Wrong disc inserted.
Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2014" CD/DVD.
help me :n30:
Printable View
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2014" CD/DVD.
help me :n30:
وقتی پچو نصب میکنی اینو میده؟نقل قول:
کرک ریلوود هست؟
انتی ویروس غیر فعاله؟
دوست عزیز این فقط توصیف مشخصات یا همونspecifications هست که نشون میده سخت افزار سیستمتون چقدر برای اجرای این بازی خوب هست!نقل قول:
با آپدیت کارت گرافیک من خودم به نتیجه رسیدم و بازی کاملا روون اجرا میشه با اینکه کارت گرافیکم gt220 هست اگه جواب نداد و خواستی بهت good بده باید کارت گرافیکتون رو عوض کنید
:n02:
نه هنوز پچو نصب نکردم . وقتی بازی رو اجرا می کنم اینو می ده .نقل قول:
کرک بله ریلودد هست.
آنتی ویروس هم غیر فعاله .
ریلوود که کاری نداره!!نقل قول:
بعد که اکسترکت میکنی بازیرو نصب کن و بعدش کرکو کپی کن و از این حرفا....
بازی کاملاً آمادست . فقط وقتی کلیک می کنم که برم تو بازی اینو می ده . به نظر شما آپدیتشو نصب کنم دردی دوا می کنه ؟!نقل قول:
شما 100% مشکل کرکی دارینقل قول:
یه بار دیگه کرکو از دانلود ها بگیر ببین میشه یا نه
چون وقتی کرکو نمیریزی این پیغامو میده و اپدیت هم تاثیری نداره
آقا من یکم گیج شدم!
نسخه ی ریلودد رو دانلود کردم با Update v1.01 RELOADED .... این آپدیت PES 2014 DLC 1.0 رو هم دان کنم که 650 مگه؟یا اینکه پچ pesedit همه ی اینا رو داره ؟
اون دیتاپک و اپدیت رو پچ pes edit داره عزیزم
آقا من به هر طریقی که پیش رفتم باز پیغام not installed میده...
یکی نیست یه راه حل اساسی بده ؟؟؟؟؟؟؟
شما باید فایل reg بازی رو پیدا کنی(اگه سرچ کنی پیدا میشه) و بعدش که روش کلیک کردی yes رو بزنی بعد بازی اجرا میشهنقل قول:
واقعاااااااااااا خیلی ممنون بازی داره اجرا میشه کارتون عالیه موفق باشید و بازم ممنون:n12:
من pes رو نصب کردم وارده بازی هم می شه و کاملاً روونه !
یه مشکل هست!
پاس یا شوت یا جهت و کلاً هر چیو که می زنم با تاخیر کار می کنه!!!!
چیکار می شه کرد!
سلام بازی برام اجرا میشد اما کند بود ویندوز رو عوض کردم حالا دیگه این پیغام رو میده لطفا کمک کنید در ضمن سی پی یو من ضعیف هستش برای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک Reloaded هر کاری میکردم اجرا نمیشد انواعو اقسام ارورا رو میداد ولی Crack Fix Skidro رو نصب کردم بدون ارور اجرا شد !
از کجا گرفتی بازی و کرک رو ؟
نقل قول:
بازی رو از loadiran .com کرک فیکس رو از P 30download
خریدی بازی رو ؟ بعد حداقل از سایت های معروف ایرانی مثل سافت 98 و پی سی دی یا یه جای دیگه میگرفتی
نقل قول:
نخریدم سرعتش از همه بهتر بود زدم بگیره !!
اونارو هم بعدا که کامل ترین نسخه اومد میگیرم !!
کامل ترین نسخه ؟؟؟ منظورت چیه همینی که ما بازی میکنیم فاینال هست
ورژن 13 من چارتا دان کردم که آخری Reloaded که بعد از یه مدت اومد فقط پچ روش کار کرد !! بقیشون مورد داشتن !!
الانم میگم وایمیسم تا یه مدت بشه ببینم چیزی میاد یا نه اگه اومد که میگیرم اگه نه از یکی از این سایتای معروف و قابل اعتماد میگیرم
فایل reg رو هم نصب کردم ولی نشد !!!نقل قول:
آقا یکی ام جوابه ما رو بده دیگه :((((
اینم نصب کردم باز not installed میده !نقل قول:
النقل قول:
الان من از سافت 98 دانلود کردم با پچ دارم بازی میکنم
دوستان تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم بانرم افزا daemon نصب کرد ولی تو بازی نمیره قبلا بدون daemon نصب کرده بودم ارور میداد insert disc ولی الان هیچ اروری نمیده و تو بازی وارد نمیشه
اینم ایمیلمه لطفا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکلو داشتم با daemon tools اجرا کردم حالا این ارورو نمیده ولی تو بازی هم نمیره
مشکل insert disc
دوستان من سیستمم اینه:
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
ram:4gb
gpu:NVIDIA GeForce GT 220 (PS4.0/VS4.0)
اما بازی با لک اجرا میشه
سیستمم پایینه یا کلا بازی مشکل داره:
بازی رو نسخه black box رو دانلود کردم
سلام من دی وی دی رو از بیرون گرفتم و 2 تا فایل .bin داره که وقتی هم رو setup دابل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته...راهی واسه اکسترک او فایل های بین وجود داره؟؟؟؟ (کرک هم ریلودد هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول dotnet 4.5 رو که تو پوشست نصب کن اوکی میشهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] دوستان این ارور واسه من بعد از 2روز بازی کردن اومد.دیشب پچ 740 مگ رو دانلود کردم بازی کردم مشکلی نبود امشب اینجوری شد.آنتی ویروسم غیر فعال کردم
ممنون درست شد...یه سوال دیگه...پچ pes edit 0.1 روی نسخه بلک باکس نصب میشه و مشکلی نداره؟؟؟؟نقل قول:
این وقتی میاد که آنتی ویروست کرک رو پاک کرده باشه...خوب دوباره کرک کن....نقل قول:
خیر رو بلک باکس نصب نمیشهنقل قول:
اگه کرک ریلودد باشه چی؟ بازم نمیشه؟نقل قول:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
یکی از دوستانِ من چنین مشکلی داره ! لطفا کمکم کنین تا کمکش کنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ریلوود میشه ولی بلک باکس ها کلا پچ روشون نصب نمیشهنقل قول:
داداش كرك و پاك كردم دوباره ريختم رديف شد ولي دوباره اولش ميخواد ستينگ و دوباره تعريف كنم.يعني ممكنه بازم انتي ويروس كرك و پاك كنه؟چيكار كنم