شدنش كه ميشهنقل قول:
ولي اين در حالتي كه ظرفيت پر نشه
اما تو اين مملكت كه يه ساعت دلالان گرامي ظرفيت پر ميكنند
انجام پذير نيست
Printable View
شدنش كه ميشهنقل قول:
ولي اين در حالتي كه ظرفيت پر نشه
اما تو اين مملكت كه يه ساعت دلالان گرامي ظرفيت پر ميكنند
انجام پذير نيست
نقل قول:
یعنی اگه حتی زودتر موعد مقرر وجه رو واریز کنم بازم باطل میشه؟
بلهنقل قول:
شما اگه همون موقع تونستید وجه بریزید ثبت نام انجام میشه
در غیر اینصورت مراحل قبل مثل پر کردن یه فرم فرمالیته هست.
نقل قول:
وقتی ثبت نام میکنید و یه نمایندگی رو برای تحویل ماشین انتخاب میکنید یک سهمیه موقت برای شما باز میزارن تا واریز وجه کنید اگر واریز نکنید و سهمیه اون نمایندگی پر بشه سهمیه موقت شما رو باطل میکنن و دیگری باهاش موفق میشه ثبت نام کنه. ( البته این رو نمیدونم تا چه حد درسته اما میدونم سهمیه رو باطل میکنن )
حالا اگر سهمیه شما رو باطل کنن و شما واریز وجه کنی وقتی برمیگرده تو سایت ایران خودرو بهتون شماره قرارداد نمیده و این یعنی ثبت انجام نشده.
خیلی وقتا شما حسابی زرنگ میجنبید و پول رو هم واریز میکنید و از حسابتون هم کم میشه اما نمیره به حساب ایران خودرو و ثبت نام شما کان لم یکن تلقی میشه. و انگار هیچ
خب شما باید در اسرع وقت ثبت نام و بالافاصله واریز رو انجام بدی.
بهتره قبل از ثبت نام به میزان لازم و بیشتر حتی تا دوبرابر پول تو حساب ترجیحا ملت داشته باشید. و در خلال مراحل ثبت نام رمز دوم و کد اعتبارسنجی و شماره کارت رو روی یه کاغذ جلوتون بگذارید.
اگر کد مشتری ایران خودرو ندارید این روزا که سایت خلوته یکی برای خودتون درست کنید یعنی یه خودرو الکی ثبت نام کنید تا شماره مشتری ایران خودرویی شما فعال باشه روز ثبت نام ترافیک بالا لازمه.
به نظرتون الان برای سرمایه گذاری روی ماشین وقت مناسبی هست ؟ با این وضع بازار سود که نداره هیچ ضرر هم هست ...تو رده ماشینای تیبا و پراید که به این صورته ماشینای ایران خودرو رو نمیدونم ..
هیچ موقع ضرر نمیده .مطمئن باش
یه 405 ثبت نام کن چند تومن میمونه برات
مشکل میدونید کجاس :n09: الان سایپا تیبا رو بروی فروش نقدی گذاشته حدود 24200000 اما تو بازار دارن 24 م میدن :n04:نقل قول:
یه بار امدیم رو ماشین سرمایه گذاری کنیما:n28:
خیلی عذر می خوام مگر ادم مغز خر خورده که 24 م بده پایی تیبا خوب 2 تومن میزاره روش 405 میگیره !نقل قول:
:n13: الان دقیقا شما فهمیدی مشکل من کجاس !!!نقل قول:
من دغدغه سود نبردن ازین سرمایه گذاری رو دارم نه انتخاب ماشین
منم دقیقا همینو گفتم 24 م برای تیبا خیلی کسی هم دیگه بیشتر از این پول نمیده !!نقل قول:
405 یا پارس اگر هم پولتون میرسه 206
آقا این ایران فرغون مگه راه میده از صب تا حالا سایت مختل هست کسی ثبت نام کرد ؟
از کجا میشه فهمید ظرفیت پر شده یا نه ؟ الان تو سایت نمیره ..
سایت ایرانخودرو افتضاحه اصلا باز نمیشه به مرحله انتخاب رنگ و بیمه میرسی دیگه هنگ میکنه اونم با سرعت بالا
مگه کد مشتری ایران خودرویی رو زمانی که ثبت نامت نهایی نشده میده ؟نقل قول:
مطمئنی بدون ریختن پول هم میشه کد ایرانخودرویی گرفت ؟
از این روش تا حالا جواب گرفتی ؟
کد ایرانخودرویی پس از انجام مراحل قبت نام انجام میشهنقل قول:
این روش به هیچ وجه انجام پذایر نیست به این دلیل که ایرانخودرو در روز ثبت نام ها ثبت اطلاعات شخصی به وسیله کد ایرانخودرویی و کد ملی را میبنده
سایپا اینجوری هست ولی ایران خودرو نه . زمانی که پول رو واریز میکنی اکانت برات میسازه . این غول های بی شاخ و دم زرنگ تر از ماها هستند مطمئن باش!
دهنم سرویس شد تا تونستم یه 405 بنزینی 2 ایربگه ثبتنام کنم. واقعا سایتش افتضاح هست. ساعت 2 ثبتنام کردم
دوست عزیز عرض کردم روزی غیر از روز ثبت نام که ترافیک سایت پایین باشه.نقل قول:
اون دوستی هم که فرمودن به هیچ وجه عملی نیست درست امتحان نکردن.
بهترین راه ثبت نام تو سایت ایران خودرو همون بود که چند پست قبل نوشتم.
الان رفتم چک کردم دیدم 206 همه نمایندگیها جا داره..فقط پارس تکمیل شده
سلام
ماشین های ثبت نامی که فاکتور میشن حدودا چه مدت بعد تحویلشون میدن ؟
شرکت سایپا
امروز واقعا داستان مسخره ای ایجاد کردن ....من از 10 صبح سعی کردم یه پارس بگیرم ولی سایت تا ساعت 12 مورد داشت ...فقط تونستم یه 206 بگیرم ...اونم گویا هنوز خالیه ظرفیتش ..
من پارس دوگانه آبان 92 ثبت نام کردم. تحویل اردیبهشت 93. دعوتنامه اول اردیبهشت اومد و تسویه کردم.
تا حالا که ماشین نیومده هیچ! امروز نمایندگی گفت چند روز دیگه بخشنامه تبدیل قراره بیاد.
موندم با چه رویی ایران خودرو داره باز هم داره پارس دوگانه ثبت نام میکنه!
بیش از 10 بار هم به 096440 زنگ زدم.. اما هیچ خبری نشده.
ایشالا پولشون حرومشون بشه....(ایران خودرو و سازمانهایی که این پولا رو میخورن)
من پارس دوگانه آبان 92 ثبت نام کردم. تحویل اردیبهشت 93. دعوتنامه اول اردیبهشت اومد و تسویه کردم.
تا حالا که ماشین نیومده هیچ! امروز نمایندگی گفت چند روز دیگه بخشنامه تبدیل قراره بیاد.
موندم با چه رویی ایران خودرو داره باز هم داره پارس دوگانه ثبت نام میکنه!
بیش از 10 بار هم به 096440 زنگ زدم.. اما هیچ خبری نشده.
ایشالا پولشون حرومشون بشه....(ایران خودرو و سازمانهایی که این پولا رو میخورن)
با پارس LX تعویض کنیدنقل قول:
امکاناتش بیشتره ,موتورش نرم تر و کم صداست
در رابطه با مابالتفائت اگر قرار شد شما بپردازید زیر بار نرید
اگر اینکارارو نکنن که دلالان محترم باید جمع کنن و برن خونه هاشون ، یکبار که ثبت نام کنید دیگه مرتکب همچین اشتباهی نمیشید مگر اینکه ماشین داشته باشید و براتون مهم نباشه کی تحویل بدننقل قول:
امروز زنگ زدن گفتن فقط با پارس معمولی دوگانه تعویض میکنیم. مال من پارس سال دوگانه بود. البته 2700 قراره پس بدن. ولی اختلافش تو بازار حدود 4.5 هست!
هیچ کاری هم نمیشه کرد!!!
خدا این لقمه ها رو از گلوی اونا پایین نبره
ظرفیت تکیمل نشده بود چرا یهو فروش نقدی رو برداشتن؟؟؟؟
چرا میشه بگو نمیخوام و همونو بدیدنقل قول:
گفتم. اما معلوم نیست کی تحویل بشه! تا الان که 3 ماه تاخیر داشته!نقل قول:
بله تکمیل نشدهبود منم موندم تو کارشون...منم از همین داستان میترسم .. معمولا فروش نقدی به 2 ساعت نمیکشید و بسته میشد اینبار سایت بعد از گذشت چند روز باز هم ظرفیت ثبت نام داشت ... حال این قضیه چندتا فکر تو سر آدم میندازه ...مردم قدرت مالی نداشتنو نخریدن 2- اینقدر ثبت نام کردن که امکان داره به موقع تحویل ندن 3- انباراشون اینقدر پر شده که دارن به این صورت میفروشننقل قول:
گزینه سوم صحیح است. منظر افزایش قیمت بودننقل قول:
پيش فروش محصولات سايپا به مناسبت عيد سعيد فطر
شرکت سایپا پیش فروش محصولات خود , از جمله تیبای جدید را بمناسبت عید سعید فطر از تاریخ فردا پنجشنبه 2 مرداد ماه 93 آغاز می نماید .
جدول فروش به شرح زیر می باشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نظرتون الان زمان مناسبی برای ثبت نام هست؟
برای خودم میخوام یه slx ثبت نام کنم، اگه قیمتها کم بشه موقع تحویل با قیمت جدید حساب میکنن دیگه؟
اين پيش فروش ها به قيمت روز محاسبه ميشندنقل قول:
شما در صورت ثبت نام با پايين اومدن قيمتها چيزي را از دست نميديد
آخه كي قيمتا اومده پايين كه اين دفعه دومش باشه
با سلام
206 ثبت نامی من امده ..فقط یه مشکلی هست ..امروز از نمایندگی با من تماس گرفتن گفتن بیاید نامه بدیم برای پلاک خودرو "پلاک فکی " تا برید پلاک و بگیرید.. بعد که رفتم یه نامه دادن بابت مرکز میثم و یک نامه دیگه هم دادن بابت دریافت خودرو از نمایندی 5062 تو کیلومتر 19 جاده قدیم .. ازشون سوال کردم مگه خود نمایندگی ماشین و بهم تحویل نمیده ؟ گفتن ما اینجا پارکینگ نداریم باید بری اونجا . در خصوص مدارک ماشین هم بهم گفتن که مدارک امد باهات تماس میگیریم ..خلاصه من الان موندم برم ماشینو تحویل بگیرم یا نه ! از طرفی اگر ماشین و بیارم بیرون هیچگونه مدرکی به غیر از فاکتور دال بر مالکیت ندارم از طرفی هم ماشین و بیارم خونه فقط تو پارکینگ خاک میخوره نمی تونم ردش کنم به نظرتون برم بگیرم ماشین و یا نه با توجه به اینکه اگر پلیس جلومو بگیره هیچ مدرکی ندارم ؟ راستی تاریخ تحویل ماشین 22 وم همین برج هست که یه جورایی زودتر خبرم کردن ..برای رفتن به مرکز میثم و همچنین تحویل گرفتن ماشین در جاده قدیم بدون ماشین برم و تاکسی بگیرم بهتر نیست ؟ مسیر تاکسی خورش چجوریه ؟
ماشینو خود نمایندگی موظفه بده و اگه عجله نداری انقدر صبر کن تا خودشون زنگ بزنن بگن بیا ماشینو از نمایندگی بگیر ... نمایندگی میخاد پارکینگش پر نشه و به شما میگه ما پارکینگ نداریم ... اگه خونت شرق تهران باشه باید کلی بنزین بسوزونی تا بری ایرانخودرو ( 100 کیلومتر رفت و برگشت یک نفر هم باید ببری با خودت برای ماشین جدید) ....بدون ماشین و با تاکسی هم خیلی بد مسیره و تو این گرما اسیر میشی ...نقل قول:
به نظر من صبر کن و حتی الامکان نرو به پارکینگ ایرانخودرو
من شهرک غرب هستم ..فک کنم با مترو ورد آورد باید برم اول پلاک رو بگیرم بعد برم نمایندگی:n04:نقل قول:
راستی به نظرتون نداشتن کارت ماشین تو حین رانند گی دردسر میشه ؟ چون الان نه بیمشو بهم دادن و تنها چیزی که دارم یه برگه فروش هست
راستی اگر پلاک و ور دارم ببرم اونجا واسم نصب میکنن ؟ یا خودم باید نصب کنم ؟ اینجوری پلیس بگیره ماشینو میخابونه که ..
هر روز تعداد زیادی آدم میرم ماشینشون را از پارکینگ اونجا تحویل می گیرن و مشکلی براشون پیش نمیاد . حتی شهرستانی ها از تهران ماشین را بدون بیمه به شهرستان می برند.نقل قول:
شما فقط در رانندگی احتیاط کتید و توکل کنید به خدا . مشکلی در خصوص رسوندن خودرو تا منزل نخواهد بود