منم که از روز اول نفهمیدم اینجا کی قرار میذاره بقیه میان سر قرار خیلی هم دوس داشتم بیام
یه بار هم که میخواستم بیام که قرار بهم خورد
Printable View
منم که از روز اول نفهمیدم اینجا کی قرار میذاره بقیه میان سر قرار خیلی هم دوس داشتم بیام
یه بار هم که میخواستم بیام که قرار بهم خورد
سلام.
قرار به هم نخورده بخدا.
شما هم مياي قدمت روي تخم چشم اون امين !
فقط نظم نداريم.
آخه هممون مثل هم كه نيستيم يك عده مثل من دانشجويند من سال آخرم تازه.
يك عده ديگه مدرسه ميرن يك عده كار ميكنند .هركي يك مشكلي داره.
نظم نداريم .
آخه اين ساعتي هم كه اين امين امروز گذاشته دير نيست خدايي ؟
من كه خونمون طرقبه 7.15 بيام اونجا كي برسم خونه برگشتش ؟
من بهونه نميارم اما شما ها خودتون رو بذاريد جاي من چيكار ميكنيد ؟
بقيه هم مشكلات ديگه اي دارند.
برنامه ريزي بكنيد من نوكرتون هم هستم ميام نتونستم هم بيام تعارف ندارم ميگم نميام.
سلام .
توجه توجه
قرار امروز سر جاش و به هم هم نخورده . آقایونی که مشکل دارن و نمی تونن در قرارها شرکت کنند با امین هماهنگ کنند و برای مشکل خود پست ندن که 4 نفر دیگه هم که می خوان بیان دل سرد کنن . بازم تکرار می کنم قرار ساعت 7:15 درب سجاد . در ضمن اذان ساعت 5:55 نه 7:15 .
سلام.
دیروز همه رفتین آقا ؟
بابا جان یکی بیاد مشکل منو رفع کنه !
من 6 افطار کردم تا 6.40 هم طول کشیده بعد چجوری با کدوم وسیله ی نقلیه بلند شم بیام مشهد ؟
سوار خودم بشم ؟
برگشت هم کی برگردم ؟
دوستان من با این ساعت واقعا مشکل دارم.
سلام دوستان
آقا شرمنده ام نيومدم
من ساعت 7 رفتم راه آهن
خب البته ساعتش خيلي بد بود
خب ديگه در ضمن علي نامدار جان شرمنده نيومدم آقا جون
انشاالله قبل رفتنم باهات تماس برقرا مي كنم.
پیشی راست میگه .
تا قبل از اینکه همه دلسرد بشن و دیگه کسی علاقه ای به نیومدن پیدا کنه قرارها رو درست کنیم .
واقعا حیفه که به هم بخوره .
امین جان ، شرمنده ها ، اما بهتره که روی برنامه ریزی بیشتر کار کنیم .
دوست نداشتم كه اينجا اين صحبت ها رو بكنم ولي مثه اينكه شما دوست دارين
اول از همه بگم كه دوستاني كه اينقدر حرف ميزنند بهتره در نظر داشته باشن كه 9 روز تهران رفتن من نبايد برنامه رو به هم ميزد و اگر واقعا براتون مهم بود بايد به فكر برنامه مي بوديد-انتظار داشتم در اين مدت با اين همه حرافي هاي دوستان لا اقل 2قرار داشته باشين
در مورد قرار اين هفته من 3 روز قبل از قرار پست و pm yahoo دادم
در مورد آدمايي مثه پيشي هم بايد بگم ميتونين براي مشكلتون شخصا با من صحبت كنين و لازم نيست تو تاپيك ننه من غريب بازي در بيارين تا همه رو دلسرد كنين و حتي به شك بندازين= اينجور پست ها قرار ها رو به هم ميزنه
مشكل پيشي خاصه و صد البته ميتونه برنامش رو بچينه ولي.......
من دوست داشتم فقط يك قرار بزاريم تاهمه با هم هماهنگ كنيم و براي اون يك دفعه هيچ كس نميميره
اميدوارم ازين به بعد دوستان پست هاي سنجيده تري بزارن
براي اين قرار من 5شنبه ياجمعه ساعت3.45 يا7.15 رو پيشنهاد ميكنم انتخاب با شما تا ......
سلام به همگی!
من کاملا برای 5 شنبه یا جمعه آماده ام.دوستان دیگه اینو از دست ندین.حتما بیایید.ویکتوری جان به من زنگ بزن
امین آقا حرفتون کاملا درست باید ما هم کاری میکردیم.
به امید دیدار
5شنبه بهترین موقعه...........من میخوام بیام اگه 5شنبه نشه نمیتونم آخه میخوام بیام ویکتوری رو ببینم!
خواهشا برنامه 5شنبه رو جور کنید
سلام دوستان من
آقا به نظر من 5 شنبه ساعت 45/3 خيلي خوبه چون بچه ها ميانو دور هميم تا ساعت 30/5 من واميسم آخه بعدش برم خونه افطاروبعدش برم سر كار
درضمن علي جان من تلفنتو متاسفانه يادداشت نكردم
انشاالله فردا بتونم ببينمت
منم كه ميدونين ساعت 2 نصفه شب هم بذارين پايه هستم :evil:
pas barname shod vase panjshanbe saate 3.45
بچه ها اين دفعه حتمن بياين كه نياين از دست دادين مهمون داريم فراوون
دوستان من هم پایه
احتمال 80 درصد من هم هستم.....
سلام به همگی!
آقایون من هستم و مشتاق دیدارم.
امین آقا قبلش یه زنگ بهم بزنید که کاملا مطمئن بشم حدودای 1/5 - 2
ویکتوری جان امیدوارم ببینمت.همینطور بقیه رو.
به امید دیدار
آقا منم میام قرار همون جای همیشگیه؟
بله طرقه جان . از دیدنتون خوشحال میشیم .
درب شرقی پارک ملت ( بلوار سجاد ) ساعت 3:45
سلام.
منم كه به زور كشونديد گفتين بيا بيا.
خودت بيا .
تنها بيا :d
چیکار کنیم دیگه ما هم که خراب رفیقیم انشاالله اگه خدا بخواد کلاس و دو دره میکنیم خدمت می رسیم .
مرسی بهنام !!!
کم کم داری مثل بچه مثبتها میشی ها !
اقا منم تازه به جمع شما اومدم
لطفا به منم بگید کجا اخرین قرار هستش منم پایه هستم
مخلص بچه مشهدی ها
آقا من دیروز با این امین قرار داشتم
اولا اینکه تا ساعت 3 پیشش بودم دوما اینکه اینقدر پر حرفی کردم که تشنه ام شد منم که دهن به ماه رمضون دیگه نتونستم بیام
به امین هم گفتم خیلی دلم میخاست بیام
ولی خب نشد
سلام دوستان
آقا شرمنده شرمنده شرمنده 10000000000000 بار شرمنده :sad: :sad:
باور كنيد دوستان من ديروز متاسفانه اينقدر حالم خراب بوده ودچار ضعف شده بودم كه داشتم ميمردم واصلا نتونستم بيام.
خلاصه ببخشيد از همه عذر مي خوام و شرمنده به خصوص شرمنده علي نامدار عزيز و نويد جان وامين جان شدم كه خواستم ببينمشون ونتونستم.
دوستان من فردا عازم كرمانشاه هستم از اينكه اون يكبار تونستم زيارتتون كنم خيلي خوشحالم و اينكه اميدوارم هميشه هر جايي هستيد خوش وسلامت باشيد در ضمن امين جان از شما هم خيلي تشكر مي كنم .
خلاصه حلال كنيد.
در ضمن علي نامدار عزيز اون كتابي كه بهت دادمو به عنوان هديه از من قبول كن انشاالله استفاده هاي لازمو ازش ببري.
خب ديگه من فردا عازمم وتا2 يا 3 روز ديگه نمي تونم بيام مطالبو بخونم توي پي سي وورلد.
خب خداحافظ همگي
هميشه شاد باشيددددددددددددددددددددد دددددددددددد :) :rolleye:
ای حرفها چی . انشاالله همیشه سلامت باشی . سفر به خیر .نقل قول:
نوشته شده توسط i_always_victory
خوش اومدی . معمولا ما هفته ای یکبار قرار می ذاریم . قرار بعدی هم انشاالله تو هفته دیگه . ولی هنوز روز و ساعتش مشخص نشده . من شما را ADD می کنم . و تاریخ و ساعت قرار بعدی و به اطلاع شما می رسونم . در ضمن شما می تونین با ستفاده از همین تاپیک از قرارهای ما مطلع شوید .نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
لطفا قرارتونو آخر هفته بزارین و یک ساعتی بزارین که برای بعضی ها در آخر شب مشکل به وجود نیاره
اینم آدی من در صورتی که خواستین قرار بزارین خبر بدین
hamed_rafat1900
سلام به همگي!
من خيلي خوشحالم از اينكه ميبينم يواش يواش دوستان به قرار ملاقاتها بيشتر اهميت ميدهند.
ويكتوري جان از هديه باارزشت ممنونم اميدوارم باز هم ببينمت.
از همه ميخواهم كه روي ايده امين آقا و من بيشتر فكر كنند و نظر بدن.
ضمنا من سايت دانشجو رو پيشنهاد ميكنم چون امكاناتش بيشتره.
به اميد ديدار
Victori جان . تازه میخواستم ازت 4 تا سی دی برنامه های سه بعدی بگیرم !
به هر حال ، هر جا که هستی موفق باشی .
khob bacheha aslan be offhayee ke behetoon dadam tavajjoh kardin?
chikar komim?
امین جان ، هم اینجا ، هم اونجا !
به من که آف ندادی !
بچه ها من هم خيلي دوست دارم بيام ولي متاسفانه در اين فروم هر چي پست ها رو دنبال ميكنم نمي فهمم كه تاريخ قرار ملاقاتون كي هست لطفا تاريخ اين هفته رو به من اعلام كنيد كه از الان برنامه ريزي كنم و بيام با شما عزيزان آشنا بشم .
مخلص همه بر و بچ مشهدي
سلام منیجر جان .
راستش ما خودمون هم نمیدونیم کی و چه روزی قرار داریم ! شانسی شانسی همدیگه رو پیدا میکنیم !!!
ولی نه . اینو جدی میگم ، قرارهارو هر روزی که تعیین میکنیم ، تقریبا 2 یا 3 روز قبلش با همه بچه ها هماهنگ میکنیم تا ببینیم کیا نمیتونن بیان و یا کیا میتونن بیان .
شما هم هر چند روز یک بار توی همین تاپیک یک سر بزن ، خبر دار میشی .
موفق باشی .
az alan mitoonid pishnehad bedin kei bashe
من طبق معمول هستم
فقط قرار بعد از ظهر باشه بهتره
ديگه همين
خب . اولین پیشنهاد :
2 شنبه ساعت 3 درب اصلی پارک !!!
نه 5 شنبه ها خوبه
سلام
خيلى خوبه كه اينجورى تو ملاقاتها پشتكار دارين.
اميدوارم هميشه خوش باشين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه سئوال : تو اين ميتينگها چى كار ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيزى از همديگه ياد ميگيرين يا صرفا جنبه دوستيابى داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون شما snow جان .
راستش باید بیاین و ببینین که چه خبره ! خیلی باحاله ! هر کی نیومده تا حالا نصف عمرش بر فنا رفته .
یک بار بیاین . اگه ضرر کردین به پای آقای یوسف نژاد !!!
آقا سلام
من هم تو مشهد زندگی میکنم
من یک بار از اول تا الان تاپیک را خوندم و فهمیدم قراراتون خیلی وقتها خراب میشه . من 2 تا پیشنهاد دارم :
اول اینکه قرار 3 روز قبل مشخص بشه بعد تا 1 روز مانده به قرار (24 ساعت قبل از قرار ) هرکس حق داره در مورد قرار و زمانش اظهار نظر کنه سپس در یک روم تو یاهو جمع میشیم قرار را قطعی میکنی (ببخشید از پررو ییم آخه من تازه واردم :blush: )
دوم اینکه همه بچه مشهدی ها یک امضا برا خودشون درست کنند که نشانه اتحاد باشه :rambo: