والا دوست عزیز ما هم همین مشکل رو دارین ولی دیگه اون پیام خطا رو نمی دهنقل قول:
تا حالا هم راحی پیدا نکردیم
Printable View
والا دوست عزیز ما هم همین مشکل رو دارین ولی دیگه اون پیام خطا رو نمی دهنقل قول:
تا حالا هم راحی پیدا نکردیم
متأسفم كه راه حلي ندارم ولي اينكه به اين مرحله ميرسه و بعد پيغام خطا ميده واقعاً اعصاب آدمو داغون ميكنه و انصافاً دركتون ميكنم.نقل قول:
با تشکر از دوستان به خاطر توجه
حالا امشب رو وین 8 هم یه تست میزنیم
سلامنقل قول:
من روی 8 نصب کردم از این مرحله رد میشه ولی بعد از رد کردن مرحله ی اول این پیغام رو میده
توی سایت ها نوشته بود مربوط به نرم افزار های کمکی میشه
من همه رو از اول نصب و اپدیت کردم ولی بازم نشد
حالا شما اگه امتحان کردین خبرشو بدین :n01:
راهش اینه که گرافیک انویدیاا بخرین متاسفانه
دوستان خواهشا یه کرک درستدمعرفی کنید من دوتا کرک تی سی دی بازی بود یکی نصب میکنم روی ایکون کلیک میکنی هیچی نمیاد ن اروری نه چیزی و دومی کپی میکنم ارور dll میده خواهشا یه کرک درست معرفی کنید
دوستان سلام من این مشکل رو دارم اخرین نسخه درایو کارت گرافیک که 13.9 میشه رو نصب کردم بازم این ارور اعصاب منو خراب کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.من هم مشکل stop working دارم
توی لینک زیر یه راه حل هایی داده امتحان کنید ببینید جواب میده
نقطه چین:پ ی س ی د ا ن ل و د
از دوستان کسی لطف میکنه یه اکانت origin بده یا واسم بسازه؟
هرکار کردم نشد بسازم.
سلام من 2 بار کارت گرافیک رو نصب کردم یه بار درایور هاش رو با برنامه پاک کردم دوباره نصب کردم اما الان تو بازی که میرم همون مسابقه اول نزدیک خط پایان یا گاهی موقعی که خط پایان رو میرسم بهش یا حتی عقب تر یا نات ریسپانس میده و اند تسک یا ارور زیر نکته 2 با دارکت ایکس نصب نصب کردم :n13:
رم 4 گیگ
وین 8.1 و 64بیت
گرافیک 620m / 1GB
core i5
کسی با ati 4000/4500 این بازی رو اورده بالا؟؟؟
سلام بچه ها شبتون بخیر.
من برای خواهر زادم یه دونه از این فرمانهاب بازب گررفتم مبخوایتم ببینم چجوری باید برای بازی nfs14 تنظیمش کنم؟
من تازه خریدم این بازی رو دوتا dvd هست نصب کردم کرک رو هم ریختم ولی این ارور میاد کرک جدیدی چیزی نیست بریزیم؟
نقل قول:
دوست عزیز شما برو اینجا و روی Download Zip کلیک کن
اگه مشکل حل نشد سعی کن آنتی ویروسو غیر فعال کنی و بازیو از اول نصب کنی (قطع کردن ارتباط با اینترنت و نصب Direct X فراموش نشه)
[PHP]http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp110[/PHP]
سلام دوستان
این مشکلی که بازی رو سیستم من داشت رو هر چند گشتم هیچجا پیدا نکردم (فک نکنم مورد مشابهی باشه اصلا)
بازیو از تورنت دانلود و نصب کردم (همراه با کرک و غیره) این مشکله برفک و کندی رو داشت
یکی از دوستان دیویدی بازیو گرفته بود نصب کردم باز همین مشکلو داشت... آخر سر رفتم گرفتم باز همون آشو همون کاسه
یه نگاه به عکس بندازید و بم بگید که آیا با آپدیت اینجور چیزا حل میشه؟
ذکر کنم که من سیستمم بد نیست فقط پردازشگرش یه خورده پایینه اما از لحاظ رمو بقیه چیزا مشکلی ندارم
بلاخره بعد از کلی تلاش تو نستم بازی رو با ۴۵۰۰ ati بالا بیارم
دوستانی که با ati مشکل دارن این مراحل رو انجام دهند
۱.کل بازی رو پاک کنید و یک بار دیگه انزیپ کنید
۲.اپ دیت و کرکی که سایت پی سی دی با حجم ۶۸ مگ گذاشته دانلود کنید [HTML]http://dl.p30share.biz/users/masoud/92/aban/NFS-Rivals/PC/Full-U/Need.for.Speed.Rivals.v1.2.0.0.Update.and.No.Origi n.X86.and.X64-3DM%20%5Bwww.P30Day.com%5D.rar[/HTML]
3.اگر در این مرحله بازی ارور caerat pixel shedar filed یا چیزی مشابه این رو داد این فایل رو دانلود کنید و به پوشه بازی ببرید و قبل از بازی روش کلیک کنید(این کار رو باید همیشه انجام بدین)
4.نرم افزار orgin را نصب کنید و اکانت بسازید و انلاین بشید(نیاز به شیلتر شکن دارید!)
5. هم اکنون بازی میاد بالا ولی ممکنه اکو صدا داشته باشین و بشدت افت فریم
6.مشکل اکو حل میشه با روش زیر ولی من تنونستم مشکل افت فریم رو حل کنم
رای حل مشکل اکو صدا بعد اجرای بازی شما باید دکمه های Alt+Tab را بگیرید ، تا از بازی خارج شوید و بعد با کلیک راست بروی تسکبار(نوار پایانی ) و انتخاب گزینه Task Manager ، آن رو بازکنید. (البته تک میجر با گرفتن دکمه های alt+crtl+del هم فعال میشود) ، بروی اسم بازی در تب Processes راست کلیک کرده ( در ویندوز ۸ نوشته شده details) و بعد گزینه Set Affinity رو انتخاب کنید و بعد تیک هرچی گزینه بجز CPU0 رو بردارید وOK را بزنید . مشکل صدا حل میشود.
سلام خدمت همه ی دوستان
من تازه این بازی رو خریدم که رو دو تا دی وی هست و بعد از خارج کردن از زیپ و کپی فایل کرک بازی هیچ مشلی باز میشه و اون فیلم اولیه بازی نمایش داده میشه
بعد اون این صفحه زیر می آد که هر قدر هم صبر میکنی نمره ؟!
در مورد سیستم هم گرافک 2 گیگ , رم 4 گیگ , پردازنده هم Q8300 با 2.50 گیگاهرتز چهار هسته ای
گرافیک و کلیه درایو ها و برنامه های جانبی مورد نیار و هم نصب و آپدیت کردم
از دوستان کسی بدونه مشکل بنده کجاست , شدید ممنونش می شم آخه نمیخوام برم سراغ نسخه بلک باکس
دقیقا مدل رو ذکر کنید 2 گیگ که نشد مدلنقل قول:
هم گرافک 2 گیگ
ببخشید شرمنده یادم رفته بود ذکر کنمنقل قول:
مدل : AMD Radeon HD 6670
آپدیتش هم :
Driver Packaging Version : 13.152.1.8-131008a-163824C-ATI
Catalyst Version : 13.9
راستی اینم بگم اون صفحه ای که عکسش رو بالا گذاشته بودم اصلا هنگی چیزی چه از لحاظ تصویر چه صوت نمیکنه , صفحه هم پویاست متنش و عکسی که برا بک گراندش گذاشتن عوض میشه ولی اگه همینطوری بذاریش ساعت ها هم همینطور میمونه اروری چیزی هم نمیده !
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی تا حالا نتونستم کاری بکنم :n03:
کار های رو که تو چند پست بالاتر گفتم بکن 6 تا مرحله استنقل قول:
قبلش حتما دایرتیکس و c++ رو نصب کن
درست نشدنقل قول:
تا الان چند بار نصب کردم حتی با آنتی ویروس غیر فعال ولی نمیشه که نمیشه
شما باید vc++ 2012 رو نصب کنی با دانلود فایل dll مشکل حل نمیشه بعد از نصب هم یک بار ری استارت بزننقل قول:
رست نشد
تا الان چند بار نصب کردم حتی با آنتی ویروس غیر فعال ولی نمیشه که نمیشه
دستتون درد نکنه دانلود و نصب کردم حل شد.نقل قول:
نصب کردم ولی این ارور رو میده:
the application was unable to start correctly (0xc000007b). click ok to close the application
اخربن ورژن Microsoft .NET Framework 4.5 را نصب کننقل قول:
منم مشکل این دوستمون رو دارمنقل قول:
net framework 4.5 نصبه
اول ارور msv....dll رو میداد که این dll رو دانلود کردم و توی system 32 ریختم حالا این ارور 0xc000007b رو میده
vc ++ 2012 & direct x 11 هم نصبه روی سیستم
با هر دو کرک skidrow & 3DM هم امتحان کردم
بازم اجرا نمیشه
به نظرتون باید چیکار کنم دیگه؟
شمانقل قول:Microsoft .NET Framework 3.5 که مخصوص ویندوز 8 هست رو نصب کردین ...؟
سلام به دوستان گلم
من چند روزه یه لپ تاب lenovo y510 خریدم .روز اول نسخه بلک باکس این بازی و نصب کردم حتی رو حالت اولترا هم عالی جواب داد .
با توجه به اینکه لپ تاپ و تازه خریدم کلی تو تنظیماتش دستکاری کردم ولی امروز متاسفانه رو حالت low هم خیلی گیر داره .
حسابی خورده تو ذوقم .:n30::n30::n30::n30:
حالا نمیدونم من بلد نیستم درست بازیو نصب کنم یا ایراد از ویندوز 8 64 بیتیمه یا بازی دانلود شده .
ممنون میشم راهنمائیم کنید .
نقل قول:
عزیزم منم همین لپ تاپو دارم و نسخه دیلوکس ادیشن این بازی رو رو حالت الترا عالی بازی میکنم . ویندوزم هم 8 64 بیت هست.
رو حالت باتری بازی میکنی یا برق؟ ، باتری رو در بیار با برق بازی کن . احتمالا تنظیمات performance لپ تاپو قاطی کردی .
آداپتور دائم تو برقه . ولی باطری رو در نمیارم .
راجع به تنظیماتش میشه یه راهنمائی کنید .
آداپتور دائم تو برقه . ولی باطری رو در نمیارم .نقل قول:
راجع به تنظیماتش میشه یه راهنمائی کنید .
وقتی میخوای بازی کنی حتما باتری رو دربیار ، چون گرمای تولید شده بهش اسیب میزنه.
شاید گیم رو با گرافیک انبورد اجرا میکنید اونطور میشه . از انرژی منیجمنت لپ تاپ رو رو حالت high performance بزارید . و رو ایکون گیم (مال من دوتا ایکونه یکی 32 بیت اونیکی 64 بیت ، رو 64 کلیک کن) کلیک راست کن و از گزینه دوم که نوشته run with ... گزینه اول یعنی nvidia رو انتخاب کن ببین چطوره.
دوستانی که مشکل صدا دارن برنامه کارت صدا و net framwork 4.5.1 رو نصب کنن + آخرین کرک (من همه این کارارو کردم درست شد حالا نمیدونم به خاطر کدوم یکی بود!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین نت فرام ورک
تو بازی وقتی یه تصادف کوچیک هم میکنم ماشین پرتاب میشه میره تو باقالیاو بعد که برمیگرده دوباره دیگه ماشین از جاش تکون نمیخوره! چه کنم؟
نقل قول:net framwork 4.5.1 رو نصب کردم ولی درست نشد.
دوستان اوایل بازی یه مقدار که میرم
یا یهو صفحه سیاه میشه این ارور میاد
که وقتی ok رو میزنم از باری میاد بیرون
یا از بازی میاد بیرون این ارور رو میده
مشکل از چیه؟
با سلامنقل قول:
این مشکل دوست عزیز به خاطر اضافه کردن اون کد افت فریم که دوستان در اخر ادرس target اضافه کرده اند ایجاد میشه .
اگه از اون کد شما هم استفاده کرده اید پاکش کنید درست میشه .
موفق باشید :n02:
دوستان برای من هم همین مشکل هستنقل قول:
این نرم افزارها نصبه:مشخصات سیستم:کد:Microsoft .NET Framework 4.5.1
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable - x64
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x64
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86
Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x64
Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable x64
Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable x86
Microsoft Visual C++ 2013 Additional x86
Microsoft Visual C++ 2013 Additional x64
کسی راه حلو میدونه؟کد:
Windows 7 Ultimate 64bit
CPU E5300 - 2.6 Dual-Core
Ram 4GB-800
VGA ATI Radeon HD4350 - 512MB
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو تنظیم کرد تا با دسته بازی کنیم ؟
وارد قسمت گیم پد که میشم اصلا هیچ کدوم از دکمه های دسته کار نمیکنه ؟