چیزی میشد...یه بار اسکینای خوده گوشی هم غیب میشدن...یه بار دوتاش غیب میشد،یکیش باقی میموند...و...!
ولی هیچ موقه فولدری که ساخته بودم ظاهر نمیشد..!
حالا چکار کنم..؟؟؟؟؟
در ضمن یه سری اسکین رو هم دانلود کردم که به غیر از عکس و... اینستال و یونیستال هم داره...اینارو کجا بریزم..؟؟
يه خبر خوش برا V3X دارا
باطري 1700 ميلي آمپر اين گوشي رو مي تونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريد.
لبته اگه كارت اعتباري بين المللي داريد.
متاليكا جان ديگه به ما سر نمي زني دلمون برات تنگ شده
گفتم شايد آدرسم و فراموش كردي به همين خاطر اگه دوست داشتي مي توني با اين آدرس پيشه من بياي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ديگه هم اگه دوست داشتن با لينك روبرو بيان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم.نقل قول:
نوشته شده توسط sagittarius
مطمئني هر وقت بازي ميكني اينجوري ميشه ؟ گوشي رو يه كم محكم ببند و باز كن اگه ري استارت شد اين كارايي كه ميگم رو بكن
بيا پشت سيستم بشين كانكت كن به اينترنت بيا تو پي سي ورلد و تو اين تاپيك صفحات قبلي رو مرور كن براي يه دوست ديگه اي راه حلش رو توضيح دادم .
اگه پيدا نكردي بگو تا توضيح بدم .
البته در گوشي رو وقتي تو بازي هستي محكم نبند چون ميخواي ببيني مربوط به بازي ميشه يا نه كلا در هر حالت اگه درش رو محكم ببندي ري استارت ميشه يا نه ...
روش نصب اسكين به اون صورتي كه توضيح دادم همين مشكلات رو داره . اما يه روش ديگه هست كه مطمئن تره .نقل قول:
نوشته شده توسط .shahyad.
اون استفاده از برنامه p2k commander و s4m كه دومي براي طراحي اسكينه و خيلي جالبه من باهاش چند تا اسكين طراحي كردم و خيلي امكانات داره و اولي هم واسه نصب اسكين رو گوشي و خيلي كارهاي ديگه استفاده ميشه . متاسفانه من وقتم خيلي محدوده وگرنه تك تك اينها رو توضيح ميدادم . البته به نظر من اون اسكين پيش فرض خودش از همه قشنگ تره ....
تو تاپيكي كه دوست عزيز somayehns معرفي كرد روش نصب اسكين با p2k commander هست .
ببخشيد اون روشي كه تو تاپيك somayehns بود رو كامل نخونده بودم . اون روش هم مثل همون روشي كه من تو صفحات قبل توضيح دادم ( شايد ريسكش از اون هم بالاتر باشه ) ولي طرز نصب اسكين به طور حرفه اي و كاملا مطمئن رو بزودي بهتون آموزش ميدم ....
ببيم من 2 مدل v3i معتبر دیدم که با فاصله خیلی کم وارد ایران شدن.یکی از اونا روی صفحه کلیدش دکمه i tune دراهنقل قول:
نوشته شده توسط salam_azizam161
و دیگری مثل v3 دکمه mesage داره.فرق این دوتا هم اینه که در مدل اول فقط از طریق i tune میتونی در گوشی
رو ببندی و آهنگ گوش کنی ولی در مدل دوم دکمه hide داره و میتونی به راحتی و بدون استفاده از itune در گوشی
رو ببندی و گوش کنی.ولی از نظر سری ساخت مدل اول در چین ساخته نشده ولی مدل دوم در چین ساخته شده.
اینکه گفتم دقت کن واسه این بود که موتورولا چون گارانتی نداره باید دقت بیشتری کنی.بیشترین مشکلی که این
جدیدی ها دارن قطع و وصل شدن صداست پس حتما باید همونجا 1 یا 2 دقیقه رو امتحان کنی تا خودش رو نشون بده
و امتحان های عادی دیگه...
در من موتورولای اصل دارای کارتون مشکی کشویی است که خیلی از این جدید هی که من دیدم فرق داشت
و....
رفتم تو تاپيكت و جوابيه تورو خوندم . حوصله بحث ندارم . ببين اگه اونجوري كه تو ميگي بخوايم حساب كنيم يه ماشين حساب زپرتي هم سي پي يو داره . حرف تو ميدوني مثل چيه ؟ مثل اينه كه بگي فلاني ماشين خريد . بعد برن تو نخش ببينن نه اصلا چنين چيزي نيست طرف فقط يه ويدئو سي دي خريده . بعد تو برگردي بگي خوب ويدئو سي دي هم يه نوع ماشينه ديگه ...نقل قول:
نوشته شده توسط somayehns
خوب بي خيال اين حرفا . تاپيك خوبي داري .... موفق باشي.
چقدر باتري جديده قوي تره مگه؟؟؟؟؟
برخی از مشکلات v3i بنظرم عبارتنداز
1- عدم بوق یا صدای هشدار در زمان قطع مکالمه ازطرف مخاطب یعنی ممکن است مدتها با مخاطبی صحبت کنید که ارتباطش قطع شده وشما بی اطلاعید.
2- ظرفیت محدود برای inbox &outbox message یعنی حداکثر 30 پیغام کمی بیش وکم میتوان ذخیره نمود
3- درخصوص miss call یا recived call فقط اخرین تماس را نگهداری میکند وبرعکس گوشیهای نوکیا سوابق یک کال را ثبت نمینماید.
4- اعلام پیغام برای miss call فقط برای یکبار ظاهر میشود واگر موقع باز کردن درب, دکمه کناری را فشار دهید این پیغام روی اسکرین ظاهر نمیشود و متاسفانه آیکونی هم برای این موضوع وجود ندارد.
5- باتری نسبتا ضعیفی دارد برای کار کم حداکثر 3روز شارز دارد.
6- امکان قطع بوق هشدار شارژ باطری فقط در حالت silent که گوشی زنگ نمیخورد وجود دارد.
اینها برخی از معایب کاربردی با این گوشی بوده که تابحال با انها مواجه شده ام دوستان اگر برای رفع انها راه حلی سراغ دارند اعلام کنند.
والبته درمجموع باید گفت علیرغم مشکلات فوق گوشی خوش دست وشیکیه وبرخی از option های ان خیلی راحت هستند.
نقل قول:
نوشته شده توسط فرامرز_39
بايد بگم در مورد شارژ باتري اگر فقط با گوشي كم حرف بزني ولي هر كاري كه دوست داري انجام بدي مثل پخش فيل و صدا .... مي تونم بگم باتري درست 4 روز رو جواب مي ده.
در مورد تماس هاي از دست رفته هم كه من تا حالا گوشي به با حالي موتورولا نديدم.آخه گزينه جدا نداره كه miis call & resive call رو مشخص کنه.ولی کار جالبش اینه که اونایی که موفق بودن رو جلوش تیک میزنه و اونایی که موفق نبوده رو نمی زنه حالا اگه ظرفیتش پایینه اون یه حرفه دیگست.
حرف واقعا درسته آخه من با اینکه چندتا از فایل های اصلی گوشیم همینطوری غیب شدن و نتونستم برگردونمشون
ولی هنوزم این گوشی رو با هیچ گوشی عوض نمی کنم!!!!!!!!!!!! ;)
كلا هيچ گوشي پيدا نميشه كه ايراد نداشته باشه . چيزي كه مهمه اينه كه نسبت به قيمتش كمترين ايراد رو داشته باشه كه وي تري ايكس از اين نظر فكر كنم بهترين گوشيه.
متاليكاي عزيز از اين كه جواب دادي ممنونم اين روشها كه گفتي رو قبلا چك كرده بودم مشكلم اينه كه ميخوام بدون اينكه تابلو بشه ( يعني براي كل آيكون مالتي مديا پسورد بخواد ) بتونم بعضي از عكس ها و فيلم هام رو قايم كنم طوري كه هر وقت بخوام با خود گوشي بدون اينكه به كامپيوتر وصلش كنم بتونم ببينمشون مثلا يه نرم افزار فايل منيجر كه بتونه فلدري رو باهاش hide كنم و در مواقع لزوم بازش كنم البته با خود گوشي.
بزار مشكلم رو واضح تر بگم مثلا نميخوام تو محل كار كسي عكس هاي خوانوادگيم رو ببينه ولي وقتي همكارم گوشيم رو دستش ميگيره و ازم ميخواد كه قسمت مالتي مديا رو باز كنم تا بره كيفيت عكسا يا فيلما رو ببينه يه جورايي ضايع هست كه بگم نميشه بري پس بايد چيكار كرد.
من از يه دوست ايتاليايي پرسيدم. گفت چنين برنامه اي وجود نداره و فقط از همون برنامه خود گوشي ميتوني استفاده كني.تنها راهي كه به نظرم ميرسه عكسهاي خانوادگي رو يه جوري اسم بزاري كه بيفته ته ليست و همون اول نشون داده نشه . البته من بيشتر رو گوشي كار ميكنم اگه راه حل ديگه اي پيدا كردم بهت ميگم
نقل قول:
نوشته شده توسط .shahyad.
دوست عزيز تو اسكين هاي موتورولا يه فايل هست با فرمت ski ....اگر ميخوايد با برنامه LGFE اسكين بريزيد بايد اسم فولدرتون دقيقا مشابه اسم اين فايل باشه.... بارعايت بزرگ و كوچيك بودن حروف ... مثلا اگر اسم اون فايل MatriX بود ... بايد اسم فولدرتون هم دقيقا همينجوري باشه....
ضمنا اون فايلهاي اينستال و آنينستال كه گفتيد رو نبايد تو فولدري كه ساختيد بريزيد .. چون در اين صورت نميتونيد اسكينتون رو تو گوشي ببينيد ...
يه راه حل راحت تر استفاده از برنامه SKIMAN هست ...
اينجا خود برنامه و توضيحاتش هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه از تو متالیکای عزیز که وقت میذاریو جواب سوالارو میدی یه تششششششکر ویزه میکنم...و البته بقیه دوستان..!! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
همونجور که خودت گفتی کار کردن با اون برنامه خیلی نافرمتر از برنامه LeaderGL FlexEditor ست...من قبل از اینکه اینور بیام ...با برنامه یاد شده کار کرده بودم ولی حتی تو کانکت کردنش هم مشکل داشتم چه برسه کارای دیگه... :angry:
و اینکه... چشم انتظار اموزشتیمااا..!!! :rolleye:
در ضمن Bahman No1 جان از توجهت ممنون...به حرف شماهم عمل میکنیم...امیدوارم جواب بده و بتونم این اسکینارو نصب کنم...راسی گفتی نباید این اینسیتال و...تو فایل ساخته شده بریزیم...پس کجا بریزیم..؟؟؟ :)
اون فايلهاي اينستال و آنينستال براي نصب اسكين با برنامه p2k Commander استفاده ميشه ... وقتي شما باروش كپي كردن
اسكينتون رو ميريزيد (يعني همون روش برنامه LGFE) به اون فايلها احتياجي نيست ... يعني همه فايلهارو تو پوشه هاي مربوطه بريزيدغير از اين فايلها ...
برنامه p2k Commander رو نصب كنيد و مراحل مربوط به نصب و اتصال گوشي به برنامه رو طي كنيد ( اگر قبلا مراحل نصب و راه اندازي برنامه LeaderGL FlexEditor رو طي كرده باشيد فقط كافيه p2k Commander رو نصب و گوشي رو به سيستم وصل كنيد اما اگه با LeaderGL FlexEditor كار نكرديد بايد حتما درايور مخصوص برنامه رو نصب كنيد ) فايل install اسكين مورد نظر رو اجر كنيد يه كادري مياد كه بايد رو دكمه execute كليك كنيد و بعد اسكين به طور اتوماتيك از طريق برنامه p2k Commander رو گوشي نصب ميشه و حالا فقط كافيه گوشي restart كنيد.
البته اين براي مواردي بود كه فايل install موجوده در غير اينصورت خودتون ميتونيد اين فايل رو درست كنيد از طريق برنامه s4m كه بعدا توضيح ميدم چجوري.
تا اينجاي كار اگه سوالي بود در خدمتم.