دوستان کسی می دونه قابلیت USB debugging از کجا فعال میشه ؟
Printable View
دوستان کسی می دونه قابلیت USB debugging از کجا فعال میشه ؟
معمولا این گزینه تو دستگاهای اندرویدی تو این مسیرهنقل قول:
Settings > Applications > Development
:n16:
چندین انجمن سایت و نظرات در سایت ها را مطالعه کرده و با فروشندگان زیادی صحبت کردم ...
به نظر من برای خرید دیگه نباید نظر گرفت ... چون هر کسی بر اساس دید خودش و نه نیازهای شما نظر می ده و حتی با تعصب به برند خاصی نظر می دهند ...
به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می دونه چه انتظاراتی از یک تبلت یا هر وسیله دیگری می خواهد داشته باشه .
من خودم نظرم lenovo A3000 بود و دوستم خریده بود 2 ماه پیش 720 هزار تومان و عالی بود هم صدای بلند و هم بازی سنگین و هم صفحه نمایش خوبی داشت و فقط مانند اکثر برند ها اثر انگشت رو جذب میکرد .
خواستم بروم بگیرم ... یک سر اومدم نت دیدم بهبه ایسوس Fone pad 7 رو داده بازار رفتم بگیرم 680 هزار تومان بود رفتم بگیرم فروشنده گفت تمام شده و گفت هفته بعد میاد با خوشحالی 700 هزار تومان بردم بگیرم و گفتم تست کنید بخرم و گفت فروشنده بدون گارانتی داریم و قیمت 700 هزار تومانه و نخریدم بدون گارانتی
دوستم رو دیدم که توی کار فروش بود و گفت خودم داشتم 640 و تمام شده و نزدیک عید وارد میشه و با این قیمت 700 بدون گارانتی و 750 با گارانتی پیشنهاد نمی کنم
اگه عجله داری لنوو 3000 بگیر و اگه هر دو یک قیمت باشند یا 650 باشه پیشنهاد می کنم وگرنه برو لنوو بگیر
فروشنده های دیگری رفتم و همه هر دو مدل رو داشتند و همه می گفتم خودمون برداشتیم ولی مشکل داره با آپدیت افت سرعت و هنگی داره و جالب در نیامده و فقط مارک پدر و مادر داریه
وتوی این یک ماه خیلی بررسی کردم و صحبت و نظرات دوستان دارنده خیلی ها از افت سرعت در بدو آپدیت می نالند و بعضی بخاطر خراش بر داشتن بدنه ناراحتند و بعضی برای صدای ضعیف اسپیکرها ناراحتند .
برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
ووو اگه بخری باید رم هم بگیری براش وووووووو چون رمش 8 هست .
.................................................. ...............................................
من 700 تومان پول خرید تبلت رو که خرج کردم هیچ باز 650 کنار گذاشتم ...300 تومان دیگه رفت ... فقط بخاطر ایسوس و نظر دوستان 1 میلیون از دست دادم.
.................................................. ...............................................
من فقط از تبلت می خواهم که صدای خوب و بلند .. متوسط داشته باشه برای دیدن ویدیو کلیپ و مطالعه کتاب و رفتن به اینترنت
و شاید بازی شطرنج ...... چون اهل بازی نیستم ...
چون شده اینترنت جزیی از نیاز روزانه می خواهم وقتی خسته ام ... نشسته به اینترنت وصل شوم و نه پشت کامپیوتر و صندلی ...
بنرتون باز لنوو بد هست ... بمونم ایسوس ارزان بشه ؟ اگه ایسوس صداش ضعیفه و بدنه اش خش بر می داره واقعیت داره بگید که برم فردا لنوو بگیرم ... معذرت زیاد صحبت کردم .. دوستون دارم ... :n12:
امروز ساری قیمت گرفتم 8 گیگ با گارانتی
680
ولی دودل شدم برا خرید بعد از تست کیفیت تصویرش اونی نبود که فکر می کردم
گوشی من کیفیت تصویر بهتری نسبت بهش داشت با اینک 2 سال پیش خریدم
کیفیت بدنش شبیه سامسونگ بود شاید کمی بدتر
فقط اسم سامسونگ بد در رفته انگار
دوربینش خوب بود
در کل ناامید شدم
ایکاش جنس بدنش بهتر بود:n27:
تصویر لنوو 100 درصد از ایسوس کیفیتش ضعیفتره ولی خیلی بد نیست
سامسونگ هم اسمش بد در نرفته واقعا مزخرفه :n19:
دوست عزیز من با هر دوی این تبلت ها کار کردم. کیفیت تصویر ایسوز صد در صد بهتره و تراکم پیکسلی بیشترش کاملا مشخصه. لنوو روشنایی بیشتری داره در عوض ایسوز رنگای غلیظ تری داره. صدای لنوو خشک و بلند هست ولی ایسوز شفاف و صدای کمی داره. سخت افزار ایسوز هم به مراتب بهتره.بنچمارک ایسوز 19000 و لنوو 13500نقل قول:
شما سامسونگ داری؟نقل قول:
من دارم و بنظرم این قدر که می گن بد نیست
من که از خریدش پشیمون شدم و بین سه گزینه زیر موندم
مگا 6.3
نکسوس 5
جی پرو
بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک زدم لطفا بیاین نظر بدید
سامسونگ تب 2 داشتم که خب سخت افزار ضعیفی داشت و تنها حسنش سیمکارت خوردن و صدای اسپیکر هاش بود. بین گزینه هاتم خیلی راحت با چشم بسته میشه گفت نکسوس5 حداقل تا 3سال دیگه سخت افزار کافی برای اجرای برنامه ها و بازیهارو داره. مگا 6.3 که همین الانم تو اجرای بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا کم میاره و اصلا قابل مقایسه با نکسوس 5 نیست. جی پرو هم با توجه به سابقه بد ال جی تو ارایه آپدیت باید دورشو خط بکشی.نکسوس 5 همیشه آخرین نسخه اندروید رو داره و adreno330 اجرای همه بازیهای اندروید تا 3سال دیگه رو تضمین میکنه.نقل قول:
دوستان اطلاعاتو ببینید زده 8 گیگ هم داره و cpu فرق داره ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مشکل بزرگ برام تو fonepad7 بوجود اومده.
وقتی سیم کارت رایتل با سرعت اینترنت ۱mb/s رو روی فون پد استفاده می کنم سرعت دانلودم خیلی پایینه و بین ۱۵ kb/s الی ۳۰ kb/s هستش.
در صورتیکه با همون سیم کارت و در همون اتاقی که با فون پد تست سرعت گرفتم وقتی سیم کارتو روی تبلت قبلیم ( samsung p1000) استفاده میکنم سرعت دانلودم بیم ۱۰۰kb/s الی ۱۲۰kb/s هستش.
یعنی فون پد در مقایسه با سامسونگ سرعت اینترنتو یک سوم میکنه.
گارانتی فون پد رو شرکت ویستا انجام داده. به پشتیبانی شرکت ویستا هم مراجعه کردم و گفتن که مودم تبلت به اندازه سامسونگ سرعت نداره و کاریش نمیشه کرد.
البته این رو هم بگم که رام من همون ۴.۲.۲ هستش و از روش آنلاین Dr psycho تبلت رو root کردم. البته مشکل سرعت پایین اینترنت رو قبل از روت هم داشتم. فقط نمیدونم که آیا تو رام جدید۴.۳ هم این مشکل افت سرعت وجود داره یا نه. من رو این رام تست نکردم( بخاطر عدم امکان روت و مشکل هات اسپات در رام ۴.۳)
از دوستان عزیز که اطلاعی تواین زمینه دارن ممنون میشم راهنماییم کنن. واقعا سرعت پایین اینترنت رو این تبلت اعصابمو ریخته به هم
Sent from my K00E using Tapatalk
جایی میشناسید بتونه اندروید به 4.2 برگردونه؟4.3 کلافم کرده
لنوو A3000 می گرفتید داداش بهتر بود .............نقل قول:
تا اونجا که من میدونم هنوز راهی برای برگشت از ۴.۳ به ۴.۲ روی fonepad7 وجود ندارهنقل قول:
چطوری روت کردی دوست خوبم ؟نقل قول:
در صورتیکه به اندروید ۴.۳ آپدیت نکرده باشید و ورژن اندروید دستگاهتون مثل همون اولش ۴.۲.۲ باسه به لینک زیر مراجعه کنید و بصورت آنلاین تبلت fonepad7 رو روت کنید.build number رو هم از تو تنظیمات تبلت چک کنید که باید v3.2.4 باشهنقل قول:
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند وقتیه این تبلتو دارم مزایا و معایبشو خواستم بگم :
مزایا :
باتریش واقعا عالیه من تا ۴ روز هم نگه داشتم باتریشو . اگه زیاد از سیم کارت استفاده نمی کنین بزارین رو حالت هواپیما بعد وایفای رو روشن کنین. مصرف باتری خیلی کم میشه
وایفای قدرتمند . واقعا خیلی خوبه . توی فاصله های دور هم براحتی وصل میشه
دوربین خوب . من شخصا به نسبت اینکه ۵ مگا هست دوربینش ازش راضیم . و البته دوربین مکالمه هم خوبه
من تا حالا ندیدم جایی کم بیاره نه تو پخش فیلم ۱۰۸۰ کم اورد نه تو مولتی تسکینگ
کیفیت میکروفونش حرف نداره خیلی راضیم
معایب:
اسپیکرش فاجعس کیفیت صدا خیلی عالیه ولی به شرطی که بشنوی صداشو . تا وقتی توی مکان خلوت باشی خیلی معلوم نیست ولی یکم شلوغ شه هییییچ صدایی نمیاد. تازه اسپیکراش خیلی بزرگن
چند وقتیه وقتی کابل otg میزنم بهش یهو صفحه سیاه میشه و مجبورم با دکمه ریستش کنم . نمیدونم چرا اینجوری شده !!!!
نکته :
با آپدیت به ۴.۳ مشکلی ندیدم مگه اینکه همین دو مشکلی که گفتم به خاطر آپدیت باشه
مشکل نصب نرم افزار نداشتم به جز فایر فکس
دوستان این کاور به[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مدل را می خورد یا نه ؟
موندم بگیرم یا نه
اگر صبر کنم از این مدل 32 گیرم میاد یا نه؟
لینک درست بدیدنقل قول:
دوستان تبلتو سفارش دادم
حالا میخوام یه هندزفری هم واسش بگیرم با 60-70 تومن هندزفری مناسب برای این چی خوبه که بگیرم؟
یه سوال کلی هم دارم اینکه برام سواله که مثلا این تبلت همه جور هندزفری رو ساپورت میکنه یا نه؟ یا مثلا ممکنه مدل خاصی رو بگیرم یه وقت ساپورت نکنه:n13:
مهدی من این تب رو ندارم اما می خواستم بخرم قصد داشتم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براش بخرمنقل قول:
قسمت ما که نشد ببین اگه خوشت میاد بر دار
ممنون داداش گزینه خوبیه:n02:نقل قول:
اما متاسفانه بودجم الان نمیرسه:n28:
مهدی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تازه کشف کردم نگاه کن شاید چیزی نظرتو جلب کردنقل قول:
نقل قول:
رایتل ندارم مگرنه برات تست میکردم
ولی بعید میدونم این چیزی که میگی صحت داشته باشه ، به احتمال زیاد باید رام بزنی تا مشکلت حل بشه
البته بهترین کار تست با فون پد دیگر است.
تو فروم xda developers هم این سوال رو پرسیدم و در جواب بهم گفتن که به احتمال زیاد بخاطر تفاوت سخت افزاری ایسوز و سامسونگ این افت سرعت پیش میاد و کلا نمیشه دو مارک مختلف رو برای تست سرعت نت با هم مقایسه کرد.نقل قول:
نهایت ماجرا اینه که ایسوز عزیز فعلا تو این زمینه گند زده که حالا علتش یا سخت افزاره و یا رام
تفاوت سرعتی میتونه وجود داشته باشه اما نه سرعت 15 در مقابل 150 !!!نقل قول:
من خودم با ایرانسل بعضی مواقع تا 17 سرعت دارم !!
این تفاوت فاحش نشون از یک عیب سخت افزاری یا نرم افزاریه !
حالا اگر اختلافشون در حد 10 ، 15 بود حرف شما رو قبول داشتم!
ببخشین این مشکلو تو هنگام اتصال با وایرلس هم دارین؟
یه سوال دیگه هم اینه که شما بعداز روت کردن گارانتی تون از بین نرفت که ؟ و بعداز روت امکاناتی از تبلت کم و کاست شد یا نه ؟
دوستان یه اپدیت جدید براش ریلیز شده من همین الان اپدیت کردم کیبوردش که خیلی خوشگل شده بود.تغییر دیگه ای هنوز احساس نکردم
همینکه 129 مگابایت هست؟ درضمن مشکل هنگ تاچ هم برطرف شده؟نقل قول:
بچه ها معنی این اپدیت های ۷۵ مگابایتی قبلی و این ۱۲۹مگابایتی جدید چیه?
به نظرتون میتونه ی جور بیس و پایه برای اندروید کیت کت باشه?
در مورد اپدیت جدیدم میتونم به افزایش سرعت,تغییر کیبرد اشاره کنم
اما مشگل هات اسپات و میرکست سرجاشه
سلام دوستان بعضی از نرم افزارها مانند کاسپراسکای اجرا نمی شه به خاطر 64 بیتی بودن باید چه کار کرد؟
حسگر نوری برای تنظیم نور صفحه نمایش مطابق با نور محیط
این فبلت چنین امکانی داره؟
من که هنگی ندیدم ولی بعضی برنامه ها در ابدیت قبلی اجرا نمیشد که الان اجرا میشه
بعد از آپدیت حس می کنم یه ذره صدا بهتر شده . بچه ها کسی قلم روی این تبلت تست نکرده ؟ s pen کار می کنه روش؟
با سلام و سپاس
کسی میدونه این تبلت قابلیت میراکست و mhl و nfc که روی تلویزیون کاربرد داره رو داره ؟ درواقع جهت انتقال تصویر tv روی تبلت و بالعکس
ممنون
خیر ساپورت نمی کنهنقل قول:
بله این امکان رو دارهنقل قول:
تشکر از همتون بابت اینهمه راهنمایی ها :n16:
من دیگه خودمو نمیتونم نگه دارم:n19: فردا میرم که بخرمش:n20:
سلام
من این تبلت بیشتر با هدف مطالعه و تقویت زبان انگلیسی خریدم .در قسمت my library یه کتاب به صورت پیش فرض وجود داشت که با نگهداشتن انگشت رو کلمه مورد نظر دیکشنری ایسوس ظاهر می شد ولی در مورد متون پی دی اف دقت تاچ خیلی پایین میاد و کلمات دیگرو نشون می ده با تغییر فرمت هم متاسفانه به هم ریختگی متن پیش میاد. آیا دیکشنری وجود داره که داخل متن مثل بابیلون عمل کنه ؟در ضمن برای برای تبدیل متن به گفتار با صدای انسانی چیکار باید کرد؟
شنیدم نسخه جدید این تبلت با نام Asus fonepad 7 me175kg وارد کشور شده ، کسی از قیمتش خبر داره؟؟ یا سایتی میشناسین که این نسخه رو بفروشه؟